reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się pierwsza:-). Dzieciaki jakąś chwilkę temu wstali, więc zaraz będziemy się brać za śniadanko... Okropny ma kaszel Radek:no:, zobaczymy co pani dr powie na dzisiejszej wizycie. Aluśka z P i M są pewnie już w czd:tak:.
Mandziula: Jak minęła nocka:confused:
Elza: I jak kolano Cz.:confused:

reklama
Witam i ja porannie :-):-)
Zapowiada się piękny dzień ale z rana jeszcze tak ciepło nie było i Maja poszła do przedszkola w zimowej kurtce, już sama nie wiem jak ją mam ubierać :confused::confused:
A wczoraj około godz.20.30 mieliśmy niespodziankę - chodzili przedstawiciele coca coli i rozdawali gratisowo litrową butelkę z rabatem do McDonaldsa :-D:-D:tak::tak: która jeszcze miała takich gości? :confused::confused:
Dzisiaj muszę się trochę sprężyć bo mam kilka zajęć do wykonania i jeszcze basen nas czeka z Maja tak więc zaraz uciekam od kompa bo inaczej znów dzień przez palce przeleci ;-):-p:tak::-D
Elza pytałaś co to za film mnie tak zafascynował - "bóg zemsty" z Nicolasem Cage :tak::tak: polecam bo warty obejrzenia :tak::tak: i jak dzisiaj kolanko Czarka, nadal na niego narzeka? :confused::confused:
Madzienka jak minęła nocka, Lenka ładnie przespała? :confused::confused:
Antuanet super że wreszcie biegunka Wam odpuściła a jak dzieciaczki pobiegają po dworku to i apetyt wróci :tak::tak: z fartuszkiem nie pomogę niestety :no::no:
Motylla powodzenia na wizycie u lekarza :tak::tak: i super że cyrk podobał się :tak::tak: moja Maja zapewne też by była zachwycona :tak::tak:
Aluśka kciuki mocno zaciśnięte za wizytę w CZD :tak::tak: Paulina lub Ala dajcie znać co tam lekarze powiedzieli na temat Martynki :tak::tak:
Mandziula mam nadzieję że wczorajszy ciężki dzień poszedł w zapomnienie i dzisiaj będzie już lepiej :tak::tak: a co lekarz mówi na te infekcje Mikołajkowego siusiaka? :confused::confused:
Sunday a co u Ciebie, co się nic nie odzywasz? :confused::confused:

Witajcie ja już w domciu, Jula w przedszkolu, nawet już balkon umyłam korzystając z drzemki Lenki....
i zaraz ją budzę bo jemy mleczko i ruszamy na spacerek...:tak::tak::tak:na dworze już jest super...a co mówić w południe...

Nasza nocka na szczęście ślicznie przespana...Lenka już nie prężyła się:tak::tak:

Mandziulka a jak u Was???jak nocka i jak Zosia i Miki???

Anaconda życzę owocnego dzionka i udanego pluskania dla Majeczki:tak:
u nas byli w sobotę z Coca Colą:-)

Aluśka trzymamy mocno kciuki za wasza wizytę w CZD!!!!

Elizka jak kolanko Czarującego??

Sunday gdzie jesteś??jak humor??

Motylla zdróweczka dla Was i pisz jak wizyta....

miłego dnia

zobaczcie jakie cudo....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a4Fv98jttYA

Dzień dobry, witam się w ten piękny słoneczny dzień;-) Wypad do Wawy udany, no może poza niedzielą, ale sobota przepiękna, z samego rana wybraliśmy się do zoo, to prawie całkiem porozbierani chodziliśmy tak cieplutko:tak: Cypek przeżywa i cały czas opowiada, że był w zoo i co tam widział:-) Mamusia skorzystała z małych zakupów i tez zadolowona:-p

Elza jeju, ale się narobiło z tym kolankiem:no: jak Czarek teraz się czuje?

Anaconda chyba Ty pytałaś kogo my tam mamy w Wa-wie?:blink: Siostrę cioteczną, a że jej córki uwielbiają Cypka to non stop zapraszają:-) ale tym razem to chyba dał im w kość:sorry2: To smaczną miałaś wczoraj wizytę:tak: Miłego pluskania dzisiaj;-)

Justynka dziękuję wypad udany:tak: a jak Wasz weekend? dzisiaj już pewnie na dworku z Michasiem siedzisz taka ładna pogoda;-)

Normatywna przykro mi bardzo, że to badanie nie wyszło najlepiej...Ale tak jak dziewczyny mówią, teraz technologia jest tak bardzo zaawansowana, że sa na to sposoby i to nie jest koniec świata;-) Trzymam kciuki:tak:

Mandziula no to nieźle Ci dały dzieci popalić...jak dzisiaj humor:sorry2:??

Aluśka trzymam kciuki za wizytę i daj znać co powiedzieli lekarze

Sunday jak u Ciebie? w pracy trochę wytchnienia?

Antuanet z fartuszkiem nie pomogę, tez sama ostatnio szukałam dla Cypka i nic

Madzienka obejrzałam...rzeczywiście cudo:tak:

Idę zrobić kawkę, która chętna dołączyć?? Pewnie wszystkie na spacerkach:-) a ja kiszę się za szybą :-p

Ostatnia edycja:
Iwonka ja sie przyłaczę z kawką...bo zanim mój śpioch rozbudzi się to jeszcze dam radę ja wypic... super ze wypad do Warszawy udany...

Ostatnia edycja:
Witajcie

Ja mam juz ostatni dzień urlopu, ale niestety wszystko wskazuje na to, ze bede musiała go przedłuzyc:-( Julka ma czerwone gardło i od wczorajszego wieczoru mowi ze ja boli jak przełyka:-( idziemy do lekarza na 15... dziewczyny mam nadzieję, ze u Was ok...
anaconda, madzieńka super akcja, my tez mamy tę Coca-colę:tak:
motylla trzymamy kciuki za Martynkę, oby jej wreszcie pomogli
elza jak dzis kolanko Czarusia, poządnie je sobie potłukł:-(

Witam,witam...
nieco popracowałam,chwila przerwy;-)
Natalka z marudzeniem poszła do przedszkola:sorry2:za to wczoraj z tańców nie chciała wracać:-Dniestety coś zaczęła kichać...mam nadzieję,że z tego nic się nie rozwinie:sorry2:
hmm...do nas Coca-Cola nie dotarła:-:)-(
motylla trzymamy kciuki za Martynkę:tak:
elza oj to Czaruś mocno się uderzył:no:M wybiera się dziś na Unicką:blink:
Normatywna przykro mi bardzo, że to badanie nie wyszło najlepiej..:-(

Witam,

My zaliczyliśmy już ostatnią wizytę w laboratorium i krótki spacerek. Na dworze przyjemnie ciepławo, ale nasz plac zabaw jeszcze zamoknięty, a Michał krąży koło niego jak sęp:-D

Motylla pewnie że kciuki za Martynkę zaciskamy!!!:tak:Jak czegoś się dowiesz to daj nam znać... A jak wizyta z Radkiem u pediatry??

Sienio, Misia zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!

Anaconda powodzenia w załatwianiu spraw:tak:

Antuanet
dobrze że z dziećmi już lepiej...Może jak się trochę przegłodzą to im się w końcu zapragnie jedzenia:tak:. A my tam siejemy zboże, a zimą jeździmy rzadziej.

Mandziula jak tam Mikołajek, dochodzi do siebie po zapaleniu?

Eliza przykro mi z powodu wychowawczyni:-(Współczuję wczorajszego dnia z H...może dziecko po weekendzie takie rozbrykane...A jak dzisiejszy dzień w pracy?

Iwonka super że weekendzik udany:-)A co Ty tam kupiłaś?:-)

Madzienka filmik rewelacyjny:-), super że Lenka nockę ślicznie przespała:tak:

Patlysia i jak byłaś u teściowej pokazać wnuki?:-D;-)

Dzisiaj mam wizytę u gina, już myślałam że będę zmuszona wziąć ze sobą M:-p ale na szczęście w ostatniej chwili znalazłam dla niego opiekę:tak:.

Witam dziewczynki... bez sil zupełnie, nie wiem co jest ze mna ale resztkami sił obiad gotowałam, a sprzatania nie ruszyłam nawet....

elza, jejku, biedny Czarus, mam nadzieje, ze szybciutko noga opusci.. nie wiedziałam ze te trampolony tyle urazów spowodowały... zawsze myslałam o nich jak o super sprzecie do wyszalenia dzieci;)

Motylla, a co to za badania Martynki? ja chyba nie w temacie....

normatywna... ojjj to kiepsko :( jesli jeszcze jestes zainteresowana logopeda to moge kol zapytac ona ma córeczke z tym samym problemem i sama tez ma aparat, wiec troche lekarzy przerobiła....

a co z u marzenki? bo nie dam rady przejrzec wczesniejszych stron a troche jej nie było...

maltanka, i tak cierpliwa dla sasiadów jestes :)

Justyna, dobrze ze opieka dla M jest:)

mandziula, madzienka, wy chodziłyscie na warsztaty "mamo to ja" warto?

lece, bo szymon skonczył obiad i idziemy po Tymka

reklama
Heja, my już po spacerku, zaraz szybki obiad i na dwór- przynajmniej tyle spokoju co na dworze;-)
sienio zdrówka dla Julki
madzienka dobrze, że Lenka przespała ładnie nockę
justyna powodzenia u lekarza, to ze zbożem macie mało roboty ja głupia posadziłam porzeczki, truskawki i maliny i teraz będę zasuwała z "motykolem" cały czas:-D:tak:dobrze, ze reszta obsiana zbożem bo też planowałam co innego...;-) a u teściowej nie byłam- Kuba tak marudził, że darowałam sobie;-)
misia oby Natalka się wybroniła i żadne choróbsko jej nie dopadło:tak:
mandziula na zapalenia to polecam nasiadówki z rumianku i przemywanie no i my dostaliśmy (dla Emilki) clotrimazolum... oby Mikiemu szybko to przeszło:tak:
motylla kciuki za Martynkę zacisnięte:tak:
iwonka to fakt, aż szkoda siedzieć w budynku jak na dworze taka super pogoda..
atali sprzątanie nie zając... odpocznij:tak:
elza dobrze, że z kolanem Cz już lepiej:tak:
antuanet fajnie, że z dzieciakami już lepiej:tak:
Kurczę jakiś czas temu zapisałam się na warsztaty mamo to ja i cho...a jasna Jarek w poniedziałek ma mieć jednak pierwszą zmianę i chyba muszę im napisać e-maila, że nie dam rady przyjechać bo nie mam czym.... ech a tak się cieszyłam, że w końcu wyjdę z domu...

Do góry