reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Nasz weekend miną pracowicie i chyba w tym tygodniu muszę zregenerować siły na kolejną pracującą sobotę...o ile znajdę niańkę do M, bo moja mama i siostra pracują, a przecież nie wezmę ze sobą M do teściowej:-p:no:. Muszę ładnie uśmiechnąć się do brata:rofl2:może zgodzi się na parę godzin zająć się siostrzeńcem:tak:.
A dzisiaj jesteśmy już po przyjemnym spacerku - w kaloszach oczywiście, do domu wróciliśmy z mokrymi do kolan spodniami, ale Michałek zadowolony. I przy okazji zrobiłam zakupy papiernicze i złożyłam zamówienie w sklepie może w tym tygodniu znowu pocudujemy z Michałkiem:tak:.

Madzienka, Anaconda jak upłynął spacerek? Upolowałyście coś w tym nowym sklepie?

Madzienka a co to znowu czepiło się oczka Julci:confused:, zdróweczka dla niej, i daj znać co pani okulistka stwierdziła:tak:

Anaconda super że Maja wyszalała się na świeżym powietrzu...a co to za piesek?? Coś mi umknęło że psa macie??:confused:Jutro idziecie na kolejne testy alergiczne?

Sunday a co Ty kochana robiłaś z włosami? Przecież nie dawno obcinałaś:confused:,A jak humorek, lepszy już??

Maltanka a u Ciebie jak nastrój? Dla H zdróweczka podsyłam!!!

Mandziula
pamiętam jak kiedyś u dziadków podwórko tonęło w błocie, to dziadzio deski porzucał i po nich się chodziło:-D, miałam z siostrą niezłą zabawę, hehe

Eliza współczuję @:-(i gratki za świadkowanie:-)

Iwonka
jak tam u Ciebie po weekendzie?

Patlysia
a co u Was, Emilka doszła już do siebie po zabiegu?

Zmykam dopracować pomidorówkę i ogarnąć z grubsza mieszkanko:-)

reklama
Witam sie z domu....:-pdzisiaj P budzil mnie rano a ja mu powiedzialam zezostaje w domu w sumie nie wiem czemu:-Dchyba budzac sie w nocy przeszło mi to przez mysl i stad ta poranna decyzja....a jal obudzilismy sie ok 8 to juz klamka zapadła:-pwiec w zwiazku z tym przeszlam sie z B do lekarza zeby go osluchal bo goraczki brak nosek sluchy ale pokasluje....wiec mamy kontynuowac to co dajemy plus jeszcze do tego dwa syropki....na spacer pozwolenie jest na kapiele rowniez wiec do dzieci jutro tez idziemy:happy2:

Madzienka dzieki przekaze;-)oby tydzien szybko Wam minal....oby zapalenie odpuscilo J...ma sie ona z tymi oczkami:zawstydzona/y:
Anaconda Madzienka mikego spacerku na dworze jest naprawde super.....
a Ty Beatko to swoja droga powinnas dostac kopniaka....jak juz bedziesz w najblizszym czasie chodzila na spacerki a bedziesz bo Madzia Cie skutecznie bedzie mobilizowała do dotrzymywania jej towarzystwo to moglabys przynajmniej pchac tez swoj wozek i na pusto nie lazic!!!!!!!;-)

Mandziula zobaczysz pod koniec tygodnia nie bedziesz pamietala;-)
Elza to nic strasznego wrecz przeciwnie takze luz i napewno bedziecie super swiadkami....
Sunday Maltanka zycze poprawy nastroju....szkoda zycia na dolki:happy2:

My z B tez zaliczylismy juz spacerek takze popoludniu chyba bedzie powtorka....

Ostatnia edycja:
znalazłam pod domem kawałłek suchej ziemi wiec się trochę powietrzyłyśmy z Zosią, o chodzeniu do drodzę narazie mogę zapomnieć, ale jeszcze tak 2-3 takie dni i bedzie ok:tak::tak: i zakwitły mi krokusy tam gdzie nei ma śniegu:tak::tak: :tak:WIOSNA IDZIE!!!!!!

madzienka, anacondajak się uda spacerek??? jak nowy sklepik???
marz dobrze, ze choróbska isę was nie czepiły:tak::tak:
justyna twórzcie takie dzieł, bo to fantastyczna pamiatka:tak::tak:

ja mam dzisiaj luzik z gotowniem bo mieliśy zapasy z weekendu, zasaiadam wieć z kawussią:-):-)

uffffff ale spacer miałyśmy z Beatka prawie 3 godziny a Lenka nadal dosypia w gondoli:tak::tak:dzięki Beatka

jak się obudzimy jemy mleczko i ruszamy po siorę a później do okulisty....

Marzenka gdybyśmy wiedziały że Ty w domu to ściągnęłybyśmy Cię na Czechów....
rozumiem że komputer działa:-p:-p

Justyna sklep taki ciuchlandowy...ale myślę że ten holender szybko zwinie żagle:tak:
ale z pustymi rekami oczywiście nie wyszłyśmy;-)

Mandziula krokusy super.....dzisiaj na słoneczku było naprawdę super....

Madzienka chyba by mi sie nie udało na 11.45 wizyta a pozniej drzemka;-)no wlasnie niestetyu nie ale nie jestem w temacie, pisze ostatkiem sil ze starego ktory nie posiada polowy klawiszy:zawstydzona/y:

Witajcie

A jednak miałam rację z tymi wiosennymi spacerkami:-) dzisiaj moj pierwszy dzień urlopu i piekna pogoda:tak:
Ja dzis zwiedziłam prawie całe Zana i kipiłam Julci geterki z biedronki i klika bluzeczek w pepco. Kupiłam tez ksiażke z seri świat w obrazkach "dzieci świata" i troche mnie wqrzyła bo jest tam też chłopiec z Polski ma na imie Tadzio(jakby juz innych polskich imion nie było) btw Tadzio jeżdzi saniami w zimie, jego babcia z Zalipia :szok: maluja swoj dom kwiatowymy malowidłami a kazdej niedzieli Tadzio chodzi z rodzicami do drewnianego kościoła, dobrze, ze mu mama ksiazek przy świeczce nie czyta:baffled: nic dziwnego, ze pożniej maja o nas takie mniemanie, ze zima, niedzwiedzie chodzą po ulicach i nie mamy telewizorów:confused:
Wczoraj byłam z P w kinie na Ukad zamknięty, dobry film polecam, przeraził mnie to, ze oparty na prawdziwych wydarzeniech, ludzi cale kino, ale warto.
anaconda, madzieńka miałam nawer do was zadzwonić i dojechać do was na spacerek, ale pożniej jakoś zrezygnowałam:zawstydzona/y:
marzenka Ty też dziś w domku:-)
madzieńka oby to nie było zapalenie spojówek:no: no własnie kiedys miałam Cie zapytać jak sobie radzisz sama te kilka dni w tyg, bo ty nigdy sie nie marudzisz, ale pewnie czasem Ci ciezko:sorry2: dzielna z Ciebie babeczka:-);-):tak:

Zasiadam i ja przy popołudniowej kawce a obiad już do piekarnika wsadzony wiec mały luzik mam :tak::tak:
Jak już Madzia pisała miałyśmy długi spacerek ale pogoda na prawdę bardzo fajna i przyjemnie się chodziło :tak::tak:
Zaraz zmykam po Maję bo czeka nas jeszcze spacerek do reala bo babcia dała Mai pieniążka na imieniny no a Maja musi go szybko upłynnić :-D:-D:tak::tak:
Justyna tak jutro mamy drugą turę testów i mam nadzieję ze tym razem żadne "bąbelki" nie powyskakują :tak::tak: a sklep tak jak Madzia pisała chyba szybko się zawinie bo ceny jakieś takie dziwne i ogólnie nie ma po co tam zaglądać, ja upolowałam Mai bezrękawnik, mam nadzieję że będzie dobry bo rozmiaru nigdzie na metce nie ma :sorry2::sorry2: do tego zrobiłam Mai ogromną niespodziankę bo w pepco upolowałam 2 bluzeczki z Monster High więc pewnie będzie zadowolona :tak::tak: co tym razem zamierzasz z Michasiem tworzyć? :confused::confused:
Marz no wiesz co miałaś wolne i do nas nie przyjechałaś?! :crazy::crazy: nie wybaczam :-p:-p a co do wózka to jak mam go pchać skoro go sprzedałaś :-p:-p:-D:-D
Sienio to fakt w Europie mamy super opinię wypracowaną :baffled::baffled: no wiesz co mogłaś do nas przyjechać na ploteczki :tak::tak: ja też poluję na ten "Układ zamknięty" ale to poczekam aż w necie będzie ;-);-):-p:-p no chyba że na tanią środę się wybiorę ale wtedy to tylko sama :sorry2::sorry2:
Mandziula super że kawałek suchej trawki znalazłaś :-D:-D ja też liczę że za jakieś 2-3 dni już tego śniegu nie ujrzę :no::no: ale masz fajnie z tymi krokusikami :tak::tak:
Madzienka no to Lenka dzisiaj wyspała się za wszystkie czasy :-D:-D powodzenia na wizycie u okulistki :tak::tak:
Motylla ale się musiałaś nadźwigać w kościele :szok::szok: to sobie Krystek spanie urządził :-D:-D

anaconda oj tak własny domek w lecie super sprawa, chociaż w zimie też, a ja poluję na huśtawkę:-D;-)

mandziula
oj mnie ta chlapa też denerwuje, u nas też po drodze nie da się chodzić

justyna pracująca sobota u teściowej ps. nastrój taki sobie
marz oj ja też dzisiaj miałam myśli, żeby zostać w domu, ale się przemogłam odliczam tylko do weekendu majowego:tak:

madzienka fajnie, że spacerek udany

Witajcie
Przynajmniej ta pogoda dzisiaj lepsza i rano lepiej się wstawało:tak: oj odliczam tylko do weekendu majowego i prawie tydzień wolnego:tak:

reklama
my już po wizycie...Julcia ma małe zapalenie ale z dobrych wieści to wzrok poprawił się już o 10% po trzech tygodniach noszenia okularów....:tak::tak:

Marzenka jak spacerek popołudniowy zaliczony???
musicie teraz przyjechać do nas na poprawę naprawy:tak:

anaconda, madzieńka miałam nawer do was zadzwonić i dojechać do was na spacerek, ale pożniej jakoś zrezygnowałam:zawstydzona/y:

madzieńka oby to nie było zapalenie spojówek:no: no własnie kiedys miałam Cie zapytać jak sobie radzisz sama te kilka dni w tyg, bo ty nigdy sie nie marudzisz, ale pewnie czasem Ci ciezko:sorry2: dzielna z Ciebie babeczka:-);-):tak:

trzeba było przyjeżdżać.....!!!!

radze radze, myślałam ze będzie ciężej ale jest ok...Lenka na szczęście ładnie sypia w samochodzie:-Dwiec spokojnie sobie podróżujemy....
a w domu radzimy sobie ale to większości zasługa Julci-bo współpracuje ze mną i jest bardzo grzeczna....
nie ma co narzekać...bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:-D:-D:-D:-D
oby do wiosny a już może lepiej lata!!!!

Do góry