reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, ale jestem dziś uchachana:rofl::rofl: Mam zaliczony ten egzamin, co ostatnio pisałam, że 1pkt mi zabrakło:-):-) Poszłam dziś do tego wykładowcy zobaczyć swoja pracę i wyjaśniłam o co mi chodziło w mojej odpowiedzi i powiedział, że "może" mi postawić ten 1punkt:-):-) cieszę się co nie miara i musiałam się podzielic z Wami tą wiadomością:blink: W ogóle wstałam dziś o 6, bo na 7 pojechałam na uczelnię robić zadania ze statystyki, do 18 jestem w pracy, dziś jeszcze nie widziałam swojego dziecka nawet, bo spał jak wychodziłam:sorry2: wyrodna matka:sorry2:

Mandziula buziak urodzinowy dla Mikiego. Jak Zosia? parzyłaś sobie ten kminek?

Motylla super, że obiad z głowy:tak: a gdzie do dentysty chodzicie z chłopcami?

Anaconda
ale Cię naszło na pastę:tak: a jak ją robisz?

Justynka buu, to nic dla siebie nie wynalazłaś na zakupach? Dzisiaj robicie te badania mykologiczne?

Elza o masz, a to możliwe, żeby ospę mieć 2 razy w życiu?

Marz a Ty w końcu w przyszłym tyg na urlop czy L4?

Zabieram się do pracy ;)

reklama
Dziewczyny już zaprowadzone do DK ja zakupy zrobiłam i zabieram się za gotowanie :tak::tak:
Aluśka to się napłakała bidulka :-:)-( Majka też ogromny cykor tylko potem jak już jest po wszystkim to przeważnie mówi że było fajnie i nic nie bolało :-D:-D
Justyna to może i lepiej że zmieniłaś lekarkę skoro ta "na oko" przepisuje lekarstwa i stawia diagnozy :crazy::crazy: ciekawe jaką ta lekarka postawi :confused::confused: a ile lat ma synek siostry? :confused::confused: weź go na ferie to się poczujesz jak byś sama dwójkę miała :-D:-D
A Maja w domu je normalnie, tylko wraca to cały obiad pochłania a potem też widać że nadrabia zaległości w jedzeniu, no i z rana porządne śniadanie obowiązkowo
Motylla to fajnie masz że dzisiaj obiad z głowy i tylko z Radziem siedzisz :tak::tak:
Iwonka ale niespodzianka na walentynki :-D:-D super ze Ci ten jeden punkcik zaliczył bo faktycznie szkoda było oblać cały egzamin z takiego powodu :tak::tak: a pasta jajeczna bardzo prosta i bardzo smaczna polecam: zetrzeć jajko i żółty ser na tarce o grubych oczkach, mniej więcej pół na pół, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekany koperek i majonez i wymieszać :tak::tak:

Witajcie, wpadłam się tylko przywitać, potem poczytam i odpiszę:-);-)
Mnie dopadło jakieś przeziębienie i obym tylko dzieciaków nie pozarażała:no: Miśka pije już "misia" bo tak nazywa rutinacea junior a Kubie daje wit. c.
Miłego dnia:-)

justyna trzymam kciuki za wizytę, oby diagnoz tym razem była trafna:tak: co do tego ortopedy to z Mikim też do niego chodziłam i nie byłam zdowolona, potem zapisałam do go sanusa, teraz chciałm uniknąc wizyt na Hiptecznej, ale nie spodziewałam sie ze sa takie kolejki:szok::szok:
a tort leśny bo miał ozdoby leśne: drzewka, muchomorki, krasnal był jeż i ślimak:-D:-D w środku truskwkowy;-)
iwonka super że prowdzący uznał ten punkcik, napewno lżej ci się robiło:tak:
anacnda do robisz na obiadek??? ja mam dziś kluseczki z serem, takie domowe;-);-)

a kminek piję, wydaje mi się ze wczoraj wieczorem było lepiej w nocy też jakby spokojniej spał, tylko nad ranem znowu zaczeło ją męczyć...

Zosia śpi to j się chyba za prasownie ubranek wezmę:tak::tak::tak:

Mandziula czyli czarodziejki mikstury faktycznie pomagają, pij pij to Zosi może całkiem miną boleści brzuszkowe :tak::tak: chyba jakaś telepatia między nami bo u mnie też kluseczki z serem :-D:-D:-D (tylko moje takie ze sklepu :-p)
Patlysia brońcie się dzielnie przed chorobami :tak::tak:

Maks ma przekrwione oczy- matko ale mam ferie... nie wiem co sie dzieje, a do okulisty to pewnie znowu mega kolejka... Mam krople ktore kiedys nam pediatra przepisała,oby cos pomogło.
U nas dzisiaj pomidorówka i łazanki, zrobiłam szybkie zakupy, kupiłam winko i mając nadzieje,że W nie wróci późno oczekuje z pełna jeszcze butelką.:-D

Iwonka super ze egzamin zaliczony!!!Kiedy Ty kobito znajdujesz siły na takie ciśnienie i organizacje dnia....?

mandziula super ze już lepiej, oby tak juz było.
Szkoda,że nie zrobiłam fotki bo nazwa tortu kusi.

Ala mój M też nie należy do odważynych...

anaconda i jak zakupione drugie sniadanie?
A gin dał mi skierowanie na USG ale to po nie głownie szłam i przy okazji recepta na stan zapalny.

Patlysia zdróweczka!!!

Justyna trzymam kciuki za badania!

Iwonka cieszę się że zaliczony masz ten egzamin:happy2:.
Tak, badanie dzisiaj robiliśmy:tak:

Anaconda siostrzeniec ma 3 lata. Osiwiałabym gdybym miała zostać sama z dwójką urwisów:no:.
To jak maja ładnie zjada posiłki w domku to chyba nie masz czym się martwić:tak:

Mandziula trzymam kciuki za kminek:tak:by ulżył brzuszkowi Zosi:tak:

Sunday o masz i jeszcze oczka Wam doszły:no:oby te kropelki pomogły:tak:

Patlysia zdrówka dla Ciebie podsyłam:tak:

No my już po badanku, czekamy teraz na wyniki, zaliczyliśmy też pocztę i małą wizytę u fryzjera:tak:. Zjedliśmy zupcię, M czyta książeczki a jak mam chwilę na BB i zaraz zmykam do żelazka...

W. kąpie chłopaków więc mam chwileczkę na bb:-D
Witajcie, ale jestem dziś uchachana:rofl::rofl: Mam zaliczony ten egzamin, co ostatnio pisałam, że 1pkt mi zabrakło:-):-) Poszłam dziś do tego wykładowcy zobaczyć swoja pracę i wyjaśniłam o co mi chodziło w mojej odpowiedzi i powiedział, że "może" mi postawić ten 1punkt:-):-) cieszę się co nie miara i musiałam się podzielic z Wami tą wiadomością:blink: W ogóle wstałam dziś o 6, bo na 7 pojechałam na uczelnię robić zadania ze statystyki, do 18 jestem w pracy, dziś jeszcze nie widziałam swojego dziecka nawet, bo spał jak wychodziłam:sorry2: wyrodna matka

Motylla super, że obiad z głowy:tak: a gdzie do dentysty chodzicie z chłopcami?
Super że masz zaliczony egzamin :tak:, a do dentysty z Krystkiem chodzę do junior dent na chodźki:-)

Justyna to może i lepiej że zmieniłaś lekarkę skoro ta "na oko" przepisuje lekarstwa i stawia diagnozy :crazy::crazy: ciekawe jaką ta lekarka postawi :confused::confused: a ile lat ma synek siostry? :confused::confused: weź go na ferie to się poczujesz jak byś sama dwójkę miała :-D:-D
Ja ostatnio proponowałam moją 2 Justynie ale nie chciała:-p

Witajcie, wpadłam się tylko przywitać, potem poczytam i odpiszę:-);-)
Mnie dopadło jakieś przeziębienie i obym tylko dzieciaków nie pozarażała:no: Miśka pije już "misia" bo tak nazywa rutinacea junior a Kubie daje wit. c.
Miłego dnia:-)
Zdrówka życzę:tak:

a kminek piję, wydaje mi się ze wczoraj wieczorem było lepiej w nocy też jakby spokojniej spał, tylko nad ranem znowu zaczeło ją męczyć...

Zosia śpi to j się chyba za prasownie ubranek wezmę:tak::tak::tak:
Super że kminek pomaga:tak:

Wpadam na chwilkę :-):-)
Dzisiaj całe popołudnie miałyśmy gościa, Maja przyprowadziła sobie z DK koleżankę :tak::tak: ale dziewczynki tak się ładnie chicho bawiły że miałam wrażenie że nikogo u nas nie ma :tak::tak::tak: a Mai tak się spodobało w DK że wyjazd do babci w następnym tygodniu stoi pod znakiem zapytania bo Maja znowu chce tam chodzić :tak::tak::szok::szok: tylko ciekawe jak to babcia przyjmie :baffled::baffled:
Jutro mają wyjazd do teatru więc Maja o niczym innym nie mówi :-):-) a dzisiaj mieli pokaz talentów więc zabrała kilka swoich rysunków :tak::tak:
A co do jedzenia to rogaliki z czekoladą zniknęły więc już wiem co jej jutro kupię :-D:-D
Justyna a kiedy wyniki? :confused::confused: trzymam kciuki :tak::tak:
No tak dwóch trzylatków to jazda ekstremalna :-D:-D:szok::szok:
Motylla ciekawe czego Justyna nie chciała się zgodzić :-D:-D;-);-)
Sunday ja też powinnam sobie usg zrobić ale na NFZ to nie mam szans bo moja gin twierdzi że wszystko w porządku :baffled::baffled: oby kropelki pomogły na oczka Maksia, faktycznie pechowe ferie wam się trafiły :-:)-(

reklama
:-:)-:)-:)-:)-( moja koleżanka odchodzi z pracy....smutno mi z tego powodu.....cieszę się że dostała lepszą ofertę..ciężki czas przede mną...

dzisiaj odebrałam wyniki badań....moje nie są najgorsze ale dobre też nie...a u Czarka jest za mało żelaza...

mandziula Najserdeczniejsze życzenia dla Mikołajka z okazji urodzin.... dużo zdrówka i uśmiechu....przepraszam za spóźnienie...ale życze z całego serca

anaconda u mnie też dzisiaj rano na śniadanko była pasta jajeczna....
Czarek też przeważnie miał pobieraną krew z palca ale teraz było trzeba zrobić bardziej szczegółowe badania i więcej tej krwi....a przede wszystkim żelazo a to już podobno tylko z żyły
super że Maja tak chętnie chodzi do DK....

iwonka no gratuluje....jeden stres mniej.....dobrze że poszłaś do tego profesora....
i tak możliwe jest mieć ospę 2 razy.....mój J nie jest jedynym znanym mi przypadkiem:tak::tak::tak:

spokojnej nocki

justynka i jak tam po wizycie????? dobrze że zmieniłaś lekarza....kurcze jak to jest uczą się niby tego samego a inaczej leczą....i weź tu człowieku nie zwariuj
jakbyś wzieła siostrzeńca to tak jakby mieć bliźniaki :-D:-D:-D ale ja chyba też bym się nie zdecydowała

sunday widzę że się przygotowałaś na walentynkowy wieczór.... a jakie winko masz w menu????

Do góry