reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Obejrzały LEKARZY i zleciały się;-):tak::-D:-D:-D.
Aluśka, Justynka, 15 minut po napisaniu posta żucz wstał:tak::sorry:.
Madzienka, niech się córcia zdrowo w brzuszku rozwija:tak:. A jak Juleczka zareagowała na wiadomość o siostrzyczce:eek:?
Sunday, przywrócić Twojego posta:eek:?
Misia, Juli jak na razie zdrowy - objawów jelitówki po nim nie widać tfu, tfu i ciagle daje matce popalić za trzech. Wczoraj M ścinał chłopaków (spokojnie - żucz nadal z loczkami;-):tak::cool:), Juli wziął maszynkę bez nakładki i placka sobie na środku łysego wygolił - siłą rzeczy M potraktował go na 3mm ale i tak lizawkę widać - normalnie jak mały recydywa wygląda - takie duże bobo:-D:-D:-D.
Mam godzinkę bo piekę szarlotkę, w gazetce z Biedronki był - chyba Madziarka :dry::dry: kiedyś wrzucała przepisa na sypaną szarlotkę

reklama
Marta powiem Ci że pomysłowych chłopaków masz, wczoraj Julian, dzisiaj Pawełek jeszcze Olek nic nie przeskrobał:-D;-),
Lekarzy nie obejrzałam;-)jakoś mi nie po drodze do tego filmu.

Misia to zaciskam kciuki za jutrzejsze badania i wyniki:tak:

Madzienka super że dzisiejsze usg uspokoiło Was:tak:

Mandziula gratuluję jazdy:-), jakiego samochodu szukacie?

Michał szybko zasnął, J pomógł mi umyć klatkę schodową:happy:, i teraz siedzimy i popijamy herbatkę, przy okazji oglądamy Perfekcyjną panią domu:laugh2:, muzyka tam jak w horrorze:laugh2:.

Hehehe, ja też po LEKARZACH:-D

Madzienka jeszcze nie korzystałam, chociaż wiem że takie coś działa, to jakoś się nie przekonałam żeby skorzystać:sorry:

Justynka nie miałam wyjścia, musiałam wytrzymać, aczkolwiek nie było łatwo:tak:

Mandziula a bo to nie wiadomo jak się ubierać, raz zimno raz ciepło...

Oooo padam...zrobila zupke i risotto pomylam podlogi i posprzatalam i juz nie mam na nic sil mycie glowy zostawiam na rano...:baffled:

Wczoraj oczywiscie poszlismy na spacerek a pogoda to mnie milo zaskoczyla a dzisiaj jak zebralam dzieciaki to poszlismy sie tylko przebrac i na dwor cudnie jest na dworze az zal siedziec w domu...:-)

Mandziula super ze przelamalas sie z jazda samochodem..teraz zycze Ci dobrego zakupu.....nic Wam po glowie z imion nie chodzi???????
Madzienka dobrze ze usg Cie uspokoilo teraz wypoczywaj i nie mysl o niczym niepokojacym...jest dobrze i tak juz bedzie do konca:-)
Elza fajny dzionek Ci sie jutro zapowiada;-)slonecznej pogody...
Misia zdrowka dla Was moze BBdoktor by Wam pomogl...:baffled:
Sunday zycze aby wena do pracy wrocila....do kina idziemy w niedziele...
Anaconda jak zebranie?????masz ladny tydzien na poranne wstawanie....:-Djestem z Toba o ktorej Maje prowadzisz?????
Antuanet brawa dla W za raczkowanie......:-)
Maltanka jak w pracy??rozkrecasz sie???
Karlita co u Was jak zdrowko???
Madziarka masz lapka?????
Iwonka ja tez nie wiem jak sie uberac pogda mnie zaskakuje najgorzej ze rano dzieciakom kurtki ieple naszykuje a popoludniu sa za grube:eek:
Justyna ten program mnie rozbraja najlepiej jak w ostatnim odcinku baba przy muzyce pogrzebowej zegnala sie z pralka Frania:-D

Wczoraj podejrzalam sobie przez okienko Nowe lokum B i jestem milo zaskoczona jest bajecznie i kolorowo wszystko na jednym poziomie i duuzo miejsca juz nie moge sie doczekac jak sie przeniosa:-)

O nie padam wiec uciekam.....a jeszcze udusilabym golymi rekoma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
http://www.wprost.pl/ar/352821/Opiekunki-znecaly-sie-nad-dziecmy-w-zlobku-Uslyszaly-zarzuty/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam :-):-)
Pogoda z rana mnie miło zaskoczyła a już byłam przygotowana twingusiem jechać z Mają :-D:-D
U dentysty w porządku, nic się nowego nie popsuło i tylko lapisowanie miałyśmy :tak::tak: następna wizyta w następny poniedziałek :tak::tak:
Po zebraniu niestety nic nowego, dyrektorka nikogo nie zatrudni i stałego wychowawcy im nie przydzieli bo brakuje pracowników, no i p.Jola ma wrócić pod koniec listopada :crazy::crazy: tak więc niestety zostaje tak jak jest i mimo zapewnień że niby panie pracują z naszymi dziećmi na wysokim poziomie to żaden rodzic nie był o tym w 100% przekonany :crazy::crazy: nie pozostaje mi nic innego jak w domu samej uczenie Mai czegokolwiek :sorry::sorry: a na zebraniu siedzieliśmy 2,5 godz :szok::szok:
A dzisiaj basen nas czeka więc znowu popołudnie zapełnione :tak::tak:
Madzienka dostałaś maila zwrotnego z "Mody na brzuszek"bo ja tak :tak::tak: super że dzidzia zdrowo rośnie i poprzednie pomiary okazały się błędne :tak: no to jak będzie dziewczynka to dużo zaoszczędzisz na ubrankach ;-);-)
Marz wstajemy o godz.7.20 i tak gdzieś o 7.45 wychodzimy z domu - tragedii nie ma choć chodzi mi po głowie jeden pomysł ;-);-):-p:-p - przedszkole jest czynne od godz.6 więc może by tak .... :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mandziula super że odważyłaś się siąść za kierownicę :tak::tak: teraz będzie już tylko łatwiej :tak::tak::tak: jak Kola w przedszkolu, ile godzin tam siedzi? :confused::confused:
Elza mam nadzieję, że pogoda na dzisiejszy spacerek dopisze :tak::tak:
Justyna a dużą macie tą działkę? Nie myślicie kiedyś w przyszłości zacząć się tam budować? :confused::confused: nic nie wymyśliła teściowa jak u niej byłaś ;-);-):-D:-D
Fogia masz rację lepiej z poniedziałku nie zaczynać załatwiania spraw :-D:-D a jak chłopcy, Fifi chodzi do przedszkola? :confused::confused:
Karlita niestety ja odpadam bo moja grupa krwi to A+ :-:)-(
Iwonka ja też nie lubię tej pogody bo z rana zimno a potem cieplutko i nie wiadomo jak się ubrać :sorry::sorry:
Misia o kurcze nadal Natalkę gorączka trzyma?! :-:)-:)-( trzymam kciuki za "siuśki" ;-);-)
Marta oj chłopaki nie dają Ci odpocząć nawet na moment :-D:-D

Do góry