reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,
My dzisiaj mimo deszczu ruszyliśmy na spacer i po drodze odwiedziliśmy Lidl:tak:

Normatywna
bardzo zmokłyście wracając do domku?

Marta śliczny brzuszek, nadal wysoko się trzyma:tak:

Venus_K największy wybór masz w Rampersie:tak:

Madzienka trzymam kciuki za wygraną:tak:dzisiaj rozstrzygnięcie konkursu?

Iwonka
wiewiórka którą Karlita piekła to ciasto.

Gona zdrówka dla Asi, i powodzenia na jutrzejszym szkoleniu:tak:

Miasto objechane, sprawy urzędowe baaaaaardzo pomyślnie załatwione, nie omieszkałam w Carrefourze kupić w promocji pralinki z kokosowe z migdałem w środku;-):tak::-D:-D.
Madzienka, jakoś nie czuję aby to było JUŻ:no: - w sumie z USG wychodził mi 7-8 listopad:confused2:. Doktor mówił żeby jutro w szpitalu się pokazać ale pewnie mnie położy a nie chcę darmo łóżka zabierać - poczekam aż się akcja rozkręci:-p;-).

Witam poniedziałkowo

Dziś bym jechała na gapę ale coś mnie tknęło na przystanku żeby sprawdzić czy mam portfel i oczywiście się okazało ze zostawiła go w drugiej torebce..zaraz do P. zadzwoniłam żeby poszukał i wyszedł przed blok z nim a ja zaraz dojdę ale że mamy na tą samą zmianę w tym tygodniu to zaproponował ze mnie podwiezie:tak: także nie musiałam się martwic ze nie zdążę na autobus:-) a przynajmniej nie na pierwszy bo rozstaliśmy się na placu bychawskim i stamtąd przeszłam sobie spokojnie na 17:rofl2:

Za tydzień Amandzia ma pasowanie na przedszkolaka także będę musiała porozmawiać dziś z W. żeby mi wolne dała..przecież nie mogę przegapi takiej uroczystości:rofl2:
ciekawe czy nie będzie robić problemów...:eek:

Hej dziewczynki :-):-)
Ależ macie okropną pogodę w Lbn a u mnie w Radomiu nic nie padało :no::no::no: aż szkoda było stamtąd wyjeżdżać :-:)-:)-( no ale nic to bo mam w planach znowu dłuższy wypad, tym razem zlatuje brat cioteczny :-p:-p:-p a każda wymówka jest dobra :-D:-D nie będę kręcić że cokolwiek czytałam więc tylko Was gorąco pozdrawiam :-):-):-)

nie ma to jak nagły przyjazd szefa:confused2:... wyćwiczę się w szybkim wyłączaniu internetu ;-)
Anaconda witaj z powrotem:-)
Marta nie dziwię się ze sie Rafałkowi nie spieszy...w taką pogodę jakbym nie musiała to też bym z domu nie wyszła;-)
Ładny brzucholek:-)
Misia dużo zdróweczka posyłam Natalci i Stasiowi:tak: czyżby od Twojego mężulka się zaraziły?:sorry:
Justyna chciało Ci się spacerować w taką pogodę:eek:
Też wczoraj na grobach byliśmy...jeszcze tylko Parczew nam zostaje:sorry:
Gon1a szybkiego powrotu do zdrówka Asi życzę:tak:
Madzienka trzyma kciuki za Twoja babcię żeby szybko doszła do pełni sił:confused::confused:
Ale ładnie Twoja Julcia maluje:szok: jestem pod ogromnym wrażeniem:tak::tak:
Karlita nie daj się choróbskowi:tak:
mi mężulek odradził pójście na Zmierzch bo jak stwierdził film nie w moim guście...
ale na Silen Hill-a nie ma to tamto muszę iść:rofl2:

witam po wizycie w przychodni...znowu chorujemy :-(
Stas ma katar i brzydkie gardlo...dostal Bactrim...szczepienie musialam odwolac...poza tym zaczynamy wprowadzac gluten.
Natalka katar ma duzy,gardlo lepsze niz u Stasia,ale w oskrzelach cos slychac niestety...dostala wiec antybiotyk :-( zadzwonilam do przedszkola,a pani dyr mowi,ze maluszki sie pochorowaly i chyba czwartkowe pasowanie bedzie odlozone...ech...
Wieczorem postaram sie poczytac co u Was.

Justyna pewnie wszytskie dzieciaki dostana jakiś dyplom...a rozstrzygnięcie jutro:tak:
super ze tak hartujesz Michasia...

Marta to czekamy na wieści z jutrzejszej wizyty

Anaconda u nas w Lublinie u Ciebie w Radomiu fiu fiu:-D:-D:-D:-D
witaj u nas w Lublinie:-pwypad rozumiem ze udany...a dzisiaj macie wizytę u dentysty???
kiedy znowu chcesz nas opuścić???

Aluska dobrze że intuicja zadziałała...

Misia zdróweczka....i wytrwałości...

zmykam jakieś zakupy zrobić bo chleba w domu nie ma....

miłego popołudnia

Madzienka tak dzisiaj mamy ostatnią wizytę u dentystki ale dopiero na godz.19 jedziemy :tak::tak: co do wyjazdu do Radomia to jeszcze nie wiem kiedy, Tomek przylatuje 10 listopada :sorry::sorry:
Misia ojejku znowu chorzy jesteście? Dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Aluśka oj jak dobrze że Ci szefowa internet podłączyła :-D:-D

reklama
My już po obiadku, tzn mieliśmy kluseczki które Michał pomagał robić:tak:, namiętnie wyjadał mi biały ser i robił wzorki na kluseczkach:laugh2:oglądamy teraz Traktorka Toma:-)i popijam zieloną herbatkę z cytrynką. Jeszcze mam wiewiórkę w lodówce:rolleyes2:ale to może zachowam sobie na jutrzejszą kawkę.

Aluśka a no jakoś dzisiaj nabrałam ochoty na taki spacer w deszczu;-)nawet opłacało się bo M wzbogacił się o trzy pary spodni(za kładką:blink:)
Dobrze że w porę zorientowałaś się że nie masz portfela, trzymam kciuki aby p. W. dała Ci wolne na Amandzi pasowanie:tak:

Sunday
co u Was, Maksio był w przedszkolu?

Marz a jak zdrówko Bartusia?

Madzienka udanych zakupów:tak:

Anaconda witaj:tak:fajnie że miło spędziłaś miniony tydzień:tak:

Misia ojej:no:, biedni jesteście z tym chorowaniem:-(który to już antybiotyk od września? Dużo zdróweczka życzę.

Anetka co u Was, jak tam dziewczyny, zdrowe?

Do góry