reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia współczuję jazdy ze ślamazarcą na przodzie:confused2:
Marz muskuły mam wyrobione od dźwigania obrażalskiej ;-):-D:-p
Sienio, Marz aż taka chudziną to nie jestem:-p
Justyna, Ewa spacerek zaliczony?

reklama
Aluśka spacerek zaliczony :-) współczuję noszenia Amandy, ja to bym chyba nie dała rady musiałabym wymyśleć inny sposób :tak: ale Amanda też chudzinka tak jak mama :blink:
Marz mojego brata córcia ma 5 lat i lubi domki i place zabaw no i oczywiście koniki, ma ich już całą kolekcję...

o matko....wyszłam z Beatka na spacerek i dopiero wróciłyśmy...dwie godzinny nam się zeszło...teraz siadłam i nie wstaje...zjadłam już pączusia zakupionego po drodze...rosołek już grzeje się więc za chwilkę odzyskam siły...

a na dworze paskudna jesień...o nie, na taką nie zgadzam się....jest szaro i wilgotno....

Sienio, Marz aż taka chudziną to nie jestem:-p

nie jesteś:-D....ja sama nie mogłam się nadziwić jak Ty ja niosłaś....

Fogia no własnie jak Zosienka potwierdzona....??i juz torbe pakujesz..??ale ten czas leci....

Marzenka mam nadzieje że z Mateuszkiem będzie wszystko ok i L4 nie będzie potrzebne...no chyba że marzysz o odpoczynku...??;-)

My z M zjedlismy obiadek i zaraz szykujemy sie po B.....

Madzienka jakos 3tygodnie pracy jeszcze mnie az tak nie zmeczyly aby marzyc o odpczynku;-):happy2:Ty to nie mozesz usiedziec w jednym miejscu:-)dotleniaj sie i odpoczywaj.....
Sienio no wlasnie jeszcze zerkne na cos edukacyjnego.....

To i ja zasiadam na chwilkę :-):-) Faktycznie spacerek nam się przedłużył i ja też nie mam już sił a jeszcze jeden mnie czeka na Chodźki :szok::szok::szok: no nic może po obiadku siły powrócą :tak::tak: a ja mam dzisiaj mega lenia jeśli chodzi o obiad i my z Maja zjemy zupkę warzywną a J pyzy biedronkowe :-p:-p a co?! :-D:-D:-D
Aluśka weź przestań! Nie jedna by chciała mieć taką figurę jak Ty ze mną na czele :tak::tak::tak: Twoja też taka obrażalska? To chyba taki wiek bo u mnie też fochy na fali :-D:-D:-D
Sienio a co Ty dzisiaj wolne że tak czynnie zaglądasz ;-);-):-p:-p
Marz właśnie się z Madzia śmiałyśmy że pogoda Ci psikusa spłatała i nie pozwoliła wyjść na spacerek bo przecież rano piękne słonko było :sorry2::sorry2:
Madzienka tylko mnie nie wyklinaj że Cię tak daleko wyciągnęłam :-p:-p:-D:-D;-);-)
Fogia o kurcze Ty już torbę do szpitala szykujesz :szok::szok::szok: ale ten czas gna :szok::szok:

Widać że pogoda na spacery kiepska bo i więcej stron do czytania miałam:-D

Alicja tak jak pisała już Ewa spacer zaliczony:-)+zakupy:rofl:
Ma Amandzia charakterek:-p,
Teściowa wróciła już z wczasów?

Normatywna
i chyba ja się skuszę na tą lazanię (juto już w środę), znalazłam w szafce płaty makaronu:tak:,

Marz zdróweczka...ja wczoraj na noc wypiłam mleko z miodem i dzisiaj odzyskałam po części głos:tak:, a z wizytą u teściowej to na początku nie było tak różowo;-), odwaliłam za nią robotę to herbata mi się należała:-D, no i grzybów nam dała:szok:
Dziwnie to brzmi że z M idziesz po B, zawsze było odwrotnie:-Dz B po M:-D:tak:

Madzienka, Anaconda fajnie że miło spędziłyście spacerek mimo takiej brzydkiej pogody:tak:

Sunday chyba dentysta śni Ci się po nocach:blink:...Powodzenia na wizycie...Maksio chętnie tam chodzi czy stawia opór? A Twoje wizyty u stomatologa dobiegły końca??

Anaconda a Majeczka nie myślała o tym aby pieniążki od babci wrzucać do skarbonki? Może na domek Hello Kitty uzbierałaby;-):tak:

Fogia fajnie ze praktycznie torba do szpitala spakowana:tak:, kupujesz jakiś róż czy Zosia ubranka dostanie po braciach?

Sienio ja nie wiem jaki to ulubiony bank Misi:-pmoże coś więcej napiszesz?:tak:

Gotuję właśnie sos do spaghetti, chyba za bardzo zaszalałam wyszedł mi cały gar:-D, ze dwa dni J to będzie jadł:-)

Justyna sos do spaghetti jak najbardziej nadaje się do mrożenia :tak::tak::-D:-D a do skarbonki to Maja zbiera na rower i już za te pieniądze co ma byłby domek hallo Kitty ale go sobie darujemy :tak::tak: przesadzają czasem z tymi cenami :sorry2::sorry2:

reklama
Madzienka, Anaconda fajnie ze wspólny spacerek był udany :-) a pogoda rzeczywiście dziś paskudna jest:confused2:
Justyna akurat teściowa jak ją potrzebujemy to zamiast w środę powiedziała P. że wróci w piątek:dry:
J. będzie jadł a Ty co na diecie jesteś?:-p;-)
Beata a co Ty chcesz od swojej figury przecież jesteś szczupła:dry:
Niestety teraz coraz częściej sie Ami na mnie obraża albo wygraża ze jak czegoś nie zrobię to nie będzie mnie lubić:eek:
Ewa spała Natalcia na spacerku?:confused:

Do góry