reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry, ja nadal pod kołderką, Jula z P w drodze do przedszkola...
Ja wstałam dzisiaj z bólem głowy :-(

Aluska bal karnawałowy organizowany przez ta fundację aktywni rodzice...wklejalam wcześniej plakat...

reklama
Witam z rana :-):-)
Oj jak fajnie dzisiaj z rana, ptaszki śpiewają, normalnie mam wrażenie że wiosna idzie :tak::tak:
Po wczorajszym dentyście niestety kiepsko, doktorka potwierdziła to co podejrzewałam czyli że Maja będzie musiała aparat ortodontyczny nosić, niestety nie ma szans żeby dolne ząbki same się wyprostowały bo po prostu nie ma na nich tam miejsca, teraz tylko czekamy aż wyjdą wszystkie dwójki i będzie można dobierać aparat :sorry2::sorry2:
Aluśka super że po Ciebie już dzwonią, powodzenia na jutrzejszej rozmowie :tak::tak:
Sienio zdrówka dla Julci, ale prezent brzydki dostała na urodzinki :-:)-(
Elza to Ci @ szyki pomieszała, nie mogła poczekać jeszcze z dzień dłużej :crazy::crazy:
Sunday masz rację że zostawiasz Maksia w domu, źle by się czuł na przedstawieniu gdyby nie znał żadnych piosenek i wierszyków i jeszcze był bez prezentu, no właśnie jaki mu sprawiłaś kostium na bal karnawałowy? :confused::confused:
Madzienka o której masz wizytę? Kciuki zaciśnięte żebyś spokojnie wróciła do domu :tak:;-) to P już zostawiasz w Lublinie do rozwiązania? :confused::confused:
Motylla powodzenia na szczepieniu, daleko macie przychodnię od domu? :confused::confused:
Marz ja to chyba się zacznę rozglądać za tym Twoim mężem ;-);-):-p:-p:-D:-D
Justyna Ty to już nie kładziesz M codziennie na popołudniowe drzemki? :confused::confused:

witam z rana

ale bym się kawuchy napiła..... ale nei chcę Zośi rewolucji robić i tak się biedna pręży i napina... pewnie coś zjadłam i się męczy
madzienka głowa boli bo może niskie ciśnienie masz???
o której wizyta???
sienio zdrówka dla Julci...
aluśka trzymamy mocno kciuki za rozmowę!!!
marz Kola bardzo szybko się odnalazł w nowej roli starszego brata, mam tylko nadzieję ze to nie chwilowe zauroczenie:-D fjnie z tym klubem ojców, masz chwilkę wytchnienia:tak::tak:
anaconda
a ten aparat Maj dostanie taki na stałe czy zdejmowany???

Mandziula to zależy kiedy Mai stałe dwójki całkiem wyjdą, bo jakby to było już niedługo to by miała taki zdejmowany
Musisz być dobrej myśli - Kola będzie zawsze takim super starszym bratem :tak::tak:

Witam. My waśnie wróciliśmy z przychodni Radek ma 82 cm i 11.700 waży. Szczepienie bardzo dobrze zniósł, pielęgniarka mówiła przed ukłuciem, że na początku może szczypać, a Radek siedział mi grzecznie na kolanach i nawet nie zapłakał :-). A jak wyszliśmy się już ubierać do wyjścia to Raduszka zaczepiał panie w rejestarcji:-D.

Witajcie

Dziewczynki Dziekuję bardzo za życzenia dla Juleczki:tak: niestety Jula dostała moał wyczekiwany prezent...angine:-( wczoraj miała rano tem ok 37,5 ale po zbiciu juz nie wróciła a dziś biedna leży cały dzień w łóżku i śpi:-( nasza Dr powiedziała,ze to dopiero początek, wiec dobrze, ze przyszliśmy w porę:-(
Zdrówka życzę:tak:

Witam wieczorową porą:tak:

Martyna już smacznie śpi, P. również bo niestety choróbsko go dopadło i wrócił z pracy z gorączką:szok::no: ciekawe jak długo się dziewczyny w zdrowiu uchowają:baffled:
Dzisiaj Amanda miała bal karnawałowy w przedszkolu i bardzo jej się podobało:-) byłam z nią godzinę w przedszkolu pomogłam się jej przebrać, kilka fotek też zrobiłam ale jeszcze nie zgrałam na kompa a potem musiałam wrócić do domu Martyną się zająć...zaliczyć z nią spacerek itp.

Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie pracy:-) i jestem w środę umówiona na rozmowę kwalifikacyjną:tak: związku z czym proszę o trzymanie kciuków;-)
Zdrówka podsyłam dla P :yes:i trzymam kciuki za rozmowę:tak:

Motylla, Justyna jak tam na spotkaniu było? miały dzieci przebrania?:sorry2:
Tak jak ostatnio:-p. Ten bal to dopiero w sobotę :tak:, będziesz może się na niego wybierała:confused:

Justyna, Motylla super że wypad na AM udany...wybieracie się w sobotę na ten bal???
Jeszcze nie wiem

Witam z rana :-):-)

Motylla powodzenia na szczepieniu, daleko macie przychodnię od domu? :confused::confused:
Bardzo blisko, :-) z jakieś 2 min drogi od nas.

Witam
Odczytuje Was ale jakoś weny fo pisania i czasu nie miałam
Maudziela dostałas eska ode mnie?
Anaconda nas pewnie czeka aparat ale ząbki nie chcą rosnąć
Madzienka odpoczywaj póki masz okazję
O już muszę kończyć pisze x tel bo nie wchodzę już że służbowego

Anaconda a jak Maja sie zapatruje na aparat????
Mówisz chcesz polowac na mojego M ok musze mu powiedziec aby uwazal jak chodzi po Czechowie:-D:-D:-D
Mandziula wytchnienia to raczej nie mam bo ja nie umiem usiedziec i zaraz cos sprzatam i ogarniam coby jak wracaja bylo czysciutko...;-)Koli napewno to sie nie zmieni....widze ze u Ciebie poczatki sa takie jak byly u MNie i tak jak Ci juz pisalam to juz tak zostalo.....
Motylla dorodny chlopak z R ciekawe ile moj B wazy i mierzy....ale dzielny na szczepieniu brawo....
Madzienka kciuki mocno zacisniete i powodzenia na licytacji.....J poprostu sie do niej przywiazala fajnie....:-)

Wracam do roboty milego dnia......

Witajcie,
i ja zaglądam na chwilkę... u nas nadal nie za ciekawie się dzieje ale nie będę Wam smęcić... weszłam żeby oderwać myśli i z Wami na miło poplotkować... póki Hanulka śpi...

Maltanka i Sienio wszystkiego naj dla solenizantów!!! Spełnienia marzeń!!!

Sienio jak się ma Julcia? biedna dostała niezły prezent... :-(

Marz hehe ty to masz jak ja z tym sprzątaniem, M. potrafi usiąść w takim bałaganie jaki zastanie po dzieciach i odpoczywać a ja zanim usiądę to muszę wszystko uprzątać... bo nie potrafię się wyluzować jak wszędzie graty leżą :-D

Madzieńka
kciuki za dziś zaciskam!!!

Aluśka i za rozmowę!!! nawet nie wiedziałam że ci nie przedłużyli tamtej... :zawstydzona/y: ale nie ma tego złego - teraz znajdziesz lepszą pracę z normalniejszymi przełożonymi!!! zaciskam za to bardzo mocno kciuki!!!!

Anaconda aparat nie jest taki straszny, Maja się przyzwyczai i ząbki się szybko wyprostują!!!

Mandziulka masz super chłopaka w domu i zawsze będzie takim świetnym bratem!!! nawet nie próbuj w to wątpić! ;-):tak:

reklama
Witam:-)
M drzemie od 10.50:szok:chyba wie co go dzisiaj czeka i nabiera sił:-D. Rano zaliczyliśmy spacer oczywiście w kaloszach, Michał nie przepuścił żadnej kałuży, jak nie skakał po niej to patyczkiem w niej kręcił:-D, no i rezultat jest taki że spodnie całe w błotku:tak:.

Sunday a kiedy odbieracie kostium?

Aluśka kciuki zaciskam:tak:a zdradzisz nam gdzie ta rozmowa?

Motylla zuch chłopaczek z Radka:tak:

Anaconda jak mi się uda położyć M na drzemkę to śpi:tak:

Madzienka powodzenia na wizycie:tak:i jak ból głowy, ustąpił?
Na bal to raczej nie pójdziemy, raz że nie mam stroju dla Michała, a dwa to nie wiem jak będzie z weekendem czy pojedziemy czy nie. A Wy idziecie?
Trzymam kciuki za zlicytowanie Lalanny:tak:

Marz, Madzienka a co Ojcowie wczoraj robili na spotkaniu?Kto to u nich prowadzi? Fajnie że im się tam podoba:-)

Sienio ojeju i to akurat w urodziny Juleczka zachorowała:no:zdrówka dla niej podsyłam:tak:

Iwonka kciuki oczywiście i ja zaciskam:tak:

Marta super że u Was ze zdrówkiem lepiej:-)

Do góry