reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie sobotnio. U nas pizza w piekarniku...ja z drinkiem u boku:-p
Dzisiaj pojechalismy na szybkie odwiedziny do tesciow, posiedziliśmy chwile, potem spacerek i fotki zimowe, a po drodze odwiedziliśmy w Puławach znajomych.:tak:

Eliza u mnie to raczej nie to... a zmeczenie materiału...:eek:

mandziula już niedługo 2tyg będzie miała Zosia:-)

Antuanet a co to się stało?bo ja nie w temacie...:baffled:

Madzienka Justyna dziękuje dzisiaj lepiej....

Justyna to dzisiaj J ma wolne???

atali zdrówka dla Tymka!

elza Zdrówka dla Czarka!!!

iwonka trzymamy kciuki za poprawki, wierzymy w Ciebie!!!

Motylla z mama najlepiej:-)

maltanka ooo prosze... jak P się słucha żonki:-)

Madzienka gdzie zamawialiście pizze?

reklama
A oto mój tort,:-D troszkę krzywy :-D, chłopaki troszkę pomagali mi przy nim:-)
IMG_6048.jpg

Eliza ja byłam na warzywnym targu:-D, zdrówka dla Czarusia:tak:

Sunday oo intensywno-odwiedzinową sobotę mieliście:tak:, a J miał wolne:blink:

Motylla
wow jaki torcik, co to za ciasto, biszkoptowe czy coś na zimno?

Iwonka tulaski na smuteczki z powodu egzaminu, ale ja wierzę że zaraz poprawisz go na 5:-). A gołąbki pycha:-D

Maltanka czyli P zrobił co chciałaś;-):-)

Madzienka fajnie że pizza zaliczona:tak:

Miałam jeszcze zaliczyć prasowanko ale M późno zasnął a ja już z sił opadłam...:-(.
Zmykam do łóżka...dobranoc.

witam:tak:
ja wysiadam:no:mam w domu dwoje zasmarkańców:wściekła/y:na razie walczymy domowymi sposobami ;-)oby się udało :sorry:Natalka śpi, ale Stasio gorzej:sorry:zatyka go i się męczy:-(a my czuwamy z nim:baffled:

dzisiaj kazałam P poodkurzać, a on, że worek się zapchał, to ja to idź sobie kupo odkurzacz:-D poszedł i kupił:-D ale tak na prawdę planowaliśmy zakup drugiego już bo stary parę latek już ma, ale teraz się śmieję z niego, że będzie gary mył następnym razem to poleci do sklepu szybciej po zmywarkę:-D
:-Dzagoń do zmywania:-D;-)

misia za kaloryferami czystko i dalej nie ma:sorry:
:baffled:niestety tak bywa:no:a nie wypożyczyliście?:sorry:czasem ktoś zapomni zapisać :sorry:

zdrowia wszystkim chorującym:tak:
Iwonka tulaski na smuteczki z powodu egzaminu, ale zaraz poprawisz go
biggrin.gif

Motylla wow jaki torcik,:tak:
madzienka Lenka po pizzy nie zamierza przypadkiem wychodzić ?:sorry:bo jeśli dobrze pamiętam to tak było z Norbertem:sorry:

hello dziewczynki :-)
nie poczytałam bo zmęczona jestem strasznie ....
ostatnio po tych śniegach nic tylko praca i po pracy 3 godziny odśnieżania :-D ale za to E zbudował iglo dla dzieciaków a dzisiaj 3h byłam z dzieciakami na sankach :-)

u nas bez zmian :-) na szczęście wszyscy zdrowi :-)
kolejny weekend w rozjazdach i nawet nie ma kiedy odpocząć ... mam ochotę na cały weekend w domu..... :baffled:

Madzieńka
uszy do góry :-) będzie faaaajnie :-)

ostatnio tak przeżywam sprawy mandziuli i Twoje że już sie mnie pytają czy chce następnego szkraba hehehehe

Dzień dobry a co tutaj dzisiaj tak pusto......

Misia Lenka nie bardzo wybiera się na ten świat....śpię jakbym w ciąży w ogóle nie była, żadnych dolegliwości:-D
a jak u Was, jak zdróweczko???

Karlita a co Ty tak przezywasz???:sorry2:może to jakiś znak:-D

Sunday nie zamawialiśmy:-p
super dzionek z odwiedzinami za Wami....

Maltanka jak imprezka udana??

Madziarka Julek pojechał na ferie???a M kiedy rusza do Anglii???

my wczoraj obejrzeliśmy..."Jak urodzić i nie zwariować", więc wieczór był wesoły....
film ten oglądałam jak byłam na samym początku ciąży i na samej końcówce....hehehe

hejka....ja oczywiście po nie przespanej nocy....:baffled::baffled::crazy::crazy:
Czarek nadal lekko gorączkuje i kaszle....ale nie przeszkadza mu to w wpływaniu na mój układ nerwowy:angry::angry::angry:

madzienka fajny film .... życzyłabym Ci takiego porodu jak miała jedna z bohaterek "A psik" i po sprawie...tylko że TY masz mieć cc.....
karlita idloo przed domem super sprawa....dzieciaki pewnie szczęśliwe....fotki poprosimy...

aaaa...madzienka.....powiem tylko ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....wiesz o co chodzi :baffled::baffled::baffled:

Witajcie

Widzę, ze większość iała wczoraj pizzowy dzień, my też, ze to zupełnie niespodziewanie, bo nie miałam zamiaru celebrować tego święta, ale P wracając do domu kupił w Da Grasso i tym sposobem i my sie dołączyliśmy do świetowania:-D:-D uwielbiam ich pizze:tak:
madzieńka o widzisz były u nas puzzle z kucykami a ja byłam pewna, ze ich nie bedzie i nie zachodziłam:-D tez lubię naszą biedronkę a teraz jeszcze pieczywo z pieca ma być:-D a co z Lidlem? hmm nie wiem obie z Anetą cierpliwie czekamy:-)
Film fajny własnie musze o nim powiedzieć koleżance, która jest w ciązy:tak:
elza zdrówka dla Czarusia, a jak ten kaszel krtaniowy juz przeszedł?
karlitka wczoraj rozmawiałam z moją mamą i mówiła , ze znalazła rewelacyjny sklep i po dłuższej rozmowie wyzło ze to Wasz:tak::-D

zmykam udanej niedzieli

reklama
Eliza dasz radę...wierze w Ciebie.....wszystko w dobrej wierze;-):tak:podobno można się przyzwyczaić...
współczuje kolejnej ciężkiej nocki....

a film warty zobaczenia, to prawda pokazuje różne ciążę i podejście do nich...a porody, no cóż....

Marzenka już wiem o jakich dialogach mi mówiłaś których nie widziałam w kinie:-D:-D:-Di ta akcja z wózkami i schodami....
jak weekendzik, odpoczywasz???

my zmykamy na obiadek do rodziców.....

Do góry