Heja, aaa mrozisko straszny... już jest 13 na minusieMam do Was pytanie, czy znacie soki tłoczone w opakowaniach bag in box??? mam zamiar zająć sie tłoczeniem takich soczków i chciałabym wiedzieć czy byłoby zainteresowanie wśród osób nie związanych z sadownictwem....
mirosia mimo, że nie znamy się w realu to bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji ale może to wszystko da się poskładać? Mój M w tamtym roku też się wyprowadził, nie było go pomad pół roku, nawet świąt razem nie spędziliśmy ale po Nowym Roku postanowiliśmy się pogodzić no i tak się pogodziliśmy, że teraz mam Kubunia...
normatywna zdrówka dla Was, oby na święta odpuściły Was choróbska.
anaconda ja też lubię zapach grzybów i ogólnie grzyby no ale w tym, roku to posmakuje co najwyżej pieczarek.
sunday brawo dla Maksia za odwagę.
aneta super balwanek i dziewczynki ślicznotki.
madzienka ja tez polecam sok z malin i nawet mam taki soczek ze swoich malinek, niepryskanych no ale niestety e-mailem nie da się przesłać.
maltanka żywa choinka to jest to, u nas też żywa tylko jak narazie nie mam jej jak ubrać...
misia fajna niespodzianka od Natalki, wysyłali w przedszkolu czy sama włożyła do skrzynki?
aluśka moja Mała na szczęście jak już uśnie to koniec- śmieje się że nawet granat by jej nie obudził, zdrówka dla Martynki.
justynka to prawda, nie raz w ciuchu dorosłego zadeptują a co mówić o dziecku. miło że pamiętasz o mnie.
elza udanych wigilii
mandziula jak zakupy? znalazłaś koszule?
czar nulka witaj
marta pewnie masz ręce pełne roboty i jeszcze tyle ciast szykujesz, podziwiam.
Tyle zapamiętałam, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, idę do tej mojej małej rozrabiaki bo urwis z niej teraz straszny...