reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda dziewczyny dobrze mówiły, że druga Otylia Ci rośnie.
sienio to nie lekarz, to masakra.
elza beznadziejna ta sytuacja, po raz kolejny okazuje się, że kasa może wszystko.
sunday rozsądnie sobie Maks to wykombinował.
iwonka chyba wyczerpała się we mnie siła woli i walki.

Miałam dziś wizytę, szyjka się trochę skróciła ale zamknięta i gin. stwierdził, że nie ma się czym stresować. Za to przyczepił się znowu mojego ciśnienia ale jakoś mu wytłumaczyłam, że nerwów mam dużo ostatnio to i ciśnienie skacze. Przyjął do wiadomości ale kazał codziennie badać i gdyby coś się działo to od razu jechać do szpitala.

reklama
Sienio a gdzie Ty byłaś u tego okulisty?
Mój P. był na Spokojnej dziewczynkami i też mówiła że dziecko jest przez kilka dni niedowidzące dlatego planuję jej zakropić po pasowaniu które ma w poniedziałek kilka dni wolnego jej zrobić:tak:
A dawkowanie 2 razy dziennie przez 5dni:tak:
Fogia dobrze że szyjka zamknięta niech tak się trzyma:tak:
Tulaski posyłam na skołatane nerwy żeby ciśnienie nie skakało:confused:
Anaconda pewnie jutro już z większą ochota Majeczka pójdzie do przedszkola:tak:

Eliza współczuje nerwówki w pracy.Oby to jednak jakoś się rozeszło po kościach.:tak:

sienio ooo to coś mi ta Twoja wizyta przypomina... współczuje takich "diagnoz".

anaconda super żeMaja zachwcona basenem.

fogia trzymam kciuki za ciśnienie:tak:

Ja oglądam jeszcze M jak Miłość i spać, jutro znowu pobudka i swicie... :eek:

Cześć
Wieczorrowa pora pewnie wszyscy kolacjują lub sie usypiają. Gabi śpi mój Z też. Ja się piwkiem racze bo mi Z nerw dziś szarpną. Całe szczęście strój dla Gabi mam. Sąsiadka mnie poratowała dynią. No i razem fajnie było sobie posiedzieć przy herbatce.

Aluśka dziękuję za pomysły, są super i gdyby nie gotowiec od sąsiadki to bym skorzystała.
Fogia oby cisnienie się uspokoiło. Powodzenia
Justyna i jak pluskanie się udało?
Sienio ja z tą atropina nie miałam do czynienia ale lepiej chyba Julci oszczędzic w przedszkolu, lub w ostateczności uprzedzić panie
Sunday tekst Mkasia:-):-D
Anaconda świetnie że Maja taki talent ujawniła.
Marta ale miałaś wypadek Ty to sie masz.
Madzienka super ze babcia lepiej się czuje.

B spi padl w minute M wkoncu zasnac bo duzo mial do powiedzenia:dry:Na wizycie tak jak myslalam antybiotych probujemy Sumamed tak aby podczas kuracji byl w domu czyli akurat do konca tygodnia bo to jest 4-dniowy zobaczymy czy pomoze....:confused:jestem padnieta:cool2:

Madzienka Justyna moja babcia śp tez ukrywala jak np na podworku zima sie poslizgnela aby nikogo nie martwic:-(
Talia koniecznie pochwal sie dynia:-)
Madzienka dobrze ze w czas zareagowaliscie z glowa nie ma zartow:sorry2:
Aluska nie dstalas wolnego?????:no:
Sienio brak slow na Pani doktor:confused:
Fogia uwazaj z cisnieniem i zycze aby sie unormowalo.....
Sunday ze y masz sile jeszcze piec podziwiam;-)
Misia jak dzieciaki???
Antuanet jak W?????znachorka byla potrzebna?????(oby nie)
Jusyna jak pluskanie ja basen sobie niestety odpuszczam nawet dla M:zawstydzona/y:
Iwoka to tylko czekac na sniegi coby buciki wwykorzystac:-)

Padam na pyszczek zamartwianie ie o B skutecznie wyompowuje mnie psychicznie i odrazu fizycznie.....:zawstydzona/y:naszczescie wzial ladnie zalecona dawke pozniej wypil acidolac i juz mialam stresa bo rwało go na zwraacanie ale naszczescie ni nie poszlo i wszystko sie uchowalo ufffff.....
O matko kaszle:-:)-(

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Madzienka babcie już takie są, moja też nie może usiedzieć jest jej ciężko (różne choroby) ale co roku ma ogródek w którym ziela nie znajdziesz:tak:, robi przetwory jak dla wojska, chciałabym mieć taki zapał do pracy jaki ona ma.

Ty Kochana to zapał i chęci tez masz:tak::tak:;-)
jak się pływało???

A co zrobili z Aldikiem?

wyremontowali i wszystko poprzestawiali

znacie jakiegoś konkretnego okulistę prywatnie?

Sienio my chodzimy do dr Wojtiuk do LuxMedu, super pani doktor, tyle że my to z naszymi zatartymi oczkami chodziłyśmy...
ale Madziarka ma dobrego okulistę....

Madzienka w Aldiku byłam już wczoraj ale jakoś odnaleźć się tam nie potrafię :zawstydzona/y::zawstydzona/y: choć przyznam że jakoś tak elegancko się zrobiło :tak::tak:

i na pewno im o to chodziło...żeby zacząć chodzić między półkami a nie na pamięć jak dotychczas....
i jak podobało się Majeczce pływanie w płetwach??

Marzenka zdróweczka dla Bartusia, trzymam kciuki żeby sumamed pomógł....a Mati niech się trzyma w zdróweczku

Ostatnia edycja:
Marz oby antybiotyk zadziałał!! przez ta pogode dzieciaki chorują .... moja koleżanka z biura też chora i jej szkrab :sorry2: sama znów jestem :sorry:

moje też zaczynają kaszleć pewnie zaraziły się ode mnie ale na razie gardła czyste dobrze że lekarza mamy pod ręką :tak:

sienio o matko u jakiej okulistki Ty byłaś ??

ja Ci moge polecić Pani dr na spokojnej :-)
Nasi specjaliści - dr Beata Rymgayłło-Jankowska

sunday_ sernik?? mmmm pysznie :-)

maltanka jak Hubert ??

talia czekamy na zdjęcia dyni :-)

Anaconda moze Maja w zawodach będzie startować i medale zdobywać :-)

Fogia uważaj na siebie!!

Madzieńka aaaaaaaaaaaaa ja chce zobaczyć tańczący brzuuuuszek :-) :-D:-D:-D

Justynka
juz piernik pieczesz???

Iwonka odpoczywasz?? super ze macie już buciki :-)

ja się zastanawiam co zrobic z Gabi na konkurs. W naszym powiecie jest konkurs dla przedszkolaków na ozdobę świateczną.... i tak myślę czy zrobić dużą bombkę jakąś fajną czy tekturową choinkę z bibułowymi gałązkami i ozdóbkami co robiłyśmy małą w zeszłym roku .... nie wiem ... może zrobimy i choinke i bombkę :-))

idę prasować:eek::eek::confused2::confused2::frown::growl::no2::oo: nie lubię prasować !!

Ale u Was się dzieje:-). U nas nadal cisza:eek:, choć Rafi chyba odczuwa brak miejsca bo się kręci i nogami po żebrach mi daje:tak:.
W ogóle jakaś tak wypruta jestem, głowa mnie bolała ale to przez palucha bo się poryczałam z bólu i odwodniłam a wieczorem ból głowy murowany.
Elza, to nieciekawie masz w pracy:confused:.
Karlita, ja prasowanie odpuszczam, mniejsze wirowanie ustawiam, strzepuję przy rozwieszaniu a potem składam w kostkę jak poschnie. A koszule M to na szybko przed pracą prasuję. Powodzenia w prasowaniu i robieniu ozdóbek z Gabi.:-)

reklama
Do góry