reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anetko, nie byłam w szpitalu bo pewnie by mnie doktor położył i znowu:sorry: by męczyli masażami i wogóle mam dosyć po ciąży z żuczkiem leżenia w szpitalu - w razie czego to gin ma do jutra dyżur. Pojadę jak się jakaś akcja zacznie albo z bólu nie wytrzymam.;-):tak:

reklama
marz a co to za nowe miejsce? chyba jeszcze nie doczytałam :zawstydzona/y: zdrówka dla B :tak:

Marta to tak jak ja, też się zapierałam rękami i nogami przed szpitalem :tak: mnie złapały bóle dzień przed tym, jak miałam się zgłosić do szpitala

marz a ja nie mogę swojej Karolinki położyć spać :no: co odłożę do łóżeczka to się budzi, ale na rękach śpi w najlepsze :-D bujałam w wózku na dworze to krzyczała, nakarmiona, przewinięta i nie chce spać :eek: jakieś te moje dzieci antyspaniowe :dry: dobrze że chociaż całą noc przesypiają

Witajcie, ja już po warsztatach...dzisiaj mieliśmy o karaniu i ich konsekwencjach....fajne zajęcia....:tak:
mała tak mi skakała w brzuchu że widoczne były ruchy brzucha, i oczywiście miałyśmy wszystkie ubaw z tego:blink:
ja wcinam kanapeczki i słucham świątecznych piosenek:zawstydzona/y:jakoś tak mnie naszło....

Misia jak Wasze zdróweczko??
pytałam o warsztaty...wolałabyś rano czy popołudniu...ranne będą na pewno w następnym semestrze....:tak:

Marzenka zdróweczka dla Bartusia....i czekamy na wieści z wizyty...a Ty dzisiaj w domu???
super ze z nowego miejsca jesteś zadowolona...

Marta o rany....u Was to nie może być dnia bez przygód...

Anaconda
Maja buntowała się przed pójściem do przedszkola...to niemożliwe....
jak zakupy zrobione??nie przywiozłaś żadnych zapasów od mamy??:sorry2:

Madziarka gdzie zaginęłaś???

Antuanet zdróweczka dla Wiktorinki!!!

tyle zapamiętałam...
miłego popołudnia

p.s. a co do babci dziękuje za życzenia i kciuki, na szczęście już widać że jest wszystko ok...bo już uleżeć nie może w miejscu....dzisiaj ma tomograf i jak będzie wszystko ok...to do domu powinni ja puścic

Witajcie, ja juz po pracy, zajadam sałatke. Przyszlam taka głodna,że w sklepie przy kasie burczało mi w brzuchu:zawstydzona/y:

mirosia zdróweczka dla Was!

Madzienka już wszystko wiem o prakingu :-)
My nie placiliśmy.

mandziulka super, jakie to autko?

Antuanet zdróweczka dla Wiki. Ja przez trzy tyg mam zast w 3klasie, i pon i pt mam po cale dnie.

Justynka co tam u Was???? To dzisiaj J ma wolne?

Marta matko!!!! Jeszcze Ci tego brakowalo!!!:szok:

marz jeju bidulek! Zdroweczka dla Bartusia!!!!

aneta dobrze ze dziewczynki zdrowe!

Madzienka super masz nastrój w domku :-) a jakie zapachy cynamon i te sprawy??? :-)

Anetko, spróbuj może tak jak Pabla usypiałam za małego, muzykę z telefonu;-).
Sunday, lekka sałatka przed obiadem - pychotka.
Ja to wcinam surowiznę ile się da ;-) - Olek przyniósł dziś ze szkoły mleko truskawkowe, soczek wypił sam bo z bananem (żeby Paweł nie zobaczył i jęczał), 2 woreczki marchewki, 3 gruszki i jabłko:tak: - w ramach Szklanka mleka dla ucznia i 5 porcji.
Jeszcze tylko pralkę i zmywarkę nastawić bo prąd zaraz tańszy, zupę skończyłam gotować i po Jula do przedszkola.

Marta teraz spróbowałam odłożyć ją do dużego łóżka, i jak na razie śpi dłużej niż 10 minut :-D

sunday jak ja mam ochotę na sałatkę, ale niestety nie mogę tych co lubię :-( bo małą wtedy brzuszek męczy, ale za to po bigosie już wiem że nic jej nie jest :-D

Madzienka a co to za spotkanie chustowe? fajnie jak taka mała istotka rusza się w brzuchu, super to wygląda :tak:

Chyba zrobię sobie jeszcze kawki, jakaś taka senna jestem, i czas brać się za jakiś obiad, a najchętniej to poszłabym spać razem z Karolinką.

Witam przy kawce:tak:

My już po spacerku. Michał ucina drzemkę, a później czeka nas basen:tak:

Emilka, Normatywna dzięki:happy2:

Anetka dobrze że noce przesypiacie:-)no i obyło się bez kolek:tak:,
J nie ma wolnego:no:, odprowadzaliśmy go z Michałkiem do samochodu:tak:

Marz zdróweczka dla B, jak wizyta, dostaliście antybiotyk?

Marta współczuję kontuzji

Sunday a co to za sałatka? za mną chodzi jarzynowa ale to może w przyszłym tygodniu zrobię:tak:. J w pracy;-)
A M to nie wiem co mu było, ale spać nie chciał popłakiwał no i całą noc był w naszym łóżku:dry:do swojego łóżeczka nie chciał iść:no:.

Madzienka
a skąd krwiak u Twojej babci? Uderzyła się?? dobrze że już wraca do zdrowia:tak:

Talia
i jak wymyśliłaś coś do przebrania dla Gabi?

reklama
Madzienka a co to za spotkanie chustowe? fajnie jak taka mała istotka rusza się w brzuchu, super to wygląda :tak:

TANIEC W CHUŚCIE i EKO-PLOTKI w DDK „Węglin” | Mama w Lublinie

Madzienka
a skąd krwiak u Twojej babci? Uderzyła się?? dobrze że już wraca do zdrowia:tak:

Tak, moja babcia z tych co nie usiedzą minuty spokojnie...ale oczywiście nie przyznała sie ale jak zaczęła tracić czucie w lewej części ciała to wszystko wyszło na jaw...mam nadzieje że już wszytsko bedzie dobrze....

udanego pluskania....

Anaconda i Wam udanego chlapania...

Sunday cynamonem jeszcze nie...ale pora powyciągać te wszystkie świeczuszki
co za dobra sałatkę jadłaś???

Do góry