Witajcie....ufff siadłam w końcu...masakra co się dzisiaj dzieje w sklepach...widać że większość świętuje w domach....i szykuje dzisiaj imprezki.....
My dzisiaj mimo informacji o braku biletów zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy do Bugi....po znajomości udało się załatwić bilety, ale wcale nie było to łatwe....;-)
Elza, Anaconda dzięki za wspieranie mnie w tym chytrym planie i towarzystwo na bugowym Sylwestrze....
Sienio powoli przyzwyczajam że będzie mnie mniej;-)żartuję oczywiscie....jestem jestem...póki co energia mnie rozpiera i czuje sie ok...zobaczymy co w czwartek powie mi pani doktorostatnio podczytuję Was albo na tel albo na tablecie a tam dziwna jest ta edycja więc nie bardzo chce mi się odpisywać...
Justyna u nas przygotowania w toku...a jak Twój szampan chłodzi się???
Anaconda teściowa przyjechała???udały się zakupy w Lidlu....???
Mariolcia dzięki...coś dawno do nas nie zaglądałaś....
Sunday jak wyprawa do przychodni....udało się dopchać???
Normatywna niech antybiotyk raz a porządnie wygoni wirusa...
Karlita zagłosowane...poczytałaś??co u Was???
Aluska trzymam kciuki za umowę....
jak zdróweczko naszych forumowych chorowitków...już lepiej czuja się???
i oczywiście dla wszystkich wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!!
i udanego Sylwestra!!!!!!!
Zobacz załącznik 526858
My dzisiaj mimo informacji o braku biletów zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy do Bugi....po znajomości udało się załatwić bilety, ale wcale nie było to łatwe....;-)
Elza, Anaconda dzięki za wspieranie mnie w tym chytrym planie i towarzystwo na bugowym Sylwestrze....
Sienio powoli przyzwyczajam że będzie mnie mniej;-)żartuję oczywiscie....jestem jestem...póki co energia mnie rozpiera i czuje sie ok...zobaczymy co w czwartek powie mi pani doktorostatnio podczytuję Was albo na tel albo na tablecie a tam dziwna jest ta edycja więc nie bardzo chce mi się odpisywać...
Justyna u nas przygotowania w toku...a jak Twój szampan chłodzi się???
Anaconda teściowa przyjechała???udały się zakupy w Lidlu....???
Mariolcia dzięki...coś dawno do nas nie zaglądałaś....
Sunday jak wyprawa do przychodni....udało się dopchać???
Normatywna niech antybiotyk raz a porządnie wygoni wirusa...
Karlita zagłosowane...poczytałaś??co u Was???
Aluska trzymam kciuki za umowę....
jak zdróweczko naszych forumowych chorowitków...już lepiej czuja się???
i oczywiście dla wszystkich wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!!
i udanego Sylwestra!!!!!!!
Zobacz załącznik 526858