Witajcie!
Po pierwsze widzę że mamy nową mamę
emka_25 witaj
Zaglądam czasem, ale brak już czasu na pisanie
dobrze, że tydzień nowy się zaczyna i powiem tylko tyle "byle do świąt" zamierzam wziąć wolne i całe święta się lenić. W środę mieliśmy włamania do piwnic
więc czeka nas jeszcze dodatkowy wydatek na jakieś porządne drzwi, a myślałam, że na coś innego przeznaczę te pieniądze, :-( w piątek Andrzejkowaliśmy do późna, w sobotę były plany wybrać się na lotnisko, ale po piątku nie miał kto prowadzić
dzisiaj odwiedziła nas chrzestna Huberta spotykając po drodze Mikołaja
a jutro znowu do pracy, i jak sobie pomyślę, to mi się nie chce, nie to, że nie lubię swojej pracy, ale nie lubię sprzątać zaległości po kimś
no szlag mnie trafia normalnie i zanim wyjdę na swoje to mi trochę zejdzie, porównując pracę w poprzednim miejscu to mam w ogóle nie było co robić, a tutaj, nie ma czasu nawet kawy wypić
iwonka i jak wypad do Decathlonu udany? byliście też w Olimpie?
marzenka o widzę, że u was nadal na topie Carsy, u nas już mniej, teraz gry planszowe bardziej, aczkolwiek widziałam dzisiaj w sklepie fajnego ZygZaka takiego dużego
sunday oj nie dobrze, ja bym się przeszła do lekarza na Twoim miejscu mnie jak połamało i gardło zaczęło boleć z jednej strony skończyło się na anginie
a z prezentami nie pomogę, ja zawsze mam z nimi kłopot
elza nie zazdroszczę przygody z autkiem, jak wypad do kawiarni?
karlita i jak udało się kupić coś?;-) zdrówka życzę
aluśka wysłałaś małą do przedszkola tak szybko,
ile siedziała w domu? mojej koleżanki z pracy syn też złapało tą wysypkę bostońską cały zeszły tydzień siedziało w domu i ten też zamierza przetrzymać go w domu
sienio łączę się w bólu ogarniania zaległości, jak sobie pomyślę co mam w szafie w pracy to mnie rozpacz ogarnia:-(
anaconda dzięki, że pytasz, szczerze to nie mam weny, czasu itp. wypadam pomału
ps. moja siostra też odwiedziła lotnisko, ale sobie chwaliła
misia zdrówka życzę
justyna łał jaka czadowa żabka
talia super fotki z pasowania
madzienka jestem, jestem zaglądnę czasem jak wyjazd?