reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczynki....jejku jak ja nie lubię poniedziałków....a dzisiaj to już w ogóle mała H dała nam wycisk....ale szkoda gadać....
jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że moja wychowawczyni z podstawówki umarła....jutro pogrzeb a ja nie mogę pójść....
misia powiedz M....chyba że już wie..

Czarka noga jeszcze mu dokucza....w nocy go bolała i troch mi popłakiwał a rano w ogóle nie chciał jej wyprostować i płakał że go boli...nie chce chodzić a jak już gdzieś idzie to kustyka

mandziula biedny Mikuś....jeszcze mu dokucza te siusiak....ja Cz moczyłam w rumianku i na noc zakładałam mu kompres z rumianku szybko przeszło....zdrówka

anaconda współczuje nie wyspania.....co za film oglądałaś????

justynka plac zabaw ich jest w trakcie remontu....przed zimą zrywali asfalt i teraz będą go robić....dyrektorka jest fajna...a psie kupy to wszędzie są ale fakt tam przed przedszkolem jest uch znacznie więcej....trzymam kciuki za dostanie się Michasia do przedszkola....
kiedy mają być listy????
hej nie wiedziałam że na lwowskiej powstało to centrum chińskie....
a madzienka zawinie Lenkę w chustę i już schody nie będą przeszkodą

sienio fajne miejsce na urodziny....a stronkę dodałam do ulubionych...

reklama
Sienio to jest miejsce które ostatnio organizowało konkurs maski w Julci przedszkolu....dostaje od nich wiadomości o organizowanych imprezkach....:tak::tak:

Elizka biedny Czaruś....a co ten ortopeda powiedział??że kolanko potłuczone, czy coś naciągnięte???
współczuje ciężkiego dnia z okropną H

Mandziula jak Miki???

Anaconda nie byłam ale siostrę tam wysłałam:-D
a ten na Lwowskiej to też w podziemiach???...jechałam dzisiaj tamtędy....i też baner wygląda inaczej niż nasz:tak:

Sienio to jak są tam jakieś wiosenne płaszczyki to muszę się chyba tam wybrać i targ zahaczyć może tam coś znajdę :confused::confused:
No no jak pizzę zrobiłaś to myślę że pozwolenie na wyjście dostaniesz ;-);-):tak::tak::-D:-D
Elza już od poniedziałku H szaleje :-D:-D;-);-) kurcze musiał sobie Czaruś faktycznie nieźle skręcić to kolanko, a co na to powiedział ortopeda? :confused::confused:
Madzienka to może ten na Lwowskiej to taki sam jak ten na Zana :confused::confused:
Maja zajada tosty to ja na chwilkę zaglądam ;-);-) oj dzisiaj to chyba o godz.22 odlecę :-D:-D;-);-)

moje dzieci chyba zplanowały sobie zeby doprowadzić matkę do punktu krytycznego:angry::angry::angry::angry: najgorzy dzięn odka pamiętam....
Mikiemu robię okłady, ale nadall go troszkę boli, albo udaje żeby wyludzić różne rzeczy, już samam ne wiem:no::no::no: a spał dziś do 11 bo go obudziłam, ciekawe o której zaśnie....
Zośka się rozdarła że masakra...

padam na twarz wiec ide zaraz spać, wybaczcie ze sie nie odnoszę....

Witam się
sienio cieszę się że urodzinki udane i Jula zadowolona!
elza ale mieliście przejście z trampoliną:szok: Mam nadzieję że nóżka szybko wróci do formy...
mandziula mam nadzieję że Twoje pociechy już śpią a Ty możesz spokojnie odpocząć...
anaconda ja tego gościa też chyba kojarzę, kiedyś przy Aldiku coś przemawiał do mnie...współczuję nocki,oby dzisiejsza była lepsza.
justyna widzę że stosuneczki z teściową już od wiosny kwitną:tak:A co Wy tam sadzicie że cały rok robota?
U nas mega poprawa, Wiki przestała biegunkować, aby jej priobiotyki daję, Kuba już od soboty dobrze:tak: Mam nadzieję że limit chorobowy wyczerpany:blink: Najgorzej że nie mają apetytu, ale może jak pobiegają po dworze to nabiorą-dzisiaj po południu jak poszliśmy na spacer to przed 19 już spali:-) Ja dzisiaj ostatniego PIT-a zrobiłam tak więc jutro zapanowałam wolne, wybieramy się z koleżanką na shoping z dziewczynkami:tak: albo do KC-w zależności od pogody.
Nie wiecie gdzie można kupić taki fartuszek kuchenny dla dzieci? Spokojnego wieczoru.:-)

Madzienka to może ten na Lwowskiej to taki sam jak ten na Zana :confused::confused:

chyba jeszcze jakiś inny....

Nie wiecie gdzie można kupić taki fartuszek kuchenny dla dzieci? Spokojnego wieczoru.:-)

w Ikei TULLIA Fartuszek dziecięcy - IKEA
Antuanet super że dzieciaczki wracają do zdróweczka a brakiem apetytu nie martw się, na pewno wróci tylko trzeba im czasu..
udanego wypadu jutro...

Sienio Ty jeszcze jutro urlopujesz??czy już wracasz do pracy???

Mandziulka współczuje dnia...spokojnej nocki
u nas też dzisiaj Lenka coś płakała prężąc się ale na szczęście na razie śpi w miarę spokojnie i oby tak zostało...

Ja nawet nie wiem czy dzisiejsza drzemka Radka trwała z 15 min ale mimo, że krótko spał to nie był marudny. A jutro idę do lekarza z 2 bo W. jedzie do pracy. I jutro Aluśka z P jadą z Martynką do warszawy do czd: Trzymam kciuki:tak:
motylla Jula tez miała ochotę na cyrk, ale wytłumaczyłam jej, ze urodziny sa o tej samej porze i jakoś przeszło :p ciekawe było to widowisko?
Widowisko było ciekawe... Krystkowi podobały się bańki jakie robił klaun i był zapatrzony jak pani robiła akrobacje na szarfach i na trapezie... pod samym dachem się huśtała :tak:. I co róż się pytał czy znowu będą jakieś zwierzątka ( a trochę ich było) Ale dziadkom nic nie chciał opowiadać co widział w cyrku:-p

hej dziewczynki....jejku jak ja nie lubię poniedziałków....a dzisiaj to już w ogóle mała H dała nam wycisk....ale szkoda gadać....
jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że moja wychowawczyni z podstawówki umarła....jutro pogrzeb a ja nie mogę pójść....

Czarka noga jeszcze mu dokucza....w nocy go bolała i troch mi popłakiwał a rano w ogóle nie chciał jej wyprostować i płakał że go boli...nie chce chodzić a jak już gdzieś idzie to kustyka
Zapalam
[*] dla twojej wychowawczyni. Oby z nogą Czarka było już coraz lepiej:tak:

moje dzieci chyba zplanowały sobie zeby doprowadzić matkę do punktu krytycznego:angry::angry::angry::angry: najgorzy dzięn odka pamiętam....
Mikiemu robię okłady, ale nadall go troszkę boli, albo udaje żeby wyludzić różne rzeczy, już samam ne wiem:no::no::no: a spał dziś do 11 bo go obudziłam, ciekawe o której zaśnie....
Zośka się rozdarła że masakra...

padam na twarz wiec ide zaraz spać, wybaczcie ze sie nie odnoszę....
Współczuje dnia:no:

Witam się
U nas mega poprawa, Wiki przestała biegunkować, aby jej priobiotyki daję, Kuba już od soboty dobrze:tak: Mam nadzieję że limit chorobowy wyczerpany:blink: Najgorzej że nie mają apetytu, ale może jak pobiegają po dworze to nabiorą-dzisiaj po południu jak poszliśmy na spacer to przed 19 już spali:-)
Super, że twoim dzieciom zdrówko dopisuje:tak:

reklama
madzienka, anaconda ortopeda powiedział że nic poważnego się nie stało, trochę potłuczone....ale musi oszczędzać bo będzie mu dokuczać, kazał robić okłady i smarować ewentualnie maścią jakby spuchło....

mandziula współczuje kiepskiego dnia....trzymam kciuki żeby jutrzejszy nie był taki ciężki....

antuanet super że dzieciaki już wróciły do zdrowia....apetyt też im wróci nie martw się....dobrze że pity już masz z głowy a wolnego dnia Ci zazdroszczę....

madzienka a jak lenka....prężyła się jeszcze???

kurcze to wszystko przez tą pogodę....ileż można....wszystkim już doskwiera deprecha nawet dzieci sa poddenerwowane...

spokojnej nocki....

Do góry