reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie....ufff siadłam w końcu...masakra co się dzisiaj dzieje w sklepach:szok:...widać że większość świętuje w domach....i szykuje dzisiaj imprezki.....

My dzisiaj mimo informacji o braku biletów zaryzykowaliśmy i pojechaliśmy do Bugi....po znajomości:-p udało się załatwić bilety, ale wcale nie było to łatwe....
;-)
Elza, Anaconda dzięki za wspieranie mnie w tym chytrym planie i towarzystwo na bugowym Sylwestrze....

Sienio
powoli przyzwyczajam że będzie mnie mniej:-p;-)żartuję oczywiscie....jestem jestem...póki co energia mnie rozpiera i czuje sie ok...zobaczymy co w czwartek powie mi pani doktor:tak:ostatnio podczytuję Was albo na tel albo na tablecie a tam dziwna jest ta edycja więc nie bardzo chce mi się odpisywać...

Justyna u nas przygotowania w toku...a jak Twój szampan chłodzi się???

Anaconda teściowa przyjechała???udały się zakupy w Lidlu....???

Mariolcia dzięki...coś dawno do nas nie zaglądałaś....

Sunday jak wyprawa do przychodni....udało się dopchać???

Normatywna niech antybiotyk raz a porządnie wygoni wirusa...

Karlita zagłosowane...poczytałaś??co u Was???

Aluska trzymam kciuki za umowę....

jak zdróweczko naszych forumowych chorowitków...już lepiej czuja się???

i oczywiście dla wszystkich wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!!!!!
i udanego Sylwestra!!!!!!!

Zobacz załącznik 526858

reklama
Karlita zagłosowane:-)
Mariolcia gratuluję własnego gniazdka:-) Szybkiego powrotu do zdrówka Ci życzę:tak:
wow Oliwierek ma juz rok i 2 miesiące:szok: kiedy to zleciało:szok:
Ewa zdrówka dla Nataci:sorry2:
Anaconda nawet z umową na czas nieokreślony można od nich wylecieć z dnia na dzień:sorry2:
Sienio do dzisiaj miałam umowę:sorry2: a kolejnej póki co nie dostałam:no:
w środę mam przyjść dokończyć z K. remanent więc pewnie od razu wypłatę odbiorę i dowiem się na czym stoję:dry:
Anetka na energetyków :rofl2:

Niech Nowy Rok 2013 przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie
wszystkich marzeń a gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych
marzeń, bo tylko one nadają życiu sens!

Kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok niech Wam się darzy. Kochajcie i bądźcie kochane!!!!! Dużo zdrówka dla naszych pociech!!! Dziękuje za wspaniały wspólny rok!!!
20121231249.jpg

Załączniki

• c98a9461b6c45b2a25af4543c7e5a1e6.jpg
    c98a9461b6c45b2a25af4543c7e5a1e6.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 30
  • 9d74234d-7c02-4cd2-ab8b-21e8714e3313_xxl.jpg
    9d74234d-7c02-4cd2-ab8b-21e8714e3313_xxl.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
Ekstra kończymy stary rok. Wizytą na pogotowiu, Ola tańczyła w kuchni i bidulka potknęła się i uderzyła buzią w stołek, krwi morze, warga rozcięta od środka, spuchnięta aż odstaje na cm, na szczęście zęby całe. Mała bidulka, ledwie mówi.

Serdeczne życzenia, aby każdy następny rok przynosił Wam wszystko to co w życiu najpiękniejsze.

Do góry