reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam
widze chorobska sie trzymają dzoeciaczkow zdrowka podsyłam ma byc ponoc cieplej
ja dzis mandziule w autobusie spotkałam rano, poplotkowałysmy troche czas szybko zleciał nie wiadomo kiedy jak musiała wysiadac,
mandziula ładnie wygladasz:-)
shy witaj w fajnej okolicy mieszkasz
anaconda wszystkiego najlepszego dla Was ile to juz latek razem?? no i do roboty, do roboty;-)
miłego dzionka spadam bo papierow stos czeka;-)

reklama
Witajcie, ja już po warsztatach...później popaplałam z psiapsiółą prawie godzinę przez tel i dzień leci;-)...zaraz po Julcie pojadę...obiad i wieczór nas zastanie....

Madzienka ja nie wiem czy dam radę tak co drugi tydz Majkę sama do przedszkola prowadzić - to nie dla mnie temperatury :no::no::-D:-D:-p:-p ja też chcę zobaczyć Madziarkę i Hanię :tak::tak: pozdrów je :tak::tak:

dasz rade ja wierze w Ciebie....czyli wczorajsze spotkanie udane??;-)
to kiedy wpraszamy się do Madzi???
jutrzejszy wypad aktualny???

Iwonka poszło....

Justyna jak ból dzisiaj???

Witajcie

Nawet nie wiem od czego zacząć...:-p

W sobotę łaziłam z mamą po sklepach za firankami i kupiłyśmy materiały, a w niedzielę byliśmy w Warszawie na chrzcinach. Niestety do Ikei nie zajechaliśmy, bo zabrakło czasu. No ale teraz to specjalnie się któregoś weekendu wybierzemy bo uwaga uwaga zmieniam pracę :szok: Najprawdopodobniej od czwartku:szok::-D na zastępstwo i jak historia kołem się toczy wracam do punktu wyjścia :-D zmieniam urząd na ten, od którego zaczynałam tylko o stopień wyżej. :-D Jutro idę po zaświadczenie od lekarza, właśnie wie któraś czy pod Sanitasem jest gdzie zaparkować, i jakę do UP zrezygnować ze stażu. Trochę mi szkoda, bo tu miałam wszystko na miejscu, parking pod nosem:tak: i ludzie spoko. No ale przyszłość nie pewna bardzo nie pewna. Kierownik był chyba trochę zwiedziony, ale jak będą miejsca nie powiedziałam, że nie mogę wrócić do nich.:tak: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa boję się, nowe miejsce, nowi ludzie pod tym względem nie lubię zmian.

A poza tym chodzimy do przedszkola i jakoś leci. Haaa od czwartku mój mąż kończy sezon rowerowy, bo Huberta będzie woził, no bo ja gdzie zaparkuje w centrum.

No i byłam dzisiaj jeszcze na jednej rozmowie, od grudnia planują zatrudnienie normalnie na umowę, w sumie to mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie - tym razem prywatna firma:-p

Nie odniosę się do wszystkich, postaram się być na bieżąco.

Zdrówka chorowitkom życzę.

Witam ponownie :-):-)
Ja dziś do leclerca się przejechałam i jak wracałam padło mi auto :angry::angry::angry: dobrze, że było blisko domu i babka zaoferowała pomoc przy pchaniu bo inaczej to bym chyba stanęła na środku ulicy i zaczęła krzyczeć z nerwów :angry::angry: a jak mój mąż poszedł na parking zobaczyć co mu jest to mu normalnie odpalił bez problemów :angry::angry::angry: to czemu do jasnej chol... mi nie chciał :angry::angry::angry:
Madzienka jak chcesz bluzeczkę dla Julci ze świnką pepą to są w leclercu po 18zł :tak::tak: wypad jutrzejszy aktualny :tak::tak: kto jeszcze chce dołączyć na zakupy w Plazie? :confused::confused:
Aluśka widzę że testujesz neta w pracy :-D:-D:-D:-p
Gon1a u nas to ta rocznica po której jest najwięcej rozwodów ;-);-):-p:-p więc jak ten rok przetrzymamy i następny to już będzie lepiej :-D:-D
Iwonka coś w tym jest, im masz mniej czasu tym jesteś bardziej zorganizowana :tak::tak:
Mirosia bo chłopom to trzeba tak jak krowie na granicy :angry::angry: ostatnio jak byłam z Mają na basenie to jej koleżankę przywiózł tata i po basenie nie wysuszył jej włosów tylko na mokre założył czapkę i bez skarpet w samych klapeczkach wyszła z basenu a my wszystkie tam baby pootwierałyśmy buzie ze zdziwienia :szok::szok: tak więc Twój nie jest jeszcze najgorszy :-D:-D:-D:-D

Maltanka super wieści...trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli....:tak::tak::tak:
pochwal się co będziesz tam robila...

Anaconda dzięki może odwiedzę Leclerca...a z autkiem współczuję problemów...

Ostatnia edycja:
Witam,

Madzienka
wczoraj rano wstałam z bólem kręgosłupa i im było bliżej nocy tym bardziej już byłam zgięta:baffled:
Co dziś pichcisz na obiadek?

Anaconda
uuu współczuję @, może dlatego ostatnio chodziłaś taka senna...

Ala super że jesteś już z nami:-), jak tam Amandzia sie czuje? I z kim zostaje?

Iwonka fakt opiłam się kawy ale dałam radę szybko zasnąć:tak:ledwo przyłożyłam się do snu jak już spałam:-D.
Ostatnio widziałam bezrękawniki(bez kaptura) w ciuszku za 4 zł:szok:, fajnie niezniszczone, wzięłam, to za rok akurat na M będzie dobry:tak:

Mirosia z facetem jak z dzieckiem, trzeba powtarzać po 100 razy:dry:.
Ale fajnie ze Olek wytrzymał te dwie godzinki:tak:. Daj znać jak było dzisiaj czy dał się położyć paniom.

Shy
oj jak ty wcześnie zaczynasz pracę... idziesz na L4 czy zamierzasz pracować do porodu? A w którym szpitalu masz w planach rodzić?

Mandziula
jak się czujesz??

Wzięłam wczoraj nurofen ale w nocy czułam że mnie kręgosłup boli i teraz nadal boli. Ale już nie mam nosa przy ziemi:-Dwyprostowałam się.

Justyna to zdróweczka i niech już kręgosłup nie dokucza....kotleciki mamusi naszykuję:-p(czyt. odgrzeję)

Marzenka co u Was???

ja zaraz zmykam po Julcię ale jakiegoś lenia mam dzisiaj i od kompa wstać nie mogę:sorry2:

Żebym się dziś w pracy zbytnio nie nudziła odwiedziła mnie Paulinka z chłopcami....... miały dzieci radochę;-)
Anaconda a no testuje:rofl2:
Justyna niania siedzi z dziewczynkami:tak: teściowa gdzieś miała pojechać ale juz nie wiem gdzie ważne ze dwa tygodnie nie będę jej oglądać:rofl2:
Fajnie że udało Ci sie wychaczyć bezrękawnik w tak atrakcyjnej cenie:tak:
Współczuję bólu kręgosłupa :sorry2:
Anaconda to Ci samochód zrobił psiukusa:baffled:
Maltanka gratuluję podjęcia tak ważnych decyzji oby wszystko potoczyło sie po Twojej myśli:tak:
Gon1a fajnie ze miłą pogawędkę z Mandziulą odbyłaś:tak:

Ostatnia edycja:
anaconda ojjjj współczuję szczerze mi się dzisiaj rezerwa zaczęła świecić i też mnie to stresowało, a zaraz jeszcze do przedszkola śmigam, ale P przyjedzie pod przedszkole i cza zatankować bo ja nie umiem:-D

madzienka rozwody itp na mnie czekają:sorry2:

justyna korzonki ci może dokuczają?

aluśka super, że miałaś takich miłych gości w pracy

reklama
Na chwilkę zaglądam z kawką bo zaraz na basen wybywamy :tak::tak:
Madzienka mi też się nie chciało wyruszać z domu a tu trzeba za chwilę znowu wychodzić :crazy::crazy::crazy:
Maltanka super wiadomości - teraz to już będzie tylko lepiej :tak::tak: koniecznie musimy oblać tą Twoją nową pracę :-D:-D:-D
Justyna na ból pleców polecam plastry przeciwbólowe tylko takie zwykłe po 2zł, zawsze mojej siostrze pomagają a ją dość często "łamie" i to tak porządnie :tak::tak:

Do góry