reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
głowa o niebo lepiej dzięki....już wstałam i biorę się za obiadek:tak::tak::tak:

Anaconda teściówka przyjeżdża na urodziny Majeczki, czy pogoda ją zniechęciła???

Justyna mniam jakie pyszności szykujesz....

Iwonka to coś na Q tez wygląda apetycznie....chyba i ja coś takiego zrobię

Karlita to mieliście dzisiaj szybki poranek...jak udało się rozgrzać???
przyjeżdżasz na weekend do Lublina???

zmykam szykować obiad

mnie pochłonęła dziś robota:tak: wyczyściłam kanapę:szok: bo juz nie mogłąm patrzec na nią, potem zabrałam się za ciasteczko a'la myszka miki (obiecałam to zrobie) dziś była prób czy potrafię:-D:-D
a na obiadek zaserwowałąm sobie barszczyk czerwony z ziemniakami i cebulką:tak::tak::tak::tak:
madzienka makrelka.... ja też mam faze na ryby:tak::tak::tak: dobrze, ze głowa już mniej boli:tak:
madziara dobrze, ze Hani nie ma problemów z jedzeniem:tak:
justyna dobrze, ze ksiądz nie napisał ile do koperty włożyć:no:
a co do kina to Miki by chyba tylko 10 min usiedział:-D:-D
anaconda wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!!!

ide rozpakować koleją paczuszkę, bo dziś mnie listonosz uszczęsliwił takową i pora zbierać się po Mikiego bo mi smutno samej w domku:tak:

Mandziulka czyli sen nie zawładnął dzisiaj Tobą:-D:-D
pochwal się co to za ciasteczka....
a barszczyk z takimi ziemniaczkami mniam mniam

ja już obiad prawie naszykowałam jeszcze surówka i jestem gotowa...P już dojeżdża do Lublina więc Juleczke odbierze z przedszkola...ciekawe jak mojemu małemu wolontariuszowi podobało się zbieranie pieniążków...i rozdawanie serduszek:tak::-)

My już z przedszkola wróciłyśmy i jak tylko J wróci z pracy to bierzemy się za tort i szampana :-D:-D a za niecałą godzinkę na basen więc czasu niedużo :tak::tak:
Madzienka domyślałam się że te plasterki tyle kosztują bo ja już takie kiedyś Mai kupowałam z WITCH :tak::tak: poleż odpocznij to głowa przestanie :tak::tak:
Mandziula i jak dobre to ciasto :confused::confused:to może i ja się skuszę :tak::tak:
Justyna potrawa super wygląda ale napełnianie takich małych muszelek to chyba pracochłonne :sorry2::sorry2:
Karlita oj jaki intensywny poranek miałaś :szok::szok: dobrze że chociaż prywatnie znalazłaś fajną lekarkę :tak::tak:
Maltanka mi też cały czas wydaje się że dzisiaj piątek :baffled::baffled:

Karlitka właśnei najlepiej by było, jakbyś wróciła do Lbn, o:-p ale się narobiłaś dzisiaj, grzej się jakąś herbatką:tak:

hehehe towarzysko to jak najbardziej ale do bloku już bym nie wróciła :-)
wioooosna przyjdzie grilika sie odpali na podwórku, dzieciaki maja przestrzeń ;-)

bedziecie do mnie przyjeżdzać ;-)

Witajcie!
Ale mam dzisiaj głupie wrażenie, że to piątek już. Nic mi się nie chce jakoś na dworze szaro, wyjść nigdzie nie mogę, trzeba by choinkę rozebrać przynajmniej, ale to jak P wróci. No i chyba dzisiaj skorzystam z zakupów Leclerc Drive
ciekawe czy i mi by dowieźli zakupy ehehehe
ja bardzo żałuję ze Lidla tu nie mamy :no:

choinkę chyba i my dzisiaj rozbierzemy chociaż Gabi strasznie protestuje :tak:

Karlita to mieliście dzisiaj szybki poranek...jak udało się rozgrzać???
przyjeżdżasz na weekend do Lublina???

na 99% będę :-) tylko w sobotę popołudniu mam spotkanie ale tak 18sta-19sta z chęcią się z Wami spotkam :-) co Wy na to ?? może Chata ?? mam ochotę na ich malinowe piwko

Anaconda Najlepszego dla MAJECZKI :-) udanego świętowania sama tort robiłaś ????

mandziula co to za ciasteczka no co co co co... nic się nie chwaliłaś :-)

Justynka ależ masz pyszne menu weekendowe :-)

Madziarka jestem ciekawe jak tam Hania rośnie :-) Ona taki drobiażdzek :-) zwłaszcza przy Twoim M :-) słodko wyglądają jak ją trzyma na rękach :-)

idę robic kurczaka na obiad dziś pieczone udka z frytkami i sąłatką hehehe zaszalałam ;-)

Obrobiłam się trochę w kuchni więc na chwilkę zaglądam, M zajęty rozbieraniem autka na pierwsze części:szok::-D

Mandziula pracowity miałaś odpoczynek:tak:
No wiesz, u mojej siostry ksiądz mówi jaka ma być kwota w kopercie:wściekła/y:nie mniej niż 50 zł....

Maltanka i jak choinka rozebrana?

Anaconda torcik robiłaś?? Miłego pluskanka:tak:
Ja te muszelki napełnię szybko;-)nie łyżeczką a rękawem cukierniczym:-D

Karlita, Madziara jak ja bym frytek pojadła:rolleyes2:jeszcze żeby ktoś mi je zrobił, hehehe

Madzienka dobrze że po drzemce ból głowy odpuścił:tak:

reklama
Oooooooooo Karlitka też bym się tego piwka miód malina napiła :biggrin2::biggrin2::biggrin2: a ostatnio znalazłam je w tym sklepie ze zdrową żywnością w Orkana, 5,6zł chyba kosztowało

Do góry