reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już do domu wróciłyśmy ale jest takie piękne słoneczko że chyba sobie zrobimy jeszcze jakiś spacerek :tak::tak:
Madzienka wiesz ze w poniedziałek wielkie otwarcie aldika :szok::szok::szok:
Normatywna Ty tą lasagne to z mięskiem robisz? :confused::confused:
Iwonka ciekawe co to Cypka wysypało :szok::szok: oby to nie była tylko "chełmska" ospa ;-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p

reklama
Madzienka anaconda gratuluje dostania się do kampanii, mi sie znowu nie udało:-(

Madzienka i jak kupilas bluzeczke?

Madziara zdroweczka dla Was!!

Justyna Ewa ale miałayście spacerek:-) super ze zakupy zrobione:-)

Iwonka zdróweczka dla Cypka!!!

Ala Maks zachowuje się normalnie,ale znowu ma katar, w przedszkolu olewaja to totalnie, nie dmucha nosa wiec wychodzi z zatkanym nosem....:wściekła/y: Jeszcze slyszałam rozmowe mam w szatni cos n/t pan i opieki, coś chyba się dzieje... bo ton głosu mam były zburzony:baffled: musze cos się dowiedzieć bo ja to w ogole nie wtajemniczona...:-(

fogia i jak chłopcy?

Marta jak pierożki????

A ja na obiadek w koncu nic nie kupilam,bo zobaczylam ze mama zostawila mi jedzonko w lodówce:tak: Tylko sałatę kupiłam i warzywa to może wieczorkiem na kolacje robie sałatke z tuńczykiem:-)

Justyna, Ewa chciało Wam sie aż na ruska iść:szok:
Ewa idę na 8.00 a raczej jadę 5 :-p
Sunday dobrze ze na razie nic sie u Maksia nie rozwija...oby katarek szybko ustąpił:confused:
Iwonka u mnie tez w pracy ok:cool2: a cóż to za wysypka się Cyprianka czepiła? może to ospa wietrzna:dry::szok:
Anaconda na magnoliową mam bliżej na takowe konsultacje ale jak zapraszasz:-p
gratuluję testowania:-)
Justyna do Pauliny dzisiaj Martynkę wywiozłam:cool2:
Dobrze że dzis już kupkę M. zrobił:tak:

hejka wczoraj nie zaglądałam bo jakiś ten dzień był za krótki.... w pracy odwiedziła mnie Moniczka....dyr w tym czasie zrobiła nalot....trochę kicha ale nic nie mówiła....zapytała tylko po co przyszła....odpowiedziałam że przyniosła mi katalog....widać było że była wk.....ale nic nie powiedziała:-D:-D:-D
po pracy pojechałam do lekarza....okazało się że mam zapalenie krtani i tchawicy....
potem spotkałam koleżankę której nie widziałam juz doś długo...i wyciągneła mnie na kawkę w gruncie czego wróciłam do domu dopiero po 20....a już później nie miałam na nic siły....
Moniczka dziękuje za odwiedziny i kawkę...sorry że nie odpisałam na sms-a ale nie bardzo mogłam a potem zapomniałam
madzienka no właśnie nie wiem co byś wyczyniała gdybyś miała wyższe ciśnienie...jak Ciebie w ciąży z niskim roznosi...:-):-):-)
kiedyś byłam w Orion Expressie na spotkaniu z okazji Dnia Nauczyciela i żarcie wcale mi nie smakowało...więc może dobrze że bedzie tam rewolucja
w co przebierasz Julcie na ten bal ?????
anaconda zmiana czasu na zimowy znaczy się dłużej śpimy....to chyba fajne;-);-);-)
misia jakie cudne zdjęcia uśmiechniętego Stasia...
oby Natalce takie ogromne nie urosły;-);-):-):-D:-D
Justynka oj nie dobrze że Michaś znowu ma problem z kupami...bidulek...a byliście prywatnie u tych lekarzy co Was skierowali????
marta no ładnie mały chce się pozbyć dziadka;-);-):-):-)
madziara witaj kochana.....dobrze że niedługo będziesz już bardziej dostępna dla świata....i super że Hanusi kolka przechodzi....
aluśka dzięki Czarek jak na razie zdrowy tfu tfu...
Iwonka oj to nie dobrze że Cypka tak zsypało....ale może to jakaś alergia a nie zakaźna choroba...oby....trzymam kciuki żeby szybko przeszło

Iwonka sztuczną wiązankę kupiłam:tak:
O kurcze może C coś nowego zjadł? Daj znać jutro po lekarzu:tak:
Mamy przepisane mentho paraffinol.

Eliza byliśmy u gastrologa, do endo pójdziemy jak skończą się nam leki.
No faktycznie wczorajszy dzień miałaś bardzo zalatany:tak:, fajnie że kawka z Moniką zaliczona:-)I zdróweczka dla Ciebie podsyłam:tak:. Kiedy masz wizytę u gina? Pomogły Ci te leki za zapalenie?

Anaconda odp za Ewę;-) tak z mięskiem mielonym ta lazania:tak:,
ja zrobiłam z tego przepisu+mozarella;-)Lasagne z mięsem mielonym

Sunday
oo sałatka z tuńczykiem! Jak ją robisz?

Normatywna
chyba M zasłużył na całuska:-D, trafił z prezentem:-)

Lazania siedzi już w piekarnika a ja zmykam ogarnąć kuchnię
Mój pomocnik:rofl2:

SDC12368.jpg

Ostatnia edycja:
Żyję, pomrożone, jeszcze tylko z kapuchą i grzybami się studzą, coś koło 400 nalepiłyśmy.
Nóg nie czuję, 4 litery też dają się we znaki.
Do tego autko ZNOWU:wściekła/y::confused2::confused2::confused2::confused2: nawaliło - biegów nie da sie wrzucać a samo co po Olka na trening jechałam - zostawiłam autko za sklepem spożywczym i czekałam na M - zgarnął mnie i po Olka Pandolinką pojechaliśmy. Sorki ale ledwo co się czuję, jutro zajrzę na dłużej.

Maksio dmucha nos i cały czas coś leci...:wściekła/y:

Eliza mam nadzieje,ze nie będziesz miała problemów u dyr przeze mnie? :-(
Zdróweczke życzę!!!

Justynka ale super masz pomocnika!!!:tak:
Mój ostatnio to by codziennie odkurzał, chodzi o mówi że dzisiaj też by sie przydało oodkurzyć bo są brudki :-D

U nas "Bolek i Lolek" gra ;-)

Witajcie
U nas dzień jak co dzień, po przedszkolu poszliśmy do sąsiadki żeby czas szybko zleciał, ale jakaś śþiąca dzisiaj jestem
:sorry2: oj dobrze, że jutro czwartek, a w piątek wybieramy się po pracy do rodziców, bo rodzinka ze Stanów znowu przyjechała także imprezka rodzinna się szykuje:tak:

mandziula o u nas też było odreagowywanie po przedszkolu, musisz po prostu przeczekać i nie ulegać a szybko minie;-)

misia no właśnie ja nie mam neta:sorry2: jutro zapytam jak to jest haha chyba się przejdę do informatyków;-) ps. a poza tranem bardzo ni nie bierzemy dicoflor dodaję do picia, ale już się nam kończy to zrobimy przerwę dwa listki kapsułem wybraliśmy i na wieczór aerius ale to jak widzę, że mi zaczyna kichać to wtedy daję przez parę dni:tak: no i wapno i vit. c

anaconda no mi też ostatnio zimno i zastanawiam się w czym ja będę w zimie chodziła:sorry2:

sienio a jak ci się podoba w nowej pracy? daleko masz od domu?

madziara witaj:-) dawno cię nie było

madzienka anacoonda eeeeej ja też chcę testować:-(podzielicie się:-p

justyna widzę, że ty już przygotowana na Wszystkich Świętych ale masz pomocnika:tak:

sunday ja robiłam na obiad barszcz ukraiński i sos z kaszą gryczaną:tak: ps u nas też dzisiaj Bolek i Lolek:tak: Monia ja ostatnio nacieram Huberta jak widzę, że coś się dzieje, albo moczę nogi w wodzie z solą i widzę, że takie domowe sposoby bardziej pomagają niż specyfiki apteczne:sorry2:

Justynka na razie spoko...nic się nie dzieję...leki pomogły...
i ci tam gastrolog stwierdził u Michałka????
a pomocnika masz czadowego....
Marta 400 pierogów :szok::szok::szok: masakra....podziwiam
Maltanka fanie że szykuje Ci się rodzinna imprezka....ja lubię takie....baw się dobrze
Moniczka no co TY...na pewno nie będę miała żadnych kłopotów...jakby chciała się przyczepić to wczoraj by powiedziała coś....tak więc spoko nie przejmuj się...

reklama
Do góry