reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

O weekend super jakas zmeczona jestem wyjatkowo ten tydzien mnie psycicznie umeczyl bo am sporo lamigłowek:baffled:ale lubie te wyliczenia ta burze mozgu:-D

Madzienka to bardzo trudny czas dla Was, no wasnie i nie pokazuj jej wojego smutku tylko radosc ze zaraz wrocisz z lenka kt nie moze przyjsc na swiat w domu:-)i czasem lepiej zostawic ju temat i go za duzo nie walkowac....

M jak przejezdzamy koło szpitala pamieta i mowi ze mnie tutaj przywiozl...:-)pamietam jak sie rozstalismy wyprzytulalismy wycałowalismy bo On mnie zawiozl i zaprowadzil pod same drzwi;-)
Z drowka dla J oby sie nie rozlozyla na powrot Wasz ze szpitala......
Madziarka a gdzie Ty sie wybierasz jak dzieci beda z dziadkami:-p????
Aluska dobrze ze trafiliscie na fajnego lekarza....obyscie juz poznali przyczyne problemow zdrowotnych M...
Motylla buziak urodzinowy dla K!!!!!!!!!
Anaconda milego weekendu....
Sunday odpoczywaj ile wlezie.....
Mandziula no tak to moze byc reakcja na zmiany w Waszym zyciu.....a jak wizyt poloznej wszystko ok?????
Misia zdrowka dla maluchow...oby nic ie nie rozwinelo....
Justyna czyzby weekend w Lublinie????

Moi Panowie gdzies wybyli a ja wzielam sie za porzadki i juz ogarnelam maly nielad kt zostawilismy w biegu rano.....gotuje tez zupke na weekend w sumie jutro jedziemy do rodzicow ale ja z M zostaje na niediel bo wieczorem jest msza za moja babcie a P z B wracaja jutro wieczorem......wiec jakas zupina musi byc....mamy tez jutro urodzinki siostrzenicy takze przed nami szybki weekend...a w poniedzialek nielanowany urlopik mam.....:happy:

Milego weekendu Wam zycze.....

reklama
uwierzcie że to nie jest problem w Julci tylko u mnie....ona wie że muszę tam pójść i wrócę z Lenką i dzisiaj po przedszkolu nawet pytała się mnie dlaczego rano byłam smutna...przecież wyjdę że szpitala i będą mnie odwiedzać...więc o nią nie martwię się tylko o siebie:unsure:...ale dam radę, bo kto jak nie ja;-)

Marzenka
wiem wiem że Twoi podróżowali:-)...bo nawet do nas zawitali;-):tak:jeszcze raz dziękuję...
udanego przedłużonego weekendu...

Aluska super że w końcu trafiliście na super lekarza...zdradzisz nam nazwisko...taka wiedza przydaje się...oby nie za często...
powodzenia na badaniach...

Sunday zdróweczka nie rozkładaj się na wolne....

Witajcie.

Przyznaję się bez bicia, że nie poczytałam, ale chęci były po południu, tylko że po włączeniu komputera Ola zaraz dostała gorączki, od razu ponad 39 :szok: zero kaszlu, zero kataru, a zmiotło ją w jednej sekundzie, na rękach zaniosłam ją do lekarza, w płucach czysto, gardło czerwone, migdały powiększone, ale że to początkowe stadium, więc nie był pewny czy to angina czy wirus, jeśli do jutra nie pojawi się katar ani kaszel, to mam dać antybiotyk, ale nie pojawia się nic, a temperatura co ją zbiję, to wraca jak bumerang, więc jutro chyba podam antybiotyk. Ale angina w środku zimy? Szok. Teraz jest względny spokój, temp zeszła do 38, Karolinka już śpi, Paweł wrócił wcześniej z pracy i teraz czytają bajeczki, idę dołączyć do nich.

Jeszcze zajrzę jak zaśnie.

madzienka święte słowa....no właśnie kto jak nie Ty....powodzenia kochana....my mocno zaciskamy kciuki....

sunday a te zawroty głowy i ból brzucha to może.....??????

Madzienka dużo psychicznej siły życzę:tak: i brawa dla dzielnej Julci:-)
Lekarz nazywa się Rogowski;-)
Marzenka oby weekend milo Wam zleciał:tak:
Monika
fajnie że masz ferie:rofl2: Nie daj się choróbskowi:no:
Anetka dużo zdróweczka Oleńce posyłam:sorry: ciekawe co to za cholerstwo się jej czepiło:-(

witam wieczorową porą
madzienka rozstnie napewno bedzie dla ciebie trudne, ja to strzsznie żałowałam, ze nie zdążyam Mikiemu powiedzieć, ze jadę już do szpitala... no i strasznie mi było pezykro jak nie chciał ze mną przez telefon rozmawiać...
bądź dzielna, na pewno dasz radę!!!!
aluśka dobrze, że trafiliście na sensownego lekarza:tak::tak:
anetka zdrówka dlla Oli!!!
sunday ferie się zaczeły a ciebie choróbsko łapie??? zdrówka podsyłam...
anaconda udanego wyjazdu...

mi się też wydaje że Miki chce zwrócić na siebie uwagę, poświęcam mu dużo czasu, ale zaczyna tez trochę łobuzowć wieć i trochę częściej go do porządku przywołuję, oj musze sobie wszystko poukładać...
poza tym to nadal zakochany w Zosi, tuli, cauje, dziś w nocy orzyszedł do nas i stwierdził ze całą rodzinka bedziemy spać:-D:-D:-D
a Zosia, m ajeszcze różńe dni, dzis na przykład bardzo mało spła, a wczoraj przespaa prwie cay dzięń, w nocy na szczęscie ładnie śpi:tak: budzi się 3 razy wiec ok;-);-)

Sunday zdrówka!!! No nie możesz teraz chorować bo wiesz...plany;-)Tak weekend w LBN:-)

Anetka :szok:biedna Ola:-(zdrówka dla niej podsyłam:tak:

Marz udanego weekendu:tak:, tak, zostajemy na weekend w domu:-)

Patlysia
trzymam kciuki za wyniki, a kiedy masz usg?

Mandziula fajnie że Z spokojna w nocy:-)

Dobranoc...

Witam się sobotnio
madzienka życzę zdrówka Julce, oby nic poważnego się nie wykluło. Ja też tak jak mandziula nie powiedziałam Kubie że to już idę rodzić Wikusię bo u nas wszystko szybko się działo, ale warto dziecko przygotować:tak: Julka już jest duża i mądra dziewczynka więc na pewno da sobie radę...A Ty musisz wytrzymać te kilka dni-szybko zleci ten czas, a przecież chyba można odwiedzać już... Ja też będąc na porodówce myślałam o Kubusiu: czy najedzony, czy nikt mu nie robi krzywdy,czy tęskni...My Matki już tak mamy z natury...
sienio dzięki za telefon wczorajszy:tak:Jakoś podniosłaś mnie na duchu...
aluśka to dobrze że trafiłyście na fajnego lekarza w DSK, bo podobno różnych można tam spotkać.:eek:
motylla Wszystkiego Najlepszego dla małego solenizanta, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń...
sunday super że już masz ferie, szkoda że u mnie w pracy nie ma ferii zimowych:crazy: a jak samopoczucie dzisiaj?
marz21 udanego weekendu u rodziców!
aneta82 jak tam dzisiaj Ola?Minęła jej gorączka? Mam nadzieję że to nie początek jakiejś infekcji...Dobrze że organizm się broni...,
Na zebraniu oczywiście temat został poruszony ale pani B oczywiście się wszystkiego wyparła:wściekła/y: W czwartek było 6 dzieci (których nie było w tamten piątek) więc chyba to samo za siebie mówi.Pani stwierdziła że jedne od drugich się zarażają...No po prostu brak słów. W czwartek byliśmy u czarodziejki, postawiła banieczki, wczoraj Kubuś praktycznie cały dzień przespał ale już nie miał gorączki, dzisiaj od rana już szaleństwo:tak: Zero oznak choroby, w poniedziałek mamy zrobić prześwietlenie klatki piersiowej...Wczoraj Wiki miała mieć szczepienie ale oczywiście ona też już walczy:baffled:, narazie katar więc mamy kropelki robione-zaraz po nie pojadę do apteki...Oby nic gorszego się nie wykluło.Miłego dzionka życzę, idę położyć małą spać i biorę się za sprzątanie...

reklama
my już po śniadanku...Jula pokasłuje...ale walczymy....mam tylko nadzieje że ja nie nic nie złapię:eek:

Antuanet na metody pani B brak słów...
super że pani czarodziejka znowu uratowała zdróweczko Kubusia...Wiki życzymy tez zdróweczka....

Anetka jak Ola??gorączka minęła, czy dałaś antybiotyk???

Sunday a jak u Ciebie...czosnek pomógł???

Madziarka jak Julek spakowany na ferie z dziadkami???

Karlita hop hop już o nas zapomniałaś:rolleyes2::oo2:

dzisiaj dzień pizzy...a więc smacznego!!!!!

pizza.jpg

Do góry