reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Zaglądam jeszcze na chwilkę.Maks już śpi, ja obejrzałam troszkę tv poszperałam w necie i ide pod prysznic. Jutro od nowa...:baffled:

maltanka super dzionek za Wami:-)

Madzienka dobrze ze dzisiaj już jest ok, ale i tak masz niskie cisnienie...
Fotki polubione :-)

anaconda dobrze ze skorzystałyście z pogody na świeżym powietrzu, bo juz idzie zima...:baffled:

mandziula to jakie autko Wam sprzątneli? Planujecie malowanie w domku?

Justyna wróciliście do domu? Jak wekend?

reklama
Witam,
my dziś po kościele podjechaliśmy do lasu by zrobić parę zdjęć a potem wylądowaliśmy u rodziców i niedziela uciekła:baffled:

maltanka jak ucho Huberta? u nas...aż się boję napisać...ale dzieci zdrowe tfu tfu...no ale na wszelki wypadek na razie Natalka nie idzie do przedszkola;-)fajnie,że macie takie ustalenia dot.remontów:tak:
karlita pochwal się efektami malowania:tak:
Marzenka wszystkiego najlepszego dla Mateuszka!!!!!
Eliza zdrówka dla Ciebie....oby szybko choróbsko odpuściło:tak:
sunday takie zakupy to i ja lubię:-D
madzienka fajny dzień mieliście:tak:no i dobrze,że ciśnienie wzrosło...PS.ja też zazwyczaj mam 90/60:baffled:zdjęcia polubione:tak:
anaconda to faktycznie warto się było pomęczyć;-)
mandziula szkoda,że autko podkupił ktoś...ale może znajdziecie jeszcze cos fajniejszego:sorry2:

Witam,

Sunday a dziękuję weekend miałam bardzo pracowity:tak:i wczoraj straciłam głos:no:. Nawet zaliczyłam herbatkę u teściowej:rolleyes2:
Widziałam zdjęcia na FB śliczne:tak:.
Jak zdrówko Maksia?

Eliza a Ty jak się dzisiaj czujesz?

Anaconda warto było poświęcić się i spędzić czas u teściowej;-)przynajmniej autko bedziesz miała sprawne:tak:

Marz Sto Lat dla Mateuszka:-)

Normatywna dzisiaj o 6 rano Michał wołał przez sen Natalkę:laugh2:
Jak tam Wasz weekendzik?

Sienio i dla Was z okazji minionej rocznicy ślubu najlepsze życzenia urodzinowe...

Mandziula
szkoda że autka nie udało się zakupić...

Madzienka dobrze że ciśnienie wzrozło...

Dobra zmykam pranie rozwieszę i czas zastanowić się nad śniadankiem:tak:

Witam z rana :-):-):-)
Ale fajnie że nie trzeba dzisiaj wychodzić z rana z domu :-D:-D:-D tym oto sposobem siedzę sobie jeszcze w piżamce a na dworze widziałam koło 5st.C :szok::szok:
Wczoraj wieczorem robiłam jeszcze z Mają szyszkowo-kasztanowego konika bo mieli zadaną pracę domową i jakoś przez cały weekend nie udało się tego zrobić :crazy::crazy::crazy::crazy: no ale najważniejsze że powstał i jakoś się trzyma kupy :-D:-D
A w tą środę przylatuje już do Pl moja kochana siostrzyczka i już mam robaki w pupie bo najchętniej już bym jechała do Radomia :-D:-D:-D
Dzisiaj czeka nas spacerek do dentystki a potem do reala bo babcia dała Mai pieniążka na kucyka więc zakupy murowane :-D:-D
Mandziula szkoda że autko sprzątnęli spod nosa, ale trzymam kciuki za znalezienie jeszcze fajniejszego :tak::tak: i zobacz jeszcze nie jest zła pogoda to jakoś można lepiej przeżyć to MPK :tak::tak:
Misia masz rację że zostawiasz jeszcze Natalkę w domu, niech wydobrzeje tak na 200% :tak::tak:
Sunday fajny weekend mieliście, ja też uwielbiam spacerki w skansenie :tak::tak::tak: a jak Maksio, katar nadal się trzyma? :confused::confused:
Maltanka może remonty będą podczas Twoich godzin pracy ;-) jak Hubert i jego uszko? :confused::confused:
Madzienka ja też niskociśnieniowiec ale podczas ciąży mi skoczyło w gorę tzn. miałam prawidłowe wreszcie :-D:-D
Madzienka, Mandziula super te wasze foteczki z warsztatów :tak::tak: ślicznie wyglądacie obie :tak::tak::tak:

Witam z rana...
Sunday ja również widziałam zdjęcia na FB zazdroszczę cudownego spacerku...
Justynka Michałek już ma jakąś obsesję :-D ciekawe co powie jak ją dziś zobaczy hehehe

U nas weekend minął jakoś spokojnie... wczoraj chyba byłam w ty lubelskiej bo bylismy w kościele na przeciwko osterwy i tam było 600-lecie powstania kościoła i z tej okazji robili reportaż, na moje szczęście nie przeprowadzili ze mną wywiadu ale byłam zdziwiona jak wychodząc z kościoła zobaczyłam w drzwiach kamerę :cool2: a wczoraj na Majdanku tak ładnie było cicho i w miarę spokojnie... i od dawna razem z rodzeństwem tam nie byłam... chyba ostatnio a nie ważne... wspomnienia:blink:
Anaconda pochwal się pracą - szyszkowokasztanowym konikiem :-)

Dzien dobry. Ja juz po sniadanku, Maksio w przedszkolu. Zaraz jakaś kawką i może pranie bym zrobiła...:-)

Justynka Maksio czasem pociągnie noskiem,ale ma samą wodę, więc inhalujemy się z solą.
Zdroweczka dla Ciebie!

anaconda my dzisiaj tez jedziemy do denstysty.:tak:

normatywna rzeczywiscie trafiła nam się pogoda na spacerek,szczególnie ze podobno nadchodzący weekedn ma być już brzydki...no ale czas pokaże.

Sunday a na którą do dentysty jedziecie? i do której pani? :confused::confused:
Normatywna no niestety nie zdążyłam zrobić fotki naszemu arcydziełu ale jak będzie na wystawce w przedszkolu to zrobię i pokażę :-D:-D:tak::tak::tak:

Witam sie i ja po weekendzie......w sobote urzedowalismy z M i robilismy troche porzadakow i korzystajac z pogody nadrobilam pranie...B wypyl z P do babc dziadkow i cioc ktore go wyglaskaly wycalowaly i wybawily wiec synio spedzic milo czas i uchronil sie od choroby.....tfu tfu tfu.....ale najlepiej nic nie mowie bo moge wygadac:zawstydzona/y:

Wczorajszy dzien urodzinowy intensywny najpierw wizyta w Realu i wybor prezentu pozniej w Olimpie jakas wystawa modelarska urodzinowy zestw w Macu i wypad od kina....M zadowolony i to najwazniejsze....dzisiaj mialy byc cukiereczki w przedszkolu no ale niestety zaniesiemy po chorobie.....

Dziekuje w imieniu M a wszystkie zyczenia:-)

Ze zdrowiem od wczoraj juz lepiej dzisiaj juz naprawde niezle......mysle ze pomogl mu miod z cytryna kt pije od wczoraj po kilka lyzeczek no i wiadomo antybiotyk tez robi swoje....

Madzienka Mandziula fotki macie przecudne....az zaluje ze ja bedac w ciazy nie zalapalam sie na takie warsztaty..
Madzienka o matko ale masz cisnienie:zawstydzona/y:
Mandziula szkoda ze Ci autko sprzatneli ale moze trafi sie cos ciekawszego a co chcieliscie upolowac??????wsiadaj w samolot i lec do Barcelony po A:-D:-DMiki wymiata z tekstami....
Misia o jak dobrze ze dzieciaki zdrowe i oby juz tak zostalo a sio chorobska!!!!;-)
Anaconda a na ile Twoja siostra przyjezdza?????o autko naprawione super wsiadaj i wpadaj na kawke;-)
Maltanka i takie ustalenia sa najlepsze najleiej ustalic w takich sprawach zasady od poczatku...do 20 to juz nie takie uciazliwe.....
Karlita chwal sie pokoikiem bo jestem bardzo ciekawa efektu...dzieciaki pewnie przeszczesliwe co?????
Justyna drugi weekend i wizyta u tesciowej zaliczona fiu fiu podziwiam:-)
A mnie tesciowa cos ostatnio rozpieszcza podajac mi duo przysmakow zapelniajac mi tym samym lodoweczke w polaczeniu z przesylkami od mamy lodowke mam za mala:-D
Elza jak Twoje zdrowko poszlas do pracy???????
Marta dzieki za przesylke;-)jak samopoczucie fizyczne i psychiczne przed nadchodzacymi zmianami:-)

Korzystajac z pogody chyba wybierzemy sie z M na krociuti spacerek a popoludniu z B bo to ostatnie slonko...oby tylko zima byla sloneczna......

Co mozna kupic dla 6-latki na prezent?????jesli z gier to jaka badz z zabawek to coteraz jest na topie Beatko moze Ty mi cos podpowiesz????

Milego dnia....

Marzenko autko naprawione ale klienta nie moje :-:)-( na moje dopiero kasa zarobiona a teraz trzeba części dokupić i naprawić :cool::cool::cool:
Co dla dziewczynki sześcioletniej - najlepiej kucyki :szok::szok::szok::szok: a tak serio to Maja bardzo lubi grać w starego niezawodnego chińczyka, w statki :tak::tak: monopol junior też jest świetny :tak::tak: Mai bardzo się też podobają takie kuleczki co się z nich różne figurki tworzy potem spryskuje wodą i to się trzyma kupy ale nie pamiętam jak to się nazywa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: klocki typu lego, na allegro były takie fajne co się domek budowało, nie wiem czy kojarzysz ten domek z klocków który stoi u Mai w pokoju na tej kolorowej szafeczce :tak::tak::tak: no w tym wieku to dziewczynki lubią te koszmarne lalki monster high :crazy::crazy: (ale tego osobiście nie polecam kupować :-p:-p)

reklama
Anaconda jakby to M powiedzial gapa ze mnie ze zle zeozumialam z tym autkiem:-D
Dzieki za podpowiedzi zaraz skocze na allegro i to lego zobacze....

Do góry