reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda jeszcze nie wiem czy mam przedłużoną umowę:baffled: pytałam ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi:dry:
Jak się Majeczka czuje?:sorry2:
Sunday oni nie uznają premii dla pracowników...:crazy:
Antuanet dobrze że Wam zdrówko dopisuje:tak: u nas chyba leki pomagają ale bardzo powoli:sorry2:
Martynka już nie załatwia się "zabarwioną wodą" tylko widać ze to kupka ale niestety jeszcze za rzadka :baffled:
Madzienka moja Martyna nie ruszy tego kleika na biegunkę:no: wiem to..... bo mieliśmy coś takiego:dry:
Justyna jak tam nocka?:sorry2:

reklama
Witam i ja z rana :-):-)
Mąż w pracy a my z Mają kombinujemy jakby tu fajnie dzionek spędzić :sorry2::sorry2:
Sunday mam nadzieję, że nie wystoisz się za długo w przychodni :tak::tak: my po Nowym Roku się wybieramy ale to też poczekam chyba dopiero po niedzieli :tak::tak:
Mandziula powodzenia na badaniach i niech Zosieńka jeszcze z brzuszka nie wychodzi ;-):tak::tak:
Aluśka i dla Was dużo zdrówka, niech dziewczynki wreszcie sobie odpoczną od tych chorób :tak::tak: to oby p.W dała już umowę na czas nieokreślony :tak::tak:
Aneta pochwal się pokoikiem dziewczynek :tak::tak:
Maltanka zapewne dzisiaj będziesz w kuchni urzędować skoro imprezka u Was :tak::tak: ilu już macie lokatorów w klatce? :confused::confused:
Talia kciuki zaciśnięte żeby Was dzisiaj do domku wypuścili :tak::tak:
Zmykam szykować śniadanko :-):-):-) miłego sylwestrowego poranka :-):-)

Witajcie

My dopiero wstaliśmy, miałam plan na wypad do Plazy albo Olimpu, ale juz mi sie odechcało :nerd: mogłam wczoraj sie wybrać:dry:

mandziula trzymam kciuki za wyniki badań:tak: a czemu myślisz, ze Zosia bedzie chciała wyjść wcześniej? czjesz coś? niech sobie dziecinka jeszcze posiedzi 6 tygodni:tak:
madzieńka co u Ciebie ? jakbyś straciła swoja energię, tak mało zaglądasz i piszesz:sorry2: mam nadzieję, ze u Ciebie wszstko dobrze:tak:
anaconda, mirosia napiszcie gdzie dokladnie ten ciuch ze strojami karnawałowymi? obok biedronki tam gdzie kiedyś było Euro AGD? muszę sie wybrać, bo potrzebuję sukienkę dla Juli a w tesco kosztowała 70 zł a troche mi szkoda tak na raz:sorry2:
aluśka do kiedy masz umowę? mam nadzieję, ze Ci ja przedłużą:tak:

Zmykam bo jeszcze duuzo pracy mam...miłego dnia

Witam.

anaconda pochwalę się jak zrobię zdjęcie aparatem, teraz mam tylko w telefonie a nie mam jak zrzucić na komputer, kabelek zaginął :-(

aluska jak kupowaliśmy meble to Cię wypatrywałam, ale nie byłaś tam gdzie ostatnio, gdzie teraz pracujesz? zdrówka

Madzienka my zostajemy w domu i tu imprezujemy z dziewczynkami, Paweł ma zamiar zrobić Oli pokaz sztucznych ogni przed snem :-p

mandziula to dobrze że się tak kręci, martwiłabyś się jakby było inaczej, powodzenia na badaniach

sunday i jak w przychodni? dużo ludzi było?

maltanka udanego Sylwestra z sąsiadami :tak: wow, ale szalejcie z jedzeniem :-D

Antuanet cieszę się że Wam zdrówko dopisuje :tak:

Justyna co dobrego mąż Ci upichcił? Pawłowi już powoli przechodzi, chociaż z rana znowu narzekał na plecy, ale ja się nie dziwię, jak lekarz mówi żeby nie dźwigał a on za parę dni sam niesie wielki grzejnik :baffled:

marz jak się ma Mateusz? przeszedł kaszel?

misia a jak Wasze zdrówko? no Staś to nieźle zasuwa :-D a jak gaworzy :-D przypomniało mi się jak niedawno oglądałam Twoją Natalkę a potem Ola słyszę jak mówi: tak będę śpiewała, dyna dyna...... :-D:-D:-D

elza super że udało Wam się z sunday spotkać na kawce :tak:

iwonka jak było w stolicy?

mirosia brak mi słów na zachowanie Twojego męża :no: rozmawiałaś z nim na temat tych smsów?

patlysia jak tam umywalka? wymieniona bez żadnej innej szkody?

normatywna zdrówka dla Natalki :tak:

Czas brać się za porządki, ale najpierw kawka na rozruch :-p

Witam
Sunday współczuję wyjścia do przychodni my włąsnie wróciliśmy i jestem mega wściekła nie na Panią dr tylko na stare baby, które nie potrafia zrozumieć że małe dziecko płacze i krzyczy i że musze znia wejsc a nie czekac godzinami pod pokojem..... i tak naraziłam się komuś bo wpakowałam się nic nie mówiąc bo mnie wkurzyli i już...

Maltanka fajnie że macie gości ja tęsknie za towarzystwem ale do póki mała całkiem nie wyzdrowieje to kisimy się sami ...
Anetko super że Ola ma swój wymarzony pokoik ... moja Natalcia jeszcze tego nie docenia.... chętnie zobacze jak się napracowałas przy pokoiku, jak tylko będziesz miała fotki to wstawiaj...

Ala kurcze ja to tak chciałabym się z Wami spotkać ... niech te choróbska już się skończa bo mnie cos trafi... zdrówka posyłam...

Anaconda miłego spędzania dzionka....

Karlita - zagłosowane a co u Was ? jak zdrówko?

Natalka ma brać antybiotyk Zinnat przez 10 dni :-( o tyle dobrze że nie marudzi tylko bierze ładnie wszytkie leki jakie jej daje :tak: trzymajcie kciuki oby gorączka już nie powróciła na dobre...

Witam Was jeszcze w starym roku!:-)
Życzę Wam Szczęśliwego nowego 2013!!:-)
Dużo zdrówka dla najmłodszych, samych sukcesów i wiele radości z waszych pociech!

Nas niestety dopadł wirus i siedzimy w domku, Oliwier na szczęscie tylko pokasłuje, za to ja całkiem rozłożona jestem... nie mam możliwości korzystania internetu bo mieszkamy już na swoim i na razie nie zakładamy neta, trzeba pospłacać wszystkie raty. ;/ z czasem też gorzej, cały dom na głowie, zaczełam studiować zaocznie i Oli mi tak gania sam już nie ja nawet w dzień nie siedzę:-)ale co tam, trochę schudłam przynajmniej :)
madzienka gratuluję! :-) dopiero teraz suwaczek widzę (wybacz) :)

Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!

Załączniki

• sylwester-i-nowy-rok.jpg
    sylwester-i-nowy-rok.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 25
Witajcie:-)

Jak tam przygotowania do sylwestra??

Sunday dzięki za odwiedzinki i za jeszcze coś...:rolleyes2::laugh2:

Maltanka udanej domówki:-)

Normatywna zdróweczka dla Natalki, biedna Niunia:-:)-(

Anetko czekam na fotkę pokoju:rofl2:

Aluśka zdrówka!!

Antuanet oby zdrówko już Was nie opuszczało:tak:

reklama
hejka dziewczyny....chwila odpoczynku....dzisiaj jakaś taka zabiegana jestem....rano zabawa sylwestrowa dla Czarka w Bugi....:-):-):-) madzienka, anaconda wielkie dzięki....było super... w ogóle uważam że zabawa była świetnie przygotowana...a Wasze dziewczyny takie duże, piękne królewny....
potem zakupy.....kiepski pomysł bo ludzi do groma....nigdy więcej....
następnie obiad i robienie sałatki....
na sylwestra jedziemy do mojej siostry....

dziewczyny na NOWY ROK ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA NIECH TE CHORÓBSKA SIĘ JUŻ SKOŃCZĄ WRAZ ZE STARYM ROKIEM...DUŻO MIŁOŚCI, SŁONECZNYCH DNI I GRONA WIERNYCH PRZYJACIÓŁ TAKICH Z KTÓRYMI WSZYSTKO MOŻNA...

I jeszcze chce Wam PODZIĘKOWAĆ ZA TEN ROK....JESTEŚCIE W DECHĘ BABKI:-D:-D:-D....DZIĘKI

Do góry