reklama
anaconda27
styczniówka2006
Wstawać śpiochy :-):-):-)
Czy widzicie tą zimę za oknem?! Jest pięknie
Majka w podskokach do przedszkola poszła i wcale się nie dziwię bo taki pierwszy czysty śnieżek to i ja uwielbiam
Karlita jasne że pomożemy
Madzienka Tobie też ;-);-) super, że wypad do Wa-wy udany, chwal się co kupiłaś
Maltanka życzę szybkiego uporania się z zaległościami po poprzedniczkach no a potem wreszcie odetchniesz ja też pamiętam jak poszłam pracować do agencji reklamowej to dostałam zadanie "uporządkować" zaległe umowy chyba najgorsza praca
Miałam dzisiaj podjechać na zakupy ale nie będę nawet próbować wyjeżdżać w ten śnieg na letnich oponach sama jestem sobie winna bo jak J chciał wymieniać to ja mu gadałam że jeszcze za wcześnie - no to mam
Madzienka, Martynka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-)
Czy widzicie tą zimę za oknem?! Jest pięknie
Majka w podskokach do przedszkola poszła i wcale się nie dziwię bo taki pierwszy czysty śnieżek to i ja uwielbiam
Karlita jasne że pomożemy
Madzienka Tobie też ;-);-) super, że wypad do Wa-wy udany, chwal się co kupiłaś
Maltanka życzę szybkiego uporania się z zaległościami po poprzedniczkach no a potem wreszcie odetchniesz ja też pamiętam jak poszłam pracować do agencji reklamowej to dostałam zadanie "uporządkować" zaległe umowy chyba najgorsza praca
Miałam dzisiaj podjechać na zakupy ale nie będę nawet próbować wyjeżdżać w ten śnieg na letnich oponach sama jestem sobie winna bo jak J chciał wymieniać to ja mu gadałam że jeszcze za wcześnie - no to mam
Madzienka, Martynka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-)
Ostatnia edycja:
Hejka
Piszę z pracy bo i tu i w domu nie ma kiedy...
Andrzejki udane ale odcgorowane w sobotę
Wczoraj byliśmy w Bugi zamiast w tej klubokawiarni w której byla ELZA. Dzień już bardziej udany, choć Gabi nie chce jeść po tym zatruciu jeszcze. Z angielskiego mam test dziś i nic nie umiem praktycznie na dodatek z materiału na którym mnie nie było
W pracy w piątek było średnio milo jak to w mojej pracy, ludzie są jeszcze gorsi niż tae obowiazki niestety.
DZiękuję Wam że tak się interesowałyście jak ja w ten piątek w pracy miałam.!!!
Aluśka jak Twoje dziewczynki się mają, juz całkiem wydobrzały?
Madzienka jakie zakupy poczyniałaś i jakie atrakcje na was czekały?
Normatywna i jak się czuje Natalka, nic poza temperaturą i marudzneniem nie wystapiło?
Misia a jak U Was? Trzymacie się?
Maltanka że kawy nie ma kiedy wypić..... znam to niestety;-)
Sunday masz nowy telefon?Jaki?
Anaconda i jak odprowadziłąś Maję? Ja dziś wózkiem rano z Gabrysią choć na nia pruszyło.
Piszę z pracy bo i tu i w domu nie ma kiedy...
Andrzejki udane ale odcgorowane w sobotę
Wczoraj byliśmy w Bugi zamiast w tej klubokawiarni w której byla ELZA. Dzień już bardziej udany, choć Gabi nie chce jeść po tym zatruciu jeszcze. Z angielskiego mam test dziś i nic nie umiem praktycznie na dodatek z materiału na którym mnie nie było
W pracy w piątek było średnio milo jak to w mojej pracy, ludzie są jeszcze gorsi niż tae obowiazki niestety.
DZiękuję Wam że tak się interesowałyście jak ja w ten piątek w pracy miałam.!!!
Aluśka jak Twoje dziewczynki się mają, juz całkiem wydobrzały?
Madzienka jakie zakupy poczyniałaś i jakie atrakcje na was czekały?
Normatywna i jak się czuje Natalka, nic poza temperaturą i marudzneniem nie wystapiło?
Misia a jak U Was? Trzymacie się?
Maltanka że kawy nie ma kiedy wypić..... znam to niestety;-)
Sunday masz nowy telefon?Jaki?
Anaconda i jak odprowadziłąś Maję? Ja dziś wózkiem rano z Gabrysią choć na nia pruszyło.
iwonka07
Fanka BB :)
Witajcie, piękna zima,jak w jakiejś zaczarowanej krainie;-) M Cypkowi rano pokazał śnieg a Cypek " ooo Boooozie":-) i wziął misia i mówi "patrz misiak, śnieg" My już po śniadanku, jak tata wróci to lecimy na sanki, żeby śnieg nie stopniał
Justynka, Madzienka, Maltanka pojechaliśmy do decathlonu a do olimpu już chyba było za późno i wróciliśmy do domu
Madzienka jak weekend w Wawie? co kupiliście? Spełnienie marzeń z okazji urodzin i dużo miłości...
Maltanka ogarniesz się szybko z pracą a potem już będziesz miała tylko luz;-)
Anaconda a co Ty tak rano na BB, skoro J zaprowadza Maję a rogaliki rozeszły się jak świeże bułeczki
No nic lecę bawić się w bruum bruum
Justynka, Madzienka, Maltanka pojechaliśmy do decathlonu a do olimpu już chyba było za późno i wróciliśmy do domu
Madzienka jak weekend w Wawie? co kupiliście? Spełnienie marzeń z okazji urodzin i dużo miłości...
Maltanka ogarniesz się szybko z pracą a potem już będziesz miała tylko luz;-)
Anaconda a co Ty tak rano na BB, skoro J zaprowadza Maję a rogaliki rozeszły się jak świeże bułeczki
No nic lecę bawić się w bruum bruum
Witam
Nie ma to jak powrót do pracy..............w końcu trochę spokoju;-)
Przyjechałam sobie trochę wcześniej by ogarnąć wszystkie zmiany chłopak który mnie zastępował niezłe przemeblowanie zrobił ale na duży plus
Weekend bardzo szybko zleciał....w sobotę urzędowałam w kuchni przygotowując ciasta, sałatki itp. a w niedzielę miałam gości bo świętowaliśmy urodzinki dziewczynek
A jakie mnie sny nawiedzały za pierwszym razem przyśniło mi się że jechałam samochodem i policja mnie zatrzymała wlepiając 450zł mandatu a za drugim razem że Martynka jest całą w krostkach i że to ta zwykła ospa...
Madzienka z okazji urodzinek życzę Ci dużo zdrówka, bezbolesnego porodu, pociechy z córeczek i spełnienia marzeń:-)
Nie ma to jak powrót do pracy..............w końcu trochę spokoju;-)
Przyjechałam sobie trochę wcześniej by ogarnąć wszystkie zmiany chłopak który mnie zastępował niezłe przemeblowanie zrobił ale na duży plus
Weekend bardzo szybko zleciał....w sobotę urzędowałam w kuchni przygotowując ciasta, sałatki itp. a w niedzielę miałam gości bo świętowaliśmy urodzinki dziewczynek
A jakie mnie sny nawiedzały za pierwszym razem przyśniło mi się że jechałam samochodem i policja mnie zatrzymała wlepiając 450zł mandatu a za drugim razem że Martynka jest całą w krostkach i że to ta zwykła ospa...
Madzienka z okazji urodzinek życzę Ci dużo zdrówka, bezbolesnego porodu, pociechy z córeczek i spełnienia marzeń:-)
Anaconda jeżeli Amanda miała by ospę to do przedszkola na pewno by tak szybko nie poszła a to był "tylko" wirus bostoński objawy wszystkie przeszły to co ja ja będę w domu trzymać
Iwonka miłej zabawy na śniegu życzę gaduła z Cyprianka:-)
Talia oby Gabrysi szybko apetyt powrócił
Powodzenia na egzaminie
Myślę że dziewczynki mają sie już bardzo dobrze
Karlita, Madzienka, Misia , Eliza na pewno na każdą z Was zagłosuję ale z domu bo nie znam hasła do FB
Ewa szybkiego powrotu do zdrówka Natalci życzę byłaś u lekarza z nią?
Sunday jak się czujesz? Zdrówka zyczę
Maltanka, Marz Amanda siedziała w domu od poniedziałku do środy czyli 10dni a chorowanie zaczęło się od niedzieli czyli 11dni leczenia było..... mało jak na wirusa
Justyna impreza udana...fotek tyle co nic
Iwonka miłej zabawy na śniegu życzę gaduła z Cyprianka:-)
Talia oby Gabrysi szybko apetyt powrócił
Powodzenia na egzaminie
Myślę że dziewczynki mają sie już bardzo dobrze
Karlita, Madzienka, Misia , Eliza na pewno na każdą z Was zagłosuję ale z domu bo nie znam hasła do FB
Ewa szybkiego powrotu do zdrówka Natalci życzę byłaś u lekarza z nią?
Sunday jak się czujesz? Zdrówka zyczę
Maltanka, Marz Amanda siedziała w domu od poniedziałku do środy czyli 10dni a chorowanie zaczęło się od niedzieli czyli 11dni leczenia było..... mało jak na wirusa
Justyna impreza udana...fotek tyle co nic
Dzień dobry...witam się przy kawce i pączusiu....
ale mamy zimę za oknem...Jula przeszczęśliwa, pomagała odśnieżać autko....
warunki drogowe, no cóż na głównych nie jest źle ale na osiedlowych masakra....
ja dzisiaj byłam już w tesco małe zakupki zrobiłam teraz pora odpoczywać
Martynka buziaczek urodzinowy!!!!
Dziękuje wszystkim za pamięć i życzenia
Anaconda nie pozwoliłaś zmienić J opon...szalonato teraz siedź w domu!!!!
Aluska jak powrót do pracy??bardzo nie chciało się iść...
Karlita ja nie wierzę w sprawiedliwość konkursów na fb polegających na lajkowaniu....w necie pełno forów na których ludzie wymieniają się sie lajkami...
aczkolwiek uważam że zawsze warto próbować....
jak Twoje zdróweczko???
Iwonka udanego saneczkowania...Jula tez stwierdziła że do przedszkola jedzie na sankach a ciągnąc będą ja renifery...
Maltanka współczuje włamania, a na prace nie narzekaj bo niedawno narzekałaś na jej brak....
ja wychodzę z założenia ze jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma
Sunday jak zdróweczko????byłaś u lekarza....
Marzenka jak Mati??ogarnęłaś wszystko z rana...chyba ten śnieg to na złość Tobie spadł...
Talia mieliśmy spotkanie z mojej siostry szefemwarszawską gwiazdą...
powodzenia na teście....
Iwonka, Anaconda, Talia zakupy udane...Ikea jak zwykle otworzyła przede mną swoje wrota...i musiałam kupić rzeczy-jak to mój P uważa-"bez których oczywiście do tej pory nie wiadomo jak dawałam rade funkcjonować"
a Arkadia to szmatki, szmatki i trochę prezentów...
Ma ktoś wieści od Fogii????
ale mamy zimę za oknem...Jula przeszczęśliwa, pomagała odśnieżać autko....
warunki drogowe, no cóż na głównych nie jest źle ale na osiedlowych masakra....
ja dzisiaj byłam już w tesco małe zakupki zrobiłam teraz pora odpoczywać
Martynka buziaczek urodzinowy!!!!
Dziękuje wszystkim za pamięć i życzenia
Anaconda nie pozwoliłaś zmienić J opon...szalonato teraz siedź w domu!!!!
Aluska jak powrót do pracy??bardzo nie chciało się iść...
Karlita ja nie wierzę w sprawiedliwość konkursów na fb polegających na lajkowaniu....w necie pełno forów na których ludzie wymieniają się sie lajkami...
aczkolwiek uważam że zawsze warto próbować....
jak Twoje zdróweczko???
Iwonka udanego saneczkowania...Jula tez stwierdziła że do przedszkola jedzie na sankach a ciągnąc będą ja renifery...
Maltanka współczuje włamania, a na prace nie narzekaj bo niedawno narzekałaś na jej brak....
ja wychodzę z założenia ze jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma
Sunday jak zdróweczko????byłaś u lekarza....
Marzenka jak Mati??ogarnęłaś wszystko z rana...chyba ten śnieg to na złość Tobie spadł...
Talia mieliśmy spotkanie z mojej siostry szefemwarszawską gwiazdą...
powodzenia na teście....
Iwonka, Anaconda, Talia zakupy udane...Ikea jak zwykle otworzyła przede mną swoje wrota...i musiałam kupić rzeczy-jak to mój P uważa-"bez których oczywiście do tej pory nie wiadomo jak dawałam rade funkcjonować"
a Arkadia to szmatki, szmatki i trochę prezentów...
Ma ktoś wieści od Fogii????
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Jaka cudna pogoda aż się na dwór wychodzić chce. Juli w rajstopach pomaszerował do przedszkola a Olkowi kazałam założyć skarpeto- getry co na treningi ma bo dziś miał W_F i kalesonki nie za bardzo pasowałyby.;-)
Madzienka, Martynka - gorące buziaczki urodzinowe podsyłamy.
Weekend nam spokojnie w domku minął, dziś za to urwanie głowy - mam zebranie w kościele i potem roraty. Akurat przyszło M dofinansowanie do świąt - jupi - trochę odetchniemy finansowo.
Miałam dziś pierwsze zamówienie na święta:-) - 5 kilo pierogów z kapuchą i grzybami, kilo uszek i 2 strucle makowe.
Maltanka, nie zazdroszczę włamania . Też nie lubię nadprogramowych wydatków.
Zdrówka dla naszych małych i dużych chorowitków.
Madzienka, Martynka - gorące buziaczki urodzinowe podsyłamy.
Weekend nam spokojnie w domku minął, dziś za to urwanie głowy - mam zebranie w kościele i potem roraty. Akurat przyszło M dofinansowanie do świąt - jupi - trochę odetchniemy finansowo.
Miałam dziś pierwsze zamówienie na święta:-) - 5 kilo pierogów z kapuchą i grzybami, kilo uszek i 2 strucle makowe.
Maltanka, nie zazdroszczę włamania . Też nie lubię nadprogramowych wydatków.
Zdrówka dla naszych małych i dużych chorowitków.
Witam,
u nas ciężka kolejna nockaStaś zakatarzony,budzi się koło 5 i potem jedynie drzemie u nas łóżkuNatalka nieco lepiej,ale w domu jeszcze siedzi...moze na mikołajki pójdzieobyśmy tylko do niedzieli się wykaraskali
Aluśka najlepszego dla Twojej Martynki
mirosia super,że zakupy udane
Madzienka z okazji urodzinek życzę Ci dużo zdrówka, bezbolesnego porodu, pociechy z córeczek i spełnienia marzeń i dużo kasy przy lekkiej pracy;-)
PS.zgadzam się z Toba z tymi konkursami
u nas ciężka kolejna nockaStaś zakatarzony,budzi się koło 5 i potem jedynie drzemie u nas łóżkuNatalka nieco lepiej,ale w domu jeszcze siedzi...moze na mikołajki pójdzieobyśmy tylko do niedzieli się wykaraskali
Aluśka najlepszego dla Twojej Martynki
mirosia super,że zakupy udane
Madzienka z okazji urodzinek życzę Ci dużo zdrówka, bezbolesnego porodu, pociechy z córeczek i spełnienia marzeń i dużo kasy przy lekkiej pracy;-)
reklama
normatywna
Fanka BB :)
Witam
Aluśka, Talia Natalka dziś już czuje się dobrze temperatura zniknęła i nic po za nią nie było, więc do lekarza nie poszłam obserwuję ją cały czas -wygląda na to że znowu idą zęby apetyt średni ale je swoje smakołyki - kiełbaskę, kluski z serem, i zupy.
Marta wow ale się pierogów na robisz ja tez bym chciała tak sprawnie lepić pierogi bo swojskie są najlepsze ale jak na razie zamówiłam 1,5 kg na święta hehe
Justynka jak tam weekend?
u nas święta smutne bo wujek M zmarł :-( młody facet koło 47 lat
Ala przyjdziemy do Was jak się uda zgrać...
Co do odstawienia to Natalka nie zapomniała o cysiu hehe ale już o niego nie prosi tylko jak mam za duży dekolt to mówi o nich i się przytula, hehe albo liże a tak to w dzień książeczki i zasypia łądne a na noc dużo książeczek + bajki i czasem płacz... a w nocy ładnie śpi .. powoli się przyzwyczai ufff... jeszcze tate trzeba w usypianiu przetrenować i będę mogła na babskie wieczory wypadać :-)
Aluśka, Talia Natalka dziś już czuje się dobrze temperatura zniknęła i nic po za nią nie było, więc do lekarza nie poszłam obserwuję ją cały czas -wygląda na to że znowu idą zęby apetyt średni ale je swoje smakołyki - kiełbaskę, kluski z serem, i zupy.
Marta wow ale się pierogów na robisz ja tez bym chciała tak sprawnie lepić pierogi bo swojskie są najlepsze ale jak na razie zamówiłam 1,5 kg na święta hehe
Justynka jak tam weekend?
u nas święta smutne bo wujek M zmarł :-( młody facet koło 47 lat
Ala przyjdziemy do Was jak się uda zgrać...
Co do odstawienia to Natalka nie zapomniała o cysiu hehe ale już o niego nie prosi tylko jak mam za duży dekolt to mówi o nich i się przytula, hehe albo liże a tak to w dzień książeczki i zasypia łądne a na noc dużo książeczek + bajki i czasem płacz... a w nocy ładnie śpi .. powoli się przyzwyczai ufff... jeszcze tate trzeba w usypianiu przetrenować i będę mogła na babskie wieczory wypadać :-)