No i zrobiło się ponuro, a przynajmniej u mnie My kolejny tydzień sami...a ja zwariuje jeżeli posiedzę jeszcze kilka tygodni w domu, zawsze lubiłam spotkania i nigdy nie wyobrażałam sobie, że będę siedziała w domu tak jak teraz...
madzieńka- super projekt lalki, pokaż ją jak już będzie gotowa,
mandziula -hmm kino..
iwonka- oj ja nie wyobrażam sobie dnia bez kaw ale na bezrybiu i rak ryba;-)
madziara- dzielna dziewczynka z Hani
marta- ooo to widzę, że nie tylko ja mam takiego "wielkoludka" bo z R też widzę spory chłopak
justyna- a może M przechodzi bunt dwulatka??? wiem co czujesz bo ja mam teraz podobnie, E przez zazdrość o Kubę przechodzi samą siebie, mimo iż zapewniam ją, że kocham ich oboje tak samo, spędzam z nią czas, nawet K zostawiam często z kimś innym żebym mogła być tylko z nią no ale efektów nie widać, teraz to nawet do przedszkola nie chodzi... mówisz, że mieszkasz blisko Skrzata? czyli gdybym mieszkała u teściowej to miałybyśmy do siebie bliziutko...
madzieńka- super projekt lalki, pokaż ją jak już będzie gotowa,
mandziula -hmm kino..
iwonka- oj ja nie wyobrażam sobie dnia bez kaw ale na bezrybiu i rak ryba;-)
madziara- dzielna dziewczynka z Hani
marta- ooo to widzę, że nie tylko ja mam takiego "wielkoludka" bo z R też widzę spory chłopak
justyna- a może M przechodzi bunt dwulatka??? wiem co czujesz bo ja mam teraz podobnie, E przez zazdrość o Kubę przechodzi samą siebie, mimo iż zapewniam ją, że kocham ich oboje tak samo, spędzam z nią czas, nawet K zostawiam często z kimś innym żebym mogła być tylko z nią no ale efektów nie widać, teraz to nawet do przedszkola nie chodzi... mówisz, że mieszkasz blisko Skrzata? czyli gdybym mieszkała u teściowej to miałybyśmy do siebie bliziutko...