reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Wczoraj już nie dałam rady siąść i pisać tak mnie głowa bolała:nerd:.
Z żuczkiem dziękuję, lepiej, na razie podajemy krople do uszu (wszystkie od niedawna są na receptę) a z antybiotykiem na razie się wstrzymaliśmy - nie ma gorączki, kropelki daje zapuszczać i żywszy się zrobił:tak:. Z dobrych wieści - przyznali mi na Olka z tytułu wielodzietności (bez kryterium o dochodzie:-p;-)) (czyli jak jest 3 dzieci - Fogia, Madziarka;-) - jak chłopaki będą do 1 klasy iść to fakturki za podręczniki bierzcie) zwrot za podręczniki. Do 15-go mają wypłacić.:tak:
Fogia, to zaciskaj nogi do tego 3-go grudnia;-):tak: i nie musisz już kupować lalki;-);-).
Z zakupami macie rację - na rynku ludzie szaleją:szok::baffled:, stragany rozkupione - chlebek właśnie mi się piecze więc będę miała świeżutki.:-p
Cieszę się że pomogłam z tymiankiem - Olek często nam chorował i ludowa medycyna nam pomogła. A o ile zdrowsza taka kuracja i tańsza;-);-):tak:.

reklama
Madziarka dla mnie też kawa bez mleka nie jest do wypicia:tak: a to jaka "terrorystka" mała, nie chce puścić mamusi:-)

Puściła puściła, jak się uśpiła przy mnie to odłożyłam ją do wózka z chustą i śpi do tej pory ;-) zdążyłam i się umyć i zrobić jedzonko i nawet zjeść... więc spoko :-p

Teraz zasiadłam do kompa z kubkiem herbatki i powiem wam że niestety ale i mnie głowa coś ćmi... może to znowu ta pogoda i nadchodzące zmiany tak nam dają popalić :baffled::baffled::baffled::baffled:

Marta super że daje się dojść do zdrowia bez antybiotyku!!!! oby tak dalej...
ale bym zjadła takiego swojskiego chlebusia... a zakwas mi się popsuł - muszę nastawić kolejny bo teraz jak zimno się zrobiło to z chęcią się będzie piekło :tak:;-)

A jak się mają nasze chorowitki???

Melduję się dzisiaj
Od rana jestem zalatana, Gabi była w przedszkolu ja w ciuszku i parę spraw na mieście załatwić. Szaleństwo w marketach.Zakupy w ciuszku dosyć udane aż nie wierzę ze kupiłam Gabrysi tiulowa spódniczkę na tańce będzie mieć, nawet jej nie pokazuję bo tylkow tym zechce chodzić:-p:laugh2:.
Teraz już śpi w domku i zbiera siły na Bugi.
Wczoraj słatka była, mniam mniam, nawet wiecej zmakołyków kupił:sorry:.
Lecę się pakować

Madziarka ja Ci zazdroszę talentu:tak:
Madzienka podekscytowana i jaka zdyscyplinowana Twoja córcia!
Fogia super że takie wieści przyniosłaś od Gina, oby do grudnia!
Normatywna super ze kuracja zadziałała.
Maltanka zdrówka dla Maksia, posiedzicie w domku i bedzie OK, dieta robi swoje.
Marta super z tymi podręcznikami zawsze to dodatkowy pieniąz.
Iwonka do BUGI zapraszam my będziemy około 16.30 z Gabrysią. Będzie nas więcej.
Elza czekam też na Was

Ufff siadlam....dopiero niedawno sniadanko zjadlam bo jestem dzisiaj w domu:zawstydzona/y:B w nocy zaczal kaszlec i byl ciepleszy wiec postanowilam pojsc z nim do lekarza....rano bylo juz lepiej ale wkoncu musze go doleczyc....ma infekcje gornych drog oddechowych odstawil mi jeden lek Pulneo ktore jest od 2 roku zycia a w czwartek wlasnie jedna Pani doktor mi to przepisala....moze i Partyka jest oschly w kotakcie ale przyajmniej dobrze dopasowuje leki i patrzy na wiek dziecka......:no:Bspi mam nadzieje ze pospi bo sen na moje dziciaki w chorobie dobrze wplywa.....jutro jedziemy z M do rodzicow i wracam sama bo M zostaje u dzidkow.....zo kazdym razem jak jestesmy u dziadkow jeden dzien to meczy aby on mogl zostc no zobaczymy jak mu sie spodoba:happy:i czy wogole sie spodoba....ale w sumie przedszkolu jest jedna grupa aczona to w sumie jak ma sie nim kto zajac to niech zostaje...

Madziarka Madzienka Misia Mandziula czekam na fotki z balu...
Normatywna i ja sprobuje mu dzis taka kapiel nastawic chocaz i tak mam kropelki juz do pedzlowania noska....nie bede wiedziala co pomoglo:-)super ze u Was ok...
Justna oj nie nie oladam tego poprostu jak nie moge przejsc przez pokoj to znaczy ze czas na porzadki:-D:-D:-Dmoze faktycznie cos w tym jest ze M ni chce na wysokosciach wspolpracowac....
Madzieka widzialas gazetke Lidla sa buciki od 8listopada z gumowa cholewka....dzieki za pisemko;-)
Maltanka zdrowka dla H......
Madziarka super ze udało Ci sie cos dzieciakom przygotowac na dzisiejszy dzien beda mialy radoche.....

Cos mnie na spaie bierze taka cisza w domu ze chyba sie walne na chwile tylko ze jak ja pozniej sie bede czula...:baffled:

a tak wogole to i mnie gardlo drabie, P tez lamie...

Maltanka, Marzenka zdróweczka dla chłopaczków....

Marzenka mam nadzieje że tyle wystarczy jak nie będziemy pisać dalej...
zdrówka dla Ciebie i P
gazetkę widziałam i podjadę zobaczyć te butki...byłyby dobre na chlapę a cena też całkiem fajna...

Talia super że zakupy w ciuszku udane...Jula też o takiej marzyła ale nic nie mogłam upolować to kupiłam jej w H&Mie i ile szczęścia z tego powodu było....
udanego wypadu do Bugi...

Ostatnia edycja:
reklama
Marz zgadzam się z Tobą co do Partyki, mimo, że jest oschły jak piszesz, o wszystko się trzeba dopytać i może mało przyjemny to chociaż diagnozę dobrą stawia. nie raz zdarzało się tak, że inna lekarka przepisała coś innego, a on potem powiedział inaczej:tak:

Do góry