reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziarka super że laptopik będzie i już będziesz z nami na bieżąco :tak::tak: zdrówka życzę i nie dajcie się choróbskom :tak::tak::tak:
Sienio oby panie szybko uporały się z niesfornym chłopcem, Maja znów ma problem bo jest dziewczynka która ciągle chce żeby Maja jej coś rysowała i ta nieraz wraca z płaczem bo Kasia znowu pozabierała jej wszystkie rysunki :-D:-D:-D i na nic zdają się tłumaczenia że widocznie Kasi podoba się jak Maja rysuje :-D:-D
Madzienka fajne te warsztaty, sama bym chętnie na nie pochodziła :tak::tak::tak:

reklama
Anaconda piłaś już kawusię???

Bo mężowy rozmawia więc na razie jestem z Wami :-D:tak: i właśnie sobie herbatki ciepłej zrobiłam... zupka się gotuje, Hanula śpi wtulona w hustę :-) dzieci się zabawiły więc mam luzik... ;-)

Mdzieńka dołączysz z herbatką lub kawusią???

jest jeszcze któraś tu z nami? :-p ujawniać się...

Witajcie.

Chyba zaraz się wścieknę.

Nic mi tu nie działa tak jak powinno, stronyjakieś powiększone, dźwięku nie ma, nie chce mi aktywować klucza, straciłam 20 zł na rozmowę z Microsoft i mnie rozłączyło bo mi się kasa na koncie skończyła, ogólnie do d..y. Jutro jadę znowu do braciszka niech sam to wszystko zrobi.

Ale przynajmniej lepszy mam teraz widok, niż w komórce. Jak mi się uda uśpić małą to zajrzę na dłużej.

Pozdrawiam i miłego dnia.

Witam,ja tylko na chwilke, wpadlam do domu odreagowacv i lece cos zakupic do jedzenia... poratujcie pomysłem na obiad?Bo nie mam zupełnie weny :baffled:

Dzień dobry

Misia niezłe teksty ma Natalcia :-D:-D
oby dzieciaczkom szybko humorki się poprawiły i Cię nie zamęczały marudzeniem:confused:
Madziarka fajnie ze nie długo będziesz miała swój laptop :tak:rzeczywiście ładny suwaczek;-) Nie dawajcie się już żadnych choróbskom:confused:
Anetka to się masz z tym kompem..:dry:
Sienio oby chłopczyk szybko sie uspokoił:sorry2:
Marta Julian z tekstem wymiata:-D;-)
Madzienka a po co Ci czarna bluzeczka dla Julci..... jeśli można wiedzieć:confused::zawstydzona/y:
Anaconda jak często? ostatnio z Amandą byłam jakieś 3lata temu jak nie lepiej:-pA problemy były jak była mała (dysplazja lewego stawu biodrowego) a że teraz do środka kostki układa przy chodzeniu to stwierdziłam ze czas to skontrolować...(na wizytę czekałam 3miesiące:baffled:) ale pan dr mnie uspokoił ze dzieci do pewnego wieku tak mają i nie ma się czym przejmować tylko kontrolować czy się to zmienia:tak:
a z Martynką pół roku temu i w piątek mam wizytę:cool2:
Fajnie ze Twoja siostra już dziś przylatuje:tak:

Justyna Martynki kupy mogę określić jednym słowem...masakra:baffled:
Współczuję problemów kupkowych u Michałka :-( a jak dzisiaj?
Ewa, Justyna na spacerku z dzieciaczkami byłyście?:cool2:
Maltanka szkoda ze nie masz neta w pracy:sorry2: wiem jaki to ból;-)
Sunday jak sie Maks czuje? :confused:
Iwonka jak tam w pracy?:cool2:
Eliza jak sie miewasz? Czarek zdrowy?:confused:
Karlita co tam u Was zarobiona kobito?;-)
Mandziula jak sie czujesz?Oby Miki przestał naśladować niegrzecznego kolegę:dry:

a ja właśnie dotarłam do domu...dzisiaj znowu zaliczyłam spacerek z Beatką i ploteczki na ławeczce...a na dworze wcale nie jest tak źle jak się rano zapowiadało...ale ubierać sie to już trzeba...
dzięki Beatka za towarzystwo....
;-):tak:

Sunday udanych zakupów...pomysłu na obiad i u mnie brak....ale chyba zrobię jakiś makaron bo w przedszkolu Jula ma kotleta mielonego:tak::tak:

Misia jak marudki...dały mamie wypić herbatkę???

Aluska Jula ma bal halloweenowy w przedszkolu i potrzebna mi do uzupełnienia przebrania...

reklama
Zasiadam i ja z kawką :-):-) Faktycznie na dworku nie jest tak źle jak by się wydawało choć nie powiem jak do domu weszłam to aż mi się miło zrobiło :tak::tak::tak:
Madziu ja również dziękuję za towarzystwo :tak::tak::tak:
Sunday u mnie też dzisiaj brak pomysłu na obiad wiec będzie makaron z białym serem :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Madziarka to musimy wykombinować jakieś spotkanko w godzinach przedpołudniowych wtedy Hanię zabierzesz ze sobą i będzie marudzenia ;-);-)
Aluśka no wiesz?! To ja Ci mogłam powiedzieć bez chodzenia do lekarzy bo Maja też krzywo nóżki stawiała :-p:-p:-p a tak na serio to dobrze że lekarz Cię uspokoił i powodzenia na piątkowej wizycie z Martynia :tak::tak:
Aneta dawaj laptopika do brata niech Ci go wreszcie zrobi bo brakuje tu Ciebie :tak::tak:
Misia i jak marudy uspokoiły się troszkę? A tak w ogóle to Natalka jeszcze Ci śpi w dzień? :confused::confused:

Do góry