Obejrzały LEKARZY i zleciały się;-).
Madzienka, niech się córcia zdrowo w brzuszku rozwija. A jak Juleczka zareagowała na wiadomość o siostrzyczce?
A pewnie że oglądały, lubię ten serial...a wczorajsza historia z podwójną ciążą szczerze to niewiedziałam ze tak może się zdarzyć....
jak szarlotka???
Madzienka jeszcze nie korzystałam, chociaż wiem że takie coś działa, to jakoś się nie przekonałam żeby skorzystać
ja naprawdę polecam...pierwsze strzały nic nie kosztują...a jeśli nikt nie postawi więcej od Ciebie to wygrywasz w ostatnich sekundach...jak będziesz zainteresowana dawaj znać podeślę Ci link sprawdzonego automatu....
Hej,
ja nie śpię...czekam aż maluchy wstaną i będę łapać siuśki;-)a potem na badaniadobrego dnia życzę
udało się????
Dziewczynki zajrzę na dłużej wieczorem
a teraz z APELEM
MÓJ BRAT POTRZEBUJE KRWI - PILNIE
A- lub O-
temat jest naprawdę poważny bo chodzi o życie
dzięki akcji na FB robi się głośno - ja ruszyłam blogi.. ale w końcu Rafał leży w Lublinie i to Tu krew dla Niego jest najważniejsza.
więcej tu...
Cały świat Karli: PILNIE potrzebna krew A - lub O -
Karlita pomogłabym ale niestety od ciężarówek nie pobierają...ale przekaże dalej.....
nie wiem jak jest w tej sytuacji ale z reguły wystarczy oddać jakąkolwiek grupę krwi i podać imię i nazwisko brata Karoliny a oni wymienia ją na potrzebną danej osobie...więc nie zastanawiajcie się...kto może to ja również zachęcam...
Madzienka dostałaś maila zwrotnego z "Mody na brzuszek"bo ja tak super że dzidzia zdrowo rośnie i poprzednie pomiary okazały się błędne no to jak będzie dziewczynka to dużo zaoszczędzisz na ubrankach ;-);-)
tak dostałam więc w czwartek widzimy się;-)
a tak w ogóle to witajcie...ja dzisiaj na wagarach...nie poszłam na warsztaty, bo coś mi w brzuchu jeździło z rana więc postanowiłam poleżeć
a więc miłego dnia wszystkim życzę i wracam do leżenia:-)