reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczornie
ja dopiero mam chwilkę oddechu, bo cały dzień byłam z dzieciakami sama w dodatku Miki dalej gorączkuje, zobaczę jak bedzie jutro, bo on czasmi miał takie 3-dniowe gorączki i mu przechodziło, oby tym razem też tak było bo ani nie kaszle, ma tylko lekki katar, łobuzuje... samam nie wiem co z nim robić
Zosia dzisiaj chyba wiedziaa zę Miki chory bo cały praktycznie dzięń spała, jak się budziła to grzecznie lezała,
teraz już oboje śpią

misia zdrówka, zdrówka, zdrówka dużo życzę....
motylla trzymam kciuki żeby Krystek dostał się do przedszkola:tak:
iwonkaja też niesteyy znam ten sklep i omijam szerokim łukiem...
justyna o matko rzeczywiście macie tam niebezpiecznie:no:
madzienka czekamy na zdjęcia małej okularnicy:tak::tak: a jak Lenka, dokuczaj jej jeszcze gazy???
bo Zośka dalej się pręży, bączki robi ale mam wrażenie że ją to boli bo trochę przy tym popłakuje...
eliza kiedy autko odzyskasz??? znam ten ból, tez tak cierpiałam jak mi lanosinę rozbili i musiałam mpk jeździć...

reklama
marzenka jak tam P przeszło mu....oby się nie rozłożył.....zaraz Prawo Agaty oglądasz/????

mandziula oby szybko MIkusiowi przeszła gorączka....ostatnio Cz też tak miał....lekka gorączka przez 2 dni bez żadnych innych objawów....
a autko J ma sam reperować....więc może to trochę zająć czasu....

spojonych nocek....dobranoc

Marzenka jak mój ulubiony Pawełek(oczywiście w kolejności po moim) czuje się:-p;-)??mam nadzieje że mu przeszło....

Mandziulka u nas tfu tfu problemy z brzuszkiem skończyły się..dosyć często masuje jej pupcię może to pomaga...
nie wiem czy wiesz ale witamina K powoduje takie problemy z brzuniem...my już ją odstawilismy bo Lenka dostaje mleczko a w nim też jest więc pediatra zaleciła odstawić witaminkę K po skończonym opakowaniu
zdróweczka dla Mikiego...

Asiulka witaj...pisz co u was....

Lenka dzisiaj rano marudziła a później jak zasnęła ok.11 tak wstała o 18.30:zawstydzona/y::surprised:
mleczko zjadła na śpiocha, przywiozła siostrę z przedszkola, kupiła okularki i nic ja nie ruszało...jeszcze dospała w foteliku w domku
trzymajcie kciuki żeby w nocy spała...na razie śpi

miłych wieczorków

Elza tak sobie zerkam jednym okiem;-);-)
Madzienka Elza pytacie sie jak P maruda jak dziecko:-D:-D:-Dlepiej ale czuje sie dziwnie zimno mu mowi ze ma goraczke na moja reke to rzadna to goraczka:-p:-pno ale niech tam ma dzien dziecka....:-)
Madzienka to L sobie poszalal ze spaniem.....SPOKOJNEJ I PRZESPANEJ NOCKI!!!!!
Mandziula moj M tez tak ma goracka 3 dni i potrafi przejsc.....zycze zdrowka....

Zobacze co u Kuby Wojewodzkiego i lece spac.....

Madzienka Gratuluję drugiej córy :-):-):-)

My właśnie zaczęliśmy przygodę z przedszkolem (pierwszy miesiąc). Fifi już dwa razy był chory :no: i ja też oczywiście się zaraziłam. Ale dzisiaj pierwszy raz nie było histerycznego płaczu jak wychodziłam :tak::tak::tak:

Zasiadłam z kawą, chociaż najchętniej to bym poszła spać:baffled:

Wszystko mnie boli, bo się wczoraj wzięłam za ćwiczenia z ewą chodakowską i aż się boję dzisiejszych ćwiczeń z tymi zakwasami:zawstydzona/y:

misia zdrówka dla Ciebie....

elza zapiszę Olka do 4 przedszkoli (państwowych) na Czechowie najbliżej mnie, ale mam nadzieję, że dostanie się do tego co mam pod nosem:sorry2:

Madzienka jak nocka po przespanym dniu Lenki???

Mandziula jak Mikołaj dzisiaj?? O. jak miał ostatnio taką gorączkę, to właśnie po 2 dniach dopiero doszedł katar i kaszel, tak więc u niego się coś rozwijało. Miejmy nadzieję, że u Mikiego się na tej gorączce zakończy...

Hej

Ja w niedzielę wróciłam z pracy i z wojaży po Dolnym Ślasku było super. Teraz siedzimy w domu z Gabrysią po ostatnim zzapaleniu oskrzeli 1,5 tygodnia jest zdrowa ale ma doustną szczepionkę i lepiej jak posiedzi ze mną do końca marca w domu. W kwietniu ja znowu mam wyjazdy więc chciałabym aby była zdrowa. Poszukuję też niani na zaprowadzanie i przyprowadzanie Gabrysi z przedszkola bo moja miała wypadek i jest o operacji:wściekła/y::szok:
Niby jestem w domu ale Gabi jest tak absorbujaca że czasu za wiele nie mam. lekka poczytała co u Was, postara się byc na bieżąco.

Madzienka
Twoja Lenka skończyła miesiac ale czas płynie, a Julcia w oklularkach na pewno będzie jeszcze bardziej urocza.

Mandziula
a jak twoje dzieci? Jak Mikołaj czzy już przestał gorączkował?

Mirosia ja bez cwiczeń a dziś niewyspana i jakas mizerna

Marz powietrza trzeba jak się tyle czasu w pomieszczeniach spędza a jak już słońce sie pojawi to wtedy dopiero to będzie przyjemnośc

karlita o fitness... też bym z miłą chęcią poszła:tak: a co do spodni to na facebook'u jest grupa gdzie mamy odsprzedają ubranka- polecam bo sama tam kupuję:tak: jak chcesz wyślę Ci linka.

podeślij stronkę na pw :-D

Witajcie, wkurzyłam się dzisiaj, tak o z samego rana:wściekła/y: ale od początku, o co chodzi....Kupiłam jakiś rok temu buty, po około pół roku zaniosłam je do reklamacji bo się porozklejały (skórzane, za 200zł:angry:) mimo, że żądałam wymiany na nowe, naprawili mi je..no nic, odebrałam. Po niespełna 2miesiącach znów to samo się stało, więc znów je zaniosłam i wyraźnie w żądaniu zaznaczyłam, że proszę o wymianę i że to ponowna reklamacja!! Z czego wczoraj dzwoni mi kobieta, że buciki już są,NAPRAWIONE!! nosz kur**:dry: więc napisałam odwołanie i zaniosłam je dziś, że nie ustosunkowali się do mojego żądania, że to do mnie należy wybór zadośćuczynienia, że sprzedawca może odmówić, ale niech napisze dlaczego, a skoro naprawili to jasne jest że wadę uznali, tylko nie ustosunkowali się do mojego żądania i tam takie ble ble ble...po niespełna godzinie otrzymuję telefon z pogróżkami, że jeżeli nie odbiorę butów, to "zostanie mi naliczona opłata za przechowywanie ich w magazynie, pan stwierdził, że nie wie jeszcze jaka to będzie opłata, ale jakąś wymyśli" nosz co za cham:angry::wściekła/y: I teraz nie wiem co robić, chyba do Rzecznika muszę się z tym udać...

Karlitka noo, w końcu się pojawiłaś, córko marnotrawna:-p super, że na fitness będziesz chodzić:tak:

Ja miałam tak ze sportowymi butami ....jak mi naprawili czytaj skleili tak, że jak je obejrzałam i sprawdziłam miejsce klejenia to się zaczęła odklejać to powiedziałam że żądam wymiany to mi zaproponowali obniżkę ceny ale ja się nie zgodziłam .... więc zwrócili mi kasę.

Masz pokwitowanie zostawienia odwołania?? A Pana postrasz rzecznikiem :D

Karlita Norb nosi takie rozmiary:szok:, no niestety ja nie pomogę my mamy mniejszą rozmiarówkę...a dlaczego to mają być zielone?? Fajnie ci że jeszcze na fitnes zapisałaś się:tak:widzę że energia cię rozpiera, to super:rofl2:ja to już nie marzę o takim luksusie:blink::no:. No chyba że razem ze mną i Michał by chodził:-D.

Norb nosi 98 ale jak spodnie mają regulację w pasie to mu kupuję 104 zawsze nogawki można podwinąć w dzinsach i ma na wyrost ;-) chociaż On teraz błyskawicznie rośnie ....

Karlita
wow jeszcze czas na fitness znalazłaś...brawo
jak twoje pisanki ja już dwie mam;-):tak:

moje leżą w pudełku w częściach ;-):-p nie mam czasu :dry:
daj fotkę Julci :-D i pisanek :-D

karlita kochana jak dawno Ciebie tutaj nie było....witaj nowa-stara koleżanko:-D:-D:-D

:-D:-D:-D misiaczki :-D:-D:-D

MISIA ZDRÓWECZKA!!!!!!!!!!!

Talia kupiliście bańki ???

reklama
Karlita jak najbardziej:tak: teraz musimy się nimi hartować, Gabrysia ani nawet nie jęknęła że cos jej się nie podoba :-)

Iwonka
z tymi butami musisz działać konsekwentnie bo oni liczą że klinet zrezygnuje bo mu się już nie zechce z tym zachodu robić

Do góry