reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta wszystkiego najlepszego dla Twojego kawalera z okazji 9-tych urodzinek :tak::tak:
Justyna dołki zakupujemy i zganiamy zły nastrój na przesilenie wiosenne ;-);-)
Madzienka dobrze by było jakbyś była bo inaczej Maja mi nie wybaczy :-D:-D;-);-) ja chętnie wypiję za Twojego 12000 posta :-D:-D
A ja się tak zastanawiam czy Mai kurtka wiosenna jest jeszcze dobra czy znowu zobaczę rękawy 3/4 :-D:-D na szczęście stopa stanęła w miejscu więc buty mamy z głowy ;-):tak::tak::-D:-D
Właśnie piję popołudniową kawkę i zaraz po Maję ruszam a potem na plac zabaw bo z okna widzę że dzieci sporo :tak::tak: szkoda tylko że na jutro zapowiadają deszcz :sorry2::sorry2:

reklama
misia to ile ty masz dzieciaczków? :)

anaconda mnie coś łamie na sen ale ja po kawie śpię.

U nas słonecznie i cieplutko ale zdradliwe to powietrze więc byłam tylko z małą godzinkę na dworze już zjadła obiad i teraz coś tańcuje :)

Witajcie, my dopiero weszliśmy do domku-pogoda piękna to korzystamy:tak:w dodatku mam wielki problem do rozwiązania a raczej zorganizowania bo wybieramy się w niedzielę na zoopark, w dodatku Emi ma zaproszenie na urodziny do siostry ciotecznej, a i na zakupy wiosenne chciałam jechać bo mam tylko grubą kurtkę zimową (reszta ubrań chyba zbiegła się w praniu bo jakieś małe:-D;-):shocked2:) i pomyślałam, że może pojechałabym na tą giełdę niedzielną bo bardzo dawno już tam nie byłam i kompletnie nie wiem jak to zorganizować bo do galerii Kubę zabiorę bez problemu no ale na giełdę to już na pewno nie...echhh zgłupiałam już kompletnie:szok::dry:
Free... Witaj!
Misia ojej, znowu coś się Was przyczepiło:no:
madzienka oj głodny brzuszek- skąd ja to znam- Kubula je ciągle- waży już ponad 9 kg:szok: no ale jest wysoki to przynajmniej nie wygląda na grubasa;-) dzisiaj zjadł swoją porcje jedzenia a potem włożył rączkę do mojego spaghetti i co? od razu do buźki, zdążyłam mu wyjąć ale sosu posmakował i długo potem mlaskał:-D;-)
justyna wyganiaj wszystkie dołki i dołeczki, wiosna już tuż tuż:tak:
iwona to sobie szybkie zakupy zorganizowałaś- fajnie;-)
idę kawkę robić, u nas ostatnio kawiarka na topie, także kto chętny na latte??:-):tak:

Ale pusto......

my właśnie wróciliśmy ze spacerku...Lenka dopiero obudziła się
:shocked2:od 11 spała...
ciekawe jaka nocka przed nami....;-):-)

Anaconda dziękujemy za towarzystwo....buty i hulajnoga już umyte ale ilość błota na nich była przerażająca...

Witajcie. Ale pogoda... ojj szkoda,ze juz wieczor. My oczywiście tez i dzisiaj zaliczylismy spacerek, potem zabrałam się za balkon i po długiej przerwie zimowo-jesiennej w końcu posprzątałam...:tak: i od razu jakoś mi lżej.

Madzienka anaconda fajnie,ze spacerek sie udał.

patlysia obys jakoś dobrze zorganizowała wekend i na zakupy i na innej wyjazdy.

Marta buziaki dla Twojego starszaka!
Pracowałaś w przedszkolu?

misia zdrówka dla Was! Jakis wirus Was dopadl.

Free witaj!

Justynka asioooo!!!!wszystkim dołkom!!!raz dwa !!!:tak::tak::tak::tak:

iwonka fajnie ze zakupy udane:-)

marz zdrówka dla Ciebie i P!

elza to widze ze razem wstajemy...jak dzisiaj?

mandziula piękne zdjęcia!

motylla współczuje AZS..

My dzisiaj skusilismy sie na Ciało człowieka kolekcja - reklama TV chciałabym cała serie.. ale cena jest niezła...:baffled:

Witajcie

Ale pięknie musiała być dziś na dworze a ja za szybą cały dzień przesiedziałam:dry: Jeśli chodzi o tę kawiarnię to właśnie Fika :tak: https://www.facebook.com/FikaKlubokawiarnia madzieńka widzę, ze kazdy zakamarek znasz i każdą nowinkę:-D:tak:

justynka ojej dołki trzeba przepędzić wiosennym spacerkiem w miłym towarzystwie:tak::tak: zawsze pomaga na każdą dolegliwość:tak:
sunday fajna ta gazetka , ale az strach pomyśleć ile ten szkielecik cały bedzie kosztował:sorry2:
mandziuka śliczna Zosia, podobne te Twoje dzieciaczki:tak: i super ta plastelina rewelacyjne koloy:tak:

zmykam szykować sie na jutro

Ostatnia edycja:
Ło Matko!!!! Zwariuje- to tylko kwestia czasu:-D:szok::eek: od dwóch godzin muszę słuchać disco polo, ja rozumiem, że można przy tym świetnie się bawić i tak jest ale słuchać???:no: Kuba uderza w wielki wrzask gdy tylko wyłączę lub włącze inną muzykę- no cóż będę skazana na słuchanie swojej muzyki w samochodzie:wściekła/y::-D jedyny plus tego to to, że jest spokój bo siedzi sobie i słucha bawiąc się zabawkami.
madzieńka
myślę, że Lenka w nocy też będzie spała, przecież takie maluchy śpią prawie przez cały czas a ładnie się dotleniła to i dobrze jej się spało - i oby moje myśli się sprawdziły:-);-)
sienio szkoda, że nie mogłaś korzystać z tak pięknego dnia
sunday E też chciała to kupić ale po co jej jedna część? Czy tam jest cały narząd?

reklama
witam
nie było kiedy zajrzec
Anaconda malujemy zabki na fundusz na weglin pomykamy i blisko odmu
mandziula ale ładne zdjecia Zosi i Mikiego
madzienka ładniutka ta Twoje Lenka super
fajnie ze wychodzicie na dwór pogoda super a ja w pracy mam urwanie głowy i do tego uszczuplaja nasz wydział bedzie jeszcze wiecej bo plany sa ambitne chyba bedziemy s17 do stolicy budowac do 2017:-D
wczoraj po raz pierwszy przykukałam samolot ze świdnika jak nad moim podworkiem lecial po 17, zaraz weszlam w neta i lecial do Oslo fajnie nisko ze mozna go podziwiac i ok 20 leciał ale tylko swiatełka migały za ciemno było
u nas za razie zdrowko dopisuje, Asia tylko cos sie wczoraj najadla brzuch ja bolał w nocy parzyłam jej tradycyjnie miętę i spała oczywiscie ze mna w łózku
zdrowka dla chorowitkow zycze i pedze bo jeszcze z Asia musze pocwiczyc, włąsnie jestesmy w trakcie dzis na tapecie liczenie do 10

Do góry