reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Patlysia o matko dużo tego Ci się nazbierało:no:wcześniej, przed ciążą z Kubusiem też miałaś takie problemy ze zdrowiem?

Eliza biedny Cz aż dwa razy mu się wkuwały:no:, ale mamusię jeszcze pocieszał, bohater:tak:. Kiedy odbierasz wyniki?

Motylla
Krystek też dzielny zuch ale najważniejsze że o Radku nie zapomina i jemu też nagroda się należała:tak:

Mandziula:

Dzisiaj nawet mały smoczek
przyszedł na Twój
3 roczek.
Przyjmij więc od niego kwiatka
na te Twoje
3 latka.
Wszystkiego najlepszego
Mikołajku!!!

reklama
Eliza wiesz że Twojego Czarka pierwszy raz wczoraj na żywo widziałam;-)
Uroczy blondasek z niego...... dużo zdróweczka mu życzę:tak: i oczywiście mocno trzymam kciuki za wyniki badań:tak:
Fajnie że tak Cię pocieszał na badaniach:tak:...szkoda że bidulka musieli kuć dwa razy:baffled:
Ja chyba jutro z Amandą podejdę badania zrobić a w piątek Martynkę zabiorę bo z obiema na raz to nie wiem czy dam sobie radę:baffled:
Co do znieczulenia ogólnego to moja Martynka też już takie jak roczek skończyła miała wycinanego z główki tłuszczaka:confused:
także wiem co mnie czeka i chyba ta wiedza mnie najbardziej stresuje:-(

Mandziula
Zdrówka szczęścia i słodyczy Mikołajowi
z okazji 3 urodzinek Aluśka życzy:-)

06-zygzak-mcqueen.jpg
Ptlysia i jak udalo Ci się napisać pracę zaliczeniową?:rofl2:
Oj widzę ze Ciebie też niezłe wędrówki po lekarzach czekają:confused: powodzenia i trzymam kciuki za ten zabieg marcowy Emilki:tak:
Maltanka co tam u Was? zdrówko dopisuje?:blink:

Sylwia Mega Buziak Urodzinowy dla Mikołaja z Okazji 3.Urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misia wspolczike jelitowy i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!
Justyna ale mialas zalatany dzionek.....oby postawili Wam wkoncu trafna diagnoze....
Aluska na zapas sie nie stresuj....zycze aby to nie bylo nc powazego...
Motylla oby kolejna wizyta byla juz spokojniejsza...
Elza dzielny Cz a jakim jest wsarciem dla mamy:-D

B jako tako nic gorzej Pani w zlobku mowila tylko o nosku nic nie kaszlal takze nie est zle...oczywiscie ieczorem zwrocil i mimo tego ze bardzo tego ie lubie to w takich przypadkach nie jest to najgorsze bo przynajmniej troche pozbywa sie tej wydzieliny kt mu zalega i spływa:zawstydzona/y:Zmeczene jakies mnie ogarnelo a jeszcze mam kupke ubran do zlozenia ale chyba walne sie spac....:confused:

Witam z rana:tak:

Zaraz lecę do przychodni z Amandą badania jej zrobić tylko jeszcze księżniczka musi zdecydować sie zrobić siku:confused: bo oprócz morfologi... analizę też mamy:dry:

Marz i jak poskładałaś ubrania czy zostawiłaś na dziś:sorry2:
Z dwojga złego już lepiej żeby B. tą wydzielinę zwrócił niż miała by mu zalegać:dry:

Witajcie. My właśnie zajadamy omleta.
Maks wczoraj mi zagorączkował,ale dzisiaj juz nic nie widać. Więc będziemy narazie się obserwować.

mandziula spóźnione ale szczere życzenia dla Mikiego!!!!

Ala trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne badania.

marz zdrówka dla Bartusia!

serce.jpeg

witam porannie
my już po śniadanku... ależ kawusia za mną chodzi....

aluśka powodzenia na badniach:tak::tak:
marz dobrze, zę B czuje sie już lepiej, mój Miki tez pokasłuje i ma zatkany nosek...
motylla masz dzielnego synka, i jki kochany że pamięta o braciszku!!!!

udało mi isę Zosie zapisać do ortopedy n 8 marca:baffled: niestety na Hipoteczną, ale jak na pierwszą wizytę to bedzie, potem bedziemy do sanusa chodzić

dziękuję w imieniu Mikiego za życzenia i za pamięć:tak: wczoraj miał też urodzinki w przedszkolu;-);-) zrobiliśmy leśny torcik, niestety zdjęcia nie zrobiłam, zadowolony wrócił z przedszkoa że hej:tak::tak:

Witam i ja :-):-)
Maja śniadanie wcina to ja cyk do kompa :-D:-D dzisiaj wzięło mnie na zrobienie pasty jajecznej mniam mniam :tak::tak:
Co do jedzenia drugiego śniadania to Mai koleżanka wszystko zjada co jej mama naszykuje czyli przeważnie ze 2-3 kanapki albo 2 drożdżówki więc Maja w tym czasie musi to widzieć i co i tylko się na nią patrzy :baffled::baffled: no dzisiaj kupię jej rogaliki w czekoladzie - może się skusi :confused:
Misia ogromnie współczuję jelitówki i podsyłam dużo dużo zdrówka, jeszcze tylko tego Wam brakowało :-:)-(
Aluśka powodzenia na badaniach :tak::tak: i bardzo dobrze że nie zabierasz obu dziewczynek naraz będziesz miała mniej stresu ;-);-) szkoda że operacja Was nie minie i Martynka będzie musiała znowu przejść ogólne znieczulenie :-:)-(
Mandziula spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dla Twojego trzylatka :tak::tak: no i co pijesz ten kminek? :confused::confused:
Sunday a co tam gin u Ciebie znalazł że dał skierowanie na dalsze badania? :confused::confused: trzymam kciuki żeby Maksio ponownie nie zagorączkował :tak::tak:
Motylla gratki dla Krystka, dzielny z niego pacjent :tak::tak: to teraz Was czeka trochę wycieczek do dentystki skoro mały ma lapisowanie ząbków :tak::tak:
Elza to dobrze że J tak łagodnie przeszedł ospę :tak::tak: biedny Cz że musiał być 2 razy kuty, jak Maja była taka mała to pani zawsze jej krew pobierała z paluszka bo mówiła że to mniej boli :tak::tak:
Marz zdrówka dla B może te wymioty mu pomogą chociaż troszkę :tak::tak: nie wiem o co T poszło ale jak dla mnie to może tak być ;-);-):-D:-D
Patlysia to bierz się za siebie póki młoda jesteś, a bierzesz jakieś leki na tą tarczycę? Masz nadczynność czy niedoczynność? :confused::confused: I jak zabrałaś się za pisanie pracy? :confused::confused:
Justyna to ciekawe że teraz chcą zmienić diagnozę Michałkowi :baffled::baffled: fajny dzionek wczoraj z siostrą miałaś :tak::tak: u nas też wczoraj na kolację był chlebek w jajeczku :-):-)
Zmykam szykować nas bo nie zdążymy, miłego dzionka :tak::tak:

Badania zaliczone :tak: niestety moja córa do odważnych nie należy:confused:
Zaczęła płakać już jak ją tylko pani pielęgniarka za rączkę wzięła potem podczas samego kłucia był płacz i zgrzytanie zębów i jeszcze przez 10 minut od wyjścia z gabinetu:baffled:
Dobrze że nie wzięłam obu bo by mnie brzydko mówiąc szlak trafił:dry:

Mandziula
fajnie że Miki obchodził urodzinki w przedszkolu :-)
A na hipoteczną to do którego lekarza Zosię zapisałaś? Tego "zagranicznego";-)
Sunday zdrówka Maksiowi posyłam oby nic się nie rozwinęło :confused:
Anaconda oby Maja nabrała ochoty na jedzenie:tak:

Witam. W. zabrał Krystka do dziadka, a ja już wróciłam ze spacerku z Radkiem.:-) A jaki spokój bez mojego łobuziaka:-D. Obiadu nie muszę robić bo W. od swoich rodziców ma przywieźć:tak:.
Mandziula:

Dzisiaj nawet mały smoczek
przyszedł na Twój
3 roczek.
Przyjmij więc od niego kwiatka
na te Twoje
3latka.
Wszystkiego najlepszego
Mikołajku!!!
Dołączam się do życzeń:tak:

reklama
Witajcie. My dzisiaj bez spaceru ponieważ dzisiaj badanie i nie możemy smarować twarzy kremem i już nie chciałam narażać i tak bidnej twarzyczki M na wiatr czy niską temperaturę. Przez to nie smarowanie to moja skóra jest ściągnięta a dla M wyskoczyły jakieś wybroczyny złuszczające się:no:.
Michał teraz drzemie, nastawiłam pranie i delektuję się kawką:tak:

Sunday zdrówka dla M i oby temperatura już nie skakała:tak:

Mandziula ja z M chodziłam na Hipoteczną do tego araba i przy drugim dziecku to wolałabym już tam nie chodzić;-)wizyta ekspresowa i połowy tego co on mówił nie zrozumiałam:zawstydzona/y:.
Super że Mikołaj zadowolony z urodzinek w przedszkolu:tak:a co to za tort leśny?? Ciekawie brzmi:rolleyes2:

Aluśka ojeju biedna Amandzia strasznie przeżywała pobieranie krwi:-(a dostała chociaż jakąś naklejkę na osłodę? Kiedy wyniki odbierasz?

Anaconda wcześniej chodziłam z M do innej pani dermatolog, a teraz zmieniłam na inną i ta pani dr powiedziała że najpierw trzeba zrobić badania żeby wiedzieć co leczyć:sorry2:. A poprzednia lekarka nie zrobiła ani badań ani nie obejrzała M pod lupą tylko tak szybko zerknęła na buźkę:no:. Zobaczymy co nam wyjdzie w badaniu.
I jak Maja zjadła dzisiaj rogaliki? Kurcze dziwne że nie chce jeść, przez pięć godzin to ja dwa razy bym zgłodniała:zawstydzona/y:. A w domu ona normalnie je posiłki?

Motylla ja też mam dzisiaj luz z obiadem:tak:Mam jeszcze pomidorówkę no i wyjęłam pulpety z zamrażarki:-)

Marz jak nocka u Was, i zdrówko B?

Siostra dzwoniła nie dawno i powiedziała że jej mały chce przyjechać na ferie do Lublina:-D:-Dchyba mu się spodobało u nas;-), ale poczekam aż ciut podrośnie bo nie ogarnę i jego i mojego M:no:.

Do góry