reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

od czego tu zacząć posta?????aaaaaaaaaaa może od tego że nareszcie WEEKEND......:-D:-D:-D:-D:-D
dzisiaj jeszcze musieliśmy zaliczyć dentystę z Czarkiem....wizyta kontrolna....i pan dr pochwalił ładne ząbki i mówił że jest bardzo mały % dzieci w tym wieku ze zdrowymi ząbkami.....

justynka super prace....masa solna.......jezu ile ja się jej narobiłam w przedszkolu....

anaconda oby Ci te adidaski nie wyszły np noskiem w postaci kataru itp.
o weekend u teściówki.....chyba się stęskniłaś co????dawno jej nie widziałaś :-D:-D:-D udanej wizyty

madzienka super że budziki kupione....są śliczne...oj kiedy będziemy chodzić z krótkim rękawkiem i w kalpeczkach
twoja koleżanka ma rację....jesli ta zima nie odpuści psychiatrzy i terapeuci zbiją fortunę

misia super że lekarz Ci się spodobał....oby szybko wyleczył tego wirusa co znowu was dopadł....zdróweczka

normatywna oby wyniki badania słuchu były w porządku....trzymam kciuki...

p.s u nas wczoraj w przedszkolu były darmowe badania słuchu dla dzieci w ramach akcji "Słyszę Cię mamo, słyszę Cię tato"....wszystko dzięki WOŚP...i u 2 dziewczynek wypadło nie najlepiej....

aluśka a jaki kawał mąż zrobił Tobie????

sienio oby Julci nic się nie wykluło....trzymam kciuki....profilaktycznie zdrówka życzę

patlysia super że już zabieg macie za sobą....brawa dla Emilki za to że była dzielna....

motylla bałwanek jest najlepszy....brawo dla Krystka

mandziula współczuje nie przespanej nocki....oby ta była lepsza....

karlita mówisz druga połowa kwietnia....trzymam za słowo :-D:-D:-D
kucyki - cudeńka....ale ludzie mają talenty...gdybym miała córeczkę chyba bym się nie oparła i zamówiła takiego.....ciekawe ile kosztuje pewnie nie mało

reklama
Zasiadam na chwilkę bo jakoś brak mi chęci do pakowania :sorry::sorry:
Karlita no ja takich umiejętności szycia nie mam ale jak tak Maja będzie dalej męczyć to coś postaram się stworzyć, u nas najlepszym kucykiem jest Twilight :tak::tak:
Justyna ja już drugą kawkę wypiłam a tak mi się spać chce ze szok, może ciśnienie idzie w dół :sorry::sorry:
Mandziula oby to była tylko jedna taka niewyspana nocka :tak::tak: może Zosieńka też ma już dosyć tej zimy i chciałaby na słoneczku pospać na dworku :tak::tak:
Sienio i jak po wizycie u lekarza? :confused::confused: getry widziałam dzisiaj w biedronce, są super tylko szkoda że był rozmiar 98-104 :-:)-( no nasze kaloszki też do śmieci pójdą :crazy::crazy:
Madzienka widziałam buty w smyku, właśnie zastanawiam się nad kupnem sandałków Monster high :-p:-p:-D:-D a ile tam tych koszmarnych lalek :szok::szok: w raju chińskim nie byłam ostatnio poczekam na jakąś nową dostawę ;-);-):-D:-D no ja mam nadzieje że w tym roku pod koniec kwietnia też nam tak słoneczko pogrzeje :tak::tak:
Patlysia całe szczęście że już w domu jesteście i po zabiegu wszystko w porządku :tak::tak: a ile dni byliście w szpitalu? :confused2::confused2:
Antuanet zdrówka podsyłam :tak::tak: te Twoje dzieciaczki to są cudowne do spania :tak::tak:
Motylla świetne prace teraz tylko je pomalować farbami i wysuszyć :tak::tak: eee to jeszcze macie trochę czasu do przeprowadzki :tak::tak:
Gon1a czyżby coś poszło źle na testach? :confused::confused:
Elza ja tymi adidaskami chcę wiosnę zmobilizować żeby do nas przyszła ;-);-) i nie kracz bo jak kataru dostanę to będzie Twoja wina :-p:-p:-D:-D

Dzieci w końcu śpią... Krystek nie chcał się położyć w swoim łóżeczku i przyszedł do naszego łóźka i powiedział, że chce posiedzieć...Tak go to zmogło, że usnął:-D. A wcześniej to dzieciaki się wygłupiali i śmiali najpierw w łóżeczku Radka, a potem u Krystka:tak:.
motylla super te Wasze dzieła! A jak się robi tą masę solną?
Ja robiłam z przepisu co Justyna wkleiła :tak:

my jesteśmy po koszmarnej nocy, nie wiem o co Zosi chodziło, czy ją brzuszek bolał czy nei mogła się najęść, ale darła się strasznie i nic nie pomagało, jeszcze jedna taka i będe na rzęsach chodzić, tym bardziej ze jutro znowu sami jesteśmy cały dzień... z Mikim tornado:-D:-D:-D
Współczuje nocki.

Fajne koniki:tak:

Justynko dzięki za namiary :-) może jutro coś ulepimy bo dziś w planach wielkie sprzatanie, rogaliki, zakupy ;-) a taaaak mi się nie chce :-) ale ten odcisk łapki bardzo mi się spodobał!!! świetna pamiątka :-) i można powiesić w pokoju :-)

Anaconda u nas też właśnie ta Twilight chyba zamówię fioletowy polarek ;-) i też będę coś modzić ;-)

eliza tak słyszałam że za tydzień mają być już temperatury powyzej 15 stopni :D i burze :baffled::confused:

Witajcie. Ja narazie tylko klikam,zeby sie przywitać... nie pisałam ostatnio choc zaglądałam i podczytywałam bo niestety dołka załapałam i jakoś wydostać się nie mogę... :baffled:
Za chwile przyjeżdża do nas fryzjerka i będziemy się fryzować - może to mi humorek troszkę poprawi a potem coś popiszę...
Buźki :-)

Witajcie weekendowo....

Sunday właśnie dzisiaj myślałam ze coś do nas nie zaglądasz...zakopujemy doły, jak wizyta fryzjera???

Karlita boskie te koniki.....jak wyspecjalizujesz się w szyciu to ja zamawiam:-D:-D

Anaconda, Justyna udanych weekendów wyjazdowych...

Eliza super akcja z badaniem słuchu w tym waszym przedszkolu...;-)

Witajcie

sunday mam nadzieję, ze to tylko brak wiosny Cie tak psychucznie umęczył a nie jakieś inne problemy:tak: głowa do góry problemy i tak sie jakos muszą rozwiązać:sorry2:
Karlita,anaconda oj super te kusyki, widziałam tez bloga gdzie dziewczyba szyła identyczne jak te z bajki, widać nie tylko dzieciakom sie rzuciło tu znalazłam jakies kroje Pony Plushie Pattern by ~SilentWolfCreations on deviantART

Dzieki za kciuki w związku z naszą wczoraszą wizytą, okazało sie, ze wyniki są badzo dobre, jedynie co Jula dostała to środak na odrobaczenie, bo moze to była przyczyna ej doleglowości:sorry2: ja tam zadnych robaków nie widziałam, ale nie zaszkodzi:tak:

JAk ktoś bedzie szył konie to ja tez zamawiam:tak::-D

Witam. Byłam z chłopakami na dworku i zabrali ze sobą autka,którymi jeździli po śniegu i w kałuże. Krystek nie chodzi tylko biega na dworze i się przewrócił i spodnie do prania :tak:. A mnie nawiedziła @ ale wcale na nią nie narzekam:-p.
Witajcie. Ja narazie tylko klikam,zeby sie przywitać... nie pisałam ostatnio choc zaglądałam i podczytywałam bo niestety dołka załapałam i jakoś wydostać się nie mogę... :baffled:
Za chwile przyjeżdża do nas fryzjerka i będziemy się fryzować - może to mi humorek troszkę poprawi a potem coś popiszę...
Buźki :-)
Tulaski przesyłam na poprawę nastroju:tak:

Witajcie

Dzieki za kciuki w związku z naszą wczoraszą wizytą, okazało sie, ze wyniki są badzo dobre, jedynie co Jula dostała to środak na odrobaczenie, bo moze to była przyczyna ej doleglowości:sorry2: ja tam zadnych robaków nie widziałam, ale nie zaszkodzi:tak:

JAk ktoś bedzie szył konie to ja tez zamawiam:tak::-D
Super, że wyniki Juli są bardzo dobre:tak:

Jak wróciliśmy ze spacerku to zjedli dzieciaki rosołek i najpierw poszedł spać Radek, a później Krystek i na razie jeszcze śpią:tak:. Chyba ten spacer ich tak wymęczył:-D.

witam w sobotę... poranek dość burzliwy był....bo Czarek dostał jakiegoś szału....ale nam zrobił jazdę....masakra....
jeszcze dostałam @....wiecie jak to wpłynęło na mój humorek... tak więc sunday przyłączam się do doła....może wieczorny wypad do kina mi trochę humor poprawi....

karlita wolę burze niż ten śnieg...

sunday a co robisz z włoskami?????

sienio super że Julci wyniki są w porządku....a odrobaczenie nie zaszkodzi....ja co roku odrobaczam Czarka....

madzienka myslę że sama dałabyś rade z uszyciem kucyka....

pozdrawiam

reklama
witam i ja
eliza coś chyba musiło być w powietrzu, bo Miki też przechodził dzisiaj sam siebie:angry::angry:
sunday tulaski na dołki i jak po wizycie fryzjera??
karlita super maskotki, ja widziaam na allegro takie szydełkowe cudeńka:tak::tak:
sienio dobrze, zę wyniki ok, ja Mikiego odrobaczłam choć też nie widziałam zadnych robków, napewno nie zaszkodzi
my dzisiaj znowu "spacerowaliśmy" na ganku i w pokoju przy otwartym oknie, ech... kiedy bedzie wiosna????

Do góry