iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie, musiałam nadrobić jakieś 5stron przez moją nieobecność. Ja już w pracy, wczoraj miałam urlop, bo z dwoma egzaminami jednego dnia nie dałabym rady. Na szczęście wszystko z głowy, została poprawka ze statystyki i jeden, najgorszy egzamin w sesji...
Mirosia facet jest chyba nieco ograniczony, żeby nie domyślić się, że to wszystko odbija się na Olku...Ty go zawiodłaś? heheheh, teraz chyba chce się wybielać...kto tu kogo zawiódł
Sunday no to nieźle sobie pomachałaś łopatą zdrówka życzę
Justynka dziękuję za pamięć, egzaminy okej, zaliczenie jeszcze muszę wyjaśnić-bo przez pracę nie chodziłam na zajęcia więc mam trochę przechlapane, ale po prostu wykładowca nie wie, że mam indywidualną organizację studiów...mam nadzieję, że uda mi się to załatwić
Madzienka jak Wasz DzBiDz??
Anaconda nie lubisz porannych spacerków? To kiedy z Mają masz do tej poradni?
Maltanka myślę, że trzeba się cieszyć z tego że w ogóle jest praca, bo na pewno wiele osób chętnie by się z Tobą zamieniło a po prostu rób wszystko w swoim tempie, tak jak Madzienka mówi, praca nie zając;-)
Mandziula prześliczny znak STOP a czapula cudna!!!!!! sama ją wydziergałaś? prześliczna
Idę chyba jakąś kawkę uskuteczniać;-) Czy ktoś ma dzisiaj ochotę na Bugi????
Mirosia facet jest chyba nieco ograniczony, żeby nie domyślić się, że to wszystko odbija się na Olku...Ty go zawiodłaś? heheheh, teraz chyba chce się wybielać...kto tu kogo zawiódł
Sunday no to nieźle sobie pomachałaś łopatą zdrówka życzę
Justynka dziękuję za pamięć, egzaminy okej, zaliczenie jeszcze muszę wyjaśnić-bo przez pracę nie chodziłam na zajęcia więc mam trochę przechlapane, ale po prostu wykładowca nie wie, że mam indywidualną organizację studiów...mam nadzieję, że uda mi się to załatwić
Madzienka jak Wasz DzBiDz??
Anaconda nie lubisz porannych spacerków? To kiedy z Mają masz do tej poradni?
Maltanka myślę, że trzeba się cieszyć z tego że w ogóle jest praca, bo na pewno wiele osób chętnie by się z Tobą zamieniło a po prostu rób wszystko w swoim tempie, tak jak Madzienka mówi, praca nie zając;-)
Mandziula prześliczny znak STOP a czapula cudna!!!!!! sama ją wydziergałaś? prześliczna
Idę chyba jakąś kawkę uskuteczniać;-) Czy ktoś ma dzisiaj ochotę na Bugi????