reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Ja w koncu w domu, dzisiaj mialam zajęcia z dyr i powiem Wam ze jestem wkurzona... bo ludzie nie wiedzą jak sie pracuje z dziećmi w tym wieku, i myśla że już powinni oni wiedziec co mają robić... noo słuchajcie szokk. Najczęściej jest tak,że cały rok się pracuje nad zasadami a oni myślą że "już" jest koniec października to powinni już wiedziec...:wściekła/y: i znowu trzeba przytakiwać i tyle:baffled:

Byliśmy z Maksiem w przychodni i jednym słowem to brak słów... o wszystko musialam sie zapytać sama, dostaliśmy skierowanie do laryngologa ale to tez ja powiedziałam, dostaliśmy mucosolvan do inhalacji ale to ja też o tym powiedziałam... nie wiem już co o tym myśleć.:baffled:

Dzisiaj rano do tej pory Maks nie miał temp teraz W mu dał nurofenbo juz było powyżej 38.

misia ale mężowego złapało!!!

JustynkoNajlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!

mandziula taki korek był?

Eliza hehe spoko!!!!

Ewa zdróweczka dla Natalki!

talia pewnie ze przetwa sie nalezy....:tak:

Madzienka ależ śliczna żyrafka :tak:

Marta jeszcze jesteś w dwupaku!!!

Iwonka no tak ale kase za całe zajęcia wzioł:baffled:

Antuanet Dzisiaj??? nic nie dostałam.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Madziara hehe i jak Hanulka pojadła??

Justynka biedny Michcio:-(

reklama
hejka ale dzisiaj zakręcony dzień.....w przedszkolu była dzisiaj Policja z prewencji....i ja niestety albo stety wystapiłam w nowej roli....byłam maskotką sierżantką Alicją.....dzieciaki miały radochę....:-D:-D:-D

talia super że jutro masz taki lajtowy dzień...mi by też taki się przydał....ale ja niestety nie dostanę urlopu w ciągu roku....
madziara oj biedny Juleczek...a co tam mu się dzieje z ząbkiem że ropa się zbiera????
fogia zgadzam się z Tobą w 100%.....wiesz moja dyr jest wygadana i wiele rzeczy potrafi załatwić ale zbyt wiele od nas wymaga co czasami jest fizycznie nie możliwe.....wiesz przychodzi i mówi może byście zrobiły to i to.....a jeszcze na dodatek tamto....no i co gorsza zgrywa takiego wielkiego pedagoga a o niczym nie ma pojęcia....całą robote i tak zwala na nas....np. ostatnio miała ewaluację zewnętrzną placówki....i nie umiała napisać żadnego raportu i itp. wszystko robiły dziewczyny (bo to w innej placówce)...po prostu brak słów....

madzienka żyrafa cudna....a Julcia z żyrafą jeszcze cudniejsza
ha ha ha u Was też był policjant????
anaconda no to uważaj na tych letnich oponach bo jak wrócisz z radomia to u nas może być śniegu po pas:-D:-D:confused::confused:
antuanet super że wypad do stolicy udany....niestety z rajstopami nie pomogę bo ja zazwyczaj kupuje Czarkowi z Gatty.
misia Natalka znowu potrzebuje czasu na adaptację....ale nie martw się szybko się przyzwyczai....ale jakieś świnśtwo złapało M.....szybkiego powrotu do zdrowia życzę...
marta współczuje przejść z babcią....Nie wolno to chyba jego ulubione słowa....no i trzymam kciuki za szybkie i lekkie rozwiązanie....
iwonka tak brak słów na takich wykładowców....
super że buty dla Cypka zakupione....gdzie i jakie kupiłaś....
aluska no dobra to nie wszystkie oglądają lekarzy :-D:-D:-D
marzenka dobrze że chłopaki zdrowi....oby tak dalej.....
justynka oj biedny Michaś.....żeby już mu przeszły te problemy gastryczne....no oczywiście że dzisiaj dyr wjechała znowu ale ja już kończyłam zajęcia
anetka ha ha ha czadowe zdjęcie
sunday tak wiem coś o tym....szkoda gadać....

Fogia powodzenia na usg:-) oby Zosieńce nic nie wyrosło;-)
z niecierpliwością czekam na wieści:tak:
Justyna jak tam po basenie?
mnie też denerwują jak dzwonią z ziemniakami:baffled:
Fajnie ze spacerek z Ewą zaliczyłaś:-)
Ewa zdaj jutro relacje czy kąpiel w tymianu przyniosła jakąś poprawę:confused:
Anetka współczuje problemów z kręgosłupem:confused::confused:
Świetnie Karolcia wygląda w tych okularkach:-):-)
Monika chyba czas pomyśleć o zmianie dr skoro wszystko sama musiałaś podpowiedzieć:sorry2: maskara...:baffled:
Zdrówka dla Maksa:confused:
Eliza to dzieci miały niezłą atrakcje dziś w przedszkolu:-)
Iwonka fajnie ze już masz buciki dla Cyprianka:tak:
Madziarka dobrze ze leki pomagają :tak:

Witajcie

My w końcu zmieniliśmy opony
:-p jeszcze tylko jutro i wolne do poniedziałku :-) a roboty mam tyle,że nie wiem w co ręce włożyć:sorry2:

justyna Wszystkiego Najlepszego!!!

a co Wy będziecie robić o 6 w Warszawie????

będziemy na lotnisku i w zasadzie po 6.00 już moglibyśmy wracać do domu więc chyba przełożymy zakupy na grudzień, bo mi też średnio uśmiecha się czekanie:sorry2:

ps. a co to za gratulacje bo ja też bym ci pogratulowała, ale nie wiem czego:sorry2:

mężowy po kontroli...nadal chory i ma znowu antybiotyk:-(

zdrówka życzę, ps. wiesz, że podobno teraz o internet musi pisać podanie szefowa z uzasadnieniem:szok:

Ale mi kręgosłup dokucza, ledwo siedzę, chyba w przyszłym tygodniu zacznę masaże :tak: Paweł kupił dziś mandarynek i tylko mi smaka narobił :no: Ola już je kończy, na szczęście.

o mandarynek to i ja bym zjadła, a co to tak kręgosłup ci dokucza

Byliśmy z Maksiem w przychodni i jednym słowem to brak słów... o wszystko musialam sie zapytać sama, dostaliśmy skierowanie do laryngologa ale to tez ja powiedziałam, dostaliśmy mucosolvan do inhalacji ale to ja też o tym powiedziałam... nie wiem już co o tym myśleć.:baffled:

a co stwierdził lekarz w ogóle ?

hejka ale dzisiaj zakręcony dzień.....w przedszkolu była dzisiaj Policja z prewencji....i ja niestety albo stety wystapiłam w nowej roli....byłam maskotką sierżantką Alicją.....dzieciaki miały radochę....:-D:-D:-D

elza i jak odkryłaś nowe powołanie? to dzieci miały atrakcji dzisiaj:-D

Madzienka żyrafka pierwsza klasa:-), na tym zdjęciu to Julcia wygląda już na duzą dziewczynkę...chyba dawno Was nie widziałam:huh:

duża oj duża....to musimy sie koniecznie gdzieś spotkać....

a tych dzwoniących "ziemniaków trza??" to ja te z miałam po dziurki w nosie....

8 latek śliczny staż....udanego wieczorku, mężowy wraca dzisiaj ciut wcześniej??

i jak pluskanie dzisiaj??

tak dobrze :-) ale dopiero na 19.30 :szok:

to czekamy na wieści....

Dzisiaj rano do tej pory Maks nie miał temp teraz W mu dał nurofenbo juz było powyżej 38.

ale co lekarz powiedział skąd ta gorączka 40stop.???i po co Wam skierowanie do laryngologa??
zdróweczka...

będziemy na lotnisku i w zasadzie po 6.00 już moglibyśmy wracać do domu więc chyba przełożymy zakupy na grudzień, bo mi też średnio uśmiecha się czekanie:sorry2:

ps. a co to za gratulacje bo ja też bym ci pogratulowała, ale nie wiem czego:sorry2:

wcale się nie dziwię bo czekanie 4 godziny nie uśmiechałoby mi się...ale Wy chyba macie tam jakąś rodzinkę ja na pewno wykorzystałabym siostrę...:-p

wygrałam poduszkę dla maluszka:tak:

Eliza do nas dzisiaj nie dojechali i akcja przeniesiona po niedzieli....

Aneta współczuję bólów kręgosłupa....a Karolinka w okularkach boska

Maltanka, Madzienka wygrała w konkursie na sesję brzuszkową:tak:.
Wiecie na dziś mam dosyć, najpierw teściowa a teraz Paweł zbudził się z przeraźliwym płaczem i ucho tarł - dobrze ze przychodnia pod nosem to skoczyłam i okazało się że ma zapalenie uszu, :-(

nie nie nie.....i jeszcze raz nie....powiedzcie mi dlaczego wszystkie kozaczki mają takie szerokie cholewki....byłam właśnie w olimpie i w nowym i starym wszystkie sklepy obuwnicze obskoczyłam i we wszystkich nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...tylko do Kazaru nie zaszłam...ale za mało zarabiam
normalnie maskara.....na pocieszenie kupiłam sobie spódniczkę taką przed kolanko;-);-);-)a co.....

maltanka no co Ty wystarczyło 10 minut i już miałam dosyć....dlatego od dzisiaj serdecznie współczuje osobom które pracują przebierając się za takie duże maskotki....

madzienka nie dojechali do was bo u nas byli za długo ha ha ha...
marta zdrówka dla Pawełka....bidulek...

Ostatnia edycja:
Ja właśnie położyłam Gabrysię spać. Czekam na Z aż wróci z lublina, cały październik jeździł na rehabilitacje i popołudniami go nie było, alez sie cieszę że już sie ten miesiąc konczy. Mam chętke na satkę na wieczór ale sałaty nie mam wiec ma za zadanie zakupić.
Jutro juz wolne ale super;-)

Elza ja mam ten sam problem cholewki taaakie szerokie na moje biedne łydki. le znalazłam kiedyś 2 pary odpowiednich z przeceny stad mam dwie pary kozaków:cool2::cool2: Dziś był dzień spódniczki, zakup uzasadniony i na pewno atrakcyjnie sie w niej prezentujesz. Jak jutro dołączacie do nas z Czarkiem?
Anetka skoro kręgosłup daje Ci sie we znaki to uważaj na niego. okularki bobowe ,Karolinka urocza.
Sunday zdrówka dla Maksa, i nie zazdroszczę przejść w przychodni. Co do Twoich podopiecznych to sama wiesz na co ich stać:tak: ja zawsze Panie przedszkolanki podziwiam ja sie bym do tego zawodu nie nadała

Madzienka
gratuluję wygranej!!!
Maltanka na zakupy może się jeszcze udacie d Wawy szkoda czasu zimą na koczowanie.

talia myślę że jutro wybiorę się do Bugi....jak nic nie pokrzyżuje planów to się spotkamy...
mam nadzieję że jeszcze któraś się skusi....fajnie by było....

reklama
Hello ... Natalcia już śpi, wykąpałam ja w TYMIANKU :-D ale pachnie teraz w domu, nasmarowałam maścią , dałam lipomal, wydmuchałam nosa fridą i psiut Otriwinem. Jak na razie Natalcia nie chrapie i nosek się odetkał. Zobaczymy co będzie w nocy trzymajta kciukasy ... oby metoda tymiankowa poskutkowała...
Anetko cudaczek w różowych okularach - Karolinka wygląda bombowo :-)
Ala a ty w piatek pracujesz czy masz wolne :confused: A jak dziewczynki, jak goją się uszka Amandzi w kolczykach - nie ma problemu?
Elza fajnie z tą maskotką - dałaś czadu:-D

Do góry