reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, musiałam nadrobić jakieś 5stron przez moją nieobecność. Ja już w pracy, wczoraj miałam urlop, bo z dwoma egzaminami jednego dnia nie dałabym rady. Na szczęście wszystko z głowy, została poprawka ze statystyki i jeden, najgorszy egzamin w sesji...:no:

Mirosia facet jest chyba nieco ograniczony, żeby nie domyślić się, że to wszystko odbija się na Olku...Ty go zawiodłaś? heheheh, teraz chyba chce się wybielać...kto tu kogo zawiódł:sorry:

Sunday no to nieźle sobie pomachałaś łopatą:sorry: zdrówka życzę:tak:

Justynka dziękuję za pamięć, egzaminy okej, zaliczenie jeszcze muszę wyjaśnić-bo przez pracę nie chodziłam na zajęcia więc mam trochę przechlapane, ale po prostu wykładowca nie wie, że mam indywidualną organizację studiów...mam nadzieję, że uda mi się to załatwić

Madzienka jak Wasz DzBiDz??

Anaconda nie lubisz porannych spacerków:-D? To kiedy z Mają masz do tej poradni?

Maltanka myślę, że trzeba się cieszyć z tego że w ogóle jest praca, bo na pewno wiele osób chętnie by się z Tobą zamieniło:sorry: a po prostu rób wszystko w swoim tempie, tak jak Madzienka mówi, praca nie zając;-)

Mandziula prześliczny znak STOP:tak: a czapula cudna!!!!!! sama ją wydziergałaś:szok:? prześliczna

Idę chyba jakąś kawkę uskuteczniać;-) Czy ktoś ma dzisiaj ochotę na Bugi????

reklama
Witajcie ja już po śniadanku u mamusi, zaraz jedziemy do przedszkola a później to już tylko lekarze mnie czekają, trzymajcie kciuki

Mandziulasuper kamizelka, trzymamy kciuki za ktg i dawaj znać co mówiła pani doktor..

Mirosia brak słów na tego twojego....
Szkoda tylko Olka..

Anaconda oj zbliża się, więc pora na następne mamuśki :p

miłego dnia

Mirosia no a kawka w Bugi pyszna;-) w sumie drogi już czarne, może te śniegi nas w końcu opuszczą:-p fajnie by było się z Tobą spotkać;-)

Hej ja juz w domku...przedstawienie mega udane, te maluchy sa takie slodkie mowiac wierszyki i spiewajac pioseneczki, ze az lzy mialam w oczach...dziadkowie bardzo zadowoleni i frekwencja zaskakujaco wysoka:tak: az milo bylo patrzec..

Teraz pora cos zjesc i powoli szykowac sie na usg...

Mirosia
mam nadzieje ze jeszcze z tydzien pochodze:zawstydzona/y: oby....

Anaconda fajna pogoda dzisiaj szkoda ze mam wizyte to na saneczki umowilybysmy sie...

Mandziulka o ktorej masz to spotkanie z pania doktor....czekamy na wiesci....:tak:

Iwonka jak wypad do bugi? Udal sie?

madzienka szykuj się szykuj i wracaj z dobrymi wieściami!!!!
super że przedstawienie udane:tak: a takie maluszki, to fakt słodko wyglądają n takich imprezach
ciekawe jak moj znak drogowy się bawi na balu....

ja włąśnie wróciłam za szpitala, nic nie wskzuje na to żeby Zosia chciała się już rodzić więc mam się pokazać za tydzień i wtedy może zapadną decyzje dotyczące mojej pannicy

zmykam jakiś obiadek szykować....

Witam,

Na dzisiejsze przedpołudnie miałam tyle planów i nic z nich nie wyszło...mieliśmy niespodziewaną wizytę znajomego tak ze dopiero po godzinie 11 wyszliśmy na spacer i tylko zaliczyłam sklepik osiedlowy a miałam iść do biedronki i zastanawiałam się nad tym spotkaniem Aktywnych Mam.
Michał dzisiaj bez drzemki, rano pospał trochę dłużej więc już mu daruję ten odpoczynek;-)

Anetka a no długo J nie pojeździł MPK:laugh2::-p;-),
wiesz co dobrze że usuniesz to znamię z piersi, ono brzydko wygląda więc mogło by w przyszłości stać się niebezpieczne:no:,gdzie zamierzasz to zrobić? Bo jak chcesz w LBN to zapytam J gdzie on usuwał swoje znamiona:tak:

Sunday jak tam dzisiaj dzionek w pracy?

Madzienka
świetnie że przedstawienie udane, nie dziwię się że łezka kręciła się w oku, ja sama pewnie wyłabym jak bóbr:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za USG i za wizytę:tak:, a może dotrwasz do 14 lutego? Lenka miała by fajną datę urodzenia:-)

Mandziula
i za Was też kciuki zaciskam:tak:fajny kostium uszyłaś, a czapka wow świetna:-)

Eliza
i jak ta pokrzywka u Cz zeszła??

Mirosia tylko tak wyrażę się Ł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Iwonka dobrze że zaliczenie zaliczone:-), z wyjściem do Bugi dawaj znać dzień wcześniej;-)Przydałoby się takie wyjśce dla M bo on tyle ma energii w domu że demolkę robi:no:

Anaconda udało nam się wczoraj dotrzeć do biedronki:tak:, jakie przebranie ma Maja na bal?

Marta
jak tam zdrówko M, robił prześwietlenie??

Zmykam, muszę zabrać się za ciasto. Miałam dzisiaj ugotować krem ale że pieczarek nie było w sklepie to już jutro to zrobię.

Ostatnia edycja:
Zasiadam z popołudniową kawką jak zwykle :tak::tak:
Postanowiłam wyjechać dzisiaj z parkingu i zakopałam się na maksa :-D:-D:-p:-p najpierw jakiś facet z Wa-wy pożyczył mi swoją skrobaczkę na takim długim kiju żebym mogła trochę odkopać ten zbity śnieg, niestety sam nie mógł pomóc bo się bardzo śpieszył ale "kija" użyczył i powiedział że jak skończę to mam go pod jego samochód rzucić :tak::tak: a potem to jak już się zakopałam to ani w przód ani w tył ruszyć nie mogłam :crazy::crazy: ale jakaś babka co wyjeżdżała zatrzymała się żeby mi pomóc i jeszcze poprosiłyśmy przechodzącego faceta żeby mnie pchnął :-p:-p no i po wielu wielu próbach wreszcie wyjechałam z tej mojej "dziury" :crazy::crazy: współczuję każdemu kto musiał w tych dniach gdziekolwiek jeździć :tak::tak:
Madzienka Ty teraz nadwrażliwa jesteś to i szybko łezka w oku się zakręciła :-p:-p;-);-);-):-D:-D dziadki zapewne mega dumni z Juleczki bo ja słyszałam jak ona pięknie śpiewała dla nich piosenkę :tak::tak::tak:
Mirosia Twój Ł odgrywa się na Olku bo Ciebie nie rusza to co wyprawia, palant jeden :crazy::crazy::crazy:
Iwonka super że zaliczenia udane :tak::tak::tak: i powodzenia na tym najgorszym :tak::tak: a na wizytę to teraz wcale nie jestem umówiona bo mam dzwonić dopiero pod koniec przyszłego tyg bo może p.doktor jeszcze sobie przedłuży zwolnienie :crazy::crazy:
Justyna Maja będzie czarownicą :szok::szok: jutro pstryknę fotkę to się pochwalę :tak::tak::tak:
Mandziula to super że Zosieńka daje jeszcze mamusi trochę czasu :tak::tak: no właśnie co mówiła Wawrzecka odnośnie porodu, naturalny czy cc?
Aneta to Ty masz jakieś znamię na piersi, od dawna? :confused::confused:

reklama
Witajcie.

Dzisiaj Karolcia dostała pierwszy raz słoiczek, jabłko z marchewką, Ola też chciała to wzięła sobie łyżeczkę i też jadła. Zostało trochę w miseczce to położyłam żeby Ola dojadła, Karolę do łóżeczka odłożyłam, Paweł poszedł podrzucić do piwnicy, ja do toalety, a Ola w tym czasie zaniosła tą miseczkę do Karoli, i w łóżeczku ją dokarmiała :szok::szok::szok: chyba wyobrażacie sobie jak ona wyglądała, całą upaprana tą paćką :-D:-D:-D Teraz muszę uważać żeby nie zostawiać nic takiego w zasięgu Oli.

anaconda mam znamię, chyba od dawna, tylko było mniejsze, a dokładniej zobaczyłam przy karmieniu, jak miałam nawał to się zrobiło większe i od tamtej pory rośnie, dobrze że trafiłaś na ludzi którzy Ci pomogli wyjechać :tak:

Justyna to zapytaj, bo mi dermatolog mówiła że w Lublinie mi będą usuwali :tak: już kiedyś usuwałam, ale z brodawki i nie pamiętam gdzie, wiem że prywatnie

mandziula super że Zosia chce jeszcze posiedzieć, a masz jakieś wskazania do cc? o czym będą lekarze decydować? ale super czapkę zrobiłaś, masz talent do tego :tak:

Madzienka na pewno te maluszki słodko wyglądały, oj ja czekam aż Ola pójdzie do przedszkola i będą takie przedstawienia

iwonka miłego popołudnia w Bugi, trzymam kciuki za ten najgorszy egzamin

mirosia no nie, Ł jest jakiś niepoważny, zachowuje się jak gówniarz który nie dorósł do roli ojca, jak jest między Wami tak jest, ale najgorsze że dzieci na tym cierpią, przez jego głupotę :angry::wściekła/y:

Motylla Ola też mi wciska wszystko na klawiaturze i mówi że ona pisze smsa :-D

Do góry