reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My też już w domku i zgadzam się - jest dzisiaj nieprzyjemnie i zimno :crazy::crazy:
Druga grupa testów wyszła całkiem nieźle, mały bąbelek wyszedł przy trawach i życie ale pulmonolog powiedziała, żeby nie dawać jej żadnych leków przeciwalergicznych bo jak już zacznie brać tak nie przestanie więc nadal mamy wziewki tylko że ograniczamy do 2 razy dziennie i obserwujemy czy duszności wracają no i mamy się pokazać na jakieś 2-3 tyg :tak::tak:
No i jak dla mnie może padać bo zakupiłam Mai nowe kaloszki :-D:-D:-D
Madzienka z pieniążków już nic nie zostało ale i tak mnie naciągnęła dzisiaj na okularki z Rainbow Dash :-D:-D:tak::tak: Oj szkoda ze nie ma rowerków kucykowych 20' bo już byłby nasz :-D:-D:tak::tak: ciekawe czy Julci się spodoba :confused2::confused2: oj oby Lenka była takim śpioszkiem jak najdłużej :tak::tak:
Misia fajnie masz teraz z tym nienormowanych czasem pracy, do kiedy tak możesz pracować? :confused::confused:
Justyna pozdrów Anetkę od nas i wpłyń tam na nią żeby czasem do nas zaglądała :tak::tak: trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań Michałka, czyzby p.doktor robaki podejrzewała że kał kazała Wam robić? :confused::confused:
Mandziula no dzisiaj to niestety nie da się za długo pospacerować bo wiatr jest okropny :baffled::baffled:

reklama
Ja też zdążyłam wyjść a zaczął śnieg z deszczem padać więc okrążyłam osiedle i wróciłam:baffled:Lenka dosypia przy otwartym oknie....
i niedługo ruszamy po Juleczke....

ja chce ciepełko!!!!!!!

Justyna brawo dla Michasia, ale masz dzielnego synka....
udanego pluskania i pozdrów Anetkę od nas...

Anaconda jak badania???i zakupy???
edit: już doczytałam

a co do Lenki to oby jej to zostało:tak:

Witajcie, pogody nie skomentuję, czekam na słońce. Jakoś nie miałam wcześniej czasu cały weekend zajrzeć na BB i tak zleciało do dziś:sorry:

Justynka brawa dla Michasia, dzielny chłopak;-)

Anaconda no to Maja ma siłę perswazji widzę :-) i okularki są;-)

Madzienka no to pogoda przegoniła Cię ze spacerku

Ja chce słoneczko!!

Anaconda ja chciałam odrobaczyć M ale pediatra zleciła badania, bo w ciemno nie przepisuje leków, które nie są obojętne dla organizmu.
Super że dzisiejsze testy wyszły ok:-)

Madzienka
udanej przeprawy przez miasto:tak:

Iwonka
a co porabiałaś przez weekend że miałaś brak czasu?;-)

Anetka dzięki:happy::tak:

Torba spakowana więc zaraz zmykamy na basen:-)

Witajcie. Ma chwilke bezczynności bo mama po zaprowadzeniu M do przedszkola poprasowala mi całą suszarkę prania...złota kobieta:tak: Gołąbki przywiozła więc w kuchni też nie muszę stać. M gra na konsoli więc i ja mogę poklikać. Nastrój niestety nie lepszy, a to wszystko przez pracę, a raczej przez jej ponowny brak po wakacjach, ja nie rozumiem,że w podobno tak ciężko dostać się do przedszkoli a tu ledwo na jedną grupę wystarczyło podań a to równa się z moim zwolnieniem :tak: Nie byłoby tak ciężko gdyby nie to,że przez brak pracy znowu brak suwaczka, choć z tym to już myśle że coś jest nie tak, bo jakby miał być to by był... :-(

Jeszcze Maks zachrypnięty jak nigdy- zakupiłam mu dzisiaj lizaka na gardło zobaczymy czy pomoże.

Jeśli ktoś ma blisko i jest zainteresowany to w pepco są piękne ubranka dla szkrabów polecam PEPCO - Wi�cej za mniej... codziennie!

Madzienka dobrze, że wada Julci się zmniejszyła:tak:

Justyna udanego pluskania na basenie! Fajnie,że udało Wam sie z Anetką spotkać- zazdroszcze:eek:
ja tylko końców obcinałam, a tak to M obcieła i mame.

anaconda dobrze,że dzisiejsze testy wszyszły ok.

misia a gdzie wyjeżdżacie?
Gratulacje pierwszego ząbka!!!

Marta wow ale masz już kawalerów w domu!
Super że przygotowania idą pełną parą:tak:

patlysia to gdzie Wy teraz mieszkacie?
Super,że Emilka już w porządku po zabiegu:tak:

maltanka ja też licze tylko do wekendu majowego, dużo dzieci mamy więc i głowa pęka,ale dzisiaj dostaliśmy wiadomość,że najprawdopodobniej jeden chłopiec ma różyczkę i jeśli to sie potwierdzi to pewnie grupę przeczyszci:eek:

sienio fajnie,że film się podobał.

mandziula super, pokaż nam te swoje krokusy:-)

Hej

Gabi ogląda Mini Mini i swoje pasmo z dasiem i Tosią na czele:-) Jest super zadowolona z chodzenia do przedszkola ja naturalnie również się cieszę. dzisiaj miała pewne formalności do załątwienia wiec dobrze ze czas mam.Mnie też śnieg powalił:crazy: aj ale w piatek ma być 14 kresek, zobaczymy:szok:

Sunday
oj rozumiem co czujesz w zwiazku z pracą, chociaz ja sądzę ze Ty jeszcze poszukiwań ponownych na dobre nie zaczęłaś wiec może daj sobie czas na to i na suwaczek eszcze:happy: a gazetka świetna ja już mam swoje typy:laugh2:

Justyna
co tam u Anetki?

Misia
życzę zeby natalka poszła do przedszkola i katar już Was nie dotykał. gdzie wybywacie na weekend majowy? GRATULUJĘ ZĄBKA

Anaconda
to wyniki testów są dla Was pomyślne może na wziewach się skończy, ja jutro musze Gabi zarejestrować do Alergologa. Ile macie tych kuców?

Madzienka
super że sobe radzicie kiedy same zostajcie dziewczyny które tak wspólpracują to się nazywa dobrze zgrana drużyna:-)

reklama
Maja je kolację to ja zaglądam :-D:-D:tak::tak:
Pogoda okropna, normalnie ręce opadają :sorry::sorry:
Maja po basenie zadowolona bo koleżanki spotkała a ja w tym czasie do domu zajrzałam bo dzisiaj Ani nie było więc i towarzystwa do rozmów :tak::tak:
Madzienka to już wiem co w weekend będziemy robiły z Mają :tak::tak::-D:-D fajne te szablony :tak::tak: jeszcze weź mi znajdź kroje do szycia ;-):-p:-p
Justyna nasza pediatra też niechętnie wypisuje receptę bez zrobienia badań więc zapewne niedługo uśmiechnę się do Ciebie w wiadomej sprawie ;-):tak::-) jak u Was po basenie? Chodzicie razem z Anetką na zajęcia? :confused::confused:
Sunday kurcze Ty znowu musisz etatu szukać? Myślałam że tutaj zabawisz na dłużej? A co do suwaczka to przyjdzie i na niego kolej tylko się niepotrzebnie nie stresuj :tak::tak: fajnie masz z mamą na mnie właśnie czeka prasowanie ale odkładam go do jutra :-p:-p
Talia super że Gabrysia chętnie do przedszkola wróciła :tak::tak: ciekawe na kiedy Was zapiszą do alergologa bo teraz już się "sezon" zaczął to i zapewne więcej osób :sorry::sorry: a co do ilości kucyków to nie pytaj bo jest ich duuużo :tak::tak::-D:-D
Basia witaj, rozgość się i napisz coś więcej o sobie :tak::tak:

Do góry