reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale paskudna niedziela....zimno i ponuro...
my dzisiaj z Cezarym wybraliśmy się na otwarcie tej nowej kawiarni Fika o której pisała madzienka. Miejsce bardzo fajne choć małe....ale zabawki superowe bo takie drewniane ekologiczne....super...ale było strasznie dużo dzieci...

anaconda tak tak faceci są tacy mądrzy...weźmiesz i zepchniesz samochód co to takiego:-D:-D:-D mój J też ma takie pomysły...
iwonka tak dzisiaj jest w Olimpie Mikołaj ale nam na dzisiaj już wystarczy wrażeń....

reklama
Witam sie i ja.....

Witam przede wszytskim nowa mame rozgość sie i czuj sie z Nami dobrze!!!!!;-)

Nawet nie probuje Was nadrobic bo troche mam zaleglosci i nie wszytsko pamietam.....

Madzienka jak wypad do Stolicy pewnie szalejesz po Ikei:-Dtez skorzystalam z promocji na ciuszkam F&F a mialas ten kupon rabatowy na 25zl???????
Anaconda kto w tym tygodniu odprowadza Maje???????Nawet nie nazrekaj jesli Ty bo ja przez dwa dni musze sama ogarnac sie z odpowadzaniem dwojki wiec nie chce slyszec Twojego marudzenia:-D:-D;-)
Sunday zdrowka zycze...ja tez tak mam ze ja moge chorowac oby dzieciaki zdrowe:zawstydzona/y:
Madziarka znowu sama ale moze bedziesz miala kogos do pomocy????
Elza ale mialas przygode nie zazdroszcze:no:
Gon1a ja zapowiedzialam mamie za za rok robia wnukom sylwestra bo My idziemy na jakis porzadna impreze wkoncu:-D
Aluska to po tej bostonskiej mozna tak szybko do przedszkola...dobrze z macie sie lepiej..
Motylla zdrowka dla Radzia

Cos mi M podetkalo dzisiaj juz dwa razy sie przeinhalowalismy nafaszerowalismy sie roznymi specykikami i zobaczymy co bedzie...najgorzej ze mi P dzisiaj rusza do wtorku do W-wy do firmy na spotkanie roczne:sorry:od jutra musze sie bardzo dobrze zorganizowac......sama jestem ciekawa jak mi to wyjdzie.....:-p

Wczoraj P z M byli na lotnisku P ocenia pozytywnie M jak to domator:-Dnajchetniej jakby lotnisko przyjechało do niego:-p

Teraz B po kosciele drzemkuje P przygotowuje sie do wyjazdu a ja koncze obiad i zaraz po niedzieli....

Aha no i przede wszystkim ja dzisiaj stanelam na nogi po w piatek chyba sie zatrulam i na wieczor dostalam takich drgawek w lozku praktycznie przelezalam do wczoraj.....:no:

No i z prezentami jestem na maksa do tylu nie mam nic fajnie prawda????:sorry::sorry::sorry:M caly czas mowi ze Mikolaj przyiesie mu szona wiec ruszylam w poszukiwaniu ale sorry za samochod plastikowe tylko dlatego ze to szon to nie dam 100zl...wiec kupie mu tego metalowego zawsze bedzie mogl sobie go wszedzie wziac no i chyba Francesko bo tez o nim mowi i moze jakas gre coby troszke w te zimne wieczory miec co robic......wogole denerwuja mnie juz te wszystkie reklamy i czarowanie dzieci tymi zabawkami oglupiec mozna....do tego na kazdym kroku kolorowe gazetki:sorry:

Witam.Ja dzisiaj ledwo żyje, wczoraj na wieczór połamało mnie, usnąć nie mogłam tak mnie plecy bolały, w nocy ciężko, a rano obudziłam się z gorączką i potwornym bólem mięśni i głowy.Nie wiem co mi jest, teraz niby temp. nie mam ale obolała jestem okrutnie.

marz zdróweczka dla Mateuszka.

Iwonka i jak drzemka?

Eliza fajny dzionek za Wami:-)

Zaczynam poważnie już myśleć o prezentach dla dzieciaków pod choinke. Bede miała największy problem z 13latkiem i 8latkiem...Macie jakieś pomysły? Siedze na necie i wyszukuje.

Witam się wieczorkowo...
Niestety Natalka ciągle gorączkuje i marudzi nie wiem co jej jest bo nie wygląda na chorą ... Mam nadzieję że to tylko zęby... Dziś nie spała cały dzień maruda straszna i teraz padła dam jej troszkę odpocząć i zbudzę bo nie wiem jak będzie w nocy :-(
Sunday zdrówka obyś miała dużo siły ...
Anaconda oj zimno dziś bez czapki ani rusz ja już dawno w czapce chodzę ..
Elza zazdroszczę wypadu do kawiarni ...
Marz współczuję zatrucia to jest masakra...

Witam,

Sunday leć do lekarza, kuruj się by Maks nie zaraził się od Ciebie:tak:, i zdróweczka podsyłam:tak:

Normatywna i dla Natalki dużo zdrówka i oby okazało się ze ta temp od ząbków:tak:

Aluśka jak tam u Was, impreza udana? Fotki, fotki i jeszcze raz fotki;-):-)

Madzienka jak wyprawa do stolicy?

Eliza o masakra ale miałaś przebojowy piątek:no:

Iwonka i co byliście w Olimpie?

Emka super niespodziankę mąż przygotował:tak:

Anaconda fajnie że udało Ci się dłużej pospać:-)

Marz współczuję zatrucia:no:

My już w domku po udanym weekendzie:-)

Zmykam dzisiaj musimy wcześnie położyć się spać bo jutro wstajemy bardzo raniutko:-(

Wpadam i ja na chwilkę, moi jedzą kolację to ja mam wreszcie trochę czasu by do kompa zasiąść :-D:-D;-);-) pogoda dzisiaj typowo "kanapowo-telewizyjna" i tak właśnie spędziliśmy dzień, a jedyny spacer to droga dom-kościół kościół-dom :-D:-D:-D
Anaconda szykuj się bo od jutra poranne wstawanie Cię czeka:sorry: chyba że tak może teściowa się zaoferuje:-p

Nie nie ja jutro nigdzie z rana się nie szykuję bo mąż ma drugą zmianę i to on z rana odprowadza Maję :-p:-p
I jak wypad do decathlonu i olimpu, był ten mikołaj? :confused::confused:

anaconda tak tak faceci są tacy mądrzy...weźmiesz i zepchniesz samochód co to takiego:-D:-D:-D mój J też ma takie pomysły...

A już myślałam że to tylko mój taki pomysłowy :-D:-D:-D:-D szkoda, że nic nie mówiłaś ze się wybierasz do tej kawiarenki to i my byśmy podjechały :tak::tak::tak:

Anaconda kto w tym tygodniu odprowadza Maje???????Nawet nie nazrekaj jesli Ty bo ja przez dwa dni musze sama ogarnac sie z odpowadzaniem dwojki wiec nie chce slyszec Twojego marudzenia:-D:-D;-)

Nie ja, nie ja :no::no::no::no::-D:-D:-p:-p ale chyba też zostanę na 2 dni sama bo chcą mojego J wysłać pod Wa-wę na szkolenie :crazy::crazy::crazy: i to w tym tygodniu jak to jego kolej na odprowadzanie Mai :-D:-D:-D:-p:-p;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:
Współczuję zatrucia, całe szczęście że już minęło :tak::tak:
Normatywna ja jakoś do tej pory chodziłam w kapturze ale dzisiaj już z czapką się przeprosiłam :-D:-D:-D oby Natalci odpuściła ta gorączka :tak:
Sunday może grypa Cię bierze :confused::confused: mnie wtedy zwykle wszystkie mięśnie bolą i ogólnie czuję się jak flak :-:)-(
Iwonka ale mi smaka narobiłaś tymi rogalikami :tak::tak:
Justyna a czemu to jutro tak raniutko musicie wstawać :confused2::confused2:

Witajcie my już ponad 2 godzinki w domu...weekend mega udany, zakupki również..siostra oczywiście zapewniła nam atrakcje:tak:szkoda tylko że tak szybko minął...

Eliza super że dzisiejszy wypad udany, a spotkaliście E.Jungowską??
przejść z autkiem współczuje....i tak podziwiam że go zepchnęłaś...już koło naprawione???

Anaconda wypad na lotnisko no cóż, mówiłam że z dojazdem będzie ciężko....;-)

Iwonka i jak dzisiejszy wypad do Olimpu....czytałam właśnie o tym Mikołaju...

Justyna a co to za jutrzejsza pobudka???

Sunday zdróweczka, idź do lekarza bo szkoda zdrowia i zdrowego Maksia
z prezentami dla chłopców i ja mam problem...u nas 8 latek dostanie kolejny model z serii lego hero bo takie zbiera...na szczęście siostra jego mi to podpowiedziała...:tak:

Karlita macie juz fotki???

Aluska dobrze że Amanda tak szybko wykaraskała się z choroby i dla Was zdróweczka...

Normatywna i dla Natalci...

Misia a jak u Was??

Marzenka współczuję zatrucia...super że zakupy udane...
zdróweczka dla Mateuszka i jutro szybkiej porannej organizacje bez P...:-p

tyle zapamiętałam....spokojnych nocek...

Witajcie!

Po pierwsze widzę że mamy nową mamę emka_25 witaj
Zaglądam czasem, ale brak już czasu na pisanie:sorry: dobrze, że tydzień nowy się zaczyna i powiem tylko tyle "byle do świąt" zamierzam wziąć wolne i całe święta się lenić. W środę mieliśmy włamania do piwnic:szok: więc czeka nas jeszcze dodatkowy wydatek na jakieś porządne drzwi, a myślałam, że na coś innego przeznaczę te pieniądze, :-( w piątek Andrzejkowaliśmy do późna, w sobotę były plany wybrać się na lotnisko, ale po piątku nie miał kto prowadzić:-p

dzisiaj odwiedziła nas chrzestna Huberta spotykając po drodze Mikołaja

a jutro znowu do pracy, i jak sobie pomyślę, to mi się nie chce, nie to, że nie lubię swojej pracy, ale nie lubię sprzątać zaległości po kimś:crazy: no szlag mnie trafia normalnie i zanim wyjdę na swoje to mi trochę zejdzie, porównując pracę w poprzednim miejscu to mam w ogóle nie było co robić, a tutaj, nie ma czasu nawet kawy wypić:no:

iwonka i jak wypad do Decathlonu udany? byliście też w Olimpie?

marzenka o widzę, że u was nadal na topie Carsy, u nas już mniej, teraz gry planszowe bardziej, aczkolwiek widziałam dzisiaj w sklepie fajnego ZygZaka takiego dużego

sunday oj nie dobrze, ja bym się przeszła do lekarza na Twoim miejscu mnie jak połamało i gardło zaczęło boleć z jednej strony skończyło się na anginie:sorry: a z prezentami nie pomogę, ja zawsze mam z nimi kłopot

elza nie zazdroszczę przygody z autkiem, jak wypad do kawiarni?

karlita i jak udało się kupić coś?;-) zdrówka życzę

aluśka wysłałaś małą do przedszkola tak szybko, :eek: ile siedziała w domu? mojej koleżanki z pracy syn też złapało tą wysypkę bostońską cały zeszły tydzień siedziało w domu i ten też zamierza przetrzymać go w domu:sorry:

sienio łączę się w bólu ogarniania zaległości, jak sobie pomyślę co mam w szafie w pracy to mnie rozpacz ogarnia:-(

anaconda dzięki, że pytasz, szczerze to nie mam weny, czasu itp. wypadam pomału:sorry:ps. moja siostra też odwiedziła lotnisko, ale sobie chwaliła

misia zdrówka życzę

justyna łał jaka czadowa żabka:tak:

talia super fotki z pasowania

madzienka jestem, jestem zaglądnę czasem jak wyjazd?

reklama
No wiesz tak bez słowa co u Was :-(

Nie tylko Ty walczysz ;-) hehehe
My mamy ciut inne plany na 8 więc mogłabym się podzielić głosami ;-) ale chyba nie da się tak..

Zmykam spać dobranoc...

Do góry