reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Jula już w przedszkolu...ja po śniadanku czekam na koleżankę ma mnie odwiedzić na ploty:tak::tak:

Mandziula ja tez mam taki plan:-Djakoś mnie ten styczeń zestresował....
powodzenia na wizycie....i czekamy na wieści...

Sienio ja tym razem mam badań nie robić...tak mi ginka powiedziała, ale mam nadzieje że po badaniu wszystko będzie ok i jeszcze spotkamy się na zaległym śledziku;-)

Anaconda super że sylwester w doborowym towarzystwie spędzony...rozumiem że to nie teściowa:-D

Mirosia trzymaj się dzielnie....i wiesz że zawsze możesz na nas polegać....

Marzenka niestety P pojechał z kierownikiem, który na dodatek dzisiaj zaspał więc P od 5 oczekiwał na śpiącego królewicza i o 7 pojechał:tak:
jak się wstawało i jak Mati dzisiaj???

reklama
Hej dziewczynki

Nie chce Wam smucić ale już mam dość chorowania... Jak się we wrześniu zaczęło, to może w sumie 2 tygodnie było bez chorób, teraz znowu obaj chorzy, wczorajszy dzień przeryczałam... wczoraj spałam 3h, dziś już o 2,30 pobudka :(

mirosia, jejku ,co ja czytam.... trzymaj się kochana.... nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujesz... ja nie wiem co się dzieje, już kilka młodych małżeństw w moim otoczeniu sie posypało.... albo własnie się sypie:(
Facetowi to łatwo, wyprowadzisię z domu i ma problem z głowy, no brak słów :(((

mandziula, nooo szykuj torbę i to szybko;-):tak:

anaconda, to niezły Sylwester był jak zęby poleciały;-):-D

marz, ojjj znam to jak już padną, to się ciszą nacieszyć nie mogę i siedzę do póżna.. chociaż ostatnio to Szymuś pada po 22. a dziś juz od wpół do 3 płakał i cyca chciał.

Elza, mam nadzieję, ze już lepiej...

Misiu, czytam , ze i u Was choróbska prawie na okragło były...

Aneta, jejuu, to sobie Ola narobiła... mam nadzieję, że dziś juz lepiej....

Witajcie

Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku;-)

Atali jeju, zdrówka dla dzieciaczków...

Anaconda no to niezła impreza była jak zęby powybijane:-D

Mirosia przykro mi się bardzo robi jak czytam to co piszesz:-( bądź dzielna i pisz do nas, przynajmniej się wygadasz i wyrzucisz to z siebie:tak:

Elza jak u Ciebie dzisiaj nastroje?

Sunday fajny sylwester, zawsze to lepiej jak jakieś towarzystwo jest niż siedzieć samemu i oglądać tv;-)

Ojj, a ja w pracy do 15:30, jakoś się dzisiaj nie mogłam zebrać do wstawania...

Witam w nowym roku:rofl2:

Amanda ma jeszcze wolne od przedszkola bo wczoraj skończyła antybiotyk i nie chciałam jej od razu posyłać a dziś pilnuje ich wujek Emil także nie powinny się nudzić:tak:
a ja dziś w pracy urzęduję ale jeszcze papierka do ręki nie dostałam:dry:

Iwonka a ja do 18.00 pracuję:-p oby Ci szybko czas zleciał:tak:
Mirosia trzymaj sie jakoś:confused:
Atali zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Wam życzę:confused:
niech te choróbska idą precz:dry:
Madzienka udanych ploteczek z koleżanką:cool2:
obyście na księdza nie musiały długo czekać:nerd:
Misia trzymam kciuki za każdą z wizyt i czekam na wieści:tak:
oby Stasio dotrwał do szczepienia...my też może się zaszczepimy w tym miesiącu....może....:sorry2: mina pielęgniarki jak się w końcu pojawimy.....bezcenna;-):-D
Marz, Madzienka fajnie że wspólny Sylwester był bardzo udany:biggrin2:

Witajcie w Nowym Roku.

Karolinka zasnęła, Ola się huśta, więc chwila spokoju i ciszy na kawkę i BB :-D

Aneta jak Olcia i jej warga???

Anetka Ola jest naprawde szalona....jak jej warga????

Anetko jejciu ta warga to strasznie wczoraj wyglądała:no:, a jak dzisiaj? Opuchlizna zeszła?

Aneta o kurcze ale mieliście przygodę w sylwestra :szok::szok: jak dzisiaj Ola i jej warga? :confused::confused:

Aneta, jejuu, to sobie Ola narobiła... mam nadzieję, że dziś juz lepiej....

tak wyglądała bidulka po zderzeniu ze stołkiem :-(

ale dzisiaj już opuchlizna zeszła całkowicie :tak: został tylko skrzep krwi od środka, wczoraj nawet dała sobie umyć zęby :tak: więc więcej było strachu niż szkody, na szczęście. Ale szkoda mi jej, bo zawsze musi coś sobie zrobić :zawstydzona/y:

aluska może wprost zapytaj na czym stoisz? chociaż skoro jeste w pracy to raczej masz umowę przedłużoną :tak:

iwonka wierzę że ciężko Ci się wstawało, po wolnym zawsze tak jest :tak: mój mąż też ledwo z łóżka wstał

atali zdrówka dla chłopców, trzymam kciuki aby szybko skończyły się u Was choroby :tak:

Madzienka Twój P czekał w domu na niego czy na dworze na tym zimnie?

mandziula, Madzienka będziecie miały badanie gbs?

sienio współczuję ciężkiego powrotu do pracy, jeszcze tylko dwa dni i znowu wolne :tak:

anaconda super że Sylwester się udał, a Maja sama z siebie straciła mleczaka?

marz i jak? wyspałaś się czy nie? zdrówka dla M

misia jak dzisiaj Staś po kaszce? dał pospać?

mirosia trzymaj się dzielnie, pamiętaj, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak:

gonia super że Sylwester Wam się udał :tak:

patlysia moje dzieci takie męki przechodzą jak jedziemy do rodziców :no: tam zawsze panuje temperatura prawie 30 :baffled:

Justyna w Nowy Rok o 6.30 wstajesz? :szok:

sunday super że na szybko zorganizowaliście imprezkę :tak: a jak W i jego noga?

elza współczuję kłótni z mamą :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, ja już po kawce, Michał od godziny ucina drzemkę. Coś on dzisiaj w kiepskim humorku wstał on rana pyrgał się nawet na dworze miał dąsy:baffled:
A wczoraj po drzemce wybraliśmy się na kaczki ale chyba one petardami wystraszone i pochowały się w krzaki nawet bułeczka ich nie skusiła do wypłynięcia...a później korzystając z pięknej pogody zaliczyliśmy plac zabaw:-Doczywiście z pominięciem piaskownicy:tak:

Anetka o kurczę jak to strasznie wyglądało:szok:wiesz w telefonie to nie było aż tak widać że ta warga podwoiła się praktycznie:no:. Dobrze ze już jest lepiej:tak:
A do porannego wstawania to ja już przywykłam;-)

Sunday ciężko było wstać rano do pracy?

Mirosia kawał sku... z Ł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrócił do Was tylko na czas choroby? Pielęgniarki szukał? Normalnie aż krew człowieka zalewa z takimi chłopami:angry:

Iwonka a jak tam u Was sylwester?

Gona super że impreza udana mimo że zapomnieli Wam stolik przygotować...

Marz zdrówka dla chłopaków!!!

Madzienka wytrwałości w czekaniu na księdza:tak:, u nas chyba będzie za tydzień i jak zwykle my jesteśmy na końcu tak że około godz 20 nas odwiedzają:no: Jak tam ploteczki z koleżanką?

Mandziula trzymam kciuki za dobre wyniki i za wizytę:tak:

Atali zdrówka...

Misia i dla Natalki zdrówka!!! Oby nic nowego nie rozwinęło się:tak:

Anaconda fajnie że sylwester był udany:tak:

Aluśka trzymam kciuki za nową umowę o pracę:-)

Eliza i jak dzisiaj Twój humorek?

A ja miałam wyjść dzisiaj na miasto ale z rana wzięłam się za wybieranie zdjęć no i zeszło mi się do teraz :szok::szok: no ale jak się miało zaległości prawie 3 lata to trudno tak coś wybrać :tak::tak: no ale wreszcie porządek zrobiłam i zdjęcia ładują się na serwer :tak::tak: wyszło ich 500 :szok::szok:
Oj widzę że większość z Was miała problemy z powrotem do rzeczywistości :-D:-D:-D
A Mai to już się ruszał ten mleczak a w sylwestra Maja językiem go całkiem wypchała, teraz tylko czekać aż kolejny wyleci bo też trzyma się tylko tylko :-D:-D będę miała fajnego szczerbatka w domu :-D:-D:-D
Dobrze że chociaż teściowa wałówkę dała to obiad mam z głowy ;-);-):-p:-p
Aneta o kurcze ale Oli ta warga spuchła :szok::szok::szok: całe szczęście ze tak szybko opuchlizna zeszła :tak::tak:
Aluśka skoro dzisiaj pracujesz to na bank Ci umowę przedłuży :tak::tak:
Gon1a a więc koniec laby ;-);-):-D:-D oby ta dodatkowa godzinka szybko Ci mijała :tak::tak:
Justyna ja też dzisiaj wstałam lewą nogą więc nie dziwię się Michałkowi :-D:-D
Atali no ja też bym chyba z tej bezsilności popłakała sobie, kurcze ale Was trzyma, dużo dużo zdrówka życzę :tak::tak::tak:
Mirosia dobrze Justyna napisała, aż się nóż w kieszeni otwiera :angry::angry:
Madzienka z teściową był do północy ;-);-):-p:-p
Jutro ponoć zapowiadają opady deszczu ze śniegiem :baffled::baffled:

anaconda chyba tak szybko zeszła, bo od razu wsadziłam ją pod kran i lałam zimną wodą, potem ręcznik w zimnej wodzie moczyłam i trzymała na buzi, to ile jeszcze Mai mleczaków zostało? te zdjęcia będziesz wywoływać? ja jakbym chciała wszystkie wywołać to chyba nazbierałabym ponad 2000 :szok: od porodu Oli, a może i więcej :sorry2:

Justynka mam nadzieję że po drzemce Michał wstanie w lepszym humorku :tak:

Czekam aż mi się mięso mielone rozmrozi i zrobię spaghetti na obiad. Tylko że mikrofala nam padła a w piekarniku jakoś długo to schodzi, już ponad godzinę i dopiero połowa rozmarzła :baffled:

Aneta tak będę wywoływać, już godzinę na serwer się ładują i końca nie widać :baffled::baffled: a mięso włóż do worka foliowego i wsadź do chłodnej wody - tak Ci się szybciej rozmrozi :tak::tak::tak:

reklama
Oj jak dobrze ze zaraz do domu....M troche kaszlacy cos go dusi ten kaszel wiec musze kupic ten syrop dexapico no i zrobic mu inhalacje...B nawet dzisiaj nie widzialam bo o 7.30 wzielam M i my pojechalismy a M zaczal budzic B....troche sie w tej przerwie rozespal:confused:

Atali moze w najblizszych dniach zorganizujemy jakiegos wkoncu sledzika wiec koniecznie musisz przyjsc...zdrowka....
Anaconda a coz to za doborowe towarzystwo?????
Anetka o mamo ale warga:szok:dobrze e juz opuchlizna zeszla...
Mandziula Madzienka popakujcie torby bedziecie spokojniesze....
Mandziukla oby wyniki byly wporzadku i powodzenia na wizycie....
Justyna uwielbiam wizyty duszpacterskie po 20:no:jak M po drzemce?????

Pa pa......

Do góry