reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Anaconda rozgrzewam palce stukając w klawisze:-p
Temperaturę jaką mam hmm nie wiem nie mam termometru ale na sklepie jak chucham to widzę "parę":rofl2:
Mandziula fajnie ze już pierwszego "Mikołaja" Miki ma zaliczonego:-)
a co tam mu do przedszkola kupiłaś?:cool2:
Marta tulaski na ból głowy:sorry:

Witam się i ja w końcu:-)

Nie dawno wróciliśmy z Jaczewskego, siedzieliśmy tam 6,5 godziny:no:, w środę powtórka. A jeździłam z babcią na scyntygrafię serca, i teraz babcia siedzi w pokoiku odizolowana od Michała bo jeszcze jest radioaktywna;-).

Aluśka jeszcze raz wsystkiego naj naj najlepszego dla Martynki!!!

Madzienka
Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień urodzin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie w zdrowiu
Żyj sto lat nam na tym świecie!
Wszystkiego najlepszego:-)

Sunday zdrówka, dobrze zrobiłaś idąc do lekarza:tak:

Misia zdrówka i dla Waszej rodzinki:tak:

Mandziula super że weekend z dziadkami Wam upłynął:tak:

Normatywna przykro mi z powodu wujka:-:)-:)-(
Spotkamy sie jutro czy wyjeżdżacie gdzieś?
M ma strajk na jedzenie:no:, za to paluchy pcha do buzi, ale nie wiem co mu wychodzi bo piątki to już dwa mies temu widziałam że wyszły:eek:

Maltanka no masakra z tymi włamaniami:crazy:, nic Wam nie zginęło??

Iwonka wyprawa saneczkowa udała się?

Anaconda my też jeszcze letnimi pomykamy:zawstydzona/y:nie wiem kiedy J wymieni na zimówki

Marta współczuję bólu głowy...

Ja na trzy dni mam spokój z gotowaniem, mama rządzi w kuchni:-p

Witajcie
Ale mamy ładną zimę co? myślałam, że dzisiaj wyjdziemy na sanki, ale młody usnął w samochodzie i śpi dalej, już raz tak mi spał tylko po całym tygodniu chodzenia do przedszkola, a tu dopiero poniedziałek, ale wczoraj poszedł późno spać a dzisiaj do tego mieli wyjazd na zdjęcia.

Wiecie co u nas w przedszkolu wymyślili w tym roku w kwietniu wyjazd do zoo do Warszawy w ramach wycieczki
:eek: nie wiem czy wszystkie grupy, no ale według mnie dla najmłodszej grupy to trochę przesada:eek: Hubert na pewno nie pojedzie.

anaconda
ani się waż na letnich oponach nononoo:-p ps. włamali się do 4 piwnic, niestety nie obyło się bez strat, ani u nas, ani u sąsiadów:-(

madzienka ale ja nie powiedziałam,że nie lubię tego co robię:sorry: po prostu porównując instytucję w tamtej prawie wcale pracy nie było:sorry: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

mirosia a chodzisz na piechotę po Olka i wracacie na piechotkę, no ja też bym preferowała wózek zwłaszcza w takich warunkach

marta to mówisz, że zaczynasz sezon świąteczny z pieczeniem

sunday zdrówka

aluśka współczuję temperatury w pracy. Buziaczek urodzinowy dla Martynki!!!

justyna
oj nie zazdroszczę siedzenia w szpitalu ps. zginęło niestety,najbardziej stratny sąsiad jest

Ostatnia edycja:
Zdjęta z krzyza klikam i patrze w telewizje. Temp mi spadła więc i siły też.

Ala to niezły ruch masz w sklepie!

anaconda i jak powrót do domu?

mandziula i co Miki dostał na Mikołaja?

Marta jak głowa?

Justyna 6,5godziny?MATKO!!! Wspolczuje!
Fajnie ze masz mame:-)

no nie skrobanie szyb i odśnieżanie to nie dla mnie....dlatego zdecydowanie zimie mówię NIE....

anaconda szkoda że nie wiedziałam że chciałaś się wybrać do tej kawiarni to by ci dała znać;-);-);-) a tak serio to decyzję podjęłam w niedzielę rano....ale kochana mam zamiar tam jeszcze się udać...bo fajne miejsce i słyszałam że mają organizować jakieś warsztaty dla dzieci...

madzienka Sto Lat Sto Lat!!!!! Wszystkiego Najlepszego Kochana
Edyta Jungowska była ale my już się zabraliśmy, bo pojechaliśmy wcześniej tak jak większość ludzi i to był błąd....
super że weekend udany....co to za atrakcje siostra wam zorganizowała????

maltanka jak w pracy po weekendzie....dużo roboty???
karlita trzymam kciuki za sesję....ja poległam już w przedbiegach...ale kibicuje Wam gorąco....a tak swoją drogą jak Ty to robisz????

aluska dla Twojej księżniczki Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najcudowniejszego

sunday zdróweczka....ale Cię dopadło...obyś do niedzieli doszła do formy...

justynka ale fajnie jak ktoś ugotuje obiad co????

ale ślizgawica na drogach....masakra....mam nadzieje że do jutra rana zrobią porządek bo P rusza do Rzeszowa:confused2:

dziękuję raz jeszcze wszystkim za pamięć i życzenia...:tak:

Madzienka ubrałam się ciepło i wyglądam jak pączek;-):-D tylko w nos i ręce zimno:baffled:
Wow zaraz skończysz 30tc :szok:ale ten czas mija nieubłaganie:sorry:

niestety strasznie szybko upływa mi czas w tej ciąży aż chciałabym go na chwilę zatrzymać...:tak:

Madzienka a co Ty z rana swojego nie odśnieżyłaś :szok::szok::-p:-p

pewnie że odśnieżyłam ale to propozycja na przyszłość, tylko nie pomyl mojego z tym bliźniakiem na parkingu:-D
jak powrót??długo wracałyście, dzisiaj wietrzysko nieprzyjemny był...i śnieg sypał w twarz...

madzienka ale ja nie powiedziałam,że nie lubię tego co robię:sorry: po prostu porównując instytucję w tamtej prawie wcale pracy nie było:sorry: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

Maltanka nie ma co porównywać...trzeba cieszyć się że ma się prace....;-)
co do wycieczki to odważne te panie ale z drugiej strony najgorsza dla tych mauchów to chyba byłaby droga...a Ty dlaczego nie chcesz puścić Huberta...jakie masz obawy...

Zdjęta z krzyza klikam i patrze w telewizje. Temp mi spadła więc i siły też.

nic lepiej???rany, zdróweczka i wytrwałości...

Olek coś w kiblu urzęduje idę sprawdzić co on tam wyprawia, bo już 4 raz spuścił wodę....

hehehe kogo tam Olek topił w kibelku:-D:-D:-D
zdróweczka

Misia jak u was sytuacja...??

Antuanet chwal się co kupilas w Warszawie ???

Mandziula u Was każdy rodzic robi paczkę dla dziecka...??co kupiłas Mikołajowi....??

Justyna o matko ile czasu Wy tam byłyscie....wytrwałości w środę....:tak:

madzienka nie wiem jak im wyjdzie ten Mikołaj bo rzeczywiście kżdy robi paczkę dla dzieciaka, a potem Mikołaj je rozdaje. z tego co pytałam to zabwką mogą się tego dnia bwić w przedszkolu a słodycze trzeba schowac do szafki wieć słodyczy mu nie wkładałm bo już widze jak ryczy że nie może zjeśc. a kupiłam mu taką betoniarke wadera (trochę mniejszą niż ta w biedronce co były)

a od dziadków dostał trochę ubrań i puzle gigant:tak:
justyna i jka się czuje babcia???

ja juro idę na USG, trzymajcie kciuki zeby moja Zosieńka była nadal Zosieńką;-);-) zabieram też Mikiego, pooglądamy razem:tak::tak: a w środę wizyta... mam nadzieje ze mój kaszel małej nie zszkodził:no::no:
a tak na dobrą sprawę to nadal nie doleczyłam tego przeziębieńia...w dodatku po moidzie i cytrynie strasznie boli mnie żołądek i przełyk i nic mi nie pomaga....

eliza dzięki wracam do normalności, aczkolwiek weekendu nie odczułam, a w przyszłym tygodniu środę mam ciężką, oj byle do świąt

madzienka po pierwsze to za daleko, więc nie wiem jak oni sobie to wyobrażają, gdzie te dzieci będą jadły obiad, jak to by miało być, po drugie 3 latki chyba trochę za małe na takie wyjazdy, sama droga ile czasu,muszę dopytać, bo może to tylko dla najstarszej grupy:sorry: w każdym razie w planie taka wycieczka jest uwzględniona:eek:

mandziula trzymamy kciuki

obejrzałam swoje seriale i czas powoli kierować się w stronę łóżka.

reklama
Mandziula trzymamy kciuki za jutrzejsze usg i Zosieńka żeby nadal była Zosią :p

Maltanka najgorsza ta droga to prawda, dowiedz się szczegółów może dla maluchów coś bliżej planują

Do góry