reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już wróciłyśmy, niestety spirometria znowu źle wyszła, p.doktor zwiększyła ilość wziewek na 3 razy dziennie i kazała się pokazać w połowie marca ale że my wtedy będziemy we Włoszech to już wizyta odłożona na po świętach :sorry2::sorry2:
A po lekarzu poszłyśmy do Maca na happy milka i spotkałyśmy tam Anetkę z Gosią - właśnie też do lekarza się wybrały :tak::tak:
A wczorajsza wizyta u dentystki w porządku, już ostatnia - teraz zapisała nas dopiero na czerwiec i całego buziaka Mai niechcący na czarno wysmarowała :tak::tak:
Madzienka ja myślę że to oczko to się leniwe zrobiło z racji zakażenia i jak to minie to badanie wyjdzie w porządku :tak::tak: super że Lenka spokojniejsza po mleczku :tak::tak: a co do słoneczka i ciepełka to ja też chcę !!!!!!!!!!!!
Justyna to dziwne że dajesz M lactulosę a on mimo to ma twarde kupki, ciekawe co na to lekarz :confused::confused: a idziesz do jakiegoś nowego czy tego co zwykle :confused::confused: gratulacje dla M za fotki z zajęć basenowych :tak::tak: ja na KC chętna zawsze :tak::tak:
Mandziula chlebek powinien Ci wyjść bez problemu, mi zawsze wychodził na zakwasie zresztą na drożdżach też wychodził :tak::tak: na mnie też góra prasowania czeka ale chyba poczeka sobie jeszcze do jutra :cool:
Misia dużo zdrówka podsyłam, niech dzieciaki dzielnie walczą z wirusówką :tak::tak:
Motylla powodzenia na jutrzejszej wizycie u dentystki, wczoraj przed nami był taki dwu i pół - latek oj jak on krzyczał w niebo głosy :szok::szok: a miał tylko ząbki lakierowane :tak::tak:

reklama
Justyna super fotki z basenu....
z czym dzisiaj naleśniki będziesz robiła....???
udanego pluskania

Anaconda oby...bo trochę mnie to zestresowało....
trzymam kciuki żeby wziewki pomogły:tak:i kolejne badanie wyszło już dobrze...
a kiedy jedziecie do Włoch???
idziemy w czwartek do KC??po przedszkolu pasuje Wam??;-)
kto jeszcze dołączy???

Motylla powodzenia na wizycie u dentysty...

mała śpi więc biorę się za prasowanie....

Witam, ja już po egzaminie ze statystyki, rozwiązałam jak się dało najlepiej i czekam teraz na wyniki:tak: A dziś w pracy też do 20, zaraz oddam się lekturze jakiejś ciekawej książki bo na razie nuda:-)

Anaconda oby te wziewki pomogły. Do Włoch się wybieracie, faaaaajnie Wam:tak: A jeżeli chodzi o twarde kupki

u Michasia Justynki to u nas lactulosa swego czasu też nie pomagała, raczej debridath się sprawdził a lastulosa nic a nic:sorry2:

Madzienka super, że Lenka spokojniejsza, widać że dziewczyna lubi pojeść noo;-)

Justynka
świetne fotki z basenu, jaki model z Michasia;-) tak, dzisiejszy dzień też był taki intensywny, że rano zajęcia na uczelni teraz praca, ale jutro już powinno być luźniej:tak:

Misia leczcie wirusa, niedługo wiosna, niech Was te choroby już opuszczą w końcu na dobre:tak:

Mandziula rewelacja co Ty tam dziergasz, prześliczne ubranko, bardzo fajne takie wrzosowe, a mycha świetna, i te samochody-jakiś interes rozkręć kobieto:-)

Aluśka hop hop, gdzie się podziewasz???

Marz niby mówią, że tak po jednym piwie co wieczór to najprostsza droga do alkoholizmu, heheheh, nie no bez przesady, Tobie nie grozi;-) wypad udało nam się zorganizować w ostatniej chwili, bo od poniedziałku SPA zamknięte przez dwa tygodnie:tak:

u mnie już po obiadku, ciuszki poprasowane, zaraz trzeba się po Mikiego zbierać...
dzwonili z tego przedszkola, do którego chciałąm Mikiego zapisać i nic z tego... nie mają miejsc, podobno....
już mnie coś trafia, dopiero rok się zaczał a ja już tyle razy po głowie dostałam że juz mi sie dlszej jego części odechciewa....
w dodatku Zofia coś się zaglutała w jednej dziurce....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwonka trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu
anaconda oby zalecenia dla Mai okazały się trafne...
madzienka jak twoje prasowanie???

Madzienka naleśniki na słodko, z dżemem lub z serem, co kto lubi:tak:

Anaconda
zostajecie na święta we Włoszech? Oby wziewki pomogły:tak:
Lekarza nie zmieniam, bo nawet jak bym chciała to nie ma dobrych specjalistów:no:

Iwonka kciuki za egzamin zaciskam:tak:

Mandziula
zdrówka dla Zosi:tak:

Mandziulka poprasowane...
Zdroweczka dla Zosi...spacerujecie już?
Szkoda że z przedszkolem nie udało się...

Justyna ale mi narobilas ochoty na naleśniki..
Z reszta ja teraz jadlabym wszystko:-)
A największą ochotę mam na kebaba:shocked2:

Witajcie,juz minął wtorek to jeszcze trzy dni... tylko w ten weekend mamy dzien otwarty w szkole więc wolne będzie krótsze. Kto zamierza zapisać dziecko do szkoły lub zerówki w szkole zapraszam :-)

Madzienka i dobrze ze dokarmiasz, najważniejsze jest dziecko:tak:
Ty wiesz,ze nie mam jeszcze żadnej fotki :sorry2: musze W poprosić.

Justyna udanego basenowania :-) Super fotka Michasia:tak:
Z M siedzi moja mama.

mandziula zdrówka dla Zosienki, piekne rzeczy robisz!

iwonka trzymamy kciuki za eggzamin :tak:

anaconda oby zwiekszone dawki wziewek podziałały, my jutro do pulmonologa- mam nadzieje ze nic złego-ciekawego sie nie dowiem.

misia zdrówka dla Twoich szkrabów!

normatywna zdrówka

elza co powiedział lekarz?

witam
wpadam jak po ogien dzis na raz przywiezli kupiona mi miesiac temu komode i wczoraj kupilismy naroznik do pokoju goscinnego i teraz to upycham i sprzatam ale i tak cos dla mezowego zostawie
u mnie jakos duzo pracy wczoraj pojechalismy na zakupy potem pita rozliczałam, kolega rozliczałw sobote i w pon miał juz na koncie zwrot:-)
anaconda oby Mai pomogło
mandziula ja od miesiaca pieke chlebek na zakwasie i ciut drozdzy dodaje+ziarna wszystkim smakuje pieke 2 razy w tyg w srody i w soboty na ogół, szkoda ze sie w smyku nie udało:zawstydzona/y:
uwazaj na ten katar u Zosi oby nic powaznego sie nie rozwineło
justyna super fotki
i tyle co pamietam lece dalej sprzatc a za kwadrans wynegocjowalam z Asia ze bedziemy cwiczyc, u nas niezmiennie sz, cz i powoli r i tyle by było:confused:

reklama
Ja zaliczyłam kolejny wypad "po zapałki", tym razem z małym ogonkiem...

Sunday powodzenia jutro na wizycie, obyś nie usłyszała nic niepokojącego....
tez tak uważam...mam teraz spokojne najedzone dziecko:tak:

Elizka jak wizyta???

Justyna udanego pluskania...chyba ty pytałaś...Lenka dostaje Bebilon

Gon1a my tez już rozliczeni po dwóch dniach od złożenia kasa była na koncie

Do góry