reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-)
Jakoś dzisiaj wcześniej wstaliśmy i czuję się wyspana :-D:-D
Wczoraj J wrócił z pracy i się okazało,że na auto padło, nie może nim jeździć bo może się jeszcze gorzej popsuć no i z tysiak pójdzie na naprawę :angry::angry::angry: normalnie załamka :angry::angry: i na dodatek od poniedziałku zabiera mi twingusia bo przecież czymś jeździć musi a z naprawą to mu z tydzień zejdzie jak nie lepiej :angry::angry: jednak piątek 13 jest pechowy i to bardzo :crazy::crazy:
A na wieczór jeszcze nam komp padł i już myśleliśmy że to płyta główna bo się wcale nie chciał uruchomić ale jak go otworzyliśmy to się okazało że jest tak kurzem oblepiony, że wentylator nie miał siły chodzić, wyczyściliśmy go dokładnie i mam nadzieję, że będzie dobrze :tak::tak:
Maltanka widzę że u Was ciąg dalszy imprezek :tak::tak::-D:-D w Waszej klatce już wszystkie mieszkania zajęte? :confused::confused:
Sienio i jak po imprezce urodzinowej, Juleczka zadowolona? :confused::confused:
Mirosia to dobrze ze z Marzenka coraz lepiej, a wczorajszej pobudki nie zazdroszczę :no::no:
Elza musisz Czarującego później kłaść spać to może będzie później wstawał, ja tak zawsze z Mają robiłam :tak::tak: och tak wczoraj do południa było pięknie, my też cały ten czas na spacerku spędziłyśmy :tak::tak:
Madzienka nawet Cię widziałam razem z rodzinką jak jechaliście po Braci Wieniawskich ok.godz.13 :tak::tak::-p:-p
Patlysia fajnie macie z tym sadem, jak będzie ciepło i sucho to tylko kocyk brać i pikniki robić :tak::tak:
Motylla ja też wcześniej zawsze targałam sama do domu a to Mai rower, a to wózek dla lalek, a to hulajnogę a Maja przed wyjściem zarzekała się zawsze ze tak że to ona będzie nosić :-D:-D
Idę z rana się opić bo jak o tym aucie pomyślę że mi się płakać chce ;-):-)

reklama
Witajcie wstawać śpiochy...

My planujemy dzisiaj wypad do Bugi..ktoś do nas ma ochotę dołączyć??

Anaconda współczuje problemów z autkiem i trzymam kciuki żeby naprawa nie była tak kosztowna..
Może dołączenie dzisiaj do nas?

A ty gdzie byłaś? że nas tam widziałaś?

Ostatnia edycja:

Maltanka widzę że u Was ciąg dalszy imprezek :tak::tak::-D:-D w Waszej klatce już wszystkie mieszkania zajęte? :confused::confused:

nie jeszcze jedno podobno wolne;-)

witajcie
ja gotuje rosołek, sąsiad zebrał opo... ode mnie za wczorajszą imprezę, ja na prawdę wszystko rozumiem i nie przeszkadzało mi to, że darli się do 2 w nocy, ale syf jaki pozostawili no to tego nie zniosę:angry: drugi sąsiad się przyłączył do mnie, haltnął mnie na kawkę przy okazji, także już i po kawce jestem.

zjemy obiad i wybywamy w odwiedzinki:tak:

Witam. Dziadek za sponsorował bilet do cyrku ( Krystek miał wstęp gratis:-))...W. zawiózł mnie i Krystka tam:tak:, a że Radka coś zaczyna rozkładać:no: to został u dziadków... jak się skończyło to W. po nas przyjechał. Krystek był bardzo zafascynowany tym co się działo w namiocie cyrkowym:tak:... A teraz już jesteśmy w domku:tak:
Witam z rana :-):-)
Jakoś dzisiaj wcześniej wstaliśmy i czuję się wyspana :-D:-D
Wczoraj J wrócił z pracy i się okazało,że na auto padło, nie może nim jeździć bo może się jeszcze gorzej popsuć no i z tysiak pójdzie na naprawę :angry::angry::angry: normalnie załamka :angry::angry: i na dodatek od poniedziałku zabiera mi twingusia bo przecież czymś jeździć musi a z naprawą to mu z tydzień zejdzie jak nie lepiej :angry::angry: jednak piątek 13 jest pechowy i to bardzo :crazy::crazy:

To ci pech z tym samochodem, oby za dużo nie kosztowała naprawa:tak:

no i skończył się mój weekendzik....dlaczego tak to szybko mija :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dzisiaj też był szalony dzień....zaczął się bardzo miło...spotkanie z dziewczynami w bugi....dzięki kochane babeczki.....fajnie było poplotkować :-):-):-)....ale Czarek skacząc na trampolinie został popchnięty przez jedną dziewczynkę i nie fartownie upadł i uszkodził kolano...w sumie nic poważnego się nie stało....ale musiałam z nim pojechać na izbę przyjęć bo ja wysiedliśmy z samochodu to tak płakał że nie może iść.... w szpitalu miał prześwietlenie i konsultacje z ortopedą...który kazał oszczędzać nogę i przez 3 dni mało chodzić tak więc Cz ma wolne od przedszkola....a ten ortopedą mówił że trampoliny to najgłupsze i najgorsze urządzenie dla zabawy jakie wymyślono....tyle dzieciaków połamanych jest właśnie przez trampoliny....

ale tu pustki dzisiaj............

dobranoc....

Witajcie, u mnie nastała cisza...

my dzisiaj zgodnie z zapowiedzią odwiedziłyśmy Bugi....
Elizka, Anaconda, Sienio dzięki za towarzystwo...przynajmniej miałam z kim kawkę wypić...

Eliza tulaski dla Czarusia na bolące kolanko

Sienio no w końcu pokazałaś nam swoja cudną i jaką dużą Juleczkę:tak:

Madzienka Twoja Lenka ze spaniem to jak moja Maja więc Cię pocieszę, że będzie ci tak ładnie spać do 4 roku życia ;-):-D:-D

Oby Beatko oby....:tak::-D

spokojnych wieczorków

witam porannie

super ze udało sie wam spotkac w BUGI, załuję ze nei daliśmy rady dojechać... ale mieliśmy szalony weekend

a dziś Miki obudził ie w nocy z temperaturą i mówi że go siuiak boli i rzeczywicie znowu co go dopadło bo siusiaczek opuchnięty... jeszcze bidulek śpi, bed\iemy robić okłądy i mam nadzieję ze szybko wydobrzeje:tak::tak:

anaconda oj naprawa autka... moje też czeka wymiana kilku częsci, aż się boje ile to wyniesie....
eliza biedny Czaruś, oby kolano szybko przestało boleć:tak:

ja zmykam pzygotować jakieś sniadanko.... i kawuchę bo po kolejnej nieprzespanej nocy potrzebuje wspomagacza:-D:-D

Witam już z pracy;-)
Natalka w przedszkolu (znowu z marudzeniem:sorry2:)Stacho z babcią:tak: w weekend się nie odzywałam,bo raz,że padł mi laptop (na szczęście brat sobie poradził:-)) a dwa nie bardzo było kiedy...w sobotę chcieliśmy wykorzystać pogodę i pojechaliśmy do rodziców, ale zanim się zebraliśmy i załatwiliśmy wymianę opon, to zrobiła się 14 i 15 minut po przyjeździe zaczeła się burza:angry:w niedzielę też na wsi a potem po powrocie wszystko trzeba ogarnąć:dry:

anaconda oj współczuję naprawy autka:no:
fajnie,że udało się Wam spotkać w Bugi:tak:
eliza biedny Czaruś,oby szybko doszedł do siebie:tak:
maltanka ale się tam integrujecie:-D
motylla fajnie,że dziadek zasponsorował cyrk:tak:

Witam i ja z rana :-):-)
Dzisiaj mega niewyspana bo jakiś bezdomny (Madzia Ty może kojarzysz tego zarośniętego faceta co chodzi po naszym targu i tak się wydziera) wszedł w nocy do naszej klatki schodowej i zaczął śpiewać i krzyczeć, jak spojrzałam na zegarek do była 1.30 :crazy::crazy: oczywiście ktoś zaraz zadzwonił na policję i go zabrali ale jak już się rozbudziłam to potem usnąć nie mogłam :crazy::crazy:
Rano niezbyt przyjemnie bo znowu ten zimny wiatr czuć w powietrzu :no::no: więc jak ktoś nie musi to niech lepiej w domku zostanie :tak::tak:
Elza a jednak nie obyło się bez wizyty na IP :-:)-( oby nóżka jak najszybciej przestała dokuczać Czarusiowi :tak::tak:
Sienio ale z Twojej Julci to już duża dziewczynka :szok::szok::szok: i jak wizyta u teściowej, zdołali cię przekonać do nocowania? :-D:-D:-D;-);-):-p:-p
Mandziula zdrówka dla Mikiego, może rób mu okłady z rumianku :tak::tak: weź mi nawet nie przypominaj o naprawie auta :sorry2::sorry2:
Madzienka jak już Ci mówiłam nikt nie przejedzie przez Braci Wieniawskich niezauważony ;-);-):-D:-D:-D
Motylla i jak po cyrku podobało się? Ile kosztował bilet dla osoby dorosłej? :confused::confused:
Maltanka oo u Was też nocne imprezy?! Przecież studentów nie macie ;-):-D:-D
Misia nie ma to jak weekend na wsi kiedy jest ładna pogoda :tak::tak:
Dziewczynki ja też dziękuję za wczorajsze spotkanie w Bugi, Maja się wyszalała a ja poplotkowałam i dobrze jest :-D:-D:tak::tak:

reklama
Witam się tylko nie zaglądałam przez cały tydzień jakoś nie było kiedy
Anaconda mnie też czeka wydatek bo coś mi się w skodzie tlucze no i w maju przegląd i ubezpieczenie
Maltanka fajnie masz towarzystwo
Atali gratuluję łał
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Do góry