reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No i zrobiło się ponuro, a przynajmniej u mnie :no: My kolejny tydzień sami...a ja zwariuje jeżeli posiedzę jeszcze kilka tygodni w domu, zawsze lubiłam spotkania i nigdy nie wyobrażałam sobie, że będę siedziała w domu tak jak teraz...
madzieńka- super projekt lalki, pokaż ją jak już będzie gotowa,
mandziula -hmm kino..
iwonka- oj ja nie wyobrażam sobie dnia bez kaw ale na bezrybiu i rak ryba;-)
madziara- dzielna dziewczynka z Hani
marta- ooo to widzę, że nie tylko ja mam takiego "wielkoludka" bo z R też widzę spory chłopak
justyna- a może M przechodzi bunt dwulatka??? wiem co czujesz bo ja mam teraz podobnie, E przez zazdrość o Kubę przechodzi samą siebie, mimo iż zapewniam ją, że kocham ich oboje tak samo, spędzam z nią czas, nawet K zostawiam często z kimś innym żebym mogła być tylko z nią no ale efektów nie widać, teraz to nawet do przedszkola nie chodzi... mówisz, że mieszkasz blisko Skrzata? czyli gdybym mieszkała u teściowej to miałybyśmy do siebie bliziutko...

reklama
witajcie :-)

misia oby katar szybko ustąpił !!

maltanka super ze zakupy udane ale Ty się oszczędzaj z tą nogą !!

Madzieńka pamiętam jak ja prasowałam ciuszki dla Norba i nie dowierzałam że Gabi była taka malutka :-)
Kochana ale piękna lalka :-) i kto tu ma ukryte zdolności hehehehe
też chcę taką lalkę oooooo :-)

mirosia musisz być silna!!

Patlysia musisz dać jej czas, dla starszego dziecka nowy członek rodziny jest "zagrożeniem" musi sie podzielić Mamą a to nie jest łatwe .... Dalej spędzaj z nią duzo czasu może zacznij ja angażować w pomoc przy Kubie niech mu pokazuje zabawki, podaje smoczka, czyta książeczki. Gabrysia miała 1,5 roku jak pojawił się Norbert i była speszona całą tą sytuacją, przez pierwsze tygodnie nie chciała do niego podchodzić i włąsnie takie zajęcia typu 'pomóż mi córeczko przy braciszku" pomogły nam przełamać barierę.

mandziula Hobbita polecam tylko jak zwykle irytujące jest przerwanie opowieści ;-)
za to Atlas Chmur ... kurcze spodziewalam się czegoś lepszego .... film ogolnie dobry ale ciężki do zrozumienia i chyba nie każdy jest w stanie pojąć o co chodzi bo to wszystko takie pogmatwane :-)

Justynka sio sio dołki :-)
moje szkraby to już basenu nie pamiętają.... Gabi nas cały czas zamęcza że chce na basen ale czekam do wiosny ;-) bo teraz mam dość chorowania ;-)

Sunday super ze sobie zdjęcia posegregowałaś ja się muszę kiedyś zabrać za wywołanie zdjęć .... bo w wersji elektronicznej to nie to samo co w normalnych tradycyjnych albumach :-)

Wpadam i ja na chwilkę z popołudniową kawką :tak::tak:
Maja w nagrodę wybrała nową kolekcję filmów monster high, płyta wychodzi co 2 tyg i kosztuje bagatela 30zł - jak się domyślacie jestem mega szczęśliwa :crazy::crazy:
A my dzisiaj odwiedziłyśmy Mirosie i dzielna z niej kobitka a Marzenka jaka już duża, dzięki Justynko za pogaduchy i kawkę :tak::tak:
Iwonka stomatolog nazywa się Rudnicka-Siwek i z tego co wiem to długo się teraz czeka na wizytę, my jak byłyśmy w grudniu to już nas zapisała na luty z tym że my mamy wizyty co 3 m-ce i chciała nam już zaklepać termin bo mówiła właśnie że się nie wyrabiają :tak::tak:
Mandziula my też do kina musimy iść i to do 18.01 :szok::szok: daj znać czy fajny ten Hobbit bo jakoś czołówkę ma super :tak::tak:
Maltanka a no tak wyszło ze i dzisiaj wagarujemy ;-):tak::-D super że kolano powoli odpuszcza :tak::tak:
Justyna musisz przeczekać te wybryki Michasia to taki wiek :tak::tak: Skrzat to to przedszkole gdzie chodzi Natalka Emilki? :confused::confused:
Madziarka brawa dla dzielnej Hanulki i super że macie to już za sobą :tak::tak: a po tym zabiegu mała może normalnie jeść :confused::confused: i powodzenia u stomatologa :tak::tak:
Madzienka to dzisiaj sen Cię nie zmorzył skoro zdążyłaś poprasować ubranka dla Lenki :tak::tak:
Sunday mi to głowa po kilku godzinach w szkole by chyba eksplodowała ;-):tak::tak:

My już w domku...w przedszkolu zbierają na WOŚP...i jak słodko wyglądają te maluszki jako wolontariusze:tak:a całe przedszkole wyedukowane...pierwsze co maluchy mówią do rodziców po zejściu do szatni że trzeba wrzucić pieniążka:tak::-)

Karlita i że niby to ja Tobie miałabym uszyć lalkę hehehehe...kto tu ma zdolności do szycia??;-):tak:

Sunday a już kupujesz bilety....???do kiedy można zdecydowac się, muszę pogadać z P czy nie będzie w czwartek w Rz

Patlysia wytrwałości w siedzeniu w domu...ja tez z tych co nie lubią siedzieć w domu...

Justyna a sio dołki....dasz radę z buntem Michasia
dzisiaj aura była dla mnie łaskawa i poprasowałam całe pranie ale kolejne znowu schnie, chyba muszę pomyslec o jakiejś pani do prasowania:-Dciekawe co P na to???:-p

Anaconda czekam na relacje z oglądania filmu...:tak:super że odwiedziłaś Mirosie...a mnie kiedy odwiedzisz, masz niedaleko;-)

Ostatnia edycja:
My już po dentyście, mój ząbek zrobiony i przy okazji zapisałam się na wymiany starych plomb bo już brzydkie się zrobiły ;-):tak:

Hanulka jest bardzo grzeczna, już chyba nie pamięta tylko dziwnie jej jeść...chyba inaczej języczek jej się teraz układa i zanim dobrze złapie pierś to kilka podchodów ma do jedzenia :-p ale przyzwyczai się, najważniejsze że mamy to już za sobą...

Karlitka jak miło że zajrzałaś dawno cię nie widziałam :-p;-) jak dzieciaki - zdrowe się trzymają???

Justyna przytulam przytulam!!! a jak masz jakieś dołki to polecam solarium - idz na chwilkę, poleżysz odpoczniesz, słonko zrobi swoje i od razu ci się lepiej zrobi :tak: tylko z czasem nie przesadź :-p:-)

Madzieńka będę dzwoniła... :tak:

uu moja Hanulka domaga się zabawy więc uciekam na razie do małej :tak:

hejka znowu dzień przerwy bez bb a Wy tyle piszecie...:szok::szok::szok: spróbuje to ogarnąć...wczoraj umówiłam się z przyjaciółką i poszłam z nią na piwko....ale się nagadałam....mój dół trochę zakopany.... w pracy dzisiaj pani dyr mnie pochwaliła że bardzo ładnie czytam dzieciom bajki....bo zmieniam głosy....ale mi się wydaje że tak robi większość nauczycieli przedszkola....nic nadzwyczajnego....no ale ładnie podziękowałam :-):-):-)

sunday, emilka,anaconda super że odwiedziliście mirosie dobrze mieć takie wsparcie....
anaconda jak tam wczorajszy szoping z Mają??? upolowałaś coś fajnego
gratulacje dla księżniczki za dzielne badanie....
normatywna ja też generalnie duzo alkoholu nie przyjmie ale w sobote tak łatwo wchodziło....piłyśmy Martini więc nic takiego mocnego
mirosia bardzo dobrze że Ł zastał Cię w dobrej formie...niech wie co stracił....oj on jeszcze będzie tego gorzko żałował....a Tobie kochana życzę dużo szczęścia....i powodzenia...jeśli będziesz czegoś potrzebować to wiesz wal śmiało....pomożemy
iwonka dołek się wziął z małego nie powodzenia....
maltanka ale Ci dobrze z jednej strony też bym tak poleżała i pospała....szybkiego powrotu do formy....a pracę nadrobisz szybciutko zdolna z Ciebie baba....
madzienka mam nadzieję że pochwalisz się laleczką...po wizycie u krawcowej....ale jest fajowa...ja bym nawet reki nie uszyła....dlatego do przedszkola Czarka robiłam pacynki paluszkowe
justynka teraz Ty z dołem???? mam nadzieję że już przeszedł
madziara dzielna Hanusia....dobrze że już macie to za sobą....szybko się przyzwyczai i bedzie ładnie jadła...

karlita ale ja nie byłam na zakupach to P, ja to najdalej chodze do kuchni i łazienki:tak:

to coś źle doczytałam :-D

My już w domku...w przedszkolu zbierają na WOŚP...i jak słodko wyglądają te maluszki jako wolontariusze:tak:a całe przedszkole wyedukowane...pierwsze co maluchy mówią do rodziców po zejściu do szatni że trzeba wrzucić pieniążka:tak::biggrin2:

Karlita i że niby to ja Tobie miałabym uszyć lalkę hehehehe...kto tu ma zdolności do szycia??;-):tak:
no proszę jaka świetna organizacja :-) wolontariatu w przedszkolu :-D

oczywiście że od CIEBIE CHCĘ LALKĘ ooooo :-D

[B pisze:
Madziara78;9391175[/B]

Hanulka jest bardzo grzeczna, już chyba nie pamięta tylko dziwnie jej jeść...chyba inaczej języczek jej się teraz układa i zanim dobrze złapie pierś to kilka podchodów ma do jedzenia :-p ale przyzwyczai się, najważniejsze że mamy to już za sobą...

super że doktor od razu zadziałał :-) Hania szybko załapie co i jak :-)

u nas odpukać lepiej Gabi chodzi do przedszkola, zmieniłam lekarza bo w przychodni mi ręce opadły ... i bardzo dobrze bo sie okazało że Norb ma katarowe uszy i pewnie dlatego taki rozdrażniony ale już jest znacznie lepiej:-D katar na szczęście już ustąpił :-) w piątek kontrola i mam nadzieję że zakończymy sezon chorobowy :tak::tak::tak:

hejka znowu dzień przerwy bez bb a Wy tyle piszecie...:szok::szok::szok: spróbuje to ogarnąć...wczoraj umówiłam się z przyjaciółką i poszłam z nią na piwko....ale się nagadałam....mój dół trochę zakopany.... w pracy dzisiaj pani dyr mnie pochwaliła że bardzo ładnie czytam dzieciom bajki....bo zmieniam głosy....ale mi się wydaje że tak robi większość nauczycieli przedszkola....nic nadzwyczajnego....no ale ładnie podziękowałam :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Elizka wiesz nie tak łatwo o dobrego nauczyciela w przedszkolu ... u nas od sierpnia poszukiwana jest trzecia pani do zespołu były już 4 ale się nie sprawdziły jak nam wczoraj Pani na zebraniu tłumaczyła dlaczego to normalnie ręce opadają . Ps nie chcesz się do Opola przeprowadzić ??? ;-);-)

reklama
Do góry