Witam,
Mandziula o matko jaka temperatura u Mikołaja
, ja pamiętam jak w tamtym roku Michał miał 40,1* to przelewał mi się przez ręcę i spał wtulony we mnie, straszne to było
. Współczuję awarii auta, co tam padło w autku, P to naprawi czy trzeba do warsztatu holować??
Motylla brawo dla dzielnego pacjenta Krystianka:-), A jak Radek, pomagają mu smarowidła od dermatologa? Szkoda że musicie przenieść się do Nałęczowa, ale też i są tego plusy będziesz miała tatę na oku, a chłopaki podwórko do całodziennych zabaw na świeżym powietrzu:-).
Misia zdrówka
, a ty tam z czego chcesz się odchudzić??? Z kości na ości??
Madzienka super że kolejny babski wypad zaliczony:-)ślicznie Julci w okularkach:-), i oby ta fascynacja nimi nie przeminęła
Sunday no żal Maksia ale lepiej by posiedział w domu on teraz osłabiony to na pewno po jednym dniu w przedszkolu coś by załapał.
Asienka82 zapomniałam się z Tobą przywitać, Witaj:-), przepraszam, ale wiesz wyleciałaś mi z pamięci
widziałyśmy się, kiedy pisałaś z nami??
To ty jak nasza
Iwonka studia praca dziecko, zalatana kobitka;-). Życzę powodzenia w klocuszkowym interesie:-)
Eliza a dziękuję głowa przestała dokuczać
. A może lepiej oddaj stonkę
do mechanika
Iwonka o wow super że już jutro odpoczynek od pracy
,
Marz zdrówka dla B
I dzisiaj wybraliśmy się z M do kaczuszek. Pospacerowaliśmy dwie godzinki, spotkaliśmy przedszkolaki ze Skrzata min Natalkę i Justysię Emilki i jeszcze dopatrzyliśmy się jednej dziewczynki która chodzi z nami na basen
, same koleżanki ma mój M;-). A teraz moja mróweczka śpi, a ja nastawiłam pralkę i przycupnęłam przy kompie
I jeszcze informacja z ostatniej chwili;-)
Anetka z Karolcią wychodzą dzisiaj ze szpitala:-):-).
I pytanko, czy któraś z was ma doświadczenie z kremem CUTIVATE?? Chodzi mi o stosowanie jej u dzieci, mam na to receptę, ale to steryd więc mam obawy
.