reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie w ten piękny poranek...

my z Hanią cycujemy... więc mam jedna rekę wolną na popisanie z Wami ;-):tak:

Mandziulka ja tez poproszę (o ile to nie będzie problem) o jedną bo Hanulki nieźle już sponiewierana :-D:-D
ależ ci zazdroszczę takiego wypadu do kina.... super pomysł miałaś :tak:;-)

Karlitka wracajjjj.... my też cię tu chcemy....!!!!

Anaconda to was załatwili z tymi wynikami :baffled::-p

Elza wow niezły zaszczyt Cię kopną.... taka pochwała musi coś znaczyć!!!!:tak:;-)

Misia
i jak ze spaniem Stasia? udało się go przełożyć???
zdrówka podsyłamy!!! i gile przeganiamy!!!:-):-):-):-)

Justyna jak dziś humorek??

Madzieńka
wstałaś czy podsypiasz jeszcze? jak Julci katarek?

Uciekam zrobić śniadanko bo udało mi się małą odłożyć na chwilkę... :-p:-p a później zasiądę może na kawusię.... i prasowanie na mnie czeka... już takaaaaa góra się uzbierała - Anaconda mówisz że lubisz? :-D:-D

reklama
Witam :-):-)
Czy widzicie tą śnieżycę za oknem, a ja musiałam w nią wychodzić z domu - masakra, ja też już nie chcę zimy :no::no:
Karlita no właśnie ja też nie wiem po co te składki są odprowadzane skoro i tak jak trzeba to do lekarza dostać się nie można :crazy::crazy: albo taki przyjmuje że ręce opadają :crazy::crazy: a co do szkoły podstawowej to może jeszcze do czasu aż dzieci tam pójdą wrócicie do Lbn ;-);-):-p:-p
Gon1a lalki Monster High Maja nie ma ale bardzo by chciała, ja do tej pory cały czas przystaję przy swoim że takiego upiornego wampira kupować nie będę, ale zapewne jakby się bardziej uparła to by ją dostała :-D:-D:-D film jej się podobał trwa 68min i grzecznie go całego obejrzała :tak:
Mandziula u teściowej też raz było tak że pozaświecane i furtka otwarta ale teściowa jakoś nie przyłapała go gdzie jest i w domu siedziała, nie powiem przyszedł ale zaczął jakieś wymówki robić, ze po niego nie wyszła :sorry2::sorry2: a znów w tym roku u mojej mamy każdego się wypytywał czy do Kościoła chodzi :sorry2::sorry2:
Elza a Ty autkiem śmigasz do pracy, kto Ci odśnieżył z rana :-p:-p:-D:-D
Misia a to Stasiulek nie chce sam w łóżeczku spać :baffled::baffled: może lepiej przetrzymaj faktycznie Natalkę w domu następny tydzień :tak::tak::tak:
Madzienka będziesz dzisiaj w Plazie? Zobacz czy przy kasie w H&M są plasterki opatrunkowe My Little Pony bo Maja mnie męczy bo u jakiejś koleżanki z przedszkola zobaczyła i jak możesz to kup mi a ja Ci oddam kasę :tak::tak:

witam z poranną herbatką
przez niskie ciśnienie ledwie siedzę, a na kawuchę nie mam ochoty, może herbatka mnie poratuje

madziara nie ma sprawy, jk tylko uzupełnie nici to wydziergam:tak::tak:
gon1a oj widzę zę mamy podobne zdanie na temat naszego wielebnego:-D:-D
misia jak wam noc minęła???

P pojechał z rana do pracy, pewnie dopiero jutro wróci...
Miki odstawiony do przedszkola na poranną gimnastykę ( a raczej brykańsko zgrai małych troli:-D:-D) a ja... cóż znajdę sobie coś do roboty, albo się spćpołożę:-D:-D
miłego dnia życzę

Witajcie, ale masakra za oknem...nie wspominając o tym co sie dzieje mna drogach:sorry2:ja chcę wiosny a zima już a sio.....
ja odwiozłam Julcie i zrobiłam małe zakupy....

Jula w przedszkolu dzisiaj jest małą wolontariuszką, więc przezywała to od wejścia
:-):-):-)

a u mnie dzisiaj na śniadanie makrela:zawstydzona/y:...tak mnie naszło że nie mogłam przejść obojętnie koło sklepu rybnego....

Majeczka dla Ciebie mega buziak urodzinowy!!!!
Monster High Primary Characters.jpg

madzienka zrobiłam cos z tym stylu, tylko według własnego pomysłu, z tyłu główki jest klips do przypięcie do ubranka Franck & Fisher - Klips do smoczka - Miś Polarny / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
muszę tylko kordoknów dokupić:tak::tak: wydziergam ci taki;-)żeby cisię smoczek nie gubił:-D:-D

cudowne.....teraz jak coś dla Zosi muszę stworzyć...;-)

Madzieńka
wstałaś czy podsypiasz jeszcze? jak Julci katarek?

wstałam wstałam...dziekuje już prawie niezauważalny

Madzienka będziesz dzisiaj w Plazie? Zobacz czy przy kasie w H&M są plasterki opatrunkowe My Little Pony bo Maja mnie męczy bo u jakiejś koleżanki z przedszkola zobaczyła i jak możesz to kup mi a ja Ci oddam kasę :tak::tak:

Nie byłam....moja Jula też je chce:-D...ale widziałaś ich cenę...10szt za 9,99zł
może razem wybierzemy sie;-):tak:ale już nie dzisiaj bo pogoda okropna...

Gonia szkoły podstawowe sa dwie :-)

eliza jak widać nie każdy przemyślał wybór kierunku hehehe

Anaconda niestety będe musiała podjąć decyzje o edukacji tutaj ... ewentualnie jak to moja mama powiedziała Gabi moze zamieszkać u niej ale to jakaś abstrakcja :-)

Madziarka chyba do Lbn na razie nie wrócę na stałe hehehe

dzisiaj zaspaliśmy odwiozłam Gabi, później E do pracy, zajechałam po zakupy, zaliczyłam pierwsze dwa poślizgi niegroźne .... śniegiem sypie ..... wieje jak na syberii ... odśnieżyłam podwórko złamaną łopatą.... zjadłam sniadanie i nie mogę się rozgrzać ... głowa mnie boli zaraz idę spać z Norbusiem :-)

Witam, ja już w pracy, nawet zdążyłam wypić kawusię i zjeść ptysia:-) Pogoda nas dzisiaj trochę zaskoczyła z samego rana:tak:

Madzienka mniammm, makrelka, uwielbiamy ją całą rodzinką, też chciałam kupić wczoraj bo Cypek powiedział, że chce rybkę na śniadanie ale nie było w sklepie:sorry2:

Madziarka super, że ząbki zrobiłaś:tak: gdzie chodzisz do dentysty ze sobą? bo ja zawsze dla siebie kogoś szukam bo boję się pójść do "byle kogo":sorry2:

Elza super że dyrektorka Cię pochwaliła, każdy lubi i potrzebuje takich pochwał;-)

Karlitka właśnei najlepiej by było, jakbyś wróciła do Lbn, o:-p ale się narobiłaś dzisiaj, grzej się jakąś herbatką:tak:

Sunday PW...a co to Ty za sałatkę robiłaś, co mówiłaś, że ostatnio u Was króluje??

Justynka co dzisiaj u Was? wychodziliście z Michasiem na spacer, czy za bardzo wieje? Co robisz dobrego na obiad?:-) Szukam inspiracji, bo jutro mam wolne, to może w kuchni z pół dnia pourzęduje, żeby weekend z głowy mieć:tak:

eliza w domu posiedzieć toi fajnie, gorzej, że bardzo się ruszyć nie mogę

mandziula fajnie, że popołudnie się udało, ps. ja nie przepadam za filami tego typu

anaconda u nas normalnie sobie możesz ściągnąć wyniki z neta ps. haha mówisz, że lubisz prasować i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI !!!

karlita to jest straszne z tymi składkami i lekarzami, co miesiąc ten p... ZUS zabiera ci takie pieniądze, że szok, a jak ci coś trzeba to i tak musisz szukać lekarza prywatnie, albo po znajomości albo masz w perspektywie czekanie na wizytę pół roku:wściekła/y:

Witajcie!
Ale mam dzisiaj głupie wrażenie, że to piątek już. Nic mi się nie chce jakoś na dworze szaro, wyjść nigdzie nie mogę, trzeba by choinkę rozebrać przynajmniej, ale to jak P wróci. No i chyba dzisiaj skorzystam z zakupów Leclerc Drive

Witam,
Ja już po kawusi i coś sen mnie morzy:baffled:,M drzemie, szybko zasnął chyba zmęczony po wczorajszym dniu:-D. Rano zrobiliśmy nalot na biedronkę i zaraz zmykam do kuchni pomału szykować wyżerkę:tak:

Sunday pizza dobra, może ciasto nie takie jak chciałam ale dało się zjeść:tak:Jak tam dzisiaj Twoja głowa?

Patlysia no tak, miałybyśmy do siebie kilka kroków:-D,

Karlita dobrze że trafiłaś w końcu na normalną lekarkę:tak:,

Anaconda świetnie że wczoraj wspierałaś Mirosię:tak:
Tak, Skrzat to przedszkole do którego chodzi Natalka Emilki:tak:
Z wynikami badań u nas jest tak samo, od razu idą do karty. Chyba że zrobisz badania prywatnie to wtedy możesz je sama odebrać.

Madziara
po solarium i słoneczku zostają mi brzydkie pamiątki na skórze:no:więc to odpada;-). Jak tam Hania po zabiegu, nauczyła sie normalnie chwytać pierś?

Eliza gratuluję pochwały, zasłużyłaś na nią:tak:jeszcze pani dyr. mogłaby uszczęśliwić cię nagrodą pieniężną:rofl2:

Normatywna Michał padł równo o 20:-D, wypił mlesio oddał butelkę przekręcił się na boczek i już go nie było:-Duwielbiam takie jego ekspresowe zasypianie:-D, aż mi się wczoraj wieczór dłużył;-). Cieszę się że USG nic nie wykazało niepokojącego, tylko szkoda że pan dr mało przyjemny:wściekła/y:

Mandziula a to Ty byłaś w kinie z mężem:zawstydzona/y:to ja źle doczytałam\zrozumiałam:zawstydzona/y:myślałam że z Mikołajem wybierasz sie na taki poważny film:-D:-D. Zawieszka śliczna:tak:, może kiedyś złożę zamówienie u Ciebie na taką:blink:.
U nas niestety jest tak że po księdza trzeba wyjść sam nie przyjdzie:baffled:, a po wizycie odprowadzić do sąsiada. No i ostatnio ksiądz mówił że każdy ma mieć napis na drzwiach K+M+B to do takiego domu wejdzie:baffled:,

Gona ja to nie robię takich sposobów na...;-)

Madzienka super że katarek u Julci znika:tak:
Makrela:rolleyes2:oj dawno nie jadłam.

Iwonka Sunday wstawiła tą słynną sałatkę na Kulinarny:tak:, My oczywiście spacerujemy w każdą pogodę:blink:. U mnie dzisiaj makaron z serem, a dla J wczorajsza pizza. W tamtym tygodniu robiłam naleśniki dla nas na słodko a dla J z parówką i gar sosu i cały weekend miałam wolny od stania przy kuchence:happy:. krokiety też szybko się robi albo kopytka:tak:. A na weekend na imprezę robię takie cudeńko Wielkie Żarcie - Przepis - Conchiglioni faszerowane pastami serowymi :-) i zupę krem pieczarkowy no i ciasto, więc mam trochę roboty na dziś i na jutro:tak:

Anaconda:
Majeczko

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!!

reklama
Witajcie,
ale ze mnie gapa...

Anaconda dla Twojej księżniczki wszystkiego najlepszego - moc buziaczków i przytulańców... i niech spełnią się wszystkie jej najskrytsze marzenia!!!!!

Justynka Hanulka się zajada już normalnie ;-) chyba już zapomniała że kiedyś inaczej jej się języczek układał ;-):-)
Ależ pyszności szykujesz... mniam....

A ja właśnie zajadam się frytkami domowymi.... Hanulka poszła na kolejną drzemkę więc mam chwlkę spokoju... dziś moja maruda nie daje mi nic zrobić - najlepiej jak by była cały czas na rękach albo ja bym się przynajmniej na nią patrzyła i do niej gadała - wtedy jest grzeczniutka i się śmieje... a samej na macie po 5 min nudno się robi :-p:-p:-p

Maltanka wiesz że ja też cały czas mam wrażenie że dziś piątek... sama nie wiem czemu :baffled:

Karlitka super że wychodzicie wreszcie na prostą z tymi chorobami!!!

i ja dołączam się z prośbą o piękną cieplutką słoneczną wiosnę zamiast tej brrrr.... zimy.... już mam jej dość :rofl2:

Aluśka jak zdóweczko?? chodzisz do pracy czy cię zmogła choroba? i jak - masz umowę czy nadal cisza????

Sienio a u was jak się dziś wstawało? :-p

Antuanet jak u was??? pracujesz z domku czy byłaś w pracy???
Kiedy mnie odwiedzisz co???

Ostatnia edycja:
Do góry