hej dziewczynki....jejku jak ja nie lubię poniedziałków....a dzisiaj to już w ogóle mała H dała nam wycisk....ale szkoda gadać....
jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że moja wychowawczyni z podstawówki umarła....jutro pogrzeb a ja nie mogę pójść....
misia powiedz M....chyba że już wie..
Czarka noga jeszcze mu dokucza....w nocy go bolała i troch mi popłakiwał a rano w ogóle nie chciał jej wyprostować i płakał że go boli...nie chce chodzić a jak już gdzieś idzie to kustyka
mandziula biedny Mikuś....jeszcze mu dokucza te siusiak....ja Cz moczyłam w rumianku i na noc zakładałam mu kompres z rumianku szybko przeszło....zdrówka
anaconda współczuje nie wyspania.....co za film oglądałaś????
justynka plac zabaw ich jest w trakcie remontu....przed zimą zrywali asfalt i teraz będą go robić....dyrektorka jest fajna...a psie kupy to wszędzie są ale fakt tam przed przedszkolem jest uch znacznie więcej....trzymam kciuki za dostanie się Michasia do przedszkola....
kiedy mają być listy????
hej nie wiedziałam że na lwowskiej powstało to centrum chińskie....
a madzienka zawinie Lenkę w chustę i już schody nie będą przeszkodą
sienio fajne miejsce na urodziny....a stronkę dodałam do ulubionych...
jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że moja wychowawczyni z podstawówki umarła....jutro pogrzeb a ja nie mogę pójść....
misia powiedz M....chyba że już wie..
Czarka noga jeszcze mu dokucza....w nocy go bolała i troch mi popłakiwał a rano w ogóle nie chciał jej wyprostować i płakał że go boli...nie chce chodzić a jak już gdzieś idzie to kustyka
mandziula biedny Mikuś....jeszcze mu dokucza te siusiak....ja Cz moczyłam w rumianku i na noc zakładałam mu kompres z rumianku szybko przeszło....zdrówka
anaconda współczuje nie wyspania.....co za film oglądałaś????
justynka plac zabaw ich jest w trakcie remontu....przed zimą zrywali asfalt i teraz będą go robić....dyrektorka jest fajna...a psie kupy to wszędzie są ale fakt tam przed przedszkolem jest uch znacznie więcej....trzymam kciuki za dostanie się Michasia do przedszkola....
kiedy mają być listy????
hej nie wiedziałam że na lwowskiej powstało to centrum chińskie....
a madzienka zawinie Lenkę w chustę i już schody nie będą przeszkodą
sienio fajne miejsce na urodziny....a stronkę dodałam do ulubionych...