reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
mnie to już dobija to siedzenie w domu...nawet zazdroszczę mamie, że chodzi do sadu ciąć drzewka- mimo, że to tak naprawdę nic przyjemnego.:zawstydzona/y::-( mam nadzieję, że na zimę uda nam się coś wynająć w Lbn bo inaczej zwariuje:wściekła/y:
Emilka na szczęście bardzo szybko doszła do siebie po tym wycięciu migdałków...
p.s. nie wiecie do której można zrobić sobie badania krwi w luxmedzie????
i znowu tylko o sobie ale jakoś w ogóle nie mam weny pisać, zresztą nic mi się nie chce ostatnio- lenia mam totalnego:no::-(

reklama
Hej,hej:tak:
mi znowu ostatnio brakuje na wszystko czasu:zawstydzona/y:Stacho wymagający,cały czas by na rączkach siedział:baffled:no ale odpowiedź tego stanu rzeczy mamy...uwaga,uwaga!!!!!
w niedzielę przebił się pierwszy ząbek:-):tak::tak::tak:
poza tym wciąż zakatarzeni, Natalka w domu siedzi:sorry2:no ale może pod koniec tygodnia w końcu odwiedzi przedszkole:blink:
patlysia super,że Emilka tak dobrze zniosła zabieg:tak:
madzienka extra,że okularki dają tak szybką poprawę:tak:no i brawa dla Ciebie,że tak sobie dobrze radzisz z dwójką:tak:a spacerków to zazdroszczę:zawstydzona/y:
maltanka ja też odliczam do weekendu majowego,zwłaszcza,że wyjeżdżamy:-)
anaconda Maja zadowolona z bluzeczek?kasiorkę upłynniła?
mandziula no skoro znalazłaś krokusy, to wiosna nie ma wyboru...musi się pojawić:tak:
madziarka hop,hop!!!gdzie Ty jesteś????

to tyle,bo czas spać....budzik o 6 jest nieubłagany:no::-(

Helol, za szybko wszystko wokół się kręci.
Misia gratulujemy Stasiowi zębolka - my też niecierpliwie czekamy.
Dzis zaliczyliśmy bilans 2 latka - 14 kilo żywej wagi i 87 cm wzrostu czyli na 75 centylu jest żuczek.
ROKi na szczepieniu - 8 kilo jak nic i z pleców przewraca się na brzuszek:tak: .
Żyjemy intensywnie Komunią bo 12 maja już niedługo - wczoraj 2 godziny z kucharką ustałyśmy zakupy i menu. Na dodatek wykruszyła się nam chrzestna ROKiego:crazy::crazy: i na 3 tyg przed ceremonią musiałam na cito szukać ale udało się i bliska kuzynka zgodziła się:tak:.

Witam :-):-)
My już na pełnych obrotach i śniadanko wcinamy :tak::tak: bo zaraz do pani doktor zmykamy a potem Plazę zaliczymy i długi spacerek do domu :tak::tak: mam nadzieję że nie zacznie padać :sorry::sorry:
A wczoraj Reala odwiedziłyśmy i Maja pieniążka upłynniła kupując nowe kucyki Pony :szok::szok: u nas to te kucyki chyba nigdy się nie znudzą :-D:-D
Maltanka do weekendu majowego rzut beretem :tak::tak::-D:-D a jak Hubert chodzi do przedszkola? :confused::confused:
Misia gratulacje pierwszego ząbka u Stasia :tak::tak: i kciuki mocno zaciskam żeby choroby się u Was już skończyły :tak::tak:
Marta Twoje chłopaki rosną jak na drożdżach :tak::tak: dobrze ze chrzestną tak szybko udało się znaleźć :tak::tak:
Madzienka to widać że okularki pomagają, oby tak dalej :tak::tak: oby zapalenie szybko odpuściło :tak::tak:
Patlysia do ludzi Ci trzeba i od razu humorek powróci ;-);-):tak::tak:

Witam z rana...zaraz do pracy trzeba się zabierać,a póki co herbatka;-)
Dzis zaliczyliśmy bilans 2 latka - 14 kilo żywej wagi i 87 cm wzrostu czyli na 75 centylu jest żuczek.
ROKi na szczepieniu - 8 kilo jak nic i z pleców przewraca się na brzuszek:tak: .
Żyjemy intensywnie Komunią bo 12 maja już niedługo - wczoraj 2 godziny z kucharką ustałyśmy zakupy i menu. Na dodatek wykruszyła się nam chrzestna ROKiego:crazy::crazy: i na 3 tyg przed ceremonią musiałam na cito szukać ale udało się i bliska kuzynka zgodziła się:tak:.
dorodnych masz chłopaków;-)super,że udało się załatwić chrzestną:tak:
Witam :-):-)
My już na pełnych obrotach i śniadanko wcinamy :tak::tak: bo zaraz do pani doktor zmykamy a potem Plazę zaliczymy i długi spacerek do domu :tak::tak: mam nadzieję że nie zacznie padać :sorry::sorry:
A wczoraj Reala odwiedziłyśmy i Maja pieniążka upłynniła kupując nowe kucyki Pony :szok::szok: u nas to te kucyki chyba nigdy się nie znudzą :-D:-D
udanego spacerowania:tak:powodzenia u pani doktor:tak:
hehe...nie ma to jak Pony:-D

Dzień dobry...ale dzisiaj nieprzyjemnie na dworze(póki co)wczoraj to było czuć wiosnę a dzisiaj zimę:-(mam nadzieję że ich prognozy nie sprawdza się i śnieg dzisiaj nie będzie padał:no:

Anaconda powodzenia na badaniach...coś Majeczce zostało z pieniązków:-Djeszcze na kucyki w Plazie???
a widziałaś ze w realu ma być od czwartku rower My Little Pony:szok:i to 16, ciekawe czy Jula tego sobie przypadkiem nie wypatrzy
aaa i zabawki do piasku tez są z kucykami:tak:

Misia fajnie masz z tym nienormowanym czasem pracy:-Dudanego dnia
gratulacje pierwszego zębolka:tak:

Marta super że chrzestna znalazła się i przygotowania idą pełna para....

miłego dnia

witam i ja

kto zabrał słońce???? podobno ma też padać....
misia gratulacje za pierwszy zębol:tak::tak: miłego dnia w pracy
marta dobrze, ze chrzciny masz już dopięte:tak:
madzienka jak oczko Julci??? dobrze, zę wzrok się poprawia:tak:
zmykam trochę sipe powietrzyć na dworze
miłego dnia

Mandziulka dziękuję...oczko lepiej....

moja jak zasnęła podczas odwożenia Juleczki tak nadal śpi a chciałam jeszcze wyjść na spacerek przed opadami....

Witajcie, my już po wizycie na Czechowie i badaniu...M nawet nie pisnął przy pobraniu krwi...być może dlatego że to było z paluszka. Wyniki jutro ale i tak za około dwa tygodnie umówię się na wizytę do pediatry bo jeszcze mamy dwie próbki kału zanieść, w odstepach kilkudniowych.
Michałek już drzemkuje, a ja czekam na ciocię Anetkę z dziewczynkami:happy:

Marta a dlaczego chrzestna wykruszyła się? Dobrze że znaleźliście nową:tak:

Madzienka super że wada cofnęła się:-). Oj to pewnie Juleczka będzie zawiedziona, że nie długo okularki odstawi...

Anaconda powodzenia na badaniach...trzymam kciuki oby nic nie wykryto...I udanego polowania w Plazie:tak:

Misia zdrówka dla maluszków:tak:I gratki dla Stasia za pierwszy ząbek:-)

reklama
madzienka to wdzę zę Lenka to mały śpioszek:tak: ZOśka śpi jak mysz pod miotłą...

jejeku ale unas zimny wiatr wieje....trochę pobbyłyśmy na dworku a teraz Z dopypia w pokoju przy otwartym oknie
j uciekam jakiś obiadek naszykować...

Do góry