reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
no dzisiaj nie macie litości:no:my w zasadzie dzień przesiedzieliśmy w domu, ale po weekendzie nazbierało się prania i takich tam,więc czas zajęty:dry:wyskoczyliśmy na spacer ale krótki,bo zimno...brrrrr:no:gdzie to ciepełko:confused:
pozdrowienia od czteromiesięcznego Stasia:tak::-)

Anaconda uuu...siostra przyjeżdza to Ty nam znikniesz:-(pozdrów siostrę:tak:
marz super,że jubilat zadowolony z urodzin...no i zdrówka:tak:
mirosia gdzie zniknęłas?
aluśka współczuję przeprawy w drodze do przedszkola:sorry2:
sienio:-Dmój były bank...no fajnie...ale pewnie pracuje się tam nieźle,co?;-)Jula zdrowa?
fogia oj,współczuję drogi w takim korku:no:co do ubranek to jak znajdziesz sie w dziale dziecięcym z różowymi ubrankami to zobaczysz,że nie tak łatwo się oprzeć:-Dno i trzymam kciuki,by 30 maluszek się już ujawnił:tak:
madzienka to tak odpoczywasz?:-p:no:anacondzie się baty należą,że na takie długie łażenie Cię wyciąga:-p;-)
Justyna dobrze,że głos powrócił...oby zdrówko jak najszybciej wróciło:tak:brawa dla Michałka:tak:
Elza jeszcze raz zdrówka:tak:

Załączniki

• 221020121178.jpg
    221020121178.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 28
  • 221020121180.jpg
    221020121180.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Heloł, ja na dosłownie chwilkę.
Wczoraj brzuch mnie pobolewał, dziś ciucha obskoczyłam, tetrówki do szpitala kupione -jutro popiorę i mogę rodzić ;-):tak:.
Wszystkim świętującym duuuużo zdrówka i kolejnych szczęśliwych lat.
Na środę przywozę stryjenkę, i pierogi dla M na mój pobyt w szpitalu będziemy produkować wszelkiej maści - ruskie, z kaszą i serem, z kapuchą i grzybami.

Witam z rana :-):-):-)
No i jesień zawitała do nas na dobre :crazy::crazy: liści na drzewach coraz mniej no i zimno i mokro :sorry::sorry::sorry: dzisiaj już daruję sobie długie spacery i zajmę robotami domowymi :-D:-D
Eliza no na drzemkę wczoraj czasu nie było ale może dzisiaj się uda :-p:-p:-p:-D:-D:-D
Justyna brawa dla Michałka, oby teraz już zawsze Cię wołał do łazienki na siusiu :tak::tak:
Fogia ja też lubię się "na zaś" przygotować, człowiek wtedy taki spokojniejszy :tak::tak::tak:
Marta Ty lepisz pierogi na czas pójścia do szpitala a ja pójdę na łatwiznę i kupię w sklepie dla swojego na czas mojej ucieczki do Radomia ;-);-) wiesz że śniłaś mi się dzisiaj w nocy, że jechałaś w autobusie razem z Pawełkiem i ja z Mają, a najlepsze że byłyśmy we Włoszech :szok::szok::szok: i skąd takie myśli do człowieka przychodzą :szok::szok::-D:-D
Misia coraz fajniejszy ten Twój maluszek :tak::tak: wcale się nie dziwię że darowaliście sobie wczoraj spacer :tak::tak:
A my wczoraj jak szłyśmy do dentystki to spotkałyśmy po drodze Monikę z Maksiem :tak::tak: a po dentystce oczywiście poszłyśmy do reala i jak dokładnie wymacałyśmy że Maja ma dwie nowe księżniczki kucykowe :-D:-D
Co tu by wymyślić dzisiaj na obiad :confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
wstawać śpiochy

pogoda nie nastraja - wiem. :cool: Widziałam w prognozie, że od jutra temp. ma spaść poniżej zera. Muszę zadbać o ciepłe buty dla FIlipa i pokombinować coś ze swoimi kurtkami bo w żadną się już nie zapinam.:confused2:

anaconda witaj

Witam się i ja:-)

My już po śniadanku, Michał miał jeszcze fajną atrakcję bo przy Domu Pomocy społ. kładą kostkę i akurat dzisiaj przyjechała betoniarka, to popatrzyliśmy trochę przez okno i tym sposobem M zjadł śniadanie bez marudzenia:tak:

Eliza to są balony urodzinowe z cyferkami, one są jakoś wyjątkowo twarde, Michał skacze na nich jak na piłce i nie pękają:tak:

Anaconda fajnie że zakup udany:tak:to ile już Maja ma tych kucyków?

Misia rośnie Wam przystojny śmieszek:-)

Fogia słyszałam że na weekend zapowiadają śnieg:eek:

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie:happy:no i mamy jesien....

M dzisiaj rano stwierdzil ze "jezyk" czyt.gardło go juz nie boli wiec on chce do przedszkola.....mowi ze juz za dlugo w domu siedzi:-)oby mi tylko B sie nie rozlozyl bo sie jakos martwie:zawstydzona/y:

Fogia ja tez od jutra uaktywniam grubsze kurtki.....kombinuj kombinuj z tym zawsze jest problem jesli koncowka ciazy przypada na chlodne dni...na chwile nie oplaca sie kupowac....probuj popzeszywac guziki w jakims plaszczyku....
Marta Ty o wszystko musisz zadbac:happy:
Justyna brawa dla M:-)wlasnie tak wczoraj sobie rano myslalam ze caly rok M wychodzil do przedszkola a ja z B w domu a teraz odwrotnie ale dziwnie mi z tym:sorry:
Misia buziak dla S za 4 miesiac slodziutki jest i usmiech ma jak N:-)

Ja juz zaliczylam poranne zakupy w slepie osiadlowym a teraz biore sie za zupke.....

Uciekam bo znowu pochlonie mnie net.....

Witajcie
marta kurcze u Ciebie to już tylko chwilka, rzeczywiście czas na pakowanie torby:tak: strasznie szybko minęło...
misia
dzięki u nas na razie ok, az sie boje pisać:sorry: a jak Natalia planujesz wysłać ją do przedszkola?
marz dajesz B wapno i Wit C? możne to go uchroni:sorry:
U Juli w grupie rano było tylko siedmioro dzieciaków, pewnie jeszcze dotrą, ale to raczej my zawsze jesteśmy ostatnie, wiec ewidentnie coś je rozłożyło mam nadzieję, ze Jula jakoś się utrzyma:sorry:Tak mnie ta pogoda rozpieściła, ze nie jestem przygotowana na zimę
eek.gif
coś czuje, ze zima w tym roku zaskoczy nie tylko drogowców
sorry2.gif

Ostatnia edycja:
anaconda u mnie dziś ogórkowa.
Justyna o widzisz, to trzeba w końcu pomyśleć o śniegowcach. :eek:
marz no ja przy chłopcach nie miałam problemu. Do końca się zapinałam w kurtkę albo płaszczyk, a teraz będziemy kombinować. Może faktycznie poprzeszywam te guziki, pomyślę.

Witajcie ja już po warsztatach i zakupach w Leclercu....
pogoda na dworze okropna....

Anaconda, Sunday
brawo dla dzielnych dzieciaków za wizytę u stomatologa....

Anaconda wszystkie koniki wymacałaś????:-D

Misia Stasio słodki i buziak z okazji 4 miesiączka....

Justyna to Michaś miała dzisiaj atrakcje za oknem...
gratki za siusiu do nocniczka:tak:

Marzenka M poszedł do przedszkola???

Karlita pisz jak Gabi wypad do teatru...ciekawa jestem jak dzieciaki reagowały na te kukły....

Sienio trzymam kciuki żeby Julci nic nie brało....

Marta ty już jedna noga na porodówce...jak pierożki nalepione???

Elza, Justyna jak wasze samopoczucie dzisiaj????

Elza całe życie miałam takie ciśnienie i energia mi dopisuje...tylko pytanie co działoby się ze mną jak miałabym wyższe:-D:-D:-D

Madziarka co u Was...hop hop....

reklama
Zasiadam i ja w kawką :-):-)
Ja to mam wrażenie że zaraz sypnie śniegiem :szok::szok: obrzydliwa jesień :-:)-( a jeszcze w tą sobotę zmiana czasu :crazy::crazy:
Justyna no tych koników to my tyle mamy że gdyby tak zebrać to wszystko to jak nic domek hallo Kitty by był ;-);-):-p:-p to mówisz że dzięki atrakcjom za oknem Michaś ma pełny brzuszek :-D:-D
Sienio oj szykuj się szykuj na zimę bo Cię zaskoczy :-D:-D my niby jesteśmy już przygotowani ale tak mi się marzy nowa zimowa kurteczka :-p:-p
Madzienka no macałam macałam, Maja kazała wymacać długie nogi bo po nich można księżniczki odróżnić i skubana miała rację :-D:-D:-D
Marz oby B wybronił się przed zarazkami :tak::tak: oj chyba wzięłaś się za robotę bo zniknęłaś nam z forum na dobre :-D:-D:-D za to ja dzisiaj jakoś odlepić od kompa się nie mogę :-D:-D:-D
A ja się wzięłam za fasolę po bretońsku :eek::eek:

Do góry