reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anetka biedna Oleńka oby jej sie warga szybko zagoiła:confused:
o umowę pytałam go w piątek ale nie dostałam takiej odpowiedzi która daję 100% pewność ze umowa jest przedłużona:dry:
Anaconda z trzech lat tylko 500 zdjęć wybrałaś :szok: mało:-p
A gdzie wywołujesz?
Gratki dla Majeczki za utratę kolejnych mleczaków:-)

Może przywiezie umowę z wypłatą....
Mandziula powodzenia na wizycie:tak:
Justyna długo Michaś pospał? Jak jego humorek poprawił się?:confused:

reklama
my już po wizycie, wyniki mam dobre, a nawet bardzo dobre, szyjka trzyma mocno, wiec mam nadzieję ze Zosieńka jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku. za 2 tygodnie mam zrobić USG i umówić się na KTG:tak:

anaconda ale miałas zajęcie, ja też musze trochę zdjęć wybrać i albumy uzupełnić, a gdzie wywołujesz???
aneta oj biedna Ola, dobrze, ze już zeszła ta opuchlizna
aluśka dostałas kwit do podpisu???
atali zdrówka dla chłopaków, może wybierz się z nimi do tej czarodziejki co antuanet chodzi???

no własnie kiedy robimy śledzika, bo się nam sezon skończy:-D:-D:-D
zaraz zmykam po Mikiego, ciekwe jakmu dzień minął
babcie go rozpuściły do tego stopnia, ze nawet sam jesć nie chce tylko trzeba go karmić:baffled::baffled: usiłowałam go naprawić ale efektów brak...

Mandziula to świetnie że się Zosieńka nie pcha na świat oby tak do lutego wytrzymała:-)
O jaki kwit chodzi? nic w pracy nie dostałam jeśli o to chodzi:dry:

mandziula super że wyniki są dobre

aluska a o której przyjedzie szef? trzymam kciuki za umowę

marz zdrówka dla M

anaconda resztę rozmroziłam na patelni :-D

Zaraz siadamy do obiadku, już powoli makaron dochodzi.

mandziula, a co to za czarodziejka? Ja w czary nie wierzę;)ale już myślałam, zeby się wybrac do homeopatki na warszawską....

marzenko, chętnie bym wyszła z domu.....

Ostatnia edycja:
My już wróciliśmy z przedszkola i oczekujemy.......

Jula już wyświęciła mi dom:-D:-Di tez doczekać się nie może....

Mandziula super że wieści z wizyty takie dobre....i Zosia jeszcze chce posiedzieć w brzuszku...oby i Lenka nie miała innych planów....

Atali ja tez poleciłabym Ci Anetki czarodziejkę....mimo że nie korzystałam z jej usług jestem pełna podziwu jak wyprowadziła Kubusia z chorowania:tak:

Marzenka ten kaszelek Matiego jest jakiś dziwny...oby nic się z niego nie rozwinęło....

Aneta o rany jaka wargę miała Ola...dobrze że już opuchlizna zeszła....
a tego badania jeszcze nie miałam robionego....

Aluska nadal bez umowy...rany oni łamią wszelkie prawa pracownika...nie wiem czy wiesz ale ruszył program Prawo pracy to standard i Ty i Twoi pracodawcy jesteście idealnymi kandydatami
trzymam kciuki za umowę....

Anaconda oj i mi przydałoby się wywołać fotki...ale teraz to muszę wybrać zdjęcia do kalendarzy na Dzień Babci i Dziadka:tak:

Justyna jak Michas poprawił mu sie humorek???

zmykam oczekiwać tej upragnionej wizyty;-)

reklama
Do góry