Witam,
Zrobiliśmy szybki spacer w deszczu i teraz Michał śpi. Zupkę i pranie zrobiłam rano
.
Gona ja mam Amice i NIGDY WIĘCEJ
nie kupię z tej firmy.
Iwonka my chodzimy tu
Kontakt - UKS 23 Lublin - Uczniowski klub sportowy 23 Lublin
Zajęcia prowadzi instruktorka, rodzic jest z dzieckiem w wodzie, zajęcia trwają pół godz, polecam
. My z M zaczęliśmy chodzić jak miał 4,5 miesiąca. Jak chcesz się zapisać to dzwoń lub pisz email do p. Justyny Rdest tam w kontaktach jest do niej nr tele.
Karlita piec dopiero będę 2 tygodnie przed świętami, teraz to jedynie zrobiłam ciasto które musi leżakować 4 tygodnie w zimnie
.
Ja z kolei to nie lubie prasować koszul wizytowych i spodni z kantem
, a uwielbiam prasować ręczniki
Zdróweczka podsyłam całej rodzince, no i wypróbuj kąpiele w tymianku, jak to
Marta polecała
Sienio współczuje Ci takiej wizyty u konowała
, Zapewne kierowała Was na Staszica bo teraz tam przenieśli okulistykę, bo na Chmielnej zamknięte z powodu remontu. Ja również polecam dr Rymgayłło-Jankowską, my chodziliśmy do niej na ul Spokojną.
Sunday ooo serniczek, dawno nie jadłam
. I jak upiekł się w lodówce?
Anaconda super że Maja zadowolona z pływania
Fogia trzymam kciuki za Twoje ciśnienie, niech w końcu unormuje się
Mandziula odkąd zamknęli nam parking na Skłodowskiej to mój J tęskni za matizem, wszędzie nim zaparkował
. Powodzenia na wizycie i czekamy na info co pani dr powiedziała na Twoje wyniki
.
Ja na magnezie i nospie przejechałam całą ciążę:-(, fakt te twardnienie brzucha to mało przyjemne
Talia, Sunday, Marz, Madzienka a dziękuję na basenie nie było najgorzej;-)M trochę buntował się ale już mniej niż to było kiedyś.
Talia a jak Twoje nerwy, uspokoiły się? Czym Cię tak Z wkurzył?
Marz i jak trzymam kciukaski by antybiotyk szybko zadziałał
, dobrze że nocka minęła spokojnie:-)
Mirosia co pediatra powiedziała na uszka Marzenki? Zdróweczka życzę, musicie w końcu wyzdrowieć bo mamy zaległe spotkanie
chyba od wakacji tak się umawiamy;-)
Misia na necie są różne gatunki wiewiórek;-)
, akurat ta co robiłam to wydaje mi się najlepsza, bo ja lubię miód
no i mało pracochłonne to ciasto
Marta dobrze że ból głowy minął
Madzienka ciekawe prace wymyślają w przedszkolu
, a to przedszkole jest jakieś plastyczne? Pochwal nam się pracą jak już posklejacie wszystko:-)
Normatywna ja też liczę na jutrzejszy spacer, bo mi Michał już zatęsknił do Natalki, nawoływał ją dzisiaj w Lidlu
. Aj, wiesz jak zazdroszczę Ci że Natalka ma apetyt, no M od dwóch dni to tylko na mleku nic nie chce jeść
Patlysia powodzenia w szukaniu mieszkanka