reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już wróciłyśmy, niestety spirometria znowu źle wyszła, p.doktor zwiększyła ilość wziewek na 3 razy dziennie i kazała się pokazać w połowie marca ale że my wtedy będziemy we Włoszech to już wizyta odłożona na po świętach :sorry2::sorry2:
A po lekarzu poszłyśmy do Maca na happy milka i spotkałyśmy tam Anetkę z Gosią - właśnie też do lekarza się wybrały :tak::tak:
A wczorajsza wizyta u dentystki w porządku, już ostatnia - teraz zapisała nas dopiero na czerwiec i całego buziaka Mai niechcący na czarno wysmarowała :tak::tak:
Madzienka ja myślę że to oczko to się leniwe zrobiło z racji zakażenia i jak to minie to badanie wyjdzie w porządku :tak::tak: super że Lenka spokojniejsza po mleczku :tak::tak: a co do słoneczka i ciepełka to ja też chcę !!!!!!!!!!!!
Justyna to dziwne że dajesz M lactulosę a on mimo to ma twarde kupki, ciekawe co na to lekarz :confused::confused: a idziesz do jakiegoś nowego czy tego co zwykle :confused::confused: gratulacje dla M za fotki z zajęć basenowych :tak::tak: ja na KC chętna zawsze :tak::tak:
Mandziula chlebek powinien Ci wyjść bez problemu, mi zawsze wychodził na zakwasie zresztą na drożdżach też wychodził :tak::tak: na mnie też góra prasowania czeka ale chyba poczeka sobie jeszcze do jutra :cool:
Misia dużo zdrówka podsyłam, niech dzieciaki dzielnie walczą z wirusówką :tak::tak:
Motylla powodzenia na jutrzejszej wizycie u dentystki, wczoraj przed nami był taki dwu i pół - latek oj jak on krzyczał w niebo głosy :szok::szok: a miał tylko ząbki lakierowane :tak::tak:

reklama
Justyna super fotki z basenu....
z czym dzisiaj naleśniki będziesz robiła....???
udanego pluskania

Anaconda oby...bo trochę mnie to zestresowało....
trzymam kciuki żeby wziewki pomogły:tak:i kolejne badanie wyszło już dobrze...
a kiedy jedziecie do Włoch???
idziemy w czwartek do KC??po przedszkolu pasuje Wam??;-)
kto jeszcze dołączy???

Motylla powodzenia na wizycie u dentysty...

mała śpi więc biorę się za prasowanie....

Witam, ja już po egzaminie ze statystyki, rozwiązałam jak się dało najlepiej i czekam teraz na wyniki:tak: A dziś w pracy też do 20, zaraz oddam się lekturze jakiejś ciekawej książki bo na razie nuda:-)

Anaconda oby te wziewki pomogły. Do Włoch się wybieracie, faaaaajnie Wam:tak: A jeżeli chodzi o twarde kupki

u Michasia Justynki to u nas lactulosa swego czasu też nie pomagała, raczej debridath się sprawdził a lastulosa nic a nic:sorry2:

Madzienka super, że Lenka spokojniejsza, widać że dziewczyna lubi pojeść noo;-)

Justynka
świetne fotki z basenu, jaki model z Michasia;-) tak, dzisiejszy dzień też był taki intensywny, że rano zajęcia na uczelni teraz praca, ale jutro już powinno być luźniej:tak:

Misia leczcie wirusa, niedługo wiosna, niech Was te choroby już opuszczą w końcu na dobre:tak:

Mandziula rewelacja co Ty tam dziergasz, prześliczne ubranko, bardzo fajne takie wrzosowe, a mycha świetna, i te samochody-jakiś interes rozkręć kobieto:-)

Aluśka hop hop, gdzie się podziewasz???

Marz niby mówią, że tak po jednym piwie co wieczór to najprostsza droga do alkoholizmu, heheheh, nie no bez przesady, Tobie nie grozi;-) wypad udało nam się zorganizować w ostatniej chwili, bo od poniedziałku SPA zamknięte przez dwa tygodnie:tak:

u mnie już po obiadku, ciuszki poprasowane, zaraz trzeba się po Mikiego zbierać...
dzwonili z tego przedszkola, do którego chciałąm Mikiego zapisać i nic z tego... nie mają miejsc, podobno....
już mnie coś trafia, dopiero rok się zaczał a ja już tyle razy po głowie dostałam że juz mi sie dlszej jego części odechciewa....
w dodatku Zofia coś się zaglutała w jednej dziurce....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwonka trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu
anaconda oby zalecenia dla Mai okazały się trafne...
madzienka jak twoje prasowanie???

Madzienka naleśniki na słodko, z dżemem lub z serem, co kto lubi:tak:

Anaconda
zostajecie na święta we Włoszech? Oby wziewki pomogły:tak:
Lekarza nie zmieniam, bo nawet jak bym chciała to nie ma dobrych specjalistów:no:

Iwonka kciuki za egzamin zaciskam:tak:

Mandziula
zdrówka dla Zosi:tak:

Mandziulka poprasowane...
Zdroweczka dla Zosi...spacerujecie już?
Szkoda że z przedszkolem nie udało się...

Justyna ale mi narobilas ochoty na naleśniki..
Z reszta ja teraz jadlabym wszystko:-)
A największą ochotę mam na kebaba:shocked2:

Witajcie,juz minął wtorek to jeszcze trzy dni... tylko w ten weekend mamy dzien otwarty w szkole więc wolne będzie krótsze. Kto zamierza zapisać dziecko do szkoły lub zerówki w szkole zapraszam :-)

Madzienka i dobrze ze dokarmiasz, najważniejsze jest dziecko:tak:
Ty wiesz,ze nie mam jeszcze żadnej fotki :sorry2: musze W poprosić.

Justyna udanego basenowania :-) Super fotka Michasia:tak:
Z M siedzi moja mama.

mandziula zdrówka dla Zosienki, piekne rzeczy robisz!

iwonka trzymamy kciuki za eggzamin :tak:

anaconda oby zwiekszone dawki wziewek podziałały, my jutro do pulmonologa- mam nadzieje ze nic złego-ciekawego sie nie dowiem.

misia zdrówka dla Twoich szkrabów!

normatywna zdrówka

elza co powiedział lekarz?

witam
wpadam jak po ogien dzis na raz przywiezli kupiona mi miesiac temu komode i wczoraj kupilismy naroznik do pokoju goscinnego i teraz to upycham i sprzatam ale i tak cos dla mezowego zostawie
u mnie jakos duzo pracy wczoraj pojechalismy na zakupy potem pita rozliczałam, kolega rozliczałw sobote i w pon miał juz na koncie zwrot:-)
anaconda oby Mai pomogło
mandziula ja od miesiaca pieke chlebek na zakwasie i ciut drozdzy dodaje+ziarna wszystkim smakuje pieke 2 razy w tyg w srody i w soboty na ogół, szkoda ze sie w smyku nie udało:zawstydzona/y:
uwazaj na ten katar u Zosi oby nic powaznego sie nie rozwineło
justyna super fotki
i tyle co pamietam lece dalej sprzatc a za kwadrans wynegocjowalam z Asia ze bedziemy cwiczyc, u nas niezmiennie sz, cz i powoli r i tyle by było:confused:

reklama
Ja zaliczyłam kolejny wypad "po zapałki", tym razem z małym ogonkiem...

Sunday powodzenia jutro na wizycie, obyś nie usłyszała nic niepokojącego....
tez tak uważam...mam teraz spokojne najedzone dziecko:tak:

Elizka jak wizyta???

Justyna udanego pluskania...chyba ty pytałaś...Lenka dostaje Bebilon

Gon1a my tez już rozliczeni po dwóch dniach od złożenia kasa była na koncie

Do góry