reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday kolega mowi ze na dziewanny ta biedronka a na ulotce pisze że Jana Pawla 23 kolega mowi ze cos chyba ppomieszali, juz mu liste zakupow zrobilismy z kolega "pieluchy, pieluchy, Pieluchy.....:-D
aneta jaka duża juz twoja niunia, fajne zdjątka, a co z Twoim ubezpieczeniem??

ja kawke pije musze sie rozbudzic a na swieta do zawiercia jedziemy upieke tylko jakies ciasto i w droge tesciowa wszystko szykuje:-D

reklama
Witam i ja z poranną kawką :-):-)
Dzisiaj z łóżka zwlekłyśmy się o godz.8 - tak mi się chciało, zresztą Mai też :cool::cool:
No i dzisiaj jasełka więc muszę akumulatorki naładować żeby jakiś zdjęć porobić :tak::tak:
Wczoraj jeszcze przed basenem mi się suszarka popsuła :crazy::crazy: ale J ją rozkręcał i ponoć da się naprawić tylko trzeba włącznik dokupić :sorry2::sorry2:
Normatywna zdrówka podsyłam, a świętami to się tak nie przejmuj jesteście chorzy, masz wymówkę i olej wszystko :-p:-p:tak::tak:
Madzienka a Wy nadal siedzicie w domku czy Jula jednak wolała pojechać do przedszkola? :confused::confused:
Karlita to dobrze że Gabrysia wychodzi z choroby, a jak Norbiś :confused::confused:
Sunday super że jasełka udane :tak::tak: no i że Maksio tak dzielnie śpiewał :tak::tak:
Motylla to kto dostał nowe łóżko Radzio? :confused::confused:
Maltanka Ty chyba sobie odpracowujesz ten tydzień po świętach i dlatego tyle w pracy siedzisz :-p:-p;-);-):-D:-D
Gon1a Twojego kolegę to posądzą że ma jakiś sklep na wsi i dlatego tyle paczek pieluch kupuje po promocyjnej cenie :-p:-p:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam i ja
madzienka jak się czujesz??? mam nadziję ze już trochę lepiej...
karlita dobrze, ze Gabi zdrowieje, a Norb nic nie załapał??
anaconda jak Maja przed przedstwieniem, ma tremę????
normatywna zdrówka dla was, dobrze, ze Natalka nie ma wysokiej temperatury
gon1a nieźle z tymi pieluchami, mi kiedyż znajoma tez przywiozła kilka opakowań bo była promocj i sobie pomyślał ze isę przydadzą:-D
anetka ale macie bałwanka, a dziewczynki super!!!!

ja się miałam dziś z domku wyrwać ale P mi autko zabrał, a oplem nie pojadę...
jutro mamy w przedszkolu spotkanie wigilijne i trzeba dziecim naszykować ubranie wizytowe.....przyznam że Miki nie ma żadnj koszulki z kołniezykiem, poza tym już słyszę jak się wykłóca że nie bedzie się w taką ubierał, moze wieczorem gdzies wyskoczę i coś kupię bo w dresie trochę głupio bedzie wygldał:-D:-D

lecę robić kawuchę i dołączam do was z poranną przyjemnością....

Witajcie ja jeszcze pod kołderką :-) Jula jeszcze śpi...przedszkole odpuszczamy dzisiaj chociaż zgody J na to nie mam bo dzisiaj karate, ale ja nadal kaszle więc grzeje się w domu...

Szukam skutecznego i w miarę naturalnego sposobu na kaszel?

Normatywna zdrówka dla Was..

Karola i żadnej foty swoich dzieł nie zrobiłaś przed oddaniem :-( ja też już część rozdałam...super ze Gabi już zdrowa...a między świętami maluchy chodzą do przedszkola?

Sunday super ze jasełka udane, brawo dla pastuszka!

Mandziula nadal meczy kaszel poza nim już jest ok

Anaconda udanego przedstawienia..pokaż nam później swoją gwiazdę :-)

Tyle zapamiętałam bo pisze z tel.

Aktualnie są 2 mamuśki od Bielucha.;-):-)
Witam w prawie świątecznym nastroju - dziś jasełka w przedszkolu i trzeba by było po ludzku wyglądać więc zadzwoniłam po fryzjerkę i kolorek odświeżony a loczki żuczka przycięte.
Piszę z ROKim na ręku.

Czar Nulka są i Chełmianki u nas na wątku :tak::tak: witaj i napisz coś więcej o sobie :tak::tak:
Mandziula Maja ma ogromną tremę, odkąd się obudziła to o niej mówiła ale mam nadzieję że uda jej się jakoś ją pokonać :tak::tak:
Madzienka może to i lepiej że jeszcze w domku zostałyście :tak::tak::tak:
Marta chwal się tu szybko nowym kolorkiem :tak::tak:
Biorę się dzisiaj za robienie farszu na pierogi wigilijne a jutro czeka mnie lepienie :sorry2::sorry2:

Anaconda, wrzucę wieczorkiem bo kabelka gdzieś nie mam po przenosinach kompa a kolor czerwony rubin z Garniera
garnier_farba_colorshine_6_.jpg

reklama
Do góry