reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam się w piękną słoneczną niedzielę....właśnie próbuje wyciągnąć Czarka na spacer a ten że nie chce....no cóż wypije kawkę i nie ma to tamto wyjść będzie musiał :-):-):-) tylko muszę jakąś fajną motywacje mu wymysleć...

misia jak tam zdrówko Stasia???? gorączka przeszła????? zdrowiejcie

sienio współczuje 10 godz w pracy w taką pogodę....ale dasz radę....szybko zleci

atali no jak miałaś takiego ogrodnika jak Tymek to na pewno wszystko wzejdzie....zdrówka dla Tymcia....

sunday samochód to studnia bez dna....a jak się coś psuje to wszystko naraz....
dobrze że monitoring tylko na zewnątrz ja chyba bym nie umiała pracować w miejscu gdzie cały czas Ci patrzą na ręce

normatywna co się stało takie smutne opisy na fb?????????????

reklama
Witam. Nocka minęła okropnie Radek dopiero usnął po 12:no: i później co róż się budził:crazy:, a tak porządnie usnął koło 5 z butelką z kubusiową wodą w ręku:-D... rano się obudził po 9. A teraz bawi się autkami, a Krystek teraz układa rzeczy przy drzwiach balkonowych i blokadę robi, żeby W. nie mógł wyjść z balkonu:-D:-p.
Sunday
: Współczuje wydatków na naprawę autka:tak:

wstawać śpiochy, śliczne słoneczko i na spacerki pora ruszać:tak::tak:
u nas weekend bardzo aktywny w sobotę byliśmy smi wieć mama stawła na głowie żeby synio się nie nudził i dał Zosi pospać, szkoda tylko ze pogoda nie dopisała:no::no:

my się zaraz na warsztaty zbieramy, jeszcze sie okazało ze mi się wózek do mojego autka nie mieści:wściekła/y::wściekła/y: i P musi nas podrzucić...
dziewczyny o której bedziecie w hotelu??? ja bede koło 10.30:tak:

miego dnia życzę i zmykam na kawuchę

Witajcie

Udajacym sie na spotkanie życzę abyśce miło spędziły dzień. Ja mam wolne:-) wiec lenimy sie z Julą w domu, byłysy juz w Stokrotce a korek w związku z zamknięciem warszawskiej rano podobno sięgał prawie do naszego ronda:szok: ok 9 juz lepiej bo tylko do Stokrotki:baffled: a dowiedziałam sie, ze przebudowa bedzie trwała ponad rok...ale jakoś damy radę;-):tak:

Witajcie w poniedziałek, ja jak zwykle jeszcze w domku. Ekspressowo odkurzyłam mieszkanko, prania nie robie bo wczoraj wieczorem załatwiłam. Śniadanie zjadłam, kawę wypiłam wszystko byłoby ok gdyby nie @....:-(

Udanego spotkania!!!!

Witam się poniedziałkowo
sienio a jak Jula?Zdrowa już?Ja jechałam przed 10 to był tylko do Poligonowej:tak: Więc to trzeba wyczuć jakoś...To śmigamy na spacerek po południu?
sunday współczuję @:baffled:
misia2010 a jak Twoi chłopcy?
madzienka gdzie zaginęłaś?
motylla
zdrówka dla Twoich chłopców, mam nadzieję że już lepiej się czują...
Ja dzisiaj trochę spraw na mieście załatwiłam, piątkowa impreza fajna choć taka bardzo oficjalna:baffled: Tak więc po 23 się z P zmyliśmy. W sobotę robiłam z dzieciakami porządki na ogródku a wczoraj cały dzionek spacerowy:-) Dzisiaj już byłam w banku, a potem odebrać dzieciakom paszporty.:-) Tak więc możemy już jechać na wakacje, jeszcze aparat muszę odebrać ale to może jutro...Miłego spotkania na warsztatach, ja lecę w garnki póki mała śpi.

Witam. Chłopaki się bawią, Krystek układa zmywaki przy drzwiach, a Radek chował samochód pod poduszką, a teraz nim jeździ.:-D Ze zdrówkiem chłopaków ciut lepiej jeszcze się smarkają ale już mniej kaszlą :tak:.
patlysia,mirosia, mandziula, madzienka, atali,Marta: Udanego spotkania życzę:tak: Zdajcie relacje po:tak:
sunday:Współczuje @
misia2010;Zdrówka podsyłam dla S:tak:

Witajcie poniedziałkowo;-) jeja, ale tutaj pusto się robi, kiedyś jak zaglądałam po weekendzie na BB to miałam 5 albo więcej stron do przejrzenia a teraz, ledwo jedna:-p My mieliśmy w sobotę jechac na działkę, ale że pogoda nie była sprzyjająca to zostaliśmy w Lbn, zakupy i do domu, bo zimno. Wczoraj pospacerowaliśmy z 1,5godz ale nas wyziębiło solidnie:tak:

Dziewczęta udanego spotkania, zdajcie później relacje;-)

Sunday znalazłam Kandzierskiego, że gdzieś na Chodźki przyjmuje, Sanmed bodajże, no i tam właśnie do niego idziemy:tak:

Sienio to ciesz się, że dzisiaj odpoczywasz i nie musisz pakować się w te korki:tak:

Antuanet a co to za imprezkę mieliście?

Justynka jak po weekendzie? Pewnie teraz korzystasz z pogody i robisz już 3cie pranie:-)

Widziałyście?? Lublin: Socatots - miesięczny karnet na zajęcia sportowe dla dzieci w wieku 1–5 lat (4 kolejne spotkania) | gruper.pl

reklama
Witam,

Iwonka zgadłaś:-D3 prania suszą się na balkonie, było by wiecej tego ale nie mam gdzie już rozwieszać:tak:

Sunday współczuję @:-(, a jak Twoja głowa po zderzeniu z szafką??

Motylla super że chłopaki zdrowieją:tak:

Misia
zdrówka dla Was!!

Anaconda w pepco są worki próżniowe, do wyboru mniejsze i duże. Ja kupiłam mniejsze ale jeszcze nie rozpakowałam więc nie wiem jak z jakością.

Antuanet fajnie że impreza udała się:tak:

Dziewczyny jak tam po spotkaniu?

Anetko
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka, szczęścia, pogody ducha:-)

Talia i dla Z z okazji jego urodzin wszystkiego co najlepsze:-)

Fogia
Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu. Jak najdłuższego pożycia małżeńskiego:-)

Wczoraj wróciliśmy do Lublina...jestem taka zmęczona że nic mi się dzisiaj nie chce:no: W piątek dokończyliśmy zaległą pracę z poprzedniego weekendu a w sobotę malowałam u teściowej:-D:-p:-D. I płakać już mi się chciało bo raz że tęskniłam za M a dwa że roboty u niej nie było końca:no2:,I wiecie co:wściekła/y:, wczoraj jak zajechaliśmy tam do niej to ani herbaty ani kawy nie zaproponowała:szok:a ja jak głupia w sobotę żyły sobie wypruwałam z tym malowaniem i sprzątaniem, mam nauczkę na przyszłość...

Lecę szykować się, bo dzisiaj mamy jeszcze wizytę u pediatry:tak:

Do góry