reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta wszystkiego najlepszego dla Twojego kawalera z okazji 9-tych urodzinek :tak::tak:
Justyna dołki zakupujemy i zganiamy zły nastrój na przesilenie wiosenne ;-);-)
Madzienka dobrze by było jakbyś była bo inaczej Maja mi nie wybaczy :-D:-D;-);-) ja chętnie wypiję za Twojego 12000 posta :-D:-D
A ja się tak zastanawiam czy Mai kurtka wiosenna jest jeszcze dobra czy znowu zobaczę rękawy 3/4 :-D:-D na szczęście stopa stanęła w miejscu więc buty mamy z głowy ;-):tak::tak::-D:-D
Właśnie piję popołudniową kawkę i zaraz po Maję ruszam a potem na plac zabaw bo z okna widzę że dzieci sporo :tak::tak: szkoda tylko że na jutro zapowiadają deszcz :sorry2::sorry2:

reklama
misia to ile ty masz dzieciaczków? :)

anaconda mnie coś łamie na sen ale ja po kawie śpię.

U nas słonecznie i cieplutko ale zdradliwe to powietrze więc byłam tylko z małą godzinkę na dworze już zjadła obiad i teraz coś tańcuje :)

Witajcie, my dopiero weszliśmy do domku-pogoda piękna to korzystamy:tak:w dodatku mam wielki problem do rozwiązania a raczej zorganizowania bo wybieramy się w niedzielę na zoopark, w dodatku Emi ma zaproszenie na urodziny do siostry ciotecznej, a i na zakupy wiosenne chciałam jechać bo mam tylko grubą kurtkę zimową (reszta ubrań chyba zbiegła się w praniu bo jakieś małe:-D;-):shocked2:) i pomyślałam, że może pojechałabym na tą giełdę niedzielną bo bardzo dawno już tam nie byłam i kompletnie nie wiem jak to zorganizować bo do galerii Kubę zabiorę bez problemu no ale na giełdę to już na pewno nie...echhh zgłupiałam już kompletnie:szok::dry:
Free... Witaj!
Misia ojej, znowu coś się Was przyczepiło:no:
madzienka oj głodny brzuszek- skąd ja to znam- Kubula je ciągle- waży już ponad 9 kg:szok: no ale jest wysoki to przynajmniej nie wygląda na grubasa;-) dzisiaj zjadł swoją porcje jedzenia a potem włożył rączkę do mojego spaghetti i co? od razu do buźki, zdążyłam mu wyjąć ale sosu posmakował i długo potem mlaskał:-D;-)
justyna wyganiaj wszystkie dołki i dołeczki, wiosna już tuż tuż:tak:
iwona to sobie szybkie zakupy zorganizowałaś- fajnie;-)
idę kawkę robić, u nas ostatnio kawiarka na topie, także kto chętny na latte??:-):tak:

Ale pusto......

my właśnie wróciliśmy ze spacerku...Lenka dopiero obudziła się
:shocked2:od 11 spała...
ciekawe jaka nocka przed nami....;-):-)

Anaconda dziękujemy za towarzystwo....buty i hulajnoga już umyte ale ilość błota na nich była przerażająca...

Witajcie. Ale pogoda... ojj szkoda,ze juz wieczor. My oczywiście tez i dzisiaj zaliczylismy spacerek, potem zabrałam się za balkon i po długiej przerwie zimowo-jesiennej w końcu posprzątałam...:tak: i od razu jakoś mi lżej.

Madzienka anaconda fajnie,ze spacerek sie udał.

patlysia obys jakoś dobrze zorganizowała wekend i na zakupy i na innej wyjazdy.

Marta buziaki dla Twojego starszaka!
Pracowałaś w przedszkolu?

misia zdrówka dla Was! Jakis wirus Was dopadl.

Free witaj!

Justynka asioooo!!!!wszystkim dołkom!!!raz dwa !!!:tak::tak::tak::tak:

iwonka fajnie ze zakupy udane:-)

marz zdrówka dla Ciebie i P!

elza to widze ze razem wstajemy...jak dzisiaj?

mandziula piękne zdjęcia!

motylla współczuje AZS..

My dzisiaj skusilismy sie na Ciało człowieka kolekcja - reklama TV chciałabym cała serie.. ale cena jest niezła...:baffled:

Witajcie

Ale pięknie musiała być dziś na dworze a ja za szybą cały dzień przesiedziałam:dry: Jeśli chodzi o tę kawiarnię to właśnie Fika :tak: https://www.facebook.com/FikaKlubokawiarnia madzieńka widzę, ze kazdy zakamarek znasz i każdą nowinkę:-D:tak:

justynka ojej dołki trzeba przepędzić wiosennym spacerkiem w miłym towarzystwie:tak::tak: zawsze pomaga na każdą dolegliwość:tak:
sunday fajna ta gazetka , ale az strach pomyśleć ile ten szkielecik cały bedzie kosztował:sorry2:
mandziuka śliczna Zosia, podobne te Twoje dzieciaczki:tak: i super ta plastelina rewelacyjne koloy:tak:

zmykam szykować sie na jutro

Ostatnia edycja:
Ło Matko!!!! Zwariuje- to tylko kwestia czasu:-D:szok::eek: od dwóch godzin muszę słuchać disco polo, ja rozumiem, że można przy tym świetnie się bawić i tak jest ale słuchać???:no: Kuba uderza w wielki wrzask gdy tylko wyłączę lub włącze inną muzykę- no cóż będę skazana na słuchanie swojej muzyki w samochodzie:wściekła/y::-D jedyny plus tego to to, że jest spokój bo siedzi sobie i słucha bawiąc się zabawkami.
madzieńka
myślę, że Lenka w nocy też będzie spała, przecież takie maluchy śpią prawie przez cały czas a ładnie się dotleniła to i dobrze jej się spało - i oby moje myśli się sprawdziły:-);-)
sienio szkoda, że nie mogłaś korzystać z tak pięknego dnia
sunday E też chciała to kupić ale po co jej jedna część? Czy tam jest cały narząd?

reklama
witam
nie było kiedy zajrzec
Anaconda malujemy zabki na fundusz na weglin pomykamy i blisko odmu
mandziula ale ładne zdjecia Zosi i Mikiego
madzienka ładniutka ta Twoje Lenka super
fajnie ze wychodzicie na dwór pogoda super a ja w pracy mam urwanie głowy i do tego uszczuplaja nasz wydział bedzie jeszcze wiecej bo plany sa ambitne chyba bedziemy s17 do stolicy budowac do 2017:-D
wczoraj po raz pierwszy przykukałam samolot ze świdnika jak nad moim podworkiem lecial po 17, zaraz weszlam w neta i lecial do Oslo fajnie nisko ze mozna go podziwiac i ok 20 leciał ale tylko swiatełka migały za ciemno było
u nas za razie zdrowko dopisuje, Asia tylko cos sie wczoraj najadla brzuch ja bolał w nocy parzyłam jej tradycyjnie miętę i spała oczywiscie ze mna w łózku
zdrowka dla chorowitkow zycze i pedze bo jeszcze z Asia musze pocwiczyc, włąsnie jestesmy w trakcie dzis na tapecie liczenie do 10

Do góry