reklama
normatywna
Fanka BB :)
Aluśka spacerek zaliczony :-) współczuję noszenia Amandy, ja to bym chyba nie dała rady musiałabym wymyśleć inny sposób ale Amanda też chudzinka tak jak mama
Marz mojego brata córcia ma 5 lat i lubi domki i place zabaw no i oczywiście koniki, ma ich już całą kolekcję...
Marz mojego brata córcia ma 5 lat i lubi domki i place zabaw no i oczywiście koniki, ma ich już całą kolekcję...
o matko....wyszłam z Beatka na spacerek i dopiero wróciłyśmy...dwie godzinny nam się zeszło...teraz siadłam i nie wstaje...zjadłam już pączusia zakupionego po drodze...rosołek już grzeje się więc za chwilkę odzyskam siły...
a na dworze paskudna jesień...o nie, na taką nie zgadzam się....jest szaro i wilgotno....
nie jesteś....ja sama nie mogłam się nadziwić jak Ty ja niosłaś....
Fogia no własnie jak Zosienka potwierdzona....??i juz torbe pakujesz..??ale ten czas leci....
Marzenka mam nadzieje że z Mateuszkiem będzie wszystko ok i L4 nie będzie potrzebne...no chyba że marzysz o odpoczynku...??;-)
a na dworze paskudna jesień...o nie, na taką nie zgadzam się....jest szaro i wilgotno....
Sienio, Marz aż taka chudziną to nie jestem
nie jesteś....ja sama nie mogłam się nadziwić jak Ty ja niosłaś....
Fogia no własnie jak Zosienka potwierdzona....??i juz torbe pakujesz..??ale ten czas leci....
Marzenka mam nadzieje że z Mateuszkiem będzie wszystko ok i L4 nie będzie potrzebne...no chyba że marzysz o odpoczynku...??;-)
My z M zjedlismy obiadek i zaraz szykujemy sie po B.....
Madzienka jakos 3tygodnie pracy jeszcze mnie az tak nie zmeczyly aby marzyc o odpczynku;-)Ty to nie mozesz usiedziec w jednym miejscu:-)dotleniaj sie i odpoczywaj.....
Sienio no wlasnie jeszcze zerkne na cos edukacyjnego.....
Madzienka jakos 3tygodnie pracy jeszcze mnie az tak nie zmeczyly aby marzyc o odpczynku;-)Ty to nie mozesz usiedziec w jednym miejscu:-)dotleniaj sie i odpoczywaj.....
Sienio no wlasnie jeszcze zerkne na cos edukacyjnego.....
anaconda27
styczniówka2006
To i ja zasiadam na chwilkę :-):-) Faktycznie spacerek nam się przedłużył i ja też nie mam już sił a jeszcze jeden mnie czeka na Chodźki no nic może po obiadku siły powrócą a ja mam dzisiaj mega lenia jeśli chodzi o obiad i my z Maja zjemy zupkę warzywną a J pyzy biedronkowe a co?!
Aluśka weź przestań! Nie jedna by chciała mieć taką figurę jak Ty ze mną na czele Twoja też taka obrażalska? To chyba taki wiek bo u mnie też fochy na fali
Sienio a co Ty dzisiaj wolne że tak czynnie zaglądasz ;-);-)
Marz właśnie się z Madzia śmiałyśmy że pogoda Ci psikusa spłatała i nie pozwoliła wyjść na spacerek bo przecież rano piękne słonko było
Madzienka tylko mnie nie wyklinaj że Cię tak daleko wyciągnęłam ;-);-)
Fogia o kurcze Ty już torbę do szpitala szykujesz ale ten czas gna
Aluśka weź przestań! Nie jedna by chciała mieć taką figurę jak Ty ze mną na czele Twoja też taka obrażalska? To chyba taki wiek bo u mnie też fochy na fali
Sienio a co Ty dzisiaj wolne że tak czynnie zaglądasz ;-);-)
Marz właśnie się z Madzia śmiałyśmy że pogoda Ci psikusa spłatała i nie pozwoliła wyjść na spacerek bo przecież rano piękne słonko było
Fogia o kurcze Ty już torbę do szpitala szykujesz ale ten czas gna
Justyna2729
Fanka BB :)
Widać że pogoda na spacery kiepska bo i więcej stron do czytania miałam
Alicja tak jak pisała już Ewa spacer zaliczony:-)+zakupy
Ma Amandzia charakterek,
Teściowa wróciła już z wczasów?
Normatywna i chyba ja się skuszę na tą lazanię (juto już w środę), znalazłam w szafce płaty makaronu,
Marz zdróweczka...ja wczoraj na noc wypiłam mleko z miodem i dzisiaj odzyskałam po części głos, a z wizytą u teściowej to na początku nie było tak różowo;-), odwaliłam za nią robotę to herbata mi się należała, no i grzybów nam dała
Dziwnie to brzmi że z M idziesz po B, zawsze było odwrotniez B po M
Madzienka, Anaconda fajnie że miło spędziłyście spacerek mimo takiej brzydkiej pogody
Sunday chyba dentysta śni Ci się po nocach...Powodzenia na wizycie...Maksio chętnie tam chodzi czy stawia opór? A Twoje wizyty u stomatologa dobiegły końca??
Anaconda a Majeczka nie myślała o tym aby pieniążki od babci wrzucać do skarbonki? Może na domek Hello Kitty uzbierałaby;-)
Fogia fajnie ze praktycznie torba do szpitala spakowana, kupujesz jakiś róż czy Zosia ubranka dostanie po braciach?
Sienio ja nie wiem jaki to ulubiony bank Misimoże coś więcej napiszesz?
Gotuję właśnie sos do spaghetti, chyba za bardzo zaszalałam wyszedł mi cały gar, ze dwa dni J to będzie jadł:-)
Alicja tak jak pisała już Ewa spacer zaliczony:-)+zakupy
Ma Amandzia charakterek,
Teściowa wróciła już z wczasów?
Normatywna i chyba ja się skuszę na tą lazanię (juto już w środę), znalazłam w szafce płaty makaronu,
Marz zdróweczka...ja wczoraj na noc wypiłam mleko z miodem i dzisiaj odzyskałam po części głos, a z wizytą u teściowej to na początku nie było tak różowo;-), odwaliłam za nią robotę to herbata mi się należała, no i grzybów nam dała
Dziwnie to brzmi że z M idziesz po B, zawsze było odwrotniez B po M
Madzienka, Anaconda fajnie że miło spędziłyście spacerek mimo takiej brzydkiej pogody
Sunday chyba dentysta śni Ci się po nocach...Powodzenia na wizycie...Maksio chętnie tam chodzi czy stawia opór? A Twoje wizyty u stomatologa dobiegły końca??
Anaconda a Majeczka nie myślała o tym aby pieniążki od babci wrzucać do skarbonki? Może na domek Hello Kitty uzbierałaby;-)
Fogia fajnie ze praktycznie torba do szpitala spakowana, kupujesz jakiś róż czy Zosia ubranka dostanie po braciach?
Sienio ja nie wiem jaki to ulubiony bank Misimoże coś więcej napiszesz?
Gotuję właśnie sos do spaghetti, chyba za bardzo zaszalałam wyszedł mi cały gar, ze dwa dni J to będzie jadł:-)
nigdy w życiu...wiedziałam przecież gdzie idziemy
Justyna czyżby coś Cię brało???zdróweczka....
Elza a jak Ty się czujesz???
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Justyna sos do spaghetti jak najbardziej nadaje się do mrożenia a do skarbonki to Maja zbiera na rower i już za te pieniądze co ma byłby domek hallo Kitty ale go sobie darujemy przesadzają czasem z tymi cenami
reklama
Madzienka, Anaconda fajnie ze wspólny spacerek był udany :-) a pogoda rzeczywiście dziś paskudna jest
Justyna akurat teściowa jak ją potrzebujemy to zamiast w środę powiedziała P. że wróci w piątek
J. będzie jadł a Ty co na diecie jesteś?;-)
Beata a co Ty chcesz od swojej figury przecież jesteś szczupła
Niestety teraz coraz częściej sie Ami na mnie obraża albo wygraża ze jak czegoś nie zrobię to nie będzie mnie lubić
Ewa spała Natalcia na spacerku?
Justyna akurat teściowa jak ją potrzebujemy to zamiast w środę powiedziała P. że wróci w piątek
J. będzie jadł a Ty co na diecie jesteś?;-)
Beata a co Ty chcesz od swojej figury przecież jesteś szczupła
Niestety teraz coraz częściej sie Ami na mnie obraża albo wygraża ze jak czegoś nie zrobię to nie będzie mnie lubić
Ewa spała Natalcia na spacerku?