reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Krystek już smacznie śpi... za to Radek jeszcze nie... i pewnie z samego rana będę mieć pobudkę... później się kładzie,wcześniej wstaje...
Witajcie,

Wiecie co:wściekła/y:, na prawdę tu u nas na Andersa to strach przejść przez ulicę...dzisiaj o mały włos a byłaby znowu tragedia, aż mi się płakać chciało...jeden samochód zatrzymał się część ludzi przeszła a tu na drugim pasie jak strzała jakiś debil przejechał:wściekła/y:. Boże nogi miałam jak z waty bo ja z Michałem byliśmy już blisko tego pasa:no:
.
To strach przechodzić przez pasy jak tacy wariaci jadą po drogach:no:

Już wyjaśniam, Juli jechał z M Pandą (z tyłu jest kratka i tylko 2 fotele są dla kierowcy i pasażera) na przednim siedzeniu na podstawce i w pasach i jak M nagle zahamował to szarpnęło go mocno do przodu. M i tak wolno jechał bo dopiero co z parkingu wyjechał :tak:.
Dobrze, że nic się nie stało J:tak:

yupi yupi nareszcie weekend....ależ się cieszę....i jeszcze radosć bo J zrobił mi w końcu samochodzik.....koniec z mpk...
Udanego wypadu do siostry :tak: Super, że autko masz sprawne:tak:

maltanka to ten kurczaczek
Zobacz załącznik 546817

a to moje nowe pisanki

Zobacz załącznik 546816

P.S zaniosłam do Czarka do przedszkola pisanki i kurczaczki....zrobiłam jeszcze takie mniejszego i dzisiaj pani w przedszkolu powiedziała że kurczaki poszły za 50 zł....cieszy mnie to niezmiernie bo kasę mają przeznaczyć na hospicjum.....
To się nie dziwię, że za tyle poszły kurczaki , bo kurczaczek i pisanki są śliczne:tak:.

reklama
witam porannie
jejku co za pogoda:wściekła/y::wściekła/y: gdzie ta wiosna???? jeszcze śnieg zaczyna padać.....
wczoraj poczytałam le zasnęłam przed kompem, zmogło mnie w kika minut a jak wstałam to już nie miaam siły odpisywać,

wczoraj byłam z Zosią na szczepieniu i chyba Z przeżywała wizytę bo strsznie nerwową noc mieliśmy, wieć chyba zaraz obie idziemy spać...

madzienka ja na smotne spacery zabieram audiobooki;-);-) wciągam się właśnie w grę o tron:tak:

pytałyście o Mikiego, już jest duzó lepiej chętniej idzie do sali bo to był taki najbardziej krytyczny moment, z domu wychodzi uśmięchnięty, wieć jest ok

Zosia przysypia wiec wracamy do łóżka
milego dnia:tak:

Witam. Właśnie gdzie ta wiosna... wczoraj tak fajnie było:tak: a dziś znowu pada... W. mi mówił, że od 2 zaczął... My już po śniadanku... Radek mi późniejszą pobudkę zrobił bo koło 7:-D.

hej dziewczynki jak fajnie jest wstać i się z niczym nie śpieszyć....właśnie kończę pakowanie i zaraz wyruszamy....ale musiałam Wam powiedzieć Dzień Dobry.....

Witajcie o sytuacji za oknem już szkoda słów....
mnie od wczoraj wieczór strasznie boli głowa...i w nocy też bolała, mam nadzieję że dzisiaj ból mi minie:tak:
tabletki nie pomagają, może okład sobie jakiś zrobię...

Eliza udanego wypadu do stolicy...
super akcja w przedszkolu i cena extra ale za takie cudeńka to nic dziwnego...:tak:

Mandziulka drzemkujcie...i oby więcej nieprzyjemnych objawów poszczepiennych nie było...
ile Zosieńka waży??

Sunday czekam na fotkę odwrotnego kuraka...może to pomysł na coś oryginalnego:tak:

to moje tegoroczne upinanki...

wielkanoc2013.jpg

Załączniki

• wielkanoc2013.jpg
    wielkanoc2013.jpg
    71,1 KB · Wyświetleń: 49
Witajcie w drugi dzień wiosny:sorry2:
wczoraj odwiedziliśmy po południu Plazę, poszukuję coś dla siostry do nowego mieszkania, ale nic nie było, zaszliśmy tez do h&m, ale tam to bez pięciu stów to nawet nie ma się co wybierać, a i tak bardzo nic mi nie wpadło w oko. :dry: No i wracając do domu wycieczka nas kosztowała mandat:angry:

edit:
madzienka cudne pisanki, a ten brązowy zajec rewelacja:tak:

eliza
śliczny kurczaczek i pisanki, udanego wyjazdu ps. ja bym tak chciała wstać i się nie przejmować niczym, ale u mnie to chyba niemożliwe, no chyba, że w sobotę "firma" zamknięta:-D
sunday ale wam dobrze dlaczego u nas nie pracuje się do środy to niesprawiedliwe:-p

justyna wrzuć linka do tego obiadku na kulinarny co? plisss

mandziula
i jak pospałyście

pospałyśmy prawie 30 min, zawsze to coś, potem zrobimy poprawkę:-D:-D
Zosia waży 4710g, taka kluska z niej;-);-)
maltanka oj mandat... nie lubię takich niespodzianek:no::no:

madzienka śliczne dekoracje robisz, już u was święta czuć:tak:

Ostatnia edycja:
Madzienka wow swietna ta Twoja kolekcja...a kurczak brazowy jak zywy:-D
Mandziula miłego drzemkowania;-)oby Z juz nie marudzila....
Motylla dzieki swoim szkrabom masz długi dzien;-)
Elza spokojnej podrozy i milego weekendu....

Wczoraj dojrzalam dwa dolne 5 u B i juz kolejna gorna idzie...i juz wiem skad ten lekki stan podgoraczkowy w zeszlym tygodniu ja patrze na jego zabki z przodu czy juz jakies ida bo na dole ma tylko dwie jedynki i na gorze jedynki i dwojki a tu tak daleko wylazly....dziwnie mu te zebolki rosna ale najwazniejsze ze cos sie ruszylo w tym temacie....

Ja mam nastroj od wczoraj do d......wiec dzisiaj z racji weeekndu musze sie zresetowac przy procenciku......

Na wczorajszym bilansie ok....jesli chodzi o ten kaszel co czasem M meczy to on moze byc na tle alergicznym bo kaszel przy robakach to meczacy noca, kolejnym objawem robakow moze byc podrazniony odbyt takze Pan doktor to wykluczyl....wazymy i mierzymy ok wiec mamy sie nie zmuszac do jedzienia na sile......

Ostatnia edycja:
reklama
Hejkaczytam i czytam co u was, my niby w domu jesteśmy ale ciagle cos trzeba załatwiać, cieszę się w sumie bo dni mijają niesamowicie szybko.Gabcia na szczescie zdrowa jak przedszkole omija ale pogoda jest okropna. My dziś zaraz ruszamy na miasto bo mamy pilna wizyte na poczcie dokumenty z mojej pracy wysłać. Wczoraj po południu miałąm spotanie z koleżakami z byłej pracy i tylko sie cieszę że nie musze tam chodzic....Gabrysia ma fazę na spódnice z domu sie ruszyć nie chce bez spódnicy a tu taka pogoda że nie ma jak dziecku spódniczek ubierać:(Marz jak twoja nauka.Madzienka ta pogoda utrudnia wszystkim zycie i pomyśeć ze chyba jeszcze w kwietniu moze nads niemiło zaskoczyć. le Ty i tak sobie bedziesz dobrze radzić duża pomoc w Julci, a kiedy to Jajeczko?Upinanki super, króliczek świetny a Julcia w okularkach juz taka dorosłaMaltanka my codziennie wstajemy przed 7 dzis w pół takze też nie ma szans sie wyspać, życzę zdrówka dla H. Jak Wam dobze z tą babcią.Elza przed wami fantastyczny weeknd, świetnie do mnie siostra zawita tez sie cieszę:) współczuję Ci historii z zębemJustynka ten obiadek wygląda smacznie,

Do góry