sunday_
Fanka BB :)
Witam. Ja w koncu w domu, dzisiaj mialam zajęcia z dyr i powiem Wam ze jestem wkurzona... bo ludzie nie wiedzą jak sie pracuje z dziećmi w tym wieku, i myśla że już powinni oni wiedziec co mają robić... noo słuchajcie szokk. Najczęściej jest tak,że cały rok się pracuje nad zasadami a oni myślą że "już" jest koniec października to powinni już wiedziec... i znowu trzeba przytakiwać i tyle
Byliśmy z Maksiem w przychodni i jednym słowem to brak słów... o wszystko musialam sie zapytać sama, dostaliśmy skierowanie do laryngologa ale to tez ja powiedziałam, dostaliśmy mucosolvan do inhalacji ale to ja też o tym powiedziałam... nie wiem już co o tym myśleć.
Dzisiaj rano do tej pory Maks nie miał temp teraz W mu dał nurofenbo juz było powyżej 38.
misia ale mężowego złapało!!!
JustynkoNajlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!
mandziula taki korek był?
Eliza hehe spoko!!!!
Ewa zdróweczka dla Natalki!
talia pewnie ze przetwa sie nalezy....
Madzienka ależ śliczna żyrafka
Marta jeszcze jesteś w dwupaku!!!
Iwonka no tak ale kase za całe zajęcia wzioł
Antuanet Dzisiaj??? nic nie dostałam.....
Madziara hehe i jak Hanulka pojadła??
Justynka biedny Michcio:-(
Byliśmy z Maksiem w przychodni i jednym słowem to brak słów... o wszystko musialam sie zapytać sama, dostaliśmy skierowanie do laryngologa ale to tez ja powiedziałam, dostaliśmy mucosolvan do inhalacji ale to ja też o tym powiedziałam... nie wiem już co o tym myśleć.
Dzisiaj rano do tej pory Maks nie miał temp teraz W mu dał nurofenbo juz było powyżej 38.
misia ale mężowego złapało!!!
JustynkoNajlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!
mandziula taki korek był?
Eliza hehe spoko!!!!
Ewa zdróweczka dla Natalki!
talia pewnie ze przetwa sie nalezy....
Madzienka ależ śliczna żyrafka
Marta jeszcze jesteś w dwupaku!!!
Iwonka no tak ale kase za całe zajęcia wzioł
Antuanet Dzisiaj??? nic nie dostałam.....
Madziara hehe i jak Hanulka pojadła??
Justynka biedny Michcio:-(