Justyna2729
Fanka BB :)
Hej,
Masakra czy to ciśnienie czy co ale zaraz zwariuję z bólu głowy
Dobrze że Michał śpi bo on dzisiaj humorzasty i boję się ze mnie do białej gorączki doprowadzi, po drzemce muszę wyjść z domu i już mam stracha o jego zachowanie,
Rano zaliczyłam wizytę u ginekologa wszystko jest ok, tylko musiałam ganiać za wynikami bo laboratorium nie dostarczyło wyników do przychodni, cytologię zrobiłam i następną wizytę mam za miesiąc.
Mirosia mimo że zakwasy są nie należy przerywać ćwiczeń;-), gdzieś mi się to obiło o uszy;-)Trzymam kciuki by O dostał się do przedszkola
Patlysia to i ja poproszę link na FB z ciuszkami:-)
Madzienka łłłoooo matkoależ ci Lenka wczoraj pospała, a jak nocka minęła?? Wiesz, nie słyszałam o masowaniu pupcina czym to polega? Moja koleżanka jak jej dziecko miało kolki to termometr wsadzała do pupy, to o to chodzi?
Talia powodzenia w szukaniu niani,
Misia zdróweczka dla Was, oby szkrabiki nie załapały jelitówki od ciebie
Marz zdrówka dla twojego P
Iwonka i co z butami, odebrałaś?
Mandziula i jak dzisiaj Mikołaj, tem jeszcze skacze?
Motylla i ja zaciskam kciuki za przedszkole Krystianka,
Aluśka ???????jakie wieści???
Masakra czy to ciśnienie czy co ale zaraz zwariuję z bólu głowy
Dobrze że Michał śpi bo on dzisiaj humorzasty i boję się ze mnie do białej gorączki doprowadzi, po drzemce muszę wyjść z domu i już mam stracha o jego zachowanie,
Rano zaliczyłam wizytę u ginekologa wszystko jest ok, tylko musiałam ganiać za wynikami bo laboratorium nie dostarczyło wyników do przychodni, cytologię zrobiłam i następną wizytę mam za miesiąc.
Mirosia mimo że zakwasy są nie należy przerywać ćwiczeń;-), gdzieś mi się to obiło o uszy;-)Trzymam kciuki by O dostał się do przedszkola
Patlysia to i ja poproszę link na FB z ciuszkami:-)
Madzienka łłłoooo matkoależ ci Lenka wczoraj pospała, a jak nocka minęła?? Wiesz, nie słyszałam o masowaniu pupcina czym to polega? Moja koleżanka jak jej dziecko miało kolki to termometr wsadzała do pupy, to o to chodzi?
Talia powodzenia w szukaniu niani,
Misia zdróweczka dla Was, oby szkrabiki nie załapały jelitówki od ciebie
Marz zdrówka dla twojego P
Iwonka i co z butami, odebrałaś?
Mandziula i jak dzisiaj Mikołaj, tem jeszcze skacze?
Motylla i ja zaciskam kciuki za przedszkole Krystianka,
Aluśka ???????jakie wieści???