reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

I stał się CUD!!!!:-):-):-)
Michał wstał z drzemki wziął mnie za rękę i zaprowadził do łazienki:szok::szok::-D:-D, i zrobił dużo siusiu(pieluszka sucha):-):-)

Aluśka ja to miłością żyję:-D:-D:-D
A to wredna teściowa:no:, z nią to tylko na zdjęciu dobrze można wyjść:shocked2:

Anaconda Alicja ma rację ja nie wiem co ty chcesz od swojej figury:confused:

Madzienka dzięki za życzenie zdrówka, przyda się:tak:, wczoraj pod wieczór straciłam głos ale na noc nafaszerowałam się syropkami psiukaczami do gardła, miodem i już jest prawie dobrze:tak:, pewnie dorobiłam się sprzątając na cmentarzu:confused2:

reklama
Witajcie popoludniu,ale masakra za oknem!!!Koszmar!Nic nie widać!!! My juz po dentyscie, dziisja juz po 15 nie miałam dzieci:tak: więc i wcześniej pojechaliśmy. Maksio zwiedził dzisiaj moją pracę, bardzo mu się podobało czyt. zabawki:-D potem super pacjent dostał baloniki.

marz ja nie kupowalam maski ale inna część do inhalatora i sklepie medycznym-tylko dokladnie nie pamietam ktorym, wiem ze dzwonilam tam wyszukalam necie i zapytalam czy maja ta część i W kupił od ręki. A co Ci potrzebne?

Justyna Maks super grzeczny pacjent, a ja jeszcze ide w poniedzialek:eek:
SUPER!!! Gratulacje dla Michałka!!!

Dziewczynki jeżeli chodzi o to moje pakowanie to ja niby mam jeszcze czas ale stwierdziłam, że jak już to zrobię to po prostu będę spokojniejsza. Zapewni mi to wiecie - taki komfort psychiczny bo przecież gdyby małe chciało się wykluć wcześniej to nawet nie będę miała kogo prosić o dopilnowanie przygotowań.

a tak wogole Zosienka sie potwierdzila??????:-)
Fogia no własnie jak Zosienka potwierdzona....??i
:no: ale to dlatego, że ostatnie 2 razy miałam tylko badanie i słuchanie tętna. Usg będę miała 30 października i mam nadzieję, że w końcu bejbik się ujawni. Już co będzie, niech pokaże, niech się dłużej nie ukrywa. :sorry2:

fogia nie forsuj sie tylko odpoczywaj, bo juz mało czasu na odpoczynek Ci zostało:tak:
a to priorytet :-D spaliśmy dziś z Tosiem 3 godziny :szok: ledwo zdążyłam odebrać Filipka z przedszkola. :zawstydzona/y:

Fogia fajnie ze praktycznie torba do szpitala spakowana:tak:, kupujesz jakiś róż czy Zosia ubranka dostanie po braciach?
mam dwa różowe pajacyki i 2 różowe czapeczki. Reszta jest w uniwersalnych kolorach, żółtych, zielonych, białych. A z resztą te niebieskie też są takie śliczne. Gdyby się płeć potwierdziła to raczej nie będę już nic różowego dokupywać, przynajmniej na początek.

I stał się CUD!!!!:-):-):-)
Michał wstał z drzemki wziął mnie za rękę i zaprowadził do łazienki:szok::szok::-D:-D, i zrobił dużo siusiu(pieluszka sucha):-):-)
wow gratulacje! ale fajnie. Jak ja bym chciała żeby mój Antek też już załapał. :dry:

ale dzisiaj mglisty dzień....wrryyyyyyy okropnie....dlaczego nie może być tak pieknie jak wczoraj...:-:)-:)-(

mandziula no nie Ty to w ogóle nie masz weekendu....my mamy za krótki ale Ty to jakaś masakra....nie zamierzasz iść na zwolnienie żeby troszkę odpocząć????
ha ha ha literka A w Bracelonie...rozbawił mnie ten tekst....:-D:-D:-D

justynka jak tam głos....odzyskałaś????
mnie męczy kaszel a poza tym ok
brawo dla Michasia za suchą pieluszkę...

anaconda no ale mi zagrałaś na gulu tekstem że nie musisz rano wychodzisz....weź jeszcze powiedz że strzeliłaś sobie popołudniową drzemkę....
jak tam kucyk kupiony?????

sunday brawo dla dzielnego pacjenta...
kiedy wpadniesz na kawkę?????

Marzenka no niestety poszłam do pracy....bo u nas ciężko znaleźć jakieś zastępstwo....ale trzymałam się od dzieci z daleka...wzięłam się za sprzątanie a koleżanka siedziała z dziećmi....na szczęście było ich mało...

madzienka dziękuje lepiej jeszcze mnie trochę dusi ale znacznie lepiej niż wczoraj
gotowe Wasze piękne zdjęcia polubione...mam nadzieję że wygracie....trzymam kciuki
jak dzisiaj funkcjonujesz....????ciśnienie poszło w górę...

Normatywna to wypróbuj przepis i mi powiesz czy warto z niego skorzystać:blink:

Sunday super że Maksio był dzielny na fotelu dentystycznym:-)

Fogia Antoś to jeszcze ma czas no naukę siku:tak:, my zaczęliśmy naukę dwa miesiące przed drugimi urodzinami. I jak M chodzi po mieszkaniu z gołym tyłkiem to pamięta o siku w nocnik, a jak założę mu majteczki to sika w majtki, pewnie myśli że ma pieluchę. A dziś sam z siebie zaprowadził mnie do wc, mimo że miał pieluchę:tak:

Aluśka a jak Martynka ze zdrówkiem?

Po obiadku pobawiliśmy się w mam cię:-D, a teraz ściągnęłam balony i Michał skacze na nich a ja mam chwilkę odpoczynku:tak:

reklama
Do góry