reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam poniedziałkowo
Super że spotkanie Mikołajowe udane, szkoda że znów nie dotarliśmy
madzienka Wszystkiego Najlepszego dla Juleczki, dużo zdrówka, radości,uśmiechu na każdy dzień z okazji Dnia Urodzin!Aby każdy nadchodzący dzień był dla niej najwspanialszym dniem w życiu i aby zawsze otaczali Ją kochający ludzie.
anaconda super że urodziny mega udane!
madzienka super że wyjazd sobotni udane, zdjęcia rewelacja!
justyna to czekamy na fotki Michałka na sankach! Super że w ogóle jakieś wybraliście.
sienio zdrówka dla Julki, mam nadzieję że to nic poważnego!
sunday miłego tygodnia w pracy, super że już na "zimówkach" śmigacie.
U nas chorób ciąg dalszy Kuba tfu tfu zdrowy ale Wiki mi wczoraj gorączkowała do 38 I teraz nie wiem czy to zęby ( mamy już komplet przebitych czwórek) czy wirusówka się szykuje...Bo dzisiaj już z noska cieknie...Czekam na rozwój wydarzeń....Kuba jeszcze śpi a mała szaleje...Miłego dzionka.:-)
Super że spotkanie Mikołajowe udane, szkoda że znów nie dotarliśmy
madzienka Wszystkiego Najlepszego dla Juleczki, dużo zdrówka, radości,uśmiechu na każdy dzień z okazji Dnia Urodzin!Aby każdy nadchodzący dzień był dla niej najwspanialszym dniem w życiu i aby zawsze otaczali Ją kochający ludzie.
anaconda super że urodziny mega udane!
madzienka super że wyjazd sobotni udane, zdjęcia rewelacja!
justyna to czekamy na fotki Michałka na sankach! Super że w ogóle jakieś wybraliście.
sienio zdrówka dla Julki, mam nadzieję że to nic poważnego!
sunday miłego tygodnia w pracy, super że już na "zimówkach" śmigacie.
U nas chorób ciąg dalszy Kuba tfu tfu zdrowy ale Wiki mi wczoraj gorączkowała do 38 I teraz nie wiem czy to zęby ( mamy już komplet przebitych czwórek) czy wirusówka się szykuje...Bo dzisiaj już z noska cieknie...Czekam na rozwój wydarzeń....Kuba jeszcze śpi a mała szaleje...Miłego dzionka.:-)
Hej, my już po zakupach....pora na kawkę..
kupiłam dzisiaj w Lidlu syropy do kawy...mniam wiecie jaka pyszna kawka jak się je doda...
dziękujemy wszystkim w imieniu Juleczki za życzenia....
Sienio trasę zniosłam wyjątkowo dobrze...ostatnia wyprawa do Warszawy bardziej mnie zmęczyła niż ten Kraków....a warto było
zdróweczka dla Juleczki...
Justyna, Antuanet miejsce naprawdę bajkowe...
Sunday jak Twoje gardziołko...pomaga drugi antybiotyk??
Antuanet zdróweczka dla Wikusi...
Anaconda ale dałaś radę wczoraj...brawo!!!i jak nie było zimno???
Justyna udanego spacerku....
miłego dnia..
kupiłam dzisiaj w Lidlu syropy do kawy...mniam wiecie jaka pyszna kawka jak się je doda...
dziękujemy wszystkim w imieniu Juleczki za życzenia....
Sienio trasę zniosłam wyjątkowo dobrze...ostatnia wyprawa do Warszawy bardziej mnie zmęczyła niż ten Kraków....a warto było
zdróweczka dla Juleczki...
Justyna, Antuanet miejsce naprawdę bajkowe...
Sunday jak Twoje gardziołko...pomaga drugi antybiotyk??
Antuanet zdróweczka dla Wikusi...
Anaconda ale dałaś radę wczoraj...brawo!!!i jak nie było zimno???
Justyna udanego spacerku....
miłego dnia..
gon1a
Fanka BB :)
witam
fajnie zespotkanko udane mikołajkowe
my wczoraj po poludniu wybralismy sie do znajomych i 4 godz fajnei nam zleciały, Macius miał 3 opiekunki ktore nosiły i traktowały go jak duza lale
anaconda to niaąłs chrzest bojowy, fajnie ze imp[rezka Mai sie udała
madzienka STO LAT DLA JULKI!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO< SPEŁNIENIA MARZEN I SUPERASNYCH ZAWABAWEK
aluska zdrówka dla Amandy
antuanet jak Kuba, zdrówka zycze
marz ja wlasnie tak odkladam szczepienie MAcka na odre swinke i rózyczke i sama nie wiem czy go szczepic czy nie a Asie na ospe niestety musze placic 185 zł
miłego dnia
fajnie zespotkanko udane mikołajkowe
my wczoraj po poludniu wybralismy sie do znajomych i 4 godz fajnei nam zleciały, Macius miał 3 opiekunki ktore nosiły i traktowały go jak duza lale
anaconda to niaąłs chrzest bojowy, fajnie ze imp[rezka Mai sie udała
madzienka STO LAT DLA JULKI!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO< SPEŁNIENIA MARZEN I SUPERASNYCH ZAWABAWEK
aluska zdrówka dla Amandy
antuanet jak Kuba, zdrówka zycze
marz ja wlasnie tak odkladam szczepienie MAcka na odre swinke i rózyczke i sama nie wiem czy go szczepic czy nie a Asie na ospe niestety musze placic 185 zł
miłego dnia
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam ija
dziękuję za wczorajsze spotkanie, szkoda że wszyscy nie mogli przybyć.
Miki zachwycony niespodzianką, jak przyjechaliśmy to zajał sie klockami a ja spaniem....
sunday jak zdrówko dzisiaj???
emka nie dziwię się że Grześ nie mógł zasnąć..
aneta ale masz kłopotu z tym ubezpieczeniem, trzymam kciuki zeby dło się to odkręcić....
madzienka le mieliscie wyczerpujący weekend, super że wyjazd się udał, a miejsce rzeczywiście bajeczne...
a dla małej królewny 1000 całusków z okazji jej święta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaconda to miałaś chrzest drogowy
oj chyba pora zabrać się za jakiś obiadek, pomysłu mi brakuje....
dziękuję za wczorajsze spotkanie, szkoda że wszyscy nie mogli przybyć.
Miki zachwycony niespodzianką, jak przyjechaliśmy to zajał sie klockami a ja spaniem....
sunday jak zdrówko dzisiaj???
emka nie dziwię się że Grześ nie mógł zasnąć..
aneta ale masz kłopotu z tym ubezpieczeniem, trzymam kciuki zeby dło się to odkręcić....
madzienka le mieliscie wyczerpujący weekend, super że wyjazd się udał, a miejsce rzeczywiście bajeczne...
a dla małej królewny 1000 całusków z okazji jej święta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaconda to miałaś chrzest drogowy
oj chyba pora zabrać się za jakiś obiadek, pomysłu mi brakuje....
iwonka07
Witam, a ja już dzisiaj w pracy, ech, szara rzeczywistość mnie dopadła, jak to ciężko po 10dniach przerwy się wraca
Justynka Cypek zaraz w zasadzie zasnął a jak Wasz spacerek? bo ja dzisiaj wyszłam rano z Cypkiem na sanki a on do mnie po jakiś 15minutach, mama do domu
Madzienka super wypad mieliście, zdjęcia przecudne Wszystkiego najlepszego dla Juli z okazji jej święta;-)
Anaconda fajne urodzinki za Wami:-)
Sunday a Ty już lepiej się czujesz?
Za tydzień mam egzamin ze statystyki a już dzisiaj tak się tym stresuję, że na niczym skupić się nie mogę
Justynka Cypek zaraz w zasadzie zasnął a jak Wasz spacerek? bo ja dzisiaj wyszłam rano z Cypkiem na sanki a on do mnie po jakiś 15minutach, mama do domu
Madzienka super wypad mieliście, zdjęcia przecudne Wszystkiego najlepszego dla Juli z okazji jej święta;-)
Anaconda fajne urodzinki za Wami:-)
Sunday a Ty już lepiej się czujesz?
Za tydzień mam egzamin ze statystyki a już dzisiaj tak się tym stresuję, że na niczym skupić się nie mogę
anaconda27
styczniówka2006
Zasiadam z popołudniową kawką :-):-):-)
Od rana na nogach bo wybrałam się darmowym autobusem do carrefoura wymienić Mai getry no i przy okazji kupiłam jej w 5-10-15 dwie bluzeczki bo już się przeceny zaczynają dodam jej do prezentu choinkowego - ona bardzo cieszy się z nowych ubranek
Madzienka super fotki z krainy mikołajkowej właśnie przeglądałam gazetkę z lidla i też mi te syropy wpadły w oko ale to muszę poczekać aż będę zmotoryzowana bo dźwigać nic nie mam zamiaru
Gon1a dlaczego za szczepionkę dla Asi musisz płacić? Przecież ona przedszkolak
Iwonka domyślam się jak Ci ciężko było dzisiaj wrócić do pracy
Antuanet zdrówka dla Wikusi, oby jej nic nie rozłożyło
Justyna i jak był spacerek saneczkowy? Ja dzisiaj chyba z sankami po Maję pójdę
Mandziula żebyś Ty wiedziała jak mi brak pomysłów na obiady, juz mi się tak wszystko przejadło i sama nie wiem na co mam ochotę dzisiaj gulasz robię do ziemniaków i surówki
Od rana na nogach bo wybrałam się darmowym autobusem do carrefoura wymienić Mai getry no i przy okazji kupiłam jej w 5-10-15 dwie bluzeczki bo już się przeceny zaczynają dodam jej do prezentu choinkowego - ona bardzo cieszy się z nowych ubranek
Madzienka super fotki z krainy mikołajkowej właśnie przeglądałam gazetkę z lidla i też mi te syropy wpadły w oko ale to muszę poczekać aż będę zmotoryzowana bo dźwigać nic nie mam zamiaru
Gon1a dlaczego za szczepionkę dla Asi musisz płacić? Przecież ona przedszkolak
Iwonka domyślam się jak Ci ciężko było dzisiaj wrócić do pracy
Antuanet zdrówka dla Wikusi, oby jej nic nie rozłożyło
Justyna i jak był spacerek saneczkowy? Ja dzisiaj chyba z sankami po Maję pójdę
Mandziula żebyś Ty wiedziała jak mi brak pomysłów na obiady, juz mi się tak wszystko przejadło i sama nie wiem na co mam ochotę dzisiaj gulasz robię do ziemniaków i surówki
Justyna2729
Iwonka co???!! Już po urlopiematko, wydaje mi się że nie dawno pisałaś o wolnym a to już minęło te 10 dni, cholercia szybko czas leciByliśmy około dwóch godzin na dworze, nic Michał mi nie narzekał że mu zimno, no ale siku to koniecznie musiało być na drzewkonie wiem jak go nauczyć by wytrzymał aż dojdziemy do domu:-(
Madzienka no popatrz przeglądam te gazetki z lidla i nie rzuciło mi się z tymi syropamizaraz jeszcze raz powoli luknę na nie. Co tam sprezentowaliście na urodziny dla córci? A jak perfumy obcykała już jak działa psikacz?
Antuanet zdrówka dla Wiki, oby jednak okazało się że to od ząbków
Mandziula a jak się czujesz po kawie w Bugi? Mikołaj dostał klocki waflowe?
My już po saneczkach z Normatywna i Natalcią:-). Michał chyba zmęczył się bo w 5 minut zasnął. Nastawiłam już 3 pralkę a tam w koszu pranie nadal wyłazi.
Madzienka no popatrz przeglądam te gazetki z lidla i nie rzuciło mi się z tymi syropamizaraz jeszcze raz powoli luknę na nie. Co tam sprezentowaliście na urodziny dla córci? A jak perfumy obcykała już jak działa psikacz?
Antuanet zdrówka dla Wiki, oby jednak okazało się że to od ząbków
Mandziula a jak się czujesz po kawie w Bugi? Mikołaj dostał klocki waflowe?
My już po saneczkach z Normatywna i Natalcią:-). Michał chyba zmęczył się bo w 5 minut zasnął. Nastawiłam już 3 pralkę a tam w koszu pranie nadal wyłazi.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Juleczko, z okazji 4 urodzinek
samych pogodnych dni,
dużo słonka i słodyczy,
abyś była najlepszą na świecie starsza siostrą.
Sorki że się nie odniosę ale męczy mnie biegunka - od Jula wirusa załapałam.samych pogodnych dni,
dużo słonka i słodyczy,
abyś była najlepszą na świecie starsza siostrą.