reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Michaś ucina drzemkę, a ja odpoczywam przy kawce:tak:.

Sunday jak nocka, co z M?

Motylla a czemu tylko do dziadka jadą, a babcia to gdzie?:-p;-)

Aluśka co?? Jak to możliwe?? Robiłaś dwa razy takie samo badanie i za pierwszym razem nic nie wyszło????:szok:,masakra:no:

Anaconda wiesz sąsiadce złego nie życzę;-)żeby się nie obróciło przeciwko mnie;-). Jak tam po teatrze, Maja zadowolona?

Marz super ze B zdrowieje:tak:no i udanego wypadu z koleżanką:tak:

Mandziula
Michał też mi pomaga tak że ja mam później dwa razy więcej sprzątania:-D, np z myciem podłogi:-D.

Iwonka
kiedy ty masz koniec sesji? Może by jakieś spotkanie zorganizować w Bugi?

Misia, Patlysia jak się miewacie, jak zdrówko u Was??

Ciekawe jak tam dziewczynki się miewają, Marz masz jakieś nowe wiadomości od Madzienki?

Zmykam, muszę jeszcze spakować nas na weekend no i przed nami jeszcze wizyta w Luxmedzie. Jestem ciekawa jaką diagnozę dostaniemy, bo byłam pewna że u M z badań coś wyniknie bo twarz jego to nie wygląda za dobrze:no:. No nic pozostaje mi czekać do wizyty...

reklama
Justyna niestety tak:confused: Za pierwszym razem zrobiłam jej (nie licząc analizy moczu i posiewu moczu) i badanie mykologiczne bez mykogramu bo się posłuchałam dziewuchy w rejestracji że jak w mykologicznych nic nie wyjdzie to i w mykogramie też nie:baffled: Na wizycie pani dr była oburzona że mnie laska źle poinformowała bo podobno w mykologicznym może nic nie wyjść a w mykogramie już tak i powiedziała żebym te badania jednak wykonała bo to nie możliwe że nic nie wyszło jak ona widzi że to grzyb :confused: no i powtórzyłam badanie mykologiczne które wykazało u niej grzyb drożdżopodobny wzrost obfity i posiew mykologiczny z mykogramem który też wykazał ze nie jest dobrze:no:

Powodzenia na wizycie:confused:

Witajcie, przepraszam, że się do nikogo nie odniosę ale i nas choróbsko dopadło i to w dodatku chyba ja tego wirusa przyniosłam po wizycie na tym usg:wściekła/y::no:
Byłam z Kubą w Lbn w przychodni i też dostał leki bo ja nic w domu nie miałam- w końcu jeszcze nie chorował to nie było po co kupować;-)a Emilka skrzypi i rypi także też jakieś leki bierze, a w domu roznosi się aromat tymianku:-D
w dodatku rano pokłóciłam się z siostrą i to tak, że chyba wypada nam się pakować i wyprowadzać...

Ja właśnie naleśniki smażę z białym serem a dla J kopytka będą :tak::tak:
Dziewczyny chętnie pobiegły do DK i zapewne jak wrócą to będą opowiadać i opowiadać :tak::tak:
No i wreszcie ruszają zapisy na basen na drugi semestr - zajęcia ruszają dopiero od 1 marca :tak::tak:
Marz tak płaci się 18zł na tydz za wyjazdy i na artykuły plastyczne :tak::tak: udanego wypadu z koleżankami z pracy :tak::tak:
Justyna ciekawe czy teraz ta nowa dermatolog zmieni Michasiowi lekarstwa i czy będzie mu się polepszać :confused::confused:
Aluśka tak to nieraz jest jak się chce kogoś poradzić kto niby powinien coś wiedzieć :sorry2::sorry2: oj słabe żyły mają te Twoje dziewczynki że tak się muszą męczyć przy pobieraniu krwi :-:)-( oby teraz pomogli Martynce i przepisali odpowiednie leki na te grzyby :tak::tak:
Patlysia może ta kłótnia nie była taka straszna i siostra szybko wybaczy :tak::tak: zdrówka dla Was :tak::tak:
Motylla i jak, udało się wydelegować męża z dziećmi do teścia? :confused::confused: a swoja drogą to ciekawe czemu nie chciałaś się z nimi zabrać :-p:-p;-);-):-D:-D
Madzienka witajcie w domu :-):-) a jak powitanie młodszej siostrzyczki przez Julcie :confused::confused: puszczasz ja teraz do przedszkola czy w domu siedzi :confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja nadaję z pracy, zaczęłam wcześniej pisać ale mi przerwali:sorry2:

Marz udanego wypadu do sielsko anielsko:tak: co będziesz zajadać dobrego?

Justynka ciekawe co to Wam poradzą przy Michasiu...a do Bugi bardzo chętnie się wybiorę:tak: w przyszłym tygodniu mam urlop od środy, więc poza zajęciami na uczelni mogę się umawiać, pisz kiedy Tobie najlepiej by pasowało:tak:

Anaconda super sprawa z tym DK, nieźle mają to zorganizowane:tak:

Madzienka świetnie, że już wychodzicie, wreszcie w domu;-) Lenka witaj:tak:

Patlysia zawsze na początku emocje rosną do granic możliwości, ale zaraz i Tobie i siostrze pewnie przejdzie i jakoś się dogadacie;-)

Aluśka no i tak to jest się poradzić, chciałaś dobrze, to teraz dwa razy tyle trzeba się nachodzić:sorry2:

Mandziula mój Cypek też wielki pomocnik, podłogi myje razem ze mną, kurze ściera, tylko muszę uważać żeby czegoś nie pozrzucał, heheh, ah te dzieci:-)

Anaconda Martynka już leki bierze tzn. antybiotyk doustny plus + ma maść do smarowania tamtego miejsce i specjalny żel do mycia:tak:
niestety uraz do basenu to nam chyba zostanie na zawsze:no: bo przy każdym kolejnym osłabieniu organizmu to dziadostwo może wracać :-(

A te badania z krwi to nie na grzyba tylko morfologia i TSH (ma też wpływ na zaparcia) :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie, jakoś przez ferie się rozleniwiłam a i za bardzo stresowo się robi u nas:nerd:. M wczoraj miał mega stracha w pracy :no:.
Anaconda zgadnij co się stało - normalnie święto na wsi;-):tak::szok::szok::-D:-D. Co do braku neta to Olek podłączył zasilacz z konsoli do modemu i nic dziwnego że nie chodził.:tak::-D:-D
Aluśka, podziwiam Cię za cierpliwość o służy zdrowia.
Sunday, do Wa-wy jedziemy 16-go marca, więc jeśli aktualne będzie to zahaczymy o sklep.
Patlysia i reszta chorowitków szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Madzienka, nie ma jak w domku, co? A jak Julcia zareagowała na pojawienie się Lenki w domu?

reklama
Madzienka witajcie w domu, jak reakcja Julki na siostrzyczkę?
Justyna super, że wyniki badań wyszły dobrze:tak:nio z dwójką rozbrykanych trzylatków to miałabyś wesoło, ja latem codziennie min. 4-5 dzieciaków mam ale na wsi, dużo miejsca, piaskownica itd. a gdybym mieszkała w małym mieszkanku to nigdy nie zgodziłabym się żeby przychodziły do nas:dry:;-)
motylla i co wysłałaś swoich chłopaków do teścia?
anaconda fajnie, że Mai tak się spodobało w DK, wcale się nie zdziwię jak powie, że woli DK niż przedszkole;-):-D
marta czemu Twój mąż miał stracha w pracy? stało się coś?
a ja czekam na rodziców i sąsiada, dzisiaj mają z gór wrócić, naszykowałam już pieczarki i ser na zapiekanki:-)

Do góry