Witam wieczorową porą
misia2010 zdrówka dla Natalki, oby następny antybiotyk nie był potrzebny i ten zadziałał co macie.
madzienka śliczna ta praca Julki, jutro trzymamy kciuki za wynik...I zdrówka dla Babci.
marta1981 śliczny "domek" ma Twój Rafaell
mandziula super że masz już autko,zawsze to oszczędność czasu i niezależność.
elza a Ty w tym przedszkolu pracujesz??To Cię podziwiam za cierpliwość do pani dyrektor,moja znajoma tam kiedyś pracowała ale psychicznie nie dawała rady...
karlita i Ciebie choróbsko dopadło
, współczuję. Kuruj się kochana, wypij wieczorkiem jakiegoś grzańca na rozgrzanie...
madziara78,marz21 jak tam u Was?Zdrowe dzieciaki?
sunday w tym tygodniu po całym dniu siedzisz?Dobrze że Maks już zdrowy, oby jak najdłużej nic nie złapał...
Ja dzisiaj pół dnia w pracy a potem byłam z Wiki u lekarza bo coś w nocy mi "szczekała". Osłuchowo czysto tylko mega katar i lekko różowe gardełko
Dostała cebion,clemastinum, flegamine junior i nasivin, jakby za gorączkowała mam receptę na ospamox
Nafaszerowałam ją tymi lekami, wykąpałam w solance, natarłam nalewką bursztynową i mam nadzieję że jej przejdzie bo jak się pogorszy to jadę jutro do czarodziejki mojej. Kubuś niechętnie do przedszkola dzisiaj szedł ale potem się rozkręcił i jak przyszłam po niego to nie chciał wracać do domu
W weekend pospacerowaliśmy, odwiedziliśmy cmentarze i zleciało. Kupiliśmy też Kubusiowi kozaki z
Bartka-normalnie ceny jak za buty dla dorosłych,mam nadzieję że nie będą mu nóżki marzły w zimie. Teraz dzieciaki śpią a ja jakoś nie mogę, sączę herbatkę i nadrabiam BB. Narazie zwolnienia nie brałam,mama będzie z małą jak będę w pracy.Spokojnej nocki.