hejka wczoraj nie zaglądałam bo jakiś ten dzień był za krótki.... w pracy odwiedziła mnie Moniczka....dyr w tym czasie zrobiła nalot....trochę kicha ale nic nie mówiła....zapytała tylko po co przyszła....odpowiedziałam że przyniosła mi katalog....widać było że była wk.....ale nic nie powiedziała
po pracy pojechałam do lekarza....okazało się że mam zapalenie krtani i tchawicy....
potem spotkałam koleżankę której nie widziałam juz doś długo...i wyciągneła mnie na kawkę w gruncie czego wróciłam do domu dopiero po 20....a już później nie miałam na nic siły....
Moniczka dziękuje za odwiedziny i kawkę...sorry że nie odpisałam na sms-a ale nie bardzo mogłam a potem zapomniałam
madzienka no właśnie nie wiem co byś wyczyniała gdybyś miała wyższe ciśnienie...jak Ciebie w ciąży z niskim roznosi...:-):-):-)
kiedyś byłam w Orion Expressie na spotkaniu z okazji Dnia Nauczyciela i żarcie wcale mi nie smakowało...więc może dobrze że bedzie tam rewolucja
w co przebierasz Julcie na ten bal ?????
anaconda zmiana czasu na zimowy znaczy się dłużej śpimy....to chyba fajne;-);-);-)
misia jakie cudne zdjęcia uśmiechniętego Stasia...
oby Natalce takie ogromne nie urosły;-);-):-)
Justynka oj nie dobrze że Michaś znowu ma problem z kupami...bidulek...a byliście prywatnie u tych lekarzy co Was skierowali????
marta no ładnie mały chce się pozbyć dziadka;-);-):-):-)
madziara witaj kochana.....dobrze że niedługo będziesz już bardziej dostępna dla świata....i super że Hanusi kolka przechodzi....
aluśka dzięki Czarek jak na razie zdrowy tfu tfu...
Iwonka oj to nie dobrze że Cypka tak zsypało....ale może to jakaś alergia a nie zakaźna choroba...oby....trzymam kciuki żeby szybko przeszło